USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
bali 15
Director del Fútbol

2012.02.06. 18:42:39

Nagyon csalódott voltam.
A Pats védelmére nem lehetett panasz. Istenien játszottak Wilforkék.
Mindenki a védelem miatt rinyált, erre a támadók vétettek olyan jellegű hibákat amelyeknek szerintem a győzelem lett az ára.
Nagyon jól írta itt valaki, hogy Eli teljesen Standard ütemmódban játszott, hozta azt amit kellett.
Bradynek meg szerintem egyszer úgyis meglesz a negyedik :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.06. 18:17:52

Óriási meccs volt, hatalmas csata!Mindkét csapat megérdemelte volna, de azért a Giants futójátéka jobb volt, s a védelme is!Tuck óriási 2 sack és utólag nagyon fontos safety!
Voltak elejtett labdák itt is ott is, Manningham 9-3nál fontos labdát hulajtott el!Special teamben is jobb volt egy fokkal talán a NY-így azért jogosnak érzem teljesen a győzelmüket, bár bárki megnyerhette volna, köszönhetően Bradshaw butaságának, aki ha lefekszik az 1-ydoson az életben nem kerül már vissza a labda a NE-hez!És hogy a végén a hail mary majdnem bejött, ráadásul a sérült Gronkowski kaparintotta majdnem meg, óriási csattanó lett volna!De a Giants a NE méregfogát kihúzta azzal, hogy lent tartották a pályán Bradyt!
Mindkét irányító nagyot játszott, a különbség tényleg a futásokban meg a védelemben mutatkozott, de úgy látszik a Pats-Giants döntők már csak ilyen szívrohamosokra sikerednek, de azért jövőre remélem nem ők jutnak be, hanem a Ravens :P

Nagy szezon volt, remek PO, szeptembertől folytatás, addig sok van hátra, de majd kárpótolnak minket a csapatok!És remélem a macik is a hollók erősödnek, főleg a Chicago, s Forte vezetésével a Bears lesz jövőre a nyertes!
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.02.06. 18:15:21

Varatrix írta:Giants-Pats
Szerintem Brady sokkal nagyobb driveokat hozott mint Eli, de rengeteg kritikus ponton hibázott (nem csak ő, az offenz). Manning pedig standard teljesítménnyel játszott, nem voltak: hihetetlen, elképesztő stb diriveok. Egyszerűen játszotta amit tud, se többet se kevesebbet. Nyugodtabban állt ott mint Tomy szvsz. Ráadásul Hernandezen, és Green Ellisen kívűl szürke is volt kicsit a Pats támadó játéka. Giantsnél aki nálam még Manningnél is jobban tetszett az Pierre-Paul! Az ő napja volt! Nagyon tetszett amit művelt.
Eli nagyon ott volt végig fejben, Bradynek pedig volt két elég nagy hibája.
A szezon elején, amikor azt mondta, h top5-ös irányító, akkor sokan csak mosolyogtak, a végén aztán ő mosolygott.
A végén hatalmasat szurkoltam, azt hittem az a kevesebb, mint egy perc nem jár le soha. :)
Piere Paul tényleg nagyot játszott, egész évben remek volt és a SB-on sem okozott csalódást, azért nem semmi, h 16 éves koráig inkább kosarazott.

Idén kezdtem komolyabban követni az amerikai focit és mivel a az előző NE-NG Super Bowl volt az első meccs, amit láttam így nem volt kérdés, h Gaintsnek fogok szorítani.

Egy kérdés:

Az utolsó jelenet, Brady passza, a Pats játékos kiejti a labdát, az földet ér, de a pattanóra mégis mentek. Ez, h is van pontosan?
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Varatrix
Director del Fútbol

2012.02.06. 17:43:07

Giants-Pats
Szerintem Brady sokkal nagyobb driveokat hozott mint Eli, de rengeteg kritikus ponton hibázott (nem csak ő, az offenz). Manning pedig standard teljesítménnyel játszott, nem voltak: hihetetlen, elképesztő stb diriveok. Egyszerűen játszotta amit tud, se többet se kevesebbet. Nyugodtabban állt ott mint Tomy szvsz. Ráadásul Hernandezen, és Green Ellisen kívűl szürke is volt kicsit a Pats támadó játéka. Giantsnél aki nálam még Manningnél is jobban tetszett az Pierre-Paul! Az ő napja volt! Nagyon tetszett amit művelt.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Senyera
Jugador del Barça

