Azért ROnoról picit vitatkoznék!
Én a PO-t veszem alapul., mert az hogy az alapszakaszban mit "bohóckodik" főleg a Celtics szerintem nem mérvadó!
2006-2007 kiveszem, ott annyira "jók" voltunk, hogy nagyon mentális erőket nem tudott megmutatni és a PO is elég messze volt

2008 egyértelmű bajnokesélyes csapat!És pl a döntőben meg előtte a Pistons ellen is voltak már kiváló meccsei!
2009 gyakorlatilag Rondo vitt minket KG sérülése miatt!Abszolút vezér volt, létfontosságú meccseken pl a Bulls ellen is parádézott!Majdnem tripla-duplát átlagolt a PO-ban
2010 már egy átalakult C's-ben Rondo a friss erő, aki a Cavs, Magic ellen egyértelműen szinte egyedül vitte tovább a csapatot, majd a nagydöntőben is pl csinált TD-t!
2011 fájdalmas év

Perk csere rosszat tett neki, a PO-ban Knicks semmit nem tudott vele kezdeni, Miami 1 meccset kivéve szépen megfogta!Ez talán csalódás PO volt tőle!De minden másban elég nagy mentális erőről tett tanúbizonyságot!
Az val. soha nem lesz igazi FP játékos de ő a nagy meccsekre iszonyat felpörög, s szinte mindig (nincs ember aki mindig) olyan teljesítményt tesz le az asztalra, hogy bámulatos!4ik negyedekben utóbbi 2 évben Rondo mindig villant, de összehasonlítani pl nem lehet James-szel más poszt, mást hajtanak végre tökéletesen!
Szóval azért a néha villanó Rondo talán nem igaz!
Az tény érzelmi ellentétek vannak, így meggyőzni nem fogja senki a másikat,de azért na, Rondo nem egy fakezű néha jó helyre passzolok emberke (tudom nem ezt írtad)!Állítom a mai irányítók közül ő a leginkább a régi PG-kre hasonlító mint pl Stockton!
Ami a domináns centereken kívül nekem még nagyon hiányzik!Mert sajnos az új generáció Rose, Westbrook sem ilyen felépítésű!Hol vannak Steve Nashek meg Jason Kiddek az egyetemekről???
Iszonyat jól kezeli a playeket mikor mit kell hívni, ez Rondo legnagyobb erőssége!És pl a C'sbe ez kell, mert nem várja senki, hogy pontot dobjon (hozzáteszem idénre láthatóan Rondot átalakítottuk dobófegyverré is, mert öregszünk sajnos, s nem lehet csak BIG 3től várni 80 pontot!)
Ui: látom a topikban is vannak akik a trónkövetelők csapatait erősítik nagyon helyes, sajnos még van idő a PO-ig, de már várom!Sajnos nem fog összejönni, mert szerintem mi 6ikok leszünk és Pillyt kapjuk (ami szintén nagyon jó

) de megnéznék megint egy Knicks-Celtics párharcot!4:0 nem lenne, de nagyobb összegű fogadást állok bárkivel, ha összejön mégis idén a PO-ban, hogy a C's sima 4:1el továbbmenne!!!!
Nem azért mert nagyképű vagyok, hanem bennünk még van bőven tartalék (legalábbis én még hiszek benne), s idén ezt a Knicks keretet csapatot megtudjuk verni!Chandler az egyedüli akire nincs fegyverünk, de ne feledjük van még trade lehetőség, s csiripelnek a madarak, hogy Ainge készülődik Centert szerezni!