USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
bali 15
Director del Fútbol

2012.02.29. 18:11:46

Közben NFL:

Elvileg a Rams az 1/2-es pickért kapott pár ajánlatot, amik között van olyan is, ami eléggé váratlan. Többek között az Eagles lenne, akiknek van két második körös pickjük, Asante és DeSean-juk is, akik a Ramsbe nagyon kellenének. Természetesen Robert Griffin III lenne a célpont az 1/2-vel, ami azért meglepő, hogy éppen tavaly kapott Vick egy szép szerződést....

Természetesen ez csak pletyi, de hát offszízönben kell az ilyen Very Happy

Ha jól értettem az Eagles megszabadulna Vicktől Robert Griffinért?
Hülyék ezek...
Hülye lenne az Eagles. Nincsen szükségük a srácra.
Az elemzők szerint a Cleveland a legnagyobb esélyes a kölyök draftolására.
De pont most mondják azt is az NFL networkon, hogy a Miami is esélyes. Azért nem semmi kis OFF. lenne Reggie BUsh és Griffin egy csapatban.
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2012.02.29. 17:47:30

Bob_Marley írta:
Tocy írta:https://p.twimg.com/Amtls2mCIAA-uAR.jpg:large

amúgy ő kellene centernek :D :D :D :D
Most röhögsz, de nálunk a szezon előtt volt próbajátékon, sőt a Raptors ellen játszott a preseasonben :D

És olvastam MVP lett ahol játszik :d A kis buldózer :D
Sőt játszott már a Knicksben és a Bullsban is.
A legnagyobb kedvenc hasonló felépítésű center Troy Jackson (aka Escalade) volt (igaz ő 170 kg). Nem túl jó minőségű videó:
http://www.youtube.com/watch?v=NnIep69hwpc
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.02.29. 17:26:38

Közben NFL:

Elvileg a Rams az 1/2-es pickért kapott pár ajánlatot, amik között van olyan is, ami eléggé váratlan. Többek között az Eagles lenne, akiknek van két második körös pickjük, Asante és DeSean-juk is, akik a Ramsbe nagyon kellenének. Természetesen Robert Griffin III lenne a célpont az 1/2-vel, ami azért meglepő, hogy éppen tavaly kapott Vick egy szép szerződést....

Természetesen ez csak pletyi, de hát offszízönben kell az ilyen :D
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.02.29. 17:12:19

Tocy írta: de ugye Jordan sem tudott elsőre bajnokságot nyerni, kellett neki Pippen, mint ahogy úgy néz ki Jamesnek is kell Wade.
Jah, csak előtte Pippen nem nyert magától egy bajnokságot, mint Wade, és nem hozzá menekült Jordan.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.29. 17:08:27

Tocy írta:https://p.twimg.com/Amtls2mCIAA-uAR.jpg:large

Most röhögsz, de nálunk a szezon előtt volt próbajátékon, sőt a Raptors ellen játszott a preseasonben :D

És olvastam MVP lett ahol játszik :d A kis buldózer :D

Amiket írtatok Jordan vs James-re sose lesz "igazság" !Igazából én voltam a hibás, hogy belementünk :D de annyira ne húzzuk le James-t pedig mondom én sem kedvelem, mert idén nem csak a statok miatt emelkedik ki!Minden lépése nagyon kiszámított, s tökéletes, nem lehet mást írni mint egy robot!

Csapatsportban véleményem szerint sosincs egyéni legjobb, mindenkinek más tetszik néző szempontból is, játékosok szintjén meg mindenki mást tesz hozzá!
Tényleg a régi nagyokat is lehetne sorolni Chamberlain, Jabbar, öreg Bill de mindig kell egy csapat!
Lehet klisés, de ahogy fociban is nem lehet a régieket összehasonlítani az újakkal kosár dettó!Szerintem is ha megkérdeznek ki volt a legjobb játékos azt mondom Jordan, de ez szubjektív!
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.02.29. 16:55:22