2012.02.06. 13:33:03

Ennyi hibát egy döntőben nem lehet elkövetni.Olyan labdákat ejtettek el amit szerintem még mi is megtudtuk volna fogni nemhogy ők.Én Steelers drukker vagyon de a Patriotsnak drukkoltam.
miihii
KHAL

2012.02.06. 13:25:47

Mivel mindkét csapat elég távol áll tőlem,így semlegesként annak drukkoltam,h egy végsőkig kiélezett csata legyen,ezt pedig maradéktalanul teljesítettél a felek,uh elégedett vagyok a látottakkal.Megvoltak a drámák,emlékezetes játékok,hibák... A Pats-nek szurkoltam kicsit,melyik ujjamat harapjam meg alapon.... NE szurkoló ismerőssel néztem,mondtam neki az elején,h az nyer,aki először támadhat.Ez a Giants volt,uh mondtam,h ne is kezdjen el szurkolni,vége is a meccsnek :D Bejött :P (És mivel madridista is a lelkem,elköszönéskor még odaszúrtam,h mielőtt beleélné magát,a reál sem lesz bajnok :twisted: Cs úgy,h érezze a törődést :wink: Remélem az is bejön,aztán irány a lottózó :D )

A meccsen megint bejöttek a máker apróságok a NY-nak,amik miatt se szeretem őket.A rájátszásban nagyszerűen játszottak,de emellett olyan kulcsfontosságú dolgok alakultak a kedvük szerint,h fájt. Persze,jó csapatnak van szerencséje,de akkor is :) Itt is a végén az elejtett labdák Pats oldalon...meg amikor megszerezte a labdát a NE,de többen voltak a pályán,uh mégis folytathatták a támadást...korábban a SF ellen a végén rossz snap után mégis sikerült fű alól összeszedni és berúgni a győztes FG-t... Meg még volt néhány ilyen nagy jelentőségű apróbb dolog,ami náluk most éppen "befelé pattant". Persze tényleg nem cs ezeknek köszönhetik,de ellenszurkolóként idegesítő volt,h így kijöttek ezek nekik.(Tudva,h a balfék Dallasnál meg majdnem minden ilyenből cs a rosszabbik felére kerülnek annak a bizonyosnak... :/ ) (Igen,ott van a Pats oldalon az a bizonyos rontott FG,amivel végülis döntőzhettek,de ha azon a meccsen a Giants rúgja azt,akkor akár a földön fekvő labdát is elrúgják és egy kézen megpattanva tuti,h átment volna a lécek között/fölött :P )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2012.02.06. 13:36:42-kor.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.02.06. 13:01:00

Patsnek drukkoltam ,de szerintem ha semleges szemmel néztem volna, akkor is ugyanezt írom:

Brady célpontjai odaajándékozták ezt a győzelmet, természetesen a 4. negyedre gondolok...Welkernek annyi helye volt,h hihetetlen, és 20 yardon lett volna a Pats, úgy,hogy TD-n kívülre került volna a Giants...
többi lyukas kezűről nem is beszélve a vége fele...nagyon töketlenek voltak a 4. negyedben főleg.

Valamint a PATS D, 3 szor ütötte ki a lasztit, és szerintem óriási szerencséje volt Ilájéknak,hogy mindig ők szerezték meg, mivel bárhova pattanhatott volna, mindig úgy pattant,hogy megszerezhessék...

Iláj elkapói ezzel ellentétben nagyon nagy teljesítményt mutattak, amikor kellett akkor is. a kis Manning nem volt jobb semennyivel sem ezen a mecsen Bradynél, annyi,h az ő csapatában meg tudták fogni a labdát.

olyan területen,h kinek drukkolok, és ki nyer végül, egyáltalán nem az én sportom az NFL, eddigi SB-k alkalmával csak kétszer nyert az, akinek drukkoltam, a 8 év alatt... (aszhem)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.02.06. 12:24:22

csak összefogalot néztem, érdekes volt a belichik döntése h engedik td-t futni a giantset. meg is ették a cselt, kár (dehogy kár :D), hogy nem tudtak élni az utolsó egy perccel.

nincs még egy másik sportág amikor direkt hagyod az ellent golt szerezni... :D (max tenisz, mikor hátrányban odaadják vkinek a szettet...)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Barcaforever
Director del Fútbol

2012.02.06. 09:34:15

Azért, ha 2006 környékén vki írt volna William Hill-nek, h 10 dollárral meg akarja rakni, h Eli-nak több gyűrűje lesz 2012-re mint Peytonnak, a rendszer sztem össze is omlott volna és füstölögve kiírta volna, h ERROR!! :lol:

Jó kis meccs volt, tele izgalommal.A Pats csak úgy, mint a Packers, szezonbeli egyik leggyengébb formáját fogta ki, mert a Giants védelem nem volt annyira feltüzelve, nem volt olyan nagy nyomás Brady-n, de teljesen ugyanaz, a sok el nem kapott simának mondaható labdák megbosszulták magukat.

