Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Közben NFL:
Elvileg a Rams az 1/2-es pickért kapott pár ajánlatot, amik között van olyan is, ami eléggé váratlan. Többek között az Eagles lenne, akiknek van két második körös pickjük, Asante és DeSean-juk is, akik a Ramsbe nagyon kellenének. Természetesen Robert Griffin III lenne a célpont az 1/2-vel, ami azért meglepő, hogy éppen tavaly kapott Vick egy szép szerződést....
Természetesen ez csak pletyi, de hát offszízönben kell az ilyen Very Happy
Jah, csak előtte Pippen nem nyert magától egy bajnokságot, mint Wade, és nem hozzá menekült Jordan.Tocy írta: de ugye Jordan sem tudott elsőre bajnokságot nyerni, kellett neki Pippen, mint ahogy úgy néz ki Jamesnek is kell Wade.
Most röhögsz, de nálunk a szezon előtt volt próbajátékon, sőt a Raptors ellen játszott a preseasonben
ezzel hülyeség is lenne vitatkozni, így helyes is. A mostani mezőny egyik legjobbja, míg Jordan a valaha volt egyik (inkább simán csak a legjobb) legjobb.Bob_Marley írta: de akkor írjuk azt a mostani mezőny egyik legjobb játékosa James, idén meg pláne!
Egyetértek mindenben, azért ajánlom mindenkinek a figyelmébe, hogy töltsön le Jordan meccseket, meg nézze meg a wikipédiás statokat is,mert a Jameses űrstatokhoz képest is borzasztó meglepőek lesznekBob_Marley írta:Kalap persze, ezért is írtam, hogy miután valóban a fontos meccseken eddig nem ment neki!
Bár ha jól tudom az elimination game-ken James statisztikája a mindenkori legjobb!
De természetes dolog amit írtál, más korszak!Én csak arra próbáltam rávilágítani, hogy annyira nem mondhatjuk, hogy teljesen "elveszett" fiú lenne!
Az tény, akkoriban erős volt a mezőny, s talán mondhatjuk erősebb!Mindennel egyet értek amit mondasz, tipikus szituáció ha nem nyer semmit hiába az űrstatok!És mellette megemlíteném Jordan nem hagyta el a hajót, mondjuk egy jó Pippen kellett a puzzle-be
A Cavs volt annyira jó, hogy nyerjen, sőt, de többek között James miatt ez nem jött össze!Ezek teljesen evidens dolgok, s mint írtam is nem lehet a 2 embert, korszakot összehasonlítani, de akkor írjuk azt a mostani mezőny egyik legjobb játékosa James, idén meg pláne!
Már félek magamtól, mikor már olyan van, hogy James-et védem
Bob, azért tegyük hozzá, hogy Jordan amellett, hogy ekkor is húzta a csapatát ( a Cavstől is gyengébb akkori csapatot, a Miamiról nem is beszélve) és szembenézett az említett félelmetes detroiti rosszfiúk mellett egy bár már kiöregedő, de még mindig félelmetes Bird-ös Bostonnal, egy Blazerssel, egy Magices Lakerssel, ráadásul még mindig biztos, hogy kihagytam valakitBob_Marley írta:Ez ugyanaz mint fociban, hogy nem lehet összehasonlítani embereket!Jordan egyedülálló volt, ő 40 évesen is oktatta a suhancokat!De Jordannél soha ne felejtsük el 84-ben draftolták, de "csak" 91ben jutott először a csúcsra!Előtte neki a Pistons volt az átok, ahogy Jamesnek a Celtics![]()
És ezzel egyáltalán nem azt akarom mondani, hogy utolérheti Jordant vagy nem, csak a szimpla "tisztánlátás" miatt írom!Jordan 28 éves volt mikor először nyert gyűrűt, James idén lesz annyi!Szóval még nincs lemaradva
Mindenttől függetlenül a PO-ban James "betlizett" idáig, Jordan meg vitte mindig a csapatot ez nagy különbség, de mint írtam is Carmelo a legnagyobb chokerés a jövőt nem tudhatjuk!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... jSTA#t=15s
Ez meg 40 évesen utolsó C's elleni meccsén....., Jordan volt azon kevés játékosok egyike, akit az ellenfél szurkoló is csodálattal néztek!
