USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
ferninho
Madridista

2012.01.09. 02:01:06

huuhhh, nagyon kemény a meccs... :D
és hosszabbítás lesz :D
madridista
miihii
KHAL

2012.01.09. 00:50:46

Jaaaajjjj,a Ricsi miért kapcsolt még,úgy meghallgattam volna élőben a befejezését annak a szónak,h "mi a f..... izéért nem veszik ki a szájukból a sípot!?" :twisted:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.09. 00:19:06

Azért a Rangers-Bolton kicsit erős :lol:
Steelers mégiscsak utóbbi években nagyon sikeres csapat!

Azért ma eddig ez kevés tőlük, de nem kell őket félteni (rohadjanak meg :lol:), tavaly mi is így játsdzottunk az első félidőben, aztán pofára esés lett a vége ellenük!
Van még 30 perc 2 TD a különbség az 1 negyed alatt behozható simán, de amíg az imádkozó sáska futkorászik meg passzolgat, s nem tud kicsit odapörkölni a D addig nehéz lesz nekik!

Témához visszakanyarodva inkább azt mondom Chelsea (rutinos összeért csapat olykor kemény védelemml) against Arsenal (fiatlos játék, de szertelenség)

JELENLEG!!! :) nem tavaly,nem azelőtt, hanem most. Am Rangers is sikeres skóciában:) Nah de remélem igazad lesz,mert jobban szeretem BigBenéket mint Teeboékat. Ozsi
Kép
Kép
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.01.09. 00:09:52

barcaloki írta:Nem vagyok otthon az NFL-ben, de úgy látom nagyon megy a Denvernek.
Ha le kellene forditani Focis (soccer) viszonylatba, milyenek az erőviszonyok?
Pittsburgh - Denver
(Arsenal - Bolton)? :D
Inkább jelenleg Rangers-Bolton

érdekes lesz ez még a 2.félidőben,bár ennyi sérültet nem bír el jelenleg BigBen.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
daffy
Madridista

2012.01.09. 00:07:22

barcaloki írta:Nem vagyok otthon az NFL-ben, de úgy látom nagyon megy a Denvernek.
Pittsburgh - Denver
1.27es pittsburgh és 3.9es denveri odds volt a meccs előtt. ha ez nem mond semmit,akkor apoel - barca
barcaloki
Jugador del Barça

2012.01.08. 23:52:15

Nem vagyok otthon az NFL-ben, de úgy látom nagyon megy a Denvernek.
Pittsburgh - Denver
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.01.08. 23:48:45

ferninho írta:Tebow mit művel le.... :shock: azt a rohadt :shock:
olyanokat passzol, hogy az hihetetlen... most meg fut egy TD-t...

Hajrá Broncos :!:
velük könnyebb dolga lesz a Patriotsnak :D
Jaja,extázisban a srác,látszik a gesztusain,hogy vérkomolyan veszi,ahogyan kell is egy wild card meccset az nfl-ben.

a második részt is adom,azért egy steelers defense ellen mindig nehezebb :D
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ferninho
Madridista

2012.01.08. 23:45:06

Tebow mit művel le.... :shock: azt a rohadt :shock:
olyanokat passzol, hogy az hihetetlen... most meg fut egy TD-t...

Hajrá Broncos :!:
velük könnyebb dolga lesz a Patriotsnak :D
madridista
Barcaforever
Director del Fútbol

2012.01.08. 21:48:14

miihii írta:
Bob_Marley írta:Na végre egy jó kis Defense meccs!
Ez a Giants egész jó!
Kezdődik a meccsünk, de utánna majd kicsit belenézek a Steelersbe is, kíváncsi vagyok a nagy riválisra mit alkot!
Go Ravens
Lekapta a pályáról a NYG a vendégeket,ma semmi esélye nem volt Ilájék ellen.Pedig reméltem,h egy kiélezettebb meccs lesz,de így legalább megkönnyítették a dolgomat.Gondban voltam,h melyiket hol nézzem,de így simán elkapcsolok a BARCÁra,ez már lefőtt meccs,még max neten ránézek,ahogy a 2. meccset is követem majd gépen,amíg a miénk tart.
Falcons-nak sztem sikerült az idénybeli leggyengébb formáját elővennie.Nem csak a 2 pont ( te jóságos 2 pont :roll: ) , hanem az egész játék képe, mint akik ötlettelenül játszanának.

