Szombaton 18:00-tólkovinho írta:Mikor lesz a Körmend elleni meccsetek?

Öcsém! 6-13-as első negyedbeli faultarány volt!!! Köszönjétek a szürke állatoknak, hogy nem lett szoros... A második játékrészben csak a hülyeségeikkel akartak kompenzálni.... Gyalázat volt a játékvezetés! és ezért utaztam közel 600 kilométert...varga tamás írta: Fantasztikusan játszottunk, Kálmán, Csirics, Doyne voltak a legjobbak. A bírók közül - szerintem - nem a bajszos volt a hunyó, hanem a főbíró.
Két megjegyzés:
1. eddig azt gondoltam Kecskeméten Zsoldos András kezei alatt kosárlabda edzések folynak. De, ma rájöttem, hogy amit ők játszanak, azt pankrációnak, nyíltsisakos ökölharcnak hívják. A kiállított afroamerikai légiós (a nevét nem tudom), kb. 3-4 alkalommal ütötte meg Doyne-t, mire az ötödik alkalommal szándékos ütésért kiállították.
2. a bírók ténykedése pedig egyszerűen katasztrófális, kritikán aluli. Egy ilyen meccsen 54 faultot fújni (24-30arányban) nevetséges, benne 3 technikait - persze ellenünk. Az okés, hogy Zsoldos edző a 40 percből 15 percet a pályán belül ordibál, az nem technikai, az szabályos. De amint Szekulovics egyszer szól, az egyszerre technikai. Felháborító, hogy a bírók rendszeresen tönkreteszik az ember szórakozását. Főleg egy olyan meccsen, ahol az volt a kérdés, hogy 20 ponttal vagy 30 ponttal nyerünk.
Csak Szombathely!
HAJRÁ FALCO![]()
Ba**** meg! Leutaztam közel 600 kilométert és a szürkék péppé vertek bennünket... Ha nem lennék jóhiszemű - hogy [auto_cenzúra] napjuk volt -, akkor azt mondanám egy orbitális nagy csalást csinált ma a játékvezetői trió a Falco-Univeren... Rég nem szidtam bírókat, de most megérdemlik!!!
Egyszerűen hihetetlen, hogy egy negyed alatt - ha jól emlékszem - 12 faultot fújtak nekünk, míg a másik oldalon hatot... Az első félidőben szabályosan elintézték a meccset!!!! Esélyünk sem volt egy szoros meccsre... Egy félidő alatt egy meccsnyi faultot szedtünk össze... Olyan nevetséges szabálytalanságokat fújtak be, hogy röhögtem volna, ha nem ellenünk teszik.... Kótai volt a legindiszponáltabb...Papp az se tudta hol van... Benczur - sajnos - felnőtt hozzájuk.... A második félidőre sikerült végleg összeroppanunk... Majd jöttek a vidám percek... Papp sportszerűtlent fúj, ami végül nem lett az... Miért??? Aztán fújták a meg nem történt Falcos szabálytalanságokat. Ezeknél jókat röhögtem... Egyszerűen vicc kategóriába illett a fújás... Persze a hazai keménymag 3 hülyézett, cigányozott +20 felett... Na, ezen is félig meddig jót röhögtem...
Ha a 3 díszmadár nem nyúl bele az elején, akkor talán szoros meccs is lehetett volna! Nyerési esélyünk viszont nem volt... Többen betliztek tőlünk... Hol voltak este??? Diszkóba??? (Meccs után oké, de előtte...) Páran arcátlan gyenge játékot produkáltak...(( A fiatal magyarjaink meg megmutatták, ha már nincs tét, akkor tudnak jól is dobni.... Könyörgöm, nem akkor kellene betalálni, mikor már rég elment a hajó... Úgy látszik pszichésen éretlenek vagyunk....
Jobb csapat a Falco, de nem kellene őket ennyire megnyomni… Jobbak voltak, de nem ennyivel. Sajnos a sporik gyorsan lerendezték a meccset…
Fantasztikusan játszottunk, Kálmán, Csirics, Doyne voltak a legjobbak. A bírók közül - szerintem - nem a bajszos volt a hunyó, hanem a főbíró.Sharkinho írta:Falco KC Szombathely - Univer-Kecskemