USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2012.02.05. 23:52:43

És nem utolsó sorban, hajrá MESKÓ ZOLTÁN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lionel Kicsi Messi
Capitá del Barça

2012.02.05. 23:39:34

ozsimiki írta:Nah felvezetés már megy, mindjárt kezdődik A MECCS :)

Természetesen Patriotsnak drukkolok,és ténylegesen egy valós revans lehet nekik, ha győznének, hiszen most sajnos őket érzem kevésbé esélyesnek. Így a revans is méltó lenne, hiszen 4 éve a Giants volt a kevésbé esélyes, és nyertek, de hogy :S:SSS

Szóval remélem ugyanaz zajlik le, és ezúttal a Pats jön ki belőle "meglepetésre" jól.

Ha viszont fogadnom kellene,akkor sajna a Giants sikerét érzem,de ellene fogok drukkolni :)

GO BRADY! GO PATS!
Személy szerint a Patsnek drukkolok és az egész NFL-ben és szerintem mi vagyunk az esáéyesebbek, de 2007be is minket tartottak annak! Remélem behuzzák a srácok és Brady ünnepeli 4.ik gyűrűjét:) Hajrá Pats Brady, Welker!!:)
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.05. 23:32:52

Kalap1988 írta:Miamiban végre megtalálták a Boshoz illő mezt :D Igazán jól áll rajta :D Ha most Miami szurkoló lennék, elég dühödt lennék egy ilyen mez után... Csodaszép mit ne mondjak.
Philly ellen már egyszer láttam rajtuk ezt a rózsaszínes csodát valóban "pazar"!

Szerintem nem a Giants az esélyes, mégiscsak az AFC bajnoka a Pats ráadásul a BB-Brady páros "rutinos" a SuperBowl közegben!Meg mint beszéltük fedett pálya, ahol nincs szél mehetnek az idegesítő screen passzok!
De Pierre-Paul meg Umenyora remélem elkapja Bradyt és beletapossa párszor a földbe :D
De véleményem szerint a NE a nagy esélyes megint, de az óriások lehetnek megint óriások a végére :D Remélem most Burees helyett, Niccccckkkkkssss üvöltést hallhatunk a végén Ricsiéktől :D
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.02.05. 23:23:36

Miamiban végre megtalálták a Boshoz illő mezt :D Igazán jól áll rajta :D Ha most Miami szurkoló lennék, elég dühödt lennék egy ilyen mez után... Csodaszép mit ne mondjak.
PCsabi
aka Game90

2012.02.05. 23:12:15

ozsimiki írta:Fél 1 körül kezdődik,de az nincs már messze, főleg,hogy bírom a szakértőket a stúdióban,és érdeklődve figyelem :D
Lévai Balázs jó arc.

Ricsiéknek meg nem lehet rossz kint :)

Ezt az LFL-t meg muszáj lesz nézni :P
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.02.05. 22:49:17

Fél 1 körül kezdődik,de az nincs már messze, főleg,hogy bírom a szakértőket a stúdióban,és érdeklődve figyelem :D

Remélem Iláj még várat a 2. gyűrűjére, és Brady behúzza a 4.et 8) de nagyon nehéz lesz.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Barcaforever
Director del Fútbol

2012.02.05. 22:37:43

ozsimiki írta:Nah felvezetés már megy, mindjárt kezdődik A MECCS :)

Természetesen Patriotsnak drukkolok,és ténylegesen egy valós revans lehet nekik, ha győznének, hiszen most sajnos őket érzem kevésbé esélyesnek. Így a revans is méltó lenne, hiszen 4 éve a Giants volt a kevésbé esélyes, és nyertek, de hogy :S:SSS

Szóval remélem ugyanaz zajlik le, és ezúttal a Pats jön ki belőle "meglepetésre" jól.

Ha viszont fogadnom kellene,akkor sajna a Giants sikerét érzem,de ellene fogok drukkolni :)

GO BRADY! GO PATS!

