Mihu írta:
Ebben igazad van. Én kb akkora rally szurkoló vagyok, mint Barca. Nem mondom hogy versenymérnök vagyok, de eléggé benne vagyok a technikai sportokban. Testközelből is, nem csak TV-ből. Úgyhogy hosszú távon nem tudok felháborodni az ilyen technikai hibákon. Ez egy ilyen sport. Ezekről senki sem tehet. Én hiába utálom Alonso-t, a 2006-os bajnoki címét akkor sem tartom szerencsének. Végig ott volt Schumacher nyomában. Fej-fej mellett mentek végig. Egyik felében Alonso volt a király, utána meg Schumi. És az idén utolsó két versenyén Schuminak technikai problémái voltak. Na most tudni kell rólam hogy elsírtam magam mikor Schumi visszavonult, és akkor is mikor télen a holtszezonban egy este nekiálltam Schumi emlékvideókat nézegetni a jutubon. Tehát megállt a motor Suzukában, és megakadt a váltó Interlagosban. Ez nem a Renault szerencséje. Meg volt az esély arra is, hgy a Renault-ban romlik el valami. De nem romlott. Ennyi. Nincs miről beszélni. A Ferrariban miért romlott el? Technikai sport. Kész. Kalap-kapát. Sajnos ez nagyon kemény és nyers tény, de sajnos tény.
Volt olyan, asszem 2001-2002 vagy 2003 közt hogy a Ferrariban nem állt meg a motor. És egyszercsak ez a sorozat is megszakadt.
Messzemenőkig egyetértek. Én nem vagyok Ferrari-drukker, Massát nem is kedvelem túlzottan, de szörnyű volt ami vele történt ma. Normális, sportot szerető ember ilyenkor együttérző és szolidáris. Szörnyű kép volt.
Ami engem igazán felháborít az Kovalainen nyilatkozata. Képességei alapján sosem lesz világbajnok, ehhez szokjon csak hozzá. Hiányzik belőle az a plussz, ami megvan Hamiltonban, Kimiben, Alonsoban, Massában és talán Kubicában is erősödik. Ehhez képest az interjún jött a nyomásgyakorlással, meg, hogy gyorsabb volt. Hát leestem a székről. Ez a futam ma az ő győzelmét hozta, de édes keveset tett hozzá azon kívül, hogy kényelmesen poroszkált a 3. helyen, majd kiestek előle.
Nem vitatom el a győzelmét, de a mellény nagyon nagy volt a történtekhez képest.