Jacobs egy állat. :twisted:
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.02.06. 04:30:42

Na meglett a Giantsnek! Nem volt gyenge a vége, Bradyt leszedték sokszor, sack+int, de nagyon kellett Welker+Hernandez hibája...döntő pillanatokban hibázott a Pats, és döntő pillanatokban villant a Giants. Az utolsó drive-juk kb annyira volt ellentmondást nem tűrő, mint a Pats első drive-ja a második félidőben. Ki hitte, hogy az volt az utolsó pontjuk? Azt meg főleg ki gondolta mjuk a Cowboys elleni meccs környékén, hogy SB-t nyernek Ilájék idén? :D
ferninho
Madridista

2012.02.06. 04:18:37

amúgy hihetetlen, hogy a másik félidő első drive-ját leszámítva nem tudott a Pats pontot szerezni a 2. félidőben... pedig ott valami hatalmasat játszottak...
egyszerűen semmi nem jött össze...
valahol éreztem, hogy a Giants a meccs esélyese és vhogy így fognak megint nyerni, de ott 17-9-nél már-már kezdtem elhinni, hogy meg lesz... és akkor jött a vége-felé az a Welker elejtett passz... és onnan ismerjük a történéseket...

ajj... mire megint döntőzik majd a Pats... remélem nem kell majd ennyit várni rá mint most...

és mire megint NFL lesz... élmény lesz kivárni...
lehet már aludni sem fogok annyira fel vagyok szabva agyilag....
madridista
TiTiHenry
Jugador del Barça

2012.02.06. 04:06:13

Mekkora meccs :shock: :shock:

Giants drukkerként elképesztő élmény volt.A 2. félidőt állva kellett néznem a végém meg muszáj volt fekvőtámaszokat csinálnom hogy levezessem a feszültséget :lol: :lol:

Amikor beindult a Pats nem hittem volna hogy ezt a Bradyt meg lehet állítani,erre sack és int.
(Persze kellettek az elügyetlenkedett elkapások de azt eddig is tudtuk hogy akár kis az irányító,ha nem tesz hozzá mindenki akkor nem lehet nyerni)

Eli meg szépen lassan kérdés nélkül a liga egyik legjobbja.Bárki bármit mond aki ilyen playoffot tud játszani (2szer) az kétség nélkül hatalmas figura.
daffy
Madridista

2012.02.06. 03:58:44

áááá fene. nagyon kevés kellett volna. azok az el(nem)kapások :roll:
nem fér bele
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2012.02.06. 03:57:31

Eeeezaz. Megint behúzta a Giants. Annyira éreztem. Eli azért bizonyítja azt is, hogy nem csak Archie meg Payton van a Világon. Véglegesen kinőtt az árnyékokbúl. Kiiirály 8)
..................................
ferninho
Madridista

2012.02.06. 03:53:43

5 sec, 1 Hail Mairy....
nem hiszem el... :cry:
megint elbukjuk... :cry:
és nem sikerült elkapni bmeg.......... :cry:
hihetetlen... :cry:
grat a Giantsnek...
jóéjt...
nem tudom elhinni...
madridista
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.02.06. 03:49:50

örök mumus marad ez a giants sajnos... 3 szabad labda volt,és mind giants játékoshoz pattant...plusz az a manningham elkapás is...elkapók hatalmas betlije,nem tudtak elkapni labdát,mint a GB elkapói...ezeken múlott...

grat a giantsnek.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
lluisllach89
Director del Fútbol

2012.02.06. 03:48:11

Hát eddig jól néz ki a dolog Giants szemszögből :mrgreen:

Ha meglesz a csoda, semmi nem veheteti el a Pats/Brady érdemeit. De remélem Eliék behúzzák 8)

Meg is van, gyözőtt a jobb 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lluisllach89 2012.02.06. 03:54:06-kor.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
ferninho
Madridista

2012.02.06. 03:42:56

ennyi, bukta sajnos....
2:00. 20pár yard.
1 first down még és az idő le is jár.......
ki gondolta, hogy ennyit számít majd az a Safety...
és Welker igazán elkaphatta volna....
amúgy egyszerűbb lenne engedni egy TD-t... akkor még lenne idő... de így???? :?