Jacobs megeszi a reggelire a Pats védelmét. :twisted: Nicks pedig ha hozza a szezonátlagát az öreg Bill sírva fogja földhöz vágni a kis tábláját! :lol:
Eli interception Manning pedig remélem összeszedi magát és behúzza a 2. gyűrűjét. :wink:

Ez a nemsokára kezdődő meccs olyan éjfél körül lesz am nem!? :?
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.02.05. 22:29:05

Nah felvezetés már megy, mindjárt kezdődik A MECCS :)

GO BRADY! GO PATS!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.02.05. 21:27:16

csababarca írta:pontosan mikor van kezdőrúgás, mert síelni vagyok,és át kell mászni más helyre,ahol van net. úgyhogy csak akörül mennék...
Fél 1-kor lesz a kezdőrúgás.
Én Giants győzelmet várok, de a lényeg a szoros és izgalmas mérkőzés, mert igazából egyik csapat sem tartozik a kedvenceim közé.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.02.05. 21:24:51

Sanama írta:
Fedett pálya miért tesz jót a passzjátéknak? Nincs eső ,vagy mi befolyásolja?
pontosan,plusz a szél még nagyobb befolyásoló tényező lehet adott esetben.

pontosan mikor van kezdőrúgás, mert síelni vagyok,és át kell mászni más helyre,ahol van net. úgyhogy csak akörül mennék...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Sanama
Llegenda del Barça

2012.02.05. 21:20:10

Tocy írta:
Bob_Marley írta:

szerk: Tocy te nem Giants fan vagy?Mintha úgy rémlene, estére én is szűk Giants győzelmet tippelek, s szeretnék!Bár a fedett stadion jót tehet a Brady féle passzgépezetnek szerintem!
Nem, bár nincs velük bajom, talán jobban is bírom őket, mint Bradyéket, de a Saintsnek drukkolok, meg Mojo miatt a Jaguars is kedvenc :D
Fedett pálya miért tesz jót a passzjátéknak? Nincs eső ,vagy mi befolyásolja?
Tocy
Director del Fútbol

2012.02.05. 20:49:38

Bob_Marley írta:

szerk: Tocy te nem Giants fan vagy?Mintha úgy rémlene, estére én is szűk Giants győzelmet tippelek, s szeretnék!Bár a fedett stadion jót tehet a Brady féle passzgépezetnek szerintem!
Nem, bár nincs velük bajom, talán jobban is bírom őket, mint Bradyéket, de a Saintsnek drukkolok, meg Mojo miatt a Jaguars is kedvenc :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.05. 20:31:46

T-Mac fejét nem is néztem, de valóban aranyos, Turner meg megszeppenve mutatja , hogy 3as :lol:

Mi nyertünk 98-80-ra elég partner volt ma a maci csapat, voltak feltámadásaik, közelebb is jöttek, de minden egyes futásukra reagáltunk!Wilcox, JaJuan remek volt a padról, s jól pótolták Bass-t, KG pazar teljesítmény, megint egy tripla tőle, Allennek nem mentek a dobások, de egy 4pontos akciót csak összehozott :D PP is jó volt!
Jövő héten 2 könnyű és 2 nehéz meccs, a Bobcats, Raptors duót meg kell verni, csütörtökön jön a Lakers, vasárnap meg a Bulls a Gardenbe, tudatosítani kell velük, hogy Celtics visszatért :D

Az eladott labdákra viszont jobban kellene figyelni, mert azok vannak bőségesen, s redukálni kellene!Viszont a védekezés nagyon biztató, s főleg, hogy kevesebb a pont idén, rengeteget jelent, hogy jók a kisegítések!Pietrus meg zseniális 1-1 védő!

Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.02.05. 20:14:54

Bob_Marley írta:http://www.youtube.com/watch?v=TrrhCY9R0rU
Ezért megy jól a Phillynek :lol:
Megtalálták Marion reinkarnációját :D
Turner > Marion :D

Amúgy T-Mac fej se akármi :D
kanty
Llegenda del Barça

2012.02.05. 19:49:59

Tocy írta:Idén is eljött a Super Bowl estéje! Remélem eltart legalább fél6ig, mert fél7kor kelnem kell amúgy, szóval akkor már nem fekszek le addig :D Szerintem kevéssel ( 3-4 pont ) a Giants fog nyerni. Egyik csapatot sem szeretem igazán, de egyiket sem utálom, egy jó meccsért szurkolok! Két jó irányító, de a PO-ra már két jól megszervezett D-vel, egyik oldalon Welker, másikon Cruz, nagy meccs lesz!
Legyen igazad, remélem a végén ismét Eliék örülhetnek. Én 6kor kelek, plusz tévém sincs, úgyhogy holnap megpróbálom az eredményt nem megnézni és hamar letölteni. Estére remélhetőleg már a magyar verzió is fent lesz. :)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Tocy
Director del Fútbol

