Game90 írta:Rondo-t én is simán vittem volna.
Ezt néztem én is, Kobe eddig 0 rádobás, Gasol és Bynom viszont nagyon él.
Na, mire leírtam, Kobe már rá is emelt egyet, be is ment
Ma néztem ezt az LFL-t, szerintem függő leszek

:
http://www.lflus.com/seattlemist/?id=8
Be indult így a végére sajnos KB24!
LFL-ben meg ahogy látom még ozsi is imádni fogja a védelmeket!Nem rossz DE a hölgyemény, bár nem egy Terrell Suggs
szerk: röviden a félidőről

Jól kezdtünk pietrus 2 triplája meg is lökhette volna a csapatot, de buta hibák elől, legfőképpen nem kijátszott dobóhelyzetek!Bass is rárakja az első negyed vége előtt 15 mp-vel miközben végig nálunk lehetne a labda....PP kicsit szürkébb, Allennek voltak kimaradt openjei, de egyértelműen mismatch rajta Fisher!
JO-t megdícsérem, mert Bynum nagyon jól kezdett, de azóta nagyon nagyot védekezik rajta, ezért a végén mondjuk kár volt, Bynum is ilyenkor dob egy ilyen makkert

Azt hittem örömében kimegy a térde, mert volt egy olyan pillanat mikor odakapott !
KG egykezes alley oop-ját nem látva a többi meccset TOP 10-be követelem
Megy a darálás, a végén tőlünk az a 2 zsák a közönséget is felpezsdítette, szoros lesz, de bízok a padunkban
Bynum első negyedben pár perc alatt 6 pont 3ik negyed közepére 9 JO nagyot melózik!!!!
Második félidő szoros, bár 60-53nál megléphettünk volna, aztán inkább a Lakers lépett meg!
KG-nek sajnos nem estek a középtávoliak, Rondo nagy energia bomba, PP viszont eléggé döcögött!
És persze infarktus meccs OT-vel

A végén Allenhez nem sikerült eljuttatni a bogyót, pedig hasonló volt a figura mint tavaly a Knicks ellen!Na de most az OT-ben
Sajnos a 2torony Gasol-bynum nagyot játszik eddig, s rengeteg pattanót szednek
Igazi PO hangulat volt főleg a 4ik negyedtől kezdve, KG nagyon elfáradt a dobásai mind rosszak voltak 6/23 Allennek is az OT-re már gyengültek a lábai rövidek lettek sajnos a dobások!De még így is 2szer miénk volt az utolsó labda nem sikerült élni vele!Gratula a Lakersnek, ők sem játszottak jól szerintem, brusztos meccs volt, s döntő a 2 torony temérdek pattanója!Gasol-Bynum 31 pati, s 11 támadó....többek között a 4ik végén egy Gasol támadó utánival egyenlítettek, s itt a végén a PP kihagyott után Allen nem tudta visszatenni sajnos illetve Gasol nagyot blokkolt...PP mindkettő utolsót megoldhatta volna talán okosabban is...Mindkettő elég ad hoc volt!De az egész meccsendonhattunk 5 büntetőt ez is hozzájárult a vereséghez, igaza volt Fratellonak így nehéz meccset nyerni, hogy csak jumpshotok vannak!Ez van holnap megyünk Torontoba, szerencsére simább meccsnek ígérkezik, miután ma mindenki kihajtotta magát, lesz idő kicsit pihentetni a kezdőt!Aztán vasárnap Bulls-Celtics!
2007 óta most sem sikerült megverni a Lakerst hazai pályán az alapszakaszban.....