Szeretem a Giants-ot, de sztem a Packers megeszi őket reggelire.Otthon....

Bár én lennék a legboldogabb, ha összejön egy Giants-Saints konferencia döntő.Adok neki kb 15% esélyt termézetesen a New York miatt.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.08. 21:37:09

Pedig milyen szép safetyvel indult a meccs!
Este azért idegenben Mile Highon elég nehéz lesz a Pittsburgh dolga, de remélem jó kemény kevés pontos igazi defense csatát láthatunk!Imádkozó sáskát meg Bem apót párszor földre viszik ebben biztos vagyok :)
Kép
Kép
Kép
miihii
KHAL

2012.01.08. 21:32:44

Bob_Marley írta:Na végre egy jó kis Defense meccs!
Ez a Giants egész jó!
Kezdődik a meccsünk, de utánna majd kicsit belenézek a Steelersbe is, kíváncsi vagyok a nagy riválisra mit alkot!
Go Ravens
Lekapta a pályáról a NYG a vendégeket,ma semmi esélye nem volt Ilájék ellen.Pedig reméltem,h egy kiélezettebb meccs lesz,de így legalább megkönnyítették a dolgomat.Gondban voltam,h melyiket hol nézzem,de így simán elkapcsolok a BARCÁra,ez már lefőtt meccs,még max neten ránézek,ahogy a 2. meccset is követem majd gépen,amíg a miénk tart.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.08. 21:25:45

Na végre egy jó kis Defense meccs!
Ez a Giants egész jó!
Go Ravens
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.01.08. 20:07:21

Eazzy írta:
ozsimiki írta: + még volt egy TD-jük is amit először megadott nekik a spori, úgy,h 1méterre volt,és tisztán látszott,h a laszti földet ért már, szerencsére azt vissza lehetett nézni.
Idéntől minden egyes scoring drive-ot kötelesek visszanézni a bírók.

Más:
4 győzelem zsinórba a Sixersnek, és ráadásul nem akárhogy nyertünk, mindössze 62 pontot dobott a Raptors...Szerintem nyugodtan félhet a Boston Knicks duó, mert nagyon úgy néz ki, hogy mi fogjuk nyerni a csoportot :D
A 76ers sikerének én is örülök, nagyon jó csapat lehettek ha idén még nem is, jövőre mindenképpen :) Heat továbbra is ligaelső, azért egy alapszakasz-győzelemmel nem lenne rossz hangolni a PO-ra, bár teljesen mind1, hogy hányadikként jutunk be, úgyis át kell rágni magunkat a Boston-Chicago duón, meg a Thunder-Lakers-Clippers-Spurs ( nem tudom, egyik se igazán erős, de hogy lehet-e még vki Nyugaton, aki beleszólhat...talán, ha összekapja magát, akkor a Dallas ) formációból valakin.

Rose 8 pontot szerzett az Atlanta ellen, ki is kaptak, a Hawks-ra azért oda kell figyelni, ez is megerősített ebben, annak ellenére, hogy továbbra is színtelen-szagtalan játékot játszanak, semmi extrát nem nyújtanak, azért ellenünk 2 jó meccset is játszottak, most meg azért szépen elverték a Bullst is. Nem hiszem, hogy komolyabb ellenfelek lehetnek a PO-ban, de azért nem lehet őket félvállról venni!
kanty
Llegenda del Barça

2012.01.08. 15:52:07

MessiFan írta: Vagy tud valaki olyan oldalt ahol rögtön másnap fent vannak a meccsek torrenten vagy más formátumban?
http://forum.wiziwig.eu/threads/64773-N ... ers/page33

+rojadirecta.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.01.08. 14:16:17

ozsimiki írta: + még volt egy TD-jük is amit először megadott nekik a spori, úgy,h 1méterre volt,és tisztán látszott,h a laszti földet ért már, szerencsére azt vissza lehetett nézni.
Idéntől minden egyes scoring drive-ot kötelesek visszanézni a bírók.

