Megy a buli rendesen, Lewis meg páholyból figyeli, hogy esnek ki előle.

Már ötödik, s csak így tovább okosan a gumikkal és a többiek meg majd ellesznek. Ki kell várni aztán lecsapni.
És tényleg alakul a FI dobogó, bár még sok van hátra. Hulkenberg abszolút tűz közelben és Perez sincs lemaradva.
A rajt szerintem Vettel hibája volt, ráhúzta a finnre, aki pechére még a hollandtól is kapott oldalról, de egye fene, ki bánja Lewis mosolyogva figyelte hátulról hogy hibázik körülötte jó pár pilóta.
szerk: parádés futam Lewistól és maga a verseny is nagyon parázs jó verseny volt. Nem szabad telhetetlennek lenni, kicsit viszont úgy érzem eltaktikázta a csapat a gumiválasztást már a piros zászlónál sem értettem miért kellett lecserélni a gumit aztán ugye baj is volt a boxban és megint lágyat tettek fel, pedig lehetett látni, hogy közepesen az elején jó tempója volt Lewisnak és később Rosbergnek is. Mindegy, így is csodálatos a dobogó. Force India meg valóban nagyot ment, tapadnak a Williamsre és szerintem a Ferrari sem elérhetetlen, egy-egy futamon mindenképp meglehet őket előzni.