https://p.twimg.com/Amtls2mCIAA-uAR.jpg:large

Témához szólva meg annyi, hogy Jordanhez nincs értelme hasonlítani sem Jamest, sem Durantet, sem Kobet, sem senki mást, olyan kosárlabdázó a Földön nem lesz több. LeBron a jelen leghatékonyabb játékosa, akinek még nincs gyűrűje ( de mint írtátok, ezzel nincs elkésve ). Durant még nem került semmiféle komoly helyzetbe, szal őt ilyen részről meg sem lehet ítélni. Szóval James jelenleg sztem überel mindenkit, de ugye Jordan sem tudott elsőre bajnokságot nyerni, kellett neki Pippen, mint ahogy úgy néz ki Jamesnek is kell Wade. Durantnek is ott van Westbrook, és egy fiatal, de már összeszokott, jól működő csapat, meg kell mutatni!
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2012.02.29. 15:58:21

Szerintem is felesleges Jordanhez hasonlítani, már csak azért is, mert két különböző poszt, más felépítés, más játék. Jordant se hasonlítjuk Wilthez vagy Billhez, egyiknek a statjai voltak sokkal jobbak, másik meg majdnem kétszer annyi bajnoki címet szerzett. Szerintem is Jordan minden idők legjobbja, de például az ő mozgása, játéka nekem nem tetszett. Én is alapvetően az alacsony játékosokat szeretem nézni.
Semmivel se kapott gyengébb csapatot karrierje elején, mint James. Akkoriban azért sokkal ponterősebb meccsek voltak így 30 pont felett is "könnyebb" volt teljesíteni de az tény, hogy sokkal keményebb ellenfelekkel kellett megküzdeni.
kanty
Llegenda del Barça

2012.02.29. 15:50:19

Nagyjából mindent leírtatok, csak egy kis szösszenetet fűzők hozzá.
James sose volt a kedvencem, de elismertem mindig, nekem akkor esett a szememben, amikor a Cavs-t otthagyta. Volt egy csapat, amit neki építettek fel, azért, h bajnokságra vezesse, ő erre nem volt képes és megfutamodott, nincs mit szépíteni. Az én szememben egy korszakos zseni (James annak van/volt kikiáltva) nem tesz.
Ha tavaly a Heat bajnok lett volna, akkor sem változott volna James megítélése ilyen téren. Joggal lehetne mondani, h "igen, bajnok lett, de a gyűrűt Wadenek köszönheti"- a tavalyi döntőt nézve ez igaz is lenne.
Ha nekem azt mondanák, ( nincs sok esély rá :P ) h válassz egy nevet, akiről azt gondolod, h bajnokságot tudsz vele nyerni, tuti, h nem Jamest mondanám, sőt lennének páran előtte.

Jó, h Kalap említette, h nézzünk régebbi Jordan meccseket. Erről jut eszembe, h nem rég találtam ncore-n egy Jordan&Iverson packot, több klasszikus meccset is tartalmaz és pár klip is van. :)

Szerk:

Eazzy!
Nem rég pont ez jutott eszembe. Alapból hülyeség bármilyen sportágnál azt kérdezni, h ki a legjobb, mégis mindig felmerül. Legtöbb sportágnál elég nagy a véleménykülönbség, de valahogy, ha kosár és Jordan jön szóba, akkor ÁLTALÁBAN mindenki helyesel.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.02.29. 15:46:56

Bob_Marley írta: de akkor írjuk azt a mostani mezőny egyik legjobb játékosa James, idén meg pláne!
ezzel hülyeség is lenne vitatkozni, így helyes is. A mostani mezőny egyik legjobbja, míg Jordan a valaha volt egyik (inkább simán csak a legjobb) legjobb.

van különbség.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.02.29. 15:42:32

Mondjuk én szeretem a statokat, de alapvetően mégis kit érdekelnek, amikor egy játékost nézek? Engem a stílus, mozgáskultúra, egyediség fog meg. James nálam egy kupac izom, aki még jó magasra is nőtt, hát csoda, hogy ennyit pattanózik a pontok mellett? Nem. Nekem alapból szimpatikusabbak a kisebb játékosok, mint pl Wade is, akik technikásak, és nem erőből, hanem ésszel játszanak. Durant is pl oké magas nagyon, de mégis mint egy irányító olyan tud lenni a mozgása, emiatt sokkal jobban tetszik amit csinál, mint Jamesnél.

Jordan külön kategória. Talán az egyetlen sportoló, aki nem igazán osztja meg a népet (bár a franc tudja mi volt akkoriban, én még totál kicsi voltam...), őt mindenki bírja kb. Javítsatok ki azért kérlek ha nem így volt! Nyilván az idő mostanra már megszépít mindent.
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.02.29. 15:13:46

Bob_Marley írta:Kalap persze, ezért is írtam, hogy miután valóban a fontos meccseken eddig nem ment neki!
Bár ha jól tudom az elimination game-ken James statisztikája a mindenkori legjobb!
De természetes dolog amit írtál, más korszak!Én csak arra próbáltam rávilágítani, hogy annyira nem mondhatjuk, hogy teljesen "elveszett" fiú lenne!
Az tény, akkoriban erős volt a mezőny, s talán mondhatjuk erősebb!Mindennel egyet értek amit mondasz, tipikus szituáció ha nem nyer semmit hiába az űrstatok!És mellette megemlíteném Jordan nem hagyta el a hajót, mondjuk egy jó Pippen kellett a puzzle-be :D
A Cavs volt annyira jó, hogy nyerjen, sőt, de többek között James miatt ez nem jött össze!Ezek teljesen evidens dolgok, s mint írtam is nem lehet a 2 embert, korszakot összehasonlítani, de akkor írjuk azt a mostani mezőny egyik legjobb játékosa James, idén meg pláne!

Már félek magamtól, mikor már olyan van, hogy James-et védem :D
Egyetértek mindenben, azért ajánlom mindenkinek a figyelmébe, hogy töltsön le Jordan meccseket, meg nézze meg a wikipédiás statokat is,mert a Jameses űrstatokhoz képest is borzasztó meglepőek lesznek :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.29. 15:11:28

Kalap persze, ezért is írtam, hogy miután valóban a fontos meccseken eddig nem ment neki!
Bár ha jól tudom az elimination game-ken James statisztikája a mindenkori legjobb!
De természetes dolog amit írtál, más korszak!Én csak arra próbáltam rávilágítani, hogy annyira nem mondhatjuk, hogy teljesen "elveszett" fiú lenne!
Az tény, akkoriban erős volt a mezőny, s talán mondhatjuk erősebb!Mindennel egyet értek amit mondasz, tipikus szituáció ha nem nyer semmit hiába az űrstatok!És mellette megemlíteném Jordan nem hagyta el a hajót, mondjuk egy jó Pippen kellett a puzzle-be :D
A Cavs volt annyira jó, hogy nyerjen, sőt, de többek között James miatt ez nem jött össze!Ezek teljesen evidens dolgok, s mint írtam is nem lehet a 2 embert, korszakot összehasonlítani, de akkor írjuk azt a mostani mezőny egyik legjobb játékosa James, idén meg pláne!És ideje van még (erre próbáltam utalni) hogy a csúcsra érjen!Érted mit akarok írni remélem :D

Már félek magamtól, mikor már olyan van, hogy James-et védem :D

szerk: Jordan utánozhatatlan, James viszont a jelenkor egyik legjobbja, sőt ha nagyon onjektívan nézem a legjobb, ezt sajnos ki kell jeleteni!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.02.29. 15:24:23-kor.
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.02.29. 14:53:56