Más:
4 győzelem zsinórba a Sixersnek, és ráadásul nem akárhogy nyertünk, mindössze 62 pontot dobott a Raptors...Szerintem nyugodtan félhet a Boston Knicks duó, mert nagyon úgy néz ki, hogy mi fogjuk nyerni a csoportot :D
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.01.08. 12:55:15

socio66 írta:
balinteer írta:Srácok,ma még ingyenes a League Pass?

Am,ha valakinek lenne kedve és pénze vele felesbe vennék egy full szezonosat. :D
ma még ingyenes,igen.
az ajánlatod pedig megfontolandó. pont van fölösleges kb húsz ezrem.
:lol:
2 ember még kevés, 10-be már benne lennék :lol:
Ma akkor nagy meccsnézés lesz nekem, kihasználom az alkalmat. Sajnos ezután 2 napot kell majd várnom hogy megnézhessem a boston meccseit.
Vagy tud valaki olyan oldalt ahol rögtön másnap fent vannak a meccsek torrenten vagy más formátumban?
Tocy
Director del Fútbol

2012.01.08. 12:44:53

Houston nagyon simán húzta be, főleg a második félidőben nem sok köze volt a meccshez a Bengalsnak. A Saints...hát az elején simán jobb volt, ellentmondást nem tűrően ment a Detroit, aztán a végére összezuhantak, olyan hibákat csinált a D, hogy hihetetlen. A bírók hibái...hát elég érdekesek voltak bizonyos esetekben :D Inkább nem kommentálom. Azt azért nem lehet mondani, hogy érdemtelenül ment tovább a NO, a Lions a végére teljesen összeesett.

Ma a Giants menjen tovább, a másik meccs tök érdektelen számomra, Tebow-t nem szeretem, de a Steelerst sem.

Saints-49ers nagyon kemény lesz, nálam az 50-50%, a Frisco defense sztem sokkal erősebb, mint a Detroité!
socio66

2012.01.08. 12:14:45

balinteer írta:Srácok,ma még ingyenes a League Pass?

Am,ha valakinek lenne kedve és pénze vele felesbe vennék egy full szezonosat. :D
ma még ingyenes,igen.
az ajánlatod pedig megfontolandó. pont van fölösleges kb húsz ezrem.
:lol:
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.01.08. 12:03:09

persze,lehet más lett volna az eredmény 7-21nél.
Mindenesetre, tartom amit mondtam,hogy nem direktbe állították meg a lionst annál a fumblenél. már rég belefújtak mikor felvette a játékos a labdát és elkezdett futni vele. PErsze téves volt a fújás,ezt nem vitatja senki.
De azért nem kell általánosítani.
Stafford futott TDje is necces volt, biztos van olyan vérmes saints drukker aki nem adta volna meg,mert tényleg határeset volt,annyira egyszerre érte el a labda a fát, a térde meg a földet.

A másik eset az teljesen jogos,és nem is értem miért nem dobott rá piros zászlót a lions edzője. 1 yardra volt legalább a first downtól a labda.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
balinteer
Capitá del Barça

2012.01.08. 11:58:25

Srácok,ma még ingyenes a League Pass?

ozsimiki
Adminisztrátor

2012.01.08. 11:54:27

Szép dolog, hogy a romokból újjáépült város, egy szimpatikus irányítóval,és csapattal, meg minden, bírom is őket,de azért a 3évvel ezelőtti győzelmüknél is volt rengeteg bírói tévedés kulcsfontosságú pillanatokban a javukra. SB-n főleg.

Most meg hiába mondta a sport1es szakértő Ricsi mellett,h ez nem számított annyira,mintha az utolsó percekben történt volna,hm.

Azért szerintem picit számított volna ha a félidő 7-21 Saints szemszögből.