Pont, amit Tocy is írt, h még rengeteget fejlődhet. Egy 23 éves játékosnál nagyobb az esély, mint egy 27 (?) évesnél. James a legjobb korban van, igaz ez látszik is rajta, igazi erődemonstráció a játéka.Game90 írta:Durant-ben miért nagyobb a potenciál? Tudom, hogy 23 éves és ez csak az 5. szezonja, de miben fejlődhet még?kanty írta:Durantban viszont szerintem nagyobb a potenciál, ha úgy összbe nézzük a dolgokat, remek csapat van a Thundernél, fiatalok is nagyon, kinéz nekik pár gyűrű az elkövetkező éveben.
Csak a végére reagálnék, mert a többivel egyetértek. Bármiben fejlődhet még az ember, ha 23 éves. Már most is fantasztikus játékos, de mi lenne, ha megtanulna védekezni ( mint James ), asszisztolni, hatékonyabb lenne a palánk alatt...ezek sztem idővel fognak is jönni. LeBronnak is van még mit fejlődnie, idénre is javult nem is keveset, pedig hát ő eddig is top3 volt sztem...de még mindig, ha mjuk 80% körül tudna büntetőt dobni, esetleg kicsit jobban, vagy a palánknak háttal is jobban meg tudná oldani...Game90 írta:Én mindkét játékost nagyon kedvelem, jelenleg a legjobb játékosok a ligában. De szerintem LeBron jobb, igaz, hogy choker, de 27/7/7-re nem sokan képesek. Ebben a szezonban pedig az 55%-os FG-je ill. a 62%-os TS-e valami brutális, bár Durant sincs sokkal lemaradva, 51 ill. 61%. Abban pedig biztos vagyok (akár fogadnék is), hogy ha bejutnak a döntőbe, akkor harmadjára már nem fogja elszerencsétlenkedni.
Durant-ben miért nagyobb a potenciál? Tudom, hogy 23 éves és ez csak az 5. szezonja, de miben fejlődhet még?kanty írta:Durantban viszont szerintem nagyobb a potenciál, ha úgy összbe nézzük a dolgokat, remek csapat van a Thundernél, fiatalok is nagyon, kinéz nekik pár gyűrű az elkövetkező éveben.
Durant-ben miért nagyobb a potenciál? Tudom, hogy 23 éves és ez csak az 5. szezonja, de miben fejlődhet még?kanty írta:Durantban viszont szerintem nagyobb a potenciál, ha úgy összbe nézzük a dolgokat, remek csapat van a Thundernél, fiatalok is nagyon, kinéz nekik pár gyűrű az elkövetkező éveben.
Biztos elfogult vagyok, de James egyszerűen érettebb, összetettebb játékos, mint Durant ( aki engem amúgy annyira sosem nyűgözött le..jól dob, betörni is dob, kintről is veszélyes, de se pattanózásban, se asszisztokban nem igazán jó, valahogy nem tartom én őt akkora vezéregyéniségnek ). Amúgy ha Jamest kivesszük a Heatből, akkor egy jó csapat marad, de ez igaz Durant esetében a Thundernél is. Westbrook így is szórja a pontokat, ha nem lenne Durant, biztos hogy az ő számai is javulnának, meg Harden...socio66 írta:ezt a sok james-jelölést nem annyira értem,szerintem ha marad a jelenlegi állás,akkor durant fogja megkapni.
statisztikailag szinte ugyanaz a két játékos,csak mondjuk ha james-t kivesszük a miami-ból,akkor megkockáztatom hogy úgyis vezetnék a bajnokságot, durant nélkül az okc viszont közel nem lenne az,ami.
Kicsit erős ez szerintem.socio66 írta:ezt a sok james-jelölést nem annyira értem,szerintem ha marad a jelenlegi állás,akkor durant fogja megkapni.
statisztikailag szinte ugyanaz a két játékos,csak mondjuk ha james-t kivesszük a miami-ból,akkor megkockáztatom hogy úgyis vezetnék a bajnokságot, durant nélkül az okc viszont közel nem lenne az,ami.