USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.01.07. 13:10:28

Tocy írta:Múltkor volt egy kis közvélemény-kutatás, hogy kinek melyik a kedvenc csapata az NBA-ben. Most megkérdezném ugyanezt az NFL kapcsán :D
Saints és Pats.

Kezdetben csak a Pats volt,viszont mostmár sokkal jobban érdekel a Saints meccse,jobban izgulok értük...
Persze a Pats is abszolút kedvenc.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
daffy
Madridista

2012.01.07. 13:08:47

Tocy írta:Ki hogy van ezzel?
amikor az első nfl játékot leszedtem,akkor a green bay volt a kedvencem,de nem tudtam miért,csak mert. amikor nézni is kezdtem,akkor a new england és azóta maradt is,de nem olyan komoly,mint a fociban,inkább az nba-hez hasonlítanám ,melyet naprakészen követek,de kifejezett kedvenc nincs,csak kedvencek
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára daffy 2012.01.07. 13:10:57-kor.
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.01.07. 13:00:14

Tocy írta:A Saints és a Giants a best nálam csapatként. Ki hogy van ezzel?
Már többször is leírtam, de hátha neked újdonság.
A Saints az abszolút favorit és utánuk a Packers, Eagles, Ravens hármas. :D

Ma este:
Rájátszás, Wild Card kör:

22:15, Sport1
Houston Texans - Cincinnati Bengals

1:45, Sport1
New Orleans Saints - Detroit Lions

Ki, mit vár? Én CB és NOS továbbjutást.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2012.01.08. 01:49:03-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Tocy
Director del Fútbol

2012.01.07. 12:49:35

Múltkor volt egy kis közvélemény-kutatás, hogy kinek melyik a kedvenc csapata az NBA-ben. Most megkérdezném ugyanezt az NFL kapcsán :D Én idén lettem nagy fan, de konkrét kedvencem még nincs, Rodgers talán a leginkább bejövős, de csapatként a Packers annyira nem, mivel ők a legjobbak, milyen snassz már nekik drukkolni :D A Saints és a Giants a best nálam csapatként. Ki hogy van ezzel?
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2012.01.06. 20:48:33

MichaaBee írta:
MichaaBee írta:Jéghokisok, segítsetek! :) Egy kitalálós játékot kellene sikeresen abszolválnom, ahol a következő kérdés mindig az előző válaszon alapszik. Ez alapján elég furcsán hangzik, de az NHL-ben vannak U18-as csapatok? Ha igen, akkor ki a gólkirály és mi a mezszáma? Köszi előre is :!:
Ja és egy fontos dolog kimaradt: A Philadelphia Flyers U18-as gólkirálya kellene, ha létezik ilyen. Köszi. :)
Ha így teszik fel a kérdést, hogy az NHL-ben vannak-e U18-as csapatok, akkor egyértelműen nem. :) USA-ban általában középiskolákban majd egyetemeken edződnek a fiatalok, és az "U"-t nem használják. Természetesen vannak kivételek. Belinkelek egy ligát, amiben ez a korosztály játszik, a Flyers két csapattal is képviselteti magát (Little, Junior).
http://www.atlantichockey.org/league_st ... agueid=135
Itt van statisztika a góllövőlista vezetőjéről, csapatok szerint is, de ez nem egy NHL U18.
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
socio66

2012.01.06. 16:57:25

okés,köszi.
csak úgy terveztem a napom,hogy a meccsre hazaérjek mindenképpen,és akkor ez az istenverte tenisz fogad.
esküszöm ezzel a sporttal ezzel ki lehetne üldözni a világból. :)
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.01.06. 16:47:06

socio66 írta:miért nincs a heat-hawks a sportkettőn?
a hosszabbítás miatt átrakták egy másik időpontra?
A tenisz meccs után lesz gondolom. Ha 2 szett után vége lett volna, akkor kezdődött volna 16:30-kor.
socio66

2012.01.06. 16:43:41

miért nincs a heat-hawks a sportkettőn?
a hosszabbítás miatt átrakták egy másik időpontra?
MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.01.06. 16:07:13

MichaaBee írta:Jéghokisok, segítsetek! :) Egy kitalálós játékot kellene sikeresen abszolválnom, ahol a következő kérdés mindig az előző válaszon alapszik. Ez alapján elég furcsán hangzik, de az NHL-ben vannak U18-as csapatok? Ha igen, akkor ki a gólkirály és mi a mezszáma? Köszi előre is :!:
Ja és egy fontos dolog kimaradt: A Philadelphia Flyers U18-as gólkirálya kellene, ha létezik ilyen. Köszi. :)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.01.06. 15:42:55