Bob_Marley írta:Ez ugyanaz mint fociban, hogy nem lehet összehasonlítani embereket!Jordan egyedülálló volt, ő 40 évesen is oktatta a suhancokat!De Jordannél soha ne felejtsük el 84-ben draftolták, de "csak" 91ben jutott először a csúcsra!Előtte neki a Pistons volt az átok, ahogy Jamesnek a Celtics :P :D
És ezzel egyáltalán nem azt akarom mondani, hogy utolérheti Jordant vagy nem, csak a szimpla "tisztánlátás" miatt írom!Jordan 28 éves volt mikor először nyert gyűrűt, James idén lesz annyi!Szóval még nincs lemaradva :D

Mindenttől függetlenül a PO-ban James "betlizett" idáig, Jordan meg vitte mindig a csapatot ez nagy különbség, de mint írtam is Carmelo a legnagyobb choker :D és a jövőt nem tudhatjuk!

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... jSTA#t=15s
Ez meg 40 évesen utolsó C's elleni meccsén....., Jordan volt azon kevés játékosok egyike, akit az ellenfél szurkoló is csodálattal néztek!
Bob, azért tegyük hozzá, hogy Jordan amellett, hogy ekkor is húzta a csapatát ( a Cavstől is gyengébb akkori csapatot, a Miamiról nem is beszélve) és szembenézett az említett félelmetes detroiti rosszfiúk mellett egy bár már kiöregedő, de még mindig félelmetes Bird-ös Bostonnal, egy Blazerssel, egy Magices Lakerssel, ráadásul még mindig biztos, hogy kihagytam valakit :) Nem megbántva a mai NBA-ét, de James eddigi éveiben ennyire korszakos jelentőségű csapatok nincsenek, nem voltak, legalábbis jóval kisebb számban. És, ami a lényeg: Jordan, amikor kellett akkor nem betlizett... Nem írom le Jamest, de amíg nem nyer semmit, addig nagyon,de nagyon harmatos ez. Azért nem egyedülállóak ezek a statok, főleg az ő fizikális felépítésével és képességeivel...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.29. 14:30:31

Ez ugyanaz mint fociban, hogy nem lehet összehasonlítani embereket!Jordan egyedülálló volt, ő 40 évesen is oktatta a suhancokat!De Jordannél soha ne felejtsük el 84-ben draftolták, de "csak" 91ben jutott először a csúcsra!Előtte neki a Pistons volt az átok, ahogy Jamesnek a Celtics :P :D
És ezzel egyáltalán nem azt akarom mondani, hogy utolérheti Jordant vagy nem, csak a szimpla "tisztánlátás" miatt írom!Jordan 28 éves volt mikor először nyert gyűrűt, James idén lesz annyi!Szóval még nincs lemaradva :D

Mindenttől függetlenül a PO-ban James "betlizett" idáig, Jordan meg vitte mindig a csapatot ez nagy különbség, de mint írtam is Carmelo a legnagyobb choker :D és a jövőt nem tudhatjuk!

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... jSTA#t=15s
Ez meg 40 évesen utolsó C's elleni meccsén....., Jordan volt azon kevés játékosok egyike, akit az ellenfél szurkoló is csodálattal néztek!
Kép
Kép
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.02.29. 14:20:20

Én csak picit James-ről írnék...

szóval amikor feltűnt, én nagyon drukkoltam neki,hogy valóban Jordani magasságokba is elérjen akár, de ahogy teltek az évek, számomra édes kevés az,hogy a statjai úgy ahogy félelmetesek (főleg idén), egy lapon nem említeném Michael-el. Nekem az nem gigasztár (és itt nem a média hypeolásra gondolok), aki a döntőn akkorákat betlizik mint Lebron. Persze lehet idén már jobb lesz ott is, akkor visszatérhetünk rá, de majd ha sorozatosan húzóerő lesz a kiélezett, sorsdöntő meccseken, pillanatokban, mondjuk éveken át, akkor lesz értelme összehasonlítgatni.