áhh bakker... kár érte.... :(
végre megint Super Bowl és megint elveszítjük.... :( :cry:
valami hatalmas csoda kéne...

na gondoltam...
beengedték... :) mekkora volt már... :lol:
1 perc, 1 időkérés...

GO PATS :!: :cry: :cry:

és megint elejtik......
és megint.... :cry:
nem hiszem el...
és sack...
na... 32 sec még...
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára ferninho 2012.02.06. 03:50:29-kor.
madridista
Mihu
Director del Fútbol

2012.02.06. 02:34:17

Kezdem teljes mértékben megérteni a Barca ellenes szurkolókat. Egy Super Bowl-ban is felhozni példaként a Barcát, és utána 1 percig is még arról beszélni, már nekem is kezd egy kicsit sok lenni...

Kezd nem tetszeni a felállás...az elején a Pats-nek köze nem volt a meccshez. A Giants úgy játszotta a play-eket, főleg a futójátékokat, ahogy akarta. Nem bírta megállítani a Pats D. Most meg...Brady beindult és sajnos nincs rá ellenszer eddig. Az a 98 yard-os play....pffff... :D :D Az no comment...Na reménykedek benne, hogy Eli és az offense nem hagyja annyiban a dolgot...bár a Giants offense-szel eddig se volt baj. A D-nek kellene kicsit (?) összekapni magát, mert ez így Brady ellen ideskevés lesz...
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.02.06. 02:18:19

csababarca írta: Kemény meccs lesz, szvsz végig szoros lesz, olyannyira hogy az utolsó drive fog dönteni nagy valószínűséggel.
GO PATS!!!
csak ne Iláj vezesse az utolsót (mert akkor előjönnek a nagyon rossz emlékek, még 1 olyan azért sok lenne), illetve vezetheti ha legalább 9 pontra vannak addigra. :D

GO PATS!

most már gép out, de természetesen végigszurkolom.
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.02.06. 02:09:37

ozsimiki írta: szerk2: NAAAAAAAAA, félidőre azért 1 ponttal megy a Pats! Tökéletes 4perces drive, lezárása egy TD-vel. ÍGY TOVÁBB! 10-9!
elején beragadtunk,de egész szépen magukhoz tértek Bradyék.
Kemény meccs lesz, szvsz végig szoros lesz, olyannyira hogy az utolsó drive fog dönteni nagy valószínűséggel.
Bár jobb lenne azért lesimázni:D

GO PATS!!!
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Deus
Boixos Nois

2012.02.06. 02:05:17

Épp ma voltam Bowl bajnokságon az Arénában, ahol voltak Titans, Mustangs, Sharks, Bats, stb magyar csapatok... nem tudom ismeritek -e őket.

Jómagam Titans szurkoló voltam az ismerőseim miatt :) Bár sajnos Titans kiesett a rájátszásban.

Más: Vannak ezek a superbowl reklámok a youtube -n, van egy két atomjó :D
KépKép
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.02.06. 00:52:20

Azért azon mindig röhögök,meg szánakozok, hogy amennyire összetett,és profi sport ez, annyira ovis megoldások vannak, amikor többen vannak a pályán mint kellene, omg, és minden meccsen kb van egy ilyen szitu...

végülis nem került sokba a Patsnek, lasztiszerzés helyet, Giants TD...belefér,nemde? S:

szerk: nah eddig szép drive Bradytől, már a vörös zónán belül, ebből TD-nek kell következni! fel kell jönni 9-7re.

amúgy a szakértők közül pont az közvetít most Ricsivel,akit a legkevésbé bírok, ez a Márk (Bencsics aszhem), sokat hibázik is (Brady 4.döntője, holott az 5., 1negyed végén első félidőt mond) meg vhogy számomra unalmas.

Persze megértem,hogy mindenkinek sorra kell kerülnie SB-n is, bár jó lenne ha Sanyival tolná az összeset :D

szerk2: NAAAAAAAAA, félidőre azért 1 ponttal megy a Pats! Tökéletes 4perces drive, lezárása egy TD-vel. ÍGY TOVÁBB! 10-9!
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.06. 00:20:45

Na végre az eseménynek megfelelő csodás himnusz, s a szöveg is stimmelt idén :D
Na akkor kezdés, Hajrá Giants

szerk: remek volt a Pats D 2 sack-kel, de azért ezzel meglesz az alaphangulat, jó kis safety :lol:
Kép
Kép
Kép
Pavel
Entrenador del Barça

2012.02.06. 00:17:54

Így igaz!
Hajrá Meskó Zoli!!!!!!!!!
Meg kell nyernetek.
Válasz küldése