Na mi is kezdünk bepörögni. Egyelőre vezetjük az Atlanti divíziót. Ma este végre otthon játszhatunk, mi vagyunk az utolsó csapat, aki még nem játszott otthon.
A Hornets ellen végre összeállni látszottak a dolgok, Turner elég nagy faktor volt, nem nagyon tudtak mit kezdeni vele...21 pont a padról tőle, plusz Young és Lou 10-10, így megint 40 pont fölött a pad :D Holiday meccs végén volt zseniális. Nagyon komoly, hogy milyen jól kevergeti a lapokat Collins edző.
Azért tényleg nem akármi, hogy a padról minden meccsen van olyan játékos, aki 20 pont fölött képes dobni minden gond nélkül. A legjobb az, hogy senki nem is nyavajog, tudják, hogy úgy vannak használva, ahogyan az a csapatnak a legjobb.
Akit még ki kell emelni, az Hawes. Nem akármit fejlődött a srác, mezőnyszázaléka jelenleg ligaelső, ezen kívül pattanókban harmadik, blokkokban pedig ötödik! Ahhoz képest, hogy tavaly egy hulladék volt, ez nem akármi. Most Improved Player of the Year kinéz neki, ha így folytatja.
Zolee23
Capitá del Barça

2012.01.06. 15:24:50

Függetlenül a tegnapitól, ezt a Hawkst nem tudom ki veszi komolyan (senki). Koncepciótlan, amatőr banda.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.06. 12:29:42

Game90 írta:Wade és LBJ nélkül, 3 OT után nyert a Heat a Hawks ellen! Bosh-ra azért ebben a szezonban nem lehet panasz, rendesen odateszi magát. Most is milyen triplával mentette hosszabbításra a meccset: http://www.youtube.com/watch?v=xnNfvFbJGrc
Azért ez nagy fegyvertény, hogy "csupán" Bosh-sal nyertek!
Én csak az összefoglalót láttam, Hawks kicsit magának is köszönheti a vereséget, Johnson kihagyta a büntetőt a végén (ráadásul 67%-os volt az egész csapat az este folyamán a vonlról, ami ritka gyenge), plusz ennél a Bosh triplánál volt faultjuk még, Chalmersre be kellett volna ütni, s oldal bedobás 1-2 mpvel a vége előtt!De nagy győzelem a Miamitól, ráadásul Chalmers 29 pont 8 assistja is kifejezetten szép!
Portland győzelme is szép a Lakers ellen, ezzel vezetik nyugatot, s meggyőző a játékuk!Plusz ha még Odent is összetudnák kaparni....
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.01.06. 12:04:32

Wade és LBJ nélkül, 3 OT után nyert a Heat a Hawks ellen! Bosh-ra azért ebben a szezonban nem lehet panasz, rendesen odateszi magát. Most is milyen triplával mentette hosszabbításra a meccset: http://www.youtube.com/watch?v=xnNfvFbJGrc

Szerk.: ez mi? :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=-QT06NGUNJ0
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2012.01.06. 12:46:08-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.05. 22:53:36

Kalap1988 írta:Bob! Nem olvastam híreket, de nem tudod véletlen, hogy Allen a rotáció miatt nem lépett pályára tegnap vagy.... ezt le sem írom ( nagyon remélem, hogy az előbbi, akkor viszont örülök, hogy Doc ilyen bátor, kell az, hogy mindenki kihagyjon 1-1 meccset). Nyertünk, jó védekezés, ez a lényeg, alakul az idei C's is.
Doc látta, hogy Deron Williams és Humpries is sérült a Netsben, így kihagyta Ray-t, teljesen helyesen!Első 3 negyedben már kezdtem nagyon ideges lenni, borzasztó volt a meccs, mindkét oldalon, aztán a 4ikben megráztuk s nyertünk!
Amúgy Allen egyszerűen hihetetlen, komolyan még 2-3 szezon benne van, múltkor kiírták az egyik meccsen, hogy 4 év alatt 6 azaz hat meccsünkről hiányzott, a tegnapival 7!Úgy hogy minden meccsen végig rohangál, amit a 20 évesek nem bírnak tüdővel, s mellette még védekezésben is odateszi magát!Ilyeneket nem kell mondanom, hogy ő megy mindennap elsőnek ki a terembe, edzőtáborba is először jelenik meg, s minden meccs előtt 4-5 órával a kezdés előtt "dobálgat"!36 évesen a 15ik szezonjában....