2012.02.05. 19:47:35

Idén is eljött a Super Bowl estéje! Remélem eltart legalább fél6ig, mert fél7kor kelnem kell amúgy, szóval akkor már nem fekszek le addig :D Szerintem kevéssel ( 3-4 pont ) a Giants fog nyerni. Egyik csapatot sem szeretem igazán, de egyiket sem utálom, egy jó meccsért szurkolok! Két jó irányító, de a PO-ra már két jól megszervezett D-vel, egyik oldalon Welker, másikon Cruz, nagy meccs lesz!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.05. 17:04:16

Scooby Bent Bwoy írta:
Csak 1-2 perces videók, de még mindig ezeken nevetek:
http://hangtime.blogs.nba.com/category/shaqtin-a-fool/
Ezek zseniálisak :lol:
Robinson milyen aranyos, hogy megpróbálja 2szer is a felugrást picit hamarabb, hátha :D
De a homály büntetők se rosszak :D

Ha már büntetők egy régi videó:
http://www.youtube.com/watch?v=lZ_DVzHrG_4
jennings megpróbál csalni :lol:

http://www.firstrowsports.eu/watch/1061 ... zlies.html
Lets GO Celtics

Rondo már mutat régi önmagára emlékeztető dolgokat, Wilcox meg nem tud hibázni :D
Feljött a Grizzlies, de a negyed végén nagy futással 8 pontos előny!
Rondo már 10 assistnál :lol:

Garnett zsinórban 3ik meccsén zúdít triplát, idén 3/3 :lol:
Kép
Kép
Kép
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2012.02.05. 16:21:28

Kings otthon verte a Warriorst hosszabbítás után. Jó kis meccs volt. GSW-ből főleg Wright és Robinson volt elemében, a másik oldalon az egész kezdő jól játszott hárman is 20 pont felett, Cousins 20 lepattanós karriercsúcs.
Denverben sajnos Faried elég keveset játszik, már az előszezonban megtetszett a játéka, egy másik csapatban talán több lehetőség jutna neki. Eddig csak öt meccsen szerepelt, összesen 42 perc ez alatt 22 pont 18 lep. 7 blokk. Azért nem rossz.

Csak 1-2 perces videók, de még mindig ezeken nevetek:
http://hangtime.blogs.nba.com/category/shaqtin-a-fool/
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.05. 10:25:08

Lakers kikapott Utahban, a Cavs megverte a bajnokot, Orlando nyerni tudott megint a Pacers ellen, a többi sima :lol:

Noah tánca:
http://www.youtube.com/watch?v=Mjssutwf0vQ

http://www.youtube.com/watch?v=TrrhCY9R0rU
Ezért megy jól a Phillynek :lol:
Megtalálták Marion reinkarnációját :D

Ilyet West is csinált nálunk tavaly :
http://www.youtube.com/watch?v=2zWrOf6eGR0

Ma 18kor Celtics-Grizzlies Jo most a másik térdével bajlódik...., remek meccsnek néz ki aztán este hajrá óriások :lol:
Kép
Kép
Kép
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2012.02.04. 20:28:32

http://www.youtube.com/watch?v=yS1BRZLyjAw
:shock: Az igen. Van önbizalma a srácnak.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.04. 19:50:53

Ezen akkorát röhögtem:
http://larrybrownsports.com/football/su ... oms/113872
A Magicnek semmi nem jön össze mostanában :mrgreen:
Azt hiszem erre mondják hazai pálya előnye :lol:

Bingo less than 90 seconds :
http://www.youtube.com/watch?v=IAX27G5zLK8

Egyébként én úgy vagyok az SB-vel, hogy legyen hasonló izgalmas meccs mint pár éve!Én is inkább Giantsnek szurkolok!Legyen kemény igazi csata, s hajrá D-k!

Figyelem 59 sor következik :lol:
Ezt el is veszthettük volna bőven, szerencsére a végén PP, Allen amikor nagyon kellett mindig döftek egyet :) Illetve Fields kicsit homályosan látta a gyűrűt a végén :lol:
KG jól kezdte a meccset, a 15 pont 8 pati 3 assist teljesen rendben van!
PP egy külön kategória volt főleg a második félidőben, a 2 vitatott buzzerje közül az egyiket el kellett venni :lol: Kár hogy a 3ast vették el, de mellette rengeteg hustle play, 34 évesen lefutott 1-2 Knicks játékost :D
Allen a végére a dagger tríííík, Rondo-n meg látszódott közel sincs 100%os állapotban, keveset vállalt, a második félidőre viszont többet támadta a gyűrűt, akciózott is!
Igaz Doc-nak igaza volt a ritmus hiányzott elől, de Rondo ennél csak jobb lesz!
Bass elég gyatrán dobott, viszont a 9 patija szép , JO üldögélt is sokat, most elég kevés volt!
A Knicks megnyerhette volna sokáig 9-10el mentek, de a második félidőre végre rendbe tettük a védekezésünket!A hibájuk továbbra is az, nincs semmi pad!És ha jól emlékszem tavaly is a Melo csere után negatívak voltak!Idén kőkeményen negatívak, a kérdés újra felmerülhet megérte-e Anthony a Knicksnek, úgyhogy Wilson Chandler (aki nagyon jól játszott), Felton (akivel jóval hatékonyabb volt STAT is), Gallinari (aki szintén egy shooter volt, s most konkrétan brutális statisztikákat hoz)!....
Melo jól játszott, bár a védekezés továbbra sem erőssége...:lol:
D'Antoni-nak voltak érdekes húzásai, Douglast elővette, miközben Lin hozott valamennyit, Toney meg csak a szokásos 0/3 :mrgreen:
Úgy gondolom D'Antonit le lehet cserélni, nagyon gyengén megy a Knicksnek, de nem tudom egy új edző mit képes kihozni belőlük, mert még ha fel is épül Davis, gyakorlatilag a rotáció elég szűk, s vannak "hasznavehetetlen" emberek bőven!

Az meg Tocy szerintem teljesen igaz, hogy akármi van, minket szeretne mindenki elkerülni!Jeff Gundy tökéletesen mondta, jelen pillanatban nehéz azt mondani , hogy mondjuk a Celtics képes eljutni a döntőbe mondjuk egy Philly-Bulls-Miami útvonalon, de viszont ha megvan a győzni akarás a fiúkban bárkit megverhettünk a PO-ban!Arra talán kevés a csapat, hogy átmenjen keleten, de ez is pillanatnyi forma kérdése!Persze mindenhez kell, hogy egészségesek legyünk!
Hirtelen ennyi maradék 20-25 sorban hajrá Celtics :lol:

Itt meg Rondo mint aki szipuzna :lol:
Kép
kanty írta:
Szimpatikus csapat ez a Nuggets. Liga elsők a pontokba, assist és még egy rakás statisztikába. :) Plusz még a pad is elég erős. Idén is meglehet nekik a PO első kör. :P
Knicks meccsen láttam egy statisztikát, miszerint amióta Anthony a New Yorknál van a Knicks kevesebb meccset nyer és a Denver többet, mint vele, érdekes.
Ez köszönhetően annak, hogy kaptak 4 embert Anthonyért :lol: (az okosok)

Chandler meg visszafog jönni az NBA-be már csak az a kérdés, Denver vagy Raptors (meg persze vagy valaki más, de ezek eddig a jelöltek)
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.02.04. 19:36:13

Ha már Rondo mágikus passzai...
Tegnap kiégtem ezen :lol: Túl nagy kárt nem tett benne Rondo... :lol:
kanty írta:Knicks meccsen láttam egy statisztikát, miszerint amióta Anthony a New Yorknál van a Knicks kevesebb meccset nyer és a Denver többet, mint vele, érdekes.
Ráadásul Wilson Chandler kínában van meg még valaki de annak most nem jut eszembe a neve :D
kanty
Llegenda del Barça

2012.02.04. 19:27:47

Idegenbe vertük a Denvert. :)
Végig vezettünk, de a végén mégis szoros volt, de a szerencsére nem lett gond. Ezzel kicsit javult a parádésnak semmiképp sem mondható idegenbeli mérlegünk.

Szimpatikus csapat ez a Nuggets. Liga elsők a pontokba, assist és még egy rakás statisztikába. :) Plusz még a pad is elég erős. Idén is meglehet nekik a PO első kör. :P
Knicks meccsen láttam egy statisztikát, miszerint amióta Anthony a New Yorknál van a Knicks kevesebb meccset nyer és a Denver többet, mint vele, érdekes.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Tocy
Director del Fútbol

2012.02.04. 13:38:34

Bob_Marley írta:Ha már ilyen passzok, egyértelmű Rondo :)
http://www.youtube.com/watch?v=zQoeGTv64j0
A királyra felkerült a bohócsipka :lol:
:D Rondot ezekért a passzokért imádom :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.04. 13:27:02

Ha már ilyen passzok, egyértelmű Rondo :)
http://www.youtube.com/watch?v=zQoeGTv64j0
A királyra felkerült a bohócsipka :lol:
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése