Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Személy szerint a Patsnek drukkolok és az egész NFL-ben és szerintem mi vagyunk az esáéyesebbek, de 2007be is minket tartottak annak! Remélem behuzzák a srácok és Brady ünnepeli 4.ik gyűrűjét:) Hajrá Pats Brady, Welker!!:)ozsimiki írta:Nah felvezetés már megy, mindjárt kezdődik A MECCS
Természetesen Patriotsnak drukkolok,és ténylegesen egy valós revans lehet nekik, ha győznének, hiszen most sajnos őket érzem kevésbé esélyesnek. Így a revans is méltó lenne, hiszen 4 éve a Giants volt a kevésbé esélyes, és nyertek, de hogy :S:SSS
Szóval remélem ugyanaz zajlik le, és ezúttal a Pats jön ki belőle "meglepetésre" jól.
Ha viszont fogadnom kellene,akkor sajna a Giants sikerét érzem,de ellene fogok drukkolni
GO BRADY! GO PATS!
Philly ellen már egyszer láttam rajtuk ezt a rózsaszínes csodát valóban "pazar"!Kalap1988 írta:Miamiban végre megtalálták a Boshoz illő meztIgazán jól áll rajta
Ha most Miami szurkoló lennék, elég dühödt lennék egy ilyen mez után... Csodaszép mit ne mondjak.
Lévai Balázs jó arc.ozsimiki írta:Fél 1 körül kezdődik,de az nincs már messze, főleg,hogy bírom a szakértőket a stúdióban,és érdeklődve figyelem![]()
ozsimiki írta:Nah felvezetés már megy, mindjárt kezdődik A MECCS
Természetesen Patriotsnak drukkolok,és ténylegesen egy valós revans lehet nekik, ha győznének, hiszen most sajnos őket érzem kevésbé esélyesnek. Így a revans is méltó lenne, hiszen 4 éve a Giants volt a kevésbé esélyes, és nyertek, de hogy :S:SSS
Szóval remélem ugyanaz zajlik le, és ezúttal a Pats jön ki belőle "meglepetésre" jól.
Ha viszont fogadnom kellene,akkor sajna a Giants sikerét érzem,de ellene fogok drukkolni
GO BRADY! GO PATS!
Fél 1-kor lesz a kezdőrúgás.csababarca írta:pontosan mikor van kezdőrúgás, mert síelni vagyok,és át kell mászni más helyre,ahol van net. úgyhogy csak akörül mennék...
pontosan,plusz a szél még nagyobb befolyásoló tényező lehet adott esetben.Sanama írta:
Fedett pálya miért tesz jót a passzjátéknak? Nincs eső ,vagy mi befolyásolja?
Fedett pálya miért tesz jót a passzjátéknak? Nincs eső ,vagy mi befolyásolja?Tocy írta:Nem, bár nincs velük bajom, talán jobban is bírom őket, mint Bradyéket, de a Saintsnek drukkolok, meg Mojo miatt a Jaguars is kedvencBob_Marley írta:
szerk: Tocy te nem Giants fan vagy?Mintha úgy rémlene, estére én is szűk Giants győzelmet tippelek, s szeretnék!Bár a fedett stadion jót tehet a Brady féle passzgépezetnek szerintem!
Nem, bár nincs velük bajom, talán jobban is bírom őket, mint Bradyéket, de a Saintsnek drukkolok, meg Mojo miatt a Jaguars is kedvencBob_Marley írta:
szerk: Tocy te nem Giants fan vagy?Mintha úgy rémlene, estére én is szűk Giants győzelmet tippelek, s szeretnék!Bár a fedett stadion jót tehet a Brady féle passzgépezetnek szerintem!
Turner > MarionBob_Marley írta:http://www.youtube.com/watch?v=TrrhCY9R0rU
Ezért megy jól a Phillynek
Megtalálták Marion reinkarnációját
Legyen igazad, remélem a végén ismét Eliék örülhetnek. Én 6kor kelek, plusz tévém sincs, úgyhogy holnap megpróbálom az eredményt nem megnézni és hamar letölteni. Estére remélhetőleg már a magyar verzió is fent lesz.Tocy írta:Idén is eljött a Super Bowl estéje! Remélem eltart legalább fél6ig, mert fél7kor kelnem kell amúgy, szóval akkor már nem fekszek le addigSzerintem kevéssel ( 3-4 pont ) a Giants fog nyerni. Egyik csapatot sem szeretem igazán, de egyiket sem utálom, egy jó meccsért szurkolok! Két jó irányító, de a PO-ra már két jól megszervezett D-vel, egyik oldalon Welker, másikon Cruz, nagy meccs lesz!
Ezek zseniálisakScooby Bent Bwoy írta:
Csak 1-2 perces videók, de még mindig ezeken nevetek:
http://hangtime.blogs.nba.com/category/shaqtin-a-fool/
Ez köszönhetően annak, hogy kaptak 4 embert Anthonyértkanty írta:
Szimpatikus csapat ez a Nuggets. Liga elsők a pontokba, assist és még egy rakás statisztikába.Plusz még a pad is elég erős. Idén is meglehet nekik a PO első kör.
![]()
Knicks meccsen láttam egy statisztikát, miszerint amióta Anthony a New Yorknál van a Knicks kevesebb meccset nyer és a Denver többet, mint vele, érdekes.
Ráadásul Wilson Chandler kínában van meg még valaki de annak most nem jut eszembe a nevekanty írta:Knicks meccsen láttam egy statisztikát, miszerint amióta Anthony a New Yorknál van a Knicks kevesebb meccset nyer és a Denver többet, mint vele, érdekes.
Bob_Marley írta:Ha már ilyen passzok, egyértelmű Rondo
http://www.youtube.com/watch?v=zQoeGTv64j0
A királyra felkerült a bohócsipka