/tudom,h most nem arról ment a vita, csak megjegyeztem/
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2012.02.28. 22:28:57

Mindenféle részrehajlás nélkül szerintem James a legjobb játékos én Durantet még top 3-ba sem tenném pedig szimpatikus, de még fiatal kell fejlődnie és fog is. Nálam Kobe (habár nagyon nem bírom) követi LeBront majd Wade és csak utána Durant. Négyük közül Durantnek drukkolok leginkább, pedig az ő játéka tetszik a legkevésbé (ez egy picit ellentmondásos). Ha csak az idei MVP csatát nézzük, ott Durant a második szorosan.
kanty
Llegenda del Barça

2012.02.28. 21:13:22

Game90 írta:
kanty írta:Durantban viszont szerintem nagyobb a potenciál, ha úgy összbe nézzük a dolgokat, remek csapat van a Thundernél, fiatalok is nagyon, kinéz nekik pár gyűrű az elkövetkező éveben.
Durant-ben miért nagyobb a potenciál? Tudom, hogy 23 éves és ez csak az 5. szezonja, de miben fejlődhet még?
Pont, amit Tocy is írt, h még rengeteget fejlődhet. Egy 23 éves játékosnál nagyobb az esély, mint egy 27 (?) évesnél. James a legjobb korban van, igaz ez látszik is rajta, igazi erődemonstráció a játéka.
Egy jó játékos alatta nem csak azt értem, h a statisztikái kiemelkedőek, hanem, h adott szituációkat hogyan képes megoldani. Igaz, h kiélezett szituációkban még Durant nem igazán volt tesztelve, éppen ezért vagyok kíváncsi az idei szezonra. Egy nagy döntő kinéz a Thundernek.
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.02.28. 21:10:23

Ha összehasonítjuk Durantot és Lebront a statisztikáikban és hogy kikkel játszanak egy csapatban akkor nehéz dönteni, mert mindketten emberfeletti módon dobnak, törnek be és állnak csapatuk élén és még sorolhatnám.
De úgy gondolom ami a legnagyobb különbség a 2 játékos között az a fizikum, a testalkat és a játékstílus. LBJ egy erőember. Csak rá kell nézni és mindenki tudja hogy ez az ember szétszakítja a palánkot és nagyon nehéz rajta védekezni + ő 1-el magasabb poszton sem jön zavarba védekezésnél.
Durant viszont nem erőlködik, mindig a csapat érdekét teszi előtérbe és elképesztően lazán művel olyan dolgokat amiket a védők csak néznek.
Szóval még így is nehéz dönteni. Én azt mondom Lebron, mert egymás után 2x lett MVP, viszonylag régóta ott van az "élmezőnyben" és annak ellenére hogy egy edzés is 3 negyedig tartott neki eddig, voltak olyan meccsek amikor ő vette hátára a csapatot és ért a célba. Bár ez leginkább a Cavsban fordult elő.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.28. 21:08:41

Én aki kifejezetten nem szeret(t)em LBj játékát, szerintem nem is lehet kérdés ki a jobb!
Nem csak az űrstatisztikák miatt, de James idén a palánknak háttal is halálos!Low post játéka nagyon sokat fejlődött, gyakorlatilag a duplázásokra azonnal reagál, minden védőjét átdobja!
Durant számomra egy dobógép, aki hihetetlen atletikus rengeteget tör be!De ezek Jamesre is mind elmondhatóak viszont James ezenkívül remekül lát a pályán!És sokoldalúbb!Nem fogok nekiállni James-t védeni :D de idén annyira letisztult érett a játéka, hogy még ha akarnék se tudnék semmibe belekötni!
Durant persze fejlődhet, meg itt most alapszakaszról beszélünk, s mindkettőnek ugyanannyi bajnoki gyűrűje van :lol: De jelenleg az 5 év különbség meg látszódik James javára játék profizmus szintjén is!

Persze besülhet a PO-ra meg minden, de eddig idén én nem is láttam annyira sokszor a Miamit, de ha láttam inkább el is kapcsoltam, mert kiborító ahogy játszik :D De mint annyiszor elmondtuk április-júniusig kell toppon lenni, ha egyszer felszakad nála a lelki gát, s gyűrűt nyer, akkor lesz baj :D

És leszögezem, én a Cavsben egy öncélú arrogáns embert ismertem meg benne, s egy pumpálógépet!:D Mostanra nagyon érett és nem tudok mást írni letisztult játékot látok tőle!Mint egy robot, csinál mindent szinte tökéletesen!És kellenek a csapattársak is mert ezt sem egyedül játsszák, s írtátok ha kivennénk Durantot lehet összedőlne a vár, míg Miamiban nem!Ezt sose tudjuk meg, de James Wade nélkül ugyanúgy kivégzett mindenkit idén mikor sérült volt a 3as!

Pro kontra lehetne érvelni, idén egyszerűen James megérdemli az MVP-t, ahogy Durantula meg megkapja a pontkirályi címet!

Plusz védekezésben sokkal többet tud James, de ezt is írtátok!

Amúgy valamelyik meccsen volt egy statisztika Anthonyról aki a 8 éve alatt 1szer jutott tovább az első körnél, szóval lehet nem is James a legnagyobb choker :lol:

szerk: még a szezon fele ment le, de úgy gondolom nem lesz "álomdöntő"!Nyugaton a Thunder sorsa rohadt nehéz, ott azért jóval több a veszélyes csapat, még ha matchup szinten kevés is tud vetekedni az OKC-vel!De tegyük fel Miami-Oklahoma döntő van, addigra szanaszét ütik az OKC-t, míg keleten a Miaminak "szinte" nincs ellenfele!

Ezeket nem lehet kijeleteni, mert rohadt sok van hátra, s mint írtam nem lesz álomdöntő, de logikai szinten nézve írtam ezeket :D

már tavaly is voltak jelek, hogy nagyon sokat változott és fejlődött, s pl ez:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... rk4#t=419s
Egy nagyon érett nyilatkozat volt tőle, úgy hogy odadugják a meccs után rögtön elég a mikrofont, s profi nyilatkozat tőle!És persze örül az ember ha ilyet nyilatkoznak a csapatáról :D de úgy éreztem abszolút őszinte és tényleg igazi sportember méltó volt ez tőle!Úgyhogy párszor kivégeztük a PO-ban előtte :D
A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.02.28. 21:34:24-kor.
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.02.28. 20:28:24

Game90 írta:Én mindkét játékost nagyon kedvelem, jelenleg a legjobb játékosok a ligában. De szerintem LeBron jobb, igaz, hogy choker, de 27/7/7-re nem sokan képesek. Ebben a szezonban pedig az 55%-os FG-je ill. a 62%-os TS-e valami brutális, bár Durant sincs sokkal lemaradva, 51 ill. 61%. Abban pedig biztos vagyok (akár fogadnék is), hogy ha bejutnak a döntőbe, akkor harmadjára már nem fogja elszerencsétlenkedni.
kanty írta:Durantban viszont szerintem nagyobb a potenciál, ha úgy összbe nézzük a dolgokat, remek csapat van a Thundernél, fiatalok is nagyon, kinéz nekik pár gyűrű az elkövetkező éveben.
Durant-ben miért nagyobb a potenciál? Tudom, hogy 23 éves és ez csak az 5. szezonja, de miben fejlődhet még?
Csak a végére reagálnék, mert a többivel egyetértek. Bármiben fejlődhet még az ember, ha 23 éves. Már most is fantasztikus játékos, de mi lenne, ha megtanulna védekezni ( mint James ), asszisztolni, hatékonyabb lenne a palánk alatt...ezek sztem idővel fognak is jönni. LeBronnak is van még mit fejlődnie, idénre is javult nem is keveset, pedig hát ő eddig is top3 volt sztem...de még mindig, ha mjuk 80% körül tudna büntetőt dobni, esetleg kicsit jobban, vagy a palánknak háttal is jobban meg tudná oldani...
PCsabi
aka Game90

2012.02.28. 20:20:17

Én mindkét játékost nagyon kedvelem, jelenleg a legjobb játékosok a ligában. De szerintem LeBron jobb, igaz, hogy choker, de 27/7/7-re nem sokan képesek. Ebben a szezonban pedig az 55%-os FG-je ill. a 62%-os TS-e valami brutális, bár Durant sincs sokkal lemaradva, 51 ill. 61%. Abban pedig biztos vagyok (akár fogadnék is), hogy ha bejutnak a döntőbe, akkor harmadjára már nem fogja elszerencsétlenkedni.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Tocy
Director del Fútbol

2012.02.28. 18:43:47

socio66 írta:ezt a sok james-jelölést nem annyira értem,szerintem ha marad a jelenlegi állás,akkor durant fogja megkapni.
statisztikailag szinte ugyanaz a két játékos,csak mondjuk ha james-t kivesszük a miami-ból,akkor megkockáztatom hogy úgyis vezetnék a bajnokságot, durant nélkül az okc viszont közel nem lenne az,ami.
Biztos elfogult vagyok, de James egyszerűen érettebb, összetettebb játékos, mint Durant ( aki engem amúgy annyira sosem nyűgözött le..jól dob, betörni is dob, kintről is veszélyes, de se pattanózásban, se asszisztokban nem igazán jó, valahogy nem tartom én őt akkora vezéregyéniségnek ). Amúgy ha Jamest kivesszük a Heatből, akkor egy jó csapat marad, de ez igaz Durant esetében a Thundernél is. Westbrook így is szórja a pontokat, ha nem lenne Durant, biztos hogy az ő számai is javulnának, meg Harden...

Plusz a védekezés. James veszett jó ebben is, főleg idén, a küzdőszelleme soha nem látott mértéket öltött, míg Durant a saját palánkja alatt azért felejthető bőven. Nálam nem kérdés, hogy ki a jobb összességében és ebben a szezonban is.
kanty
Llegenda del Barça

2012.02.28. 18:20:06

socio66 írta:ezt a sok james-jelölést nem annyira értem,szerintem ha marad a jelenlegi állás,akkor durant fogja megkapni.
statisztikailag szinte ugyanaz a két játékos,csak mondjuk ha james-t kivesszük a miami-ból,akkor megkockáztatom hogy úgyis vezetnék a bajnokságot, durant nélkül az okc viszont közel nem lenne az,ami.
Kicsit erős ez szerintem. :) Azért a Miami nem itt lenne egy James nélkül. Talán a liga két legjobb játékosáról beszélünk (legalábbis, ha az eszemre gondolok, ha a szívemre, akkor Bryant a legjobb :) ), nincs nagy különbség köztük. James szerintem sokoldalúbb, egyszerűen minden statisztikai mutatóban kiemelkedőt hoz, idén a hármasai is sokat javultak. Neki mentális gondjai vannak, (tudom lerágott csont) de az alapszakaszban mindig lenyűgöző. Durantban viszont szerintem nagyobb a potenciál, ha úgy összbe nézzük a dolgokat, remek csapat van a Thundernél, fiatalok is nagyon, kinéz nekik pár gyűrű az elkövetkező éveben.
James talán a legjobb szezonját hozza, meglepne, ha nem ő lenne az MVP.
socio66

2012.02.28. 18:04:13

ezt a sok james-jelölést nem annyira értem,szerintem ha marad a jelenlegi állás,akkor durant fogja megkapni.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.28. 17:55:07

Na majd hozzáadjuk az új szavazatokat, de az állás nem nagyon fog változni ha jól látom :D

RealGm nem mindig a legmegbízhatóbb, de Howard inkább Netsbe akar menni :D
Spencer Hawes még minimum 2 hétig nem játszik, Bargnani még mindig kérdéses mikor tud majd játszani, már úszkálgat :D

Celtics is beszállt Beasley-ért (állítólag)
Új Celtics promo

http://www.youtube.com/watch?v=K_IDJ7sL ... _DJOhKMQhB

http://www.youtube.com/watch?v=ZoR8ikqY ... _DJOhKMQhB

I WANT NUMBER 18 8) :lol:
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése