és hosszabbítás lesz

Inkább jelenleg Rangers-Boltonbarcaloki írta:Nem vagyok otthon az NFL-ben, de úgy látom nagyon megy a Denvernek.
Ha le kellene forditani Focis (soccer) viszonylatba, milyenek az erőviszonyok?
Pittsburgh - Denver
(Arsenal - Bolton)?
1.27es pittsburgh és 3.9es denveri odds volt a meccs előtt. ha ez nem mond semmit,akkor apoel - barcabarcaloki írta:Nem vagyok otthon az NFL-ben, de úgy látom nagyon megy a Denvernek.
Ha le kellene forditani Focis (soccer) viszonylatba, milyenek az erőviszonyok?
Pittsburgh - Denver
(Arsenal - Bolton)?
Jaja,extázisban a srác,látszik a gesztusain,hogy vérkomolyan veszi,ahogyan kell is egy wild card meccset az nfl-ben.ferninho írta:Tebow mit művel le....azt a rohadt
![]()
olyanokat passzol, hogy az hihetetlen... most meg fut egy TD-t...
Hajrá Broncos![]()
velük könnyebb dolga lesz a Patriotsnak
Falcons-nak sztem sikerült az idénybeli leggyengébb formáját elővennie.Nem csak a 2 pont ( te jóságos 2 pontmiihii írta:Lekapta a pályáról a NYG a vendégeket,ma semmi esélye nem volt Ilájék ellen.Pedig reméltem,h egy kiélezettebb meccs lesz,de így legalább megkönnyítették a dolgomat.Gondban voltam,h melyiket hol nézzem,de így simán elkapcsolok a BARCÁra,ez már lefőtt meccs,még max neten ránézek,ahogy a 2. meccset is követem majd gépen,amíg a miénk tart.Bob_Marley írta:Na végre egy jó kis Defense meccs!
Ez a Giants egész jó!
Kezdődik a meccsünk, de utánna majd kicsit belenézek a Steelersbe is, kíváncsi vagyok a nagy riválisra mit alkot!
Go Ravens
Lekapta a pályáról a NYG a vendégeket,ma semmi esélye nem volt Ilájék ellen.Pedig reméltem,h egy kiélezettebb meccs lesz,de így legalább megkönnyítették a dolgomat.Gondban voltam,h melyiket hol nézzem,de így simán elkapcsolok a BARCÁra,ez már lefőtt meccs,még max neten ránézek,ahogy a 2. meccset is követem majd gépen,amíg a miénk tart.Bob_Marley írta:Na végre egy jó kis Defense meccs!
Ez a Giants egész jó!
Kezdődik a meccsünk, de utánna majd kicsit belenézek a Steelersbe is, kíváncsi vagyok a nagy riválisra mit alkot!
Go Ravens
A 76ers sikerének én is örülök, nagyon jó csapat lehettek ha idén még nem is, jövőre mindenképpenEazzy írta:Idéntől minden egyes scoring drive-ot kötelesek visszanézni a bírók.ozsimiki írta: + még volt egy TD-jük is amit először megadott nekik a spori, úgy,h 1méterre volt,és tisztán látszott,h a laszti földet ért már, szerencsére azt vissza lehetett nézni.
Más:
4 győzelem zsinórba a Sixersnek, és ráadásul nem akárhogy nyertünk, mindössze 62 pontot dobott a Raptors...Szerintem nyugodtan félhet a Boston Knicks duó, mert nagyon úgy néz ki, hogy mi fogjuk nyerni a csoportot
http://forum.wiziwig.eu/threads/64773-N ... ers/page33MessiFan írta: Vagy tud valaki olyan oldalt ahol rögtön másnap fent vannak a meccsek torrenten vagy más formátumban?
Idéntől minden egyes scoring drive-ot kötelesek visszanézni a bírók.ozsimiki írta: + még volt egy TD-jük is amit először megadott nekik a spori, úgy,h 1méterre volt,és tisztán látszott,h a laszti földet ért már, szerencsére azt vissza lehetett nézni.
2 ember még kevés, 10-be már benne lennéksocio66 írta:ma még ingyenes,igen.balinteer írta:Srácok,ma még ingyenes a League Pass?
Am,ha valakinek lenne kedve és pénze vele felesbe vennék egy full szezonosat.
az ajánlatod pedig megfontolandó. pont van fölösleges kb húsz ezrem.
ma még ingyenes,igen.balinteer írta:Srácok,ma még ingyenes a League Pass?
Am,ha valakinek lenne kedve és pénze vele felesbe vennék egy full szezonosat.
menczel írta:
te azt mondod h rögtön fújtak, de ez nem anulálja a tényt, hogy az a fújás hibás volt. ennyi.
közben teljesen szétestek, Stafford ráadásul rontja a bizniszem a fantasyban :S a mai nap egyetlen pozitivuma Megatron csillogása
te azt mondod h rögtön fújtak, de ez nem anulálja a tényt, hogy az a fújás hibás volt. ennyi.csababarca írta:nem akarod megérteni azt,amit én mondok,szóval mindegy.menczel írta: Hibásan fújtak (igazából egy oldalbiró, mert a főbíró nem fújt) hisz fumble volt, a fumblet visszahordó ember előtt már nem volt olyan aki meg tudta volna akadályozni a visszahordását Td-re, tehát csak elvették azt a TD-t.
Közben újabb elejtett INT ez 7 pont került ezúttal.
Ettől függetlenül a defense hibáit nem indokolják ezek az esetek.
nem akarod megérteni azt,amit én mondok,szóval mindegy.menczel írta: Hibásan fújtak (igazából egy oldalbiró, mert a főbíró nem fújt) hisz fumble volt, a fumblet visszahordó ember előtt már nem volt olyan aki meg tudta volna akadályozni a visszahordását Td-re, tehát csak elvették azt a TD-t.
Közben újabb elejtett INT ez 7 pont került ezúttal.