Én már írtam, döbbenet
Lehozunk úgy egy meccset, hogy Brady nem dob TD-t, lehozunk úgy egy meccset, hogy Flacco remekül játszik, lehozzunk úgy egy meccset, hogy mikor veszve lenne a dolog, visszaszerezzük azonnal az elvesztett labdát, lehozunk úgy egy meccset, hogy alig 2 perccel a vége előtt kivédekezzük Bradyéket, s miénk a labda, lehozunk úgy egy meccset, hogy nehéz 3ik downokat összehozzunk, ott vagyunk a RZ-ban, s lehozunk úgy egy meccset, hogy a végén mégis mi hajolunk meg.....
Gratulálok a Patsnek (nyilván elfogultságomból mondom, közelebbnek éreztem magunkat) 23-20 ez kerül be a történelemkönyvbe!
Túloldalon is remek teljesítmények, a végén amit ők is kivédékeztek zseniális!
Nem fogom Cundiffra ez benne van, hálátlan egy szerep a rugó, ha berúgja kit érdekel, ha kihagyja óriási hiba!Mély letargia, Lewiséknak sajnos lehet tényleg ez volt az utolsó évük, tiszta Celtics érzésem van, mikor kikaptunk a 7ik meccsen pár éve, ott voltunk erőn felül mindenki, s nem egy hajszál, hanem nanomilliméternyi kis nem tudom micsoda hiányzott!
Ezért szép ez a sport, óriási meccs volt, csak hát rossz érzés a vesztes oldalon állni
szerk: 49ers egy darabig nézem, nekik szurkolok, bár a Giants szerintem nagyon összeállt, s lehet még ezt a meccset is übereli!Főleg, hogy esőt mondtak, modnanak, így igazi D csata lesz, ozsi nem fogod te ezt sokáig nézni