+Utána is volt egy olyan eset amikor köze nem volt a first downhoz,és a bíró visszanézés nélkül megadta, eleve olyan helyre tette le,amihez köze nem volt a lasztinak. Mind1, de ez akár tetszik,akár nem, mind pontokat hozott nekik.

Amúgy meg azért van 5-6 vagy kitudja mennyi bíró,hogy ne legyenek ilyen hibák.

+ még volt egy TD-jük is amit először megadott nekik a spori, úgy,h 1méterre volt,és tisztán látszott,h a laszti földet ért már, szerencsére azt vissza lehetett nézni.

nem hiszem,h vitatkozni kellene azon,h nem ehhez a szinthez szoktunk bírói szemszögből,és ez ma az NO-t segítette bőszen.

Ezektől eltekintve, (bár azért közrejátszhatott benne,h szétesett a Lions) megérdemelten nyertek,mert teljesen kipukkadt a végére a Detroit. Csak jobban szeretem a teljesen tiszta győzelmeket.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.08. 09:27:10

Na bealudtam rajta, grat a Saintsnek, azt még láttam amikor a fumble visszahordásba belefújtak bosszantó, de a bíró egyből úgy reagálta le, incomplete pass, s akkor 14-7 volt a Lionsnak!
Kíváncsi vagyok a Friscora azért ott keményebb a D!Breesek ellen az kell, párszor földbe döngölni, hogy kiessen a ritmusból a NO védelem meg simán fogható!
Meglátjuk ma Giants-Atlanta itt inkább az óriások Denver-Steelers itt meg a Denver!
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.01.08. 05:22:14

menczel írta:
te azt mondod h rögtön fújtak, de ez nem anulálja a tényt, hogy az a fújás hibás volt. ennyi.

közben teljesen szétestek, Stafford ráadásul rontja a bizniszem a fantasyban :S a mai nap egyetlen pozitivuma Megatron csillogása

egyértelmű,hogy hibás fújás volt.
Én csak azt mondom, h azért fújtak bele,mert -tévesen- szabálytalanságot láttak, nem azért mert látták,hogy ezt bevinnék TD-re,akadályozzuk meg a Saints javára.

Tehetséges csapat ez a Lions. Defensebe kicsit nagyobb fegyelem kéne,plusz koncentráció,mert ma sok olyan szitu volt,ahol bealudtak. Legszembetűnőbb Graham TD-je volt, ritka hiba az ilyen.

Jöhet a 49ers, őket is meg kell ütni,aztán a Packers ellen egy gigászi harc 8)
viszont a saints defensenek is össze kéne szednie magát,mert nem biztos,hogy az offense 40+ pontot tud összehozni a köv meccsen/meccseken is.

WHO DAT!
menczel
Entrenador del Barça

2012.01.08. 05:12:39

csababarca írta:
menczel írta: Hibásan fújtak (igazából egy oldalbiró, mert a főbíró nem fújt) hisz fumble volt, a fumblet visszahordó ember előtt már nem volt olyan aki meg tudta volna akadályozni a visszahordását Td-re, tehát csak elvették azt a TD-t.

Közben újabb elejtett INT ez 7 pont került ezúttal.
nem akarod megérteni azt,amit én mondok,szóval mindegy.
Ettől függetlenül a defense hibáit nem indokolják ezek az esetek.
te azt mondod h rögtön fújtak, de ez nem anulálja a tényt, hogy az a fújás hibás volt. ennyi.

közben teljesen szétestek, Stafford ráadásul rontja a bizniszem a fantasyban :S a mai nap egyetlen pozitivuma Megatron csillogása
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.01.08. 04:42:26

menczel írta: Hibásan fújtak (igazából egy oldalbiró, mert a főbíró nem fújt) hisz fumble volt, a fumblet visszahordó ember előtt már nem volt olyan aki meg tudta volna akadályozni a visszahordását Td-re, tehát csak elvették azt a TD-t.

Közben újabb elejtett INT ez 7 pont került ezúttal.
nem akarod megérteni azt,amit én mondok,szóval mindegy.
Ettől függetlenül a defense hibáit nem indokolják ezek az esetek.
Válasz küldése