Amúgy SVG kérdezték nem bánta-e meg a Davis-Bass cserét, hirtelen elakadt az öreg :lol: BB-vel hihetetlent húztunk, folyamatosan figyelem olyan 10-20 méteres sprinteket vág le a leindításoknál, hogy félelmetes, s ő az első minden fastbreakünknél, s végre megint van ilyen elem a játékunkba, eddig csak Rondo tudta ezeket reprodukálni most már No Pass Bass is :lol:
Kép
Kép
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.01.05. 19:17:42

Jéghokisok, segítsetek! :) Egy kitalálós játékot kellene sikeresen abszolválnom, ahol a következő kérdés mindig az előző válaszon alapszik. Ez alapján elég furcsán hangzik, de az NHL-ben vannak U18-as csapatok? Ha igen, akkor ki a gólkirály és mi a mezszáma? Köszi előre is :!:
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
neobarca
Director del Fútbol

2012.01.05. 11:23:17

Gyerekek ettől a Knicks-től már áll a hajam. Hogy a francba lehet kikapni ráadásul otthon a Cha Bobc- től? Idén is egy 50%-os csapat leszünk. Hiába a nagy nevek, így nem lehet semmit sem elérni. Miért nem veszik észre a MSG-ben, hogy ezzel az edzővel nagy dolgokat sosem viszünk véghez? Védelem 0, cserepad 0, taktika 0... Remélem a rájátszás előtt, már ha egyáltalán bejutunk, fejek fognak hullani... :evil:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.01.05. 10:41:39

Bob! Nem olvastam híreket, de nem tudod véletlen, hogy Allen a rotáció miatt nem lépett pályára tegnap vagy.... ezt le sem írom ( nagyon remélem, hogy az előbbi, akkor viszont örülök, hogy Doc ilyen bátor, kell az, hogy mindenki kihagyjon 1-1 meccset). Nyertünk, jó védekezés, ez a lényeg, alakul az idei C's is.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.01.03. 19:03:39

Akkor még egyszer beírom (minden további kérdés és észrevétel a játékoldalon vagy az online bajnokságok topikban):
rövid ismertető írta:
A játék egy drafttal indul, ahol mindenki kiválaszthatja a 13 fős keretét (körönként váltakozó sorrendben draftolhatunk az NBA összes játékosa közül). Ezt élőben fog zajlani, de ha nem lesz jelen vki, akkor a játékosok előzetes rangja alapján a gép automatikusan vállaszt.

A draft után pedig gyakorlatilag szabadon mehet a cserebere meg a szabad-ügynökök igazolása (nem draftolt illetve kirúgott játékosokból), és azzal kedved szerint alakíthatod tovább a keretedet. A csapatban vannak aktív játékosok (akiknek a teljesítményét számoljuk), és vannak pad-játékosok, akik csak tartaléknak vannak (pl. arra jók hogy sérülés esetén is legyen használható játékosod), ezeket kell variálgatni, hogy a lehető legjobb statisztikai mutatójú csapatod legyen.

Az aktív játékosaid által a valóságban elért statisztikai eredményei összeadódnak, és ez adja a csapatod teljesítményét. A csapatok minden héten egy másik ellen küzdenek, aminek a végén kategóriánként összehasonlításra kerülnek az elért statisztikák. Ez alapján kapsz egy "gólarányt", és ebből tudod hogy adott héten ki nyert. Ez megy X hétig, utána meg jön a rájátszás, ahová a top 8 csapat fog bejutni.
Itt egy blog ahol le vannak írva az alapok a fantasy basketballról: http://fanbball.blog.hu/ :arrow: itt nézzétek meg a 'Amit tudni érdemes' részleget (nyilván csak ami a Yahoo-ra vonatkozik.).

Megvan a 16 játékos:
1. Slither (Dream Team) - OK
2. Bob_Marley (Bobceltics) - NOK
3. Tocy
4. kanty (Lakersona) - OK
5. socio66 (The All Starz) - OK
6. Game90 (GémKilencvenTím) - NOK
7. MessiFan (Mezítlábas City) - OK
8. fcbarca0827 (fcb0827) - OK
9. neobarca (Melodrama) - OK
10. kamaj (Debrecen Grizzlies) - OK
11. Kalap1988 (Verőce Celtics) - ~OK
12. Cumbee (E.f.N.a.×FCB) - OK
13. lijacska (meslija) - OK
14. balinteer (KillerZone) - OK
15. Kovi (KovTeam) - OK
16. Eazzy (Wu Tang Clan) - OK

Az OK azt jelzi hogy jó a szombat esti 8 órás draftkezdés. :wink:
Egyenlőre Bobnak és Gamenek nem jó ez, illetve Kalapnak necces a dolog, korábbi 17 órás időpont kamajnak és kantynak nem felelt meg. Tocytól melyik kezdés lesz, vagymég megpróbálhatunk egy vasárnapi időpontot keresni (hétköznap nehezebb összeegyeztetni egy időpontot 16 embernek).
Regisztráció írta: Itt kell regisztrálni: http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba
Majd itt a 'Join league'/'Get another team'-re kell menni, ott meg katt a 'Join Custom' gombra.
A League ID: 149463
A jelszó: eurobarca
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Slither 2012.01.04. 12:10:58-kor.
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.01.03. 18:12:43

Ha nem gond még ide írom a kérdésemet, hogy jobban szem előtt legyen. Szóval a kérdésem az lenne, hogy a játékosok statjai állandóak, vagy folyamatosan változnak az NBA ideje alatt és mindig az aktuális állapotot tükrözik?(Gondolom a 2., de azért rákérdezek) Ez draftolás szempontjából pl nagyon nem mind1, ahogy az sem, hogy a sérült játékosokkal mi a helyzet? Ha igazából megsérül 1 játékos, akkor azt a játékban én is megszívtam? Pl ha 1/1-ként ledraftolom James-et és ő a valóságban megsérül 1 hónapra, (ami gondolom kb a játék ideje is) akkor én egész játék alatt bukom az első körös játékosomat? A másik kérdésem pedig az, hogy milyen sűrűn vannak meccsek és 2 meccs között kell-e, lehet-e valamit csinálni?
szerk: Még annyi, hogy így, hogy összejött a kellő létszám nem akarjátok hamarabb, pl csütörtökön megtartani a draftot? Ha valakinek nem jó, akkor nekem jó talán a szombat este, csak gondoltam csapjunk bele a lecsóba.
neobarca
Director del Fútbol

2012.01.03. 17:46:45

Slither!
Nekem okés a szombat 8. Viszont lenne egy kérésem sztem másoknak is hasznos. Egy picit leírnád, hogy az oldalon mi micsoda, mivel mit csinálok és mi mi re jó? Nem kell nagyon részletezni csak úgy nagyjából, hogy akik kevésbé tudnak angolul is értsék...

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.01.03. 17:38:01

balinteer írta:Mivel sajnos nem tudok tökéletesen angolul ezért lenne pár kérdésem: A kezdőknél van salary cap? Ha igen azt hol lehet látni? Hány játékost lehet ledraftolni? Szerintetek össze lehet hozni egy CP3-Wade-Durant-Griff-DJ kezdőt vétó nélkül?
Nincs cap de esélytelen hogy egy ilyen csapatot összeszedj, mert DJ-n kívül a másik 4-et sztem az első 2-3 körben elviszik majd. Próbáld ki a Mock Draftot, és ott kipróbálhatod hogy kb. milyen csapatot lehet összehozni 14 játékos esetén. Ezt ajánlom mindenkinek, hogy legalább egyszer nézze meg, ne szombaton lásson először draftot.
neobarca írta: Van még valami tennivalóm? :)
Írd be hogy jó-e a szombat este 8 órás draftkezdés, és kicsit nézz körbe a játékoldalon. :wink:
fcbarca0827 írta: Lassan, át lehetne menni az Online bajnokság topikba, vagy használni a Fantasy oldalon létrehozott "Kérdések" topikot, mert ez, már azért eléggé OFF. Vagy nem?:D
Igen, mostantól minden kérdés a játék oldalon lévő 'Kérdések' részbe írjátok. :wink:
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.01.03. 17:34:19

Nekem is jó lesz a szombat este 8 óra!
balinteer írta:Mivel sajnos nem tudok tökéletesen angolul ezért lenne pár kérdésem: A kezdőknél van salary cap? Ha igen azt hol lehet látni? Hány játékost lehet ledraftolni? Szerintetek össze lehet hozni egy CP3-Wade-Durant-Griff-DJ kezdőt vétó nélkül?
Már le lett írva, hogy nincs salary cap. Amúgy ilyen kezdőt, szerintem tuti nem, mert a kiemelt játékosok, már kábé a draft első körében el fognak kelni. :lol:
Amúgy az előző oldalon, Slither írt egy részletesebb ismertetőt. :wink:

Lassan, át lehetne menni az Online bajnokság topikba, vagy használni a Fantasy oldalon létrehozott "Kérdések" topikot, mert ez, már azért eléggé OFF. Vagy nem?:D
neobarca
Director del Fútbol

2012.01.03. 17:28:18

25 vagyok! :lol:
Mind1! Egyik barátnőm e-mailjével reggeltem: Nevem: Melodrama

Van még valami tennivalóm? :)

balinteer
Capitá del Barça

2012.01.03. 17:26:18

Mivel sajnos nem tudok tökéletesen angolul ezért lenne pár kérdésem: A kezdőknél van salary cap? Ha igen azt hol lehet látni? Hány játékost lehet ledraftolni? Szerintetek össze lehet hozni egy CP3-Wade-Durant-Griff-DJ kezdőt vétó nélkül?
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.01.03. 17:19:36

neobarca írta:Basszus eskü nem vágom mivan. Próbálok regisztrálni, de nem megy. Mindent kitöltök, mindent elfogad majd azt írja ki, hogy Please get your mom or dad. És egy halom hülyeség. Hiába próbálok bejelentkezni semmi... Én rontok el valamit?
Gondolom korhatáros a regisztráció, adj meg vmi kamu szülinapot. :wink:
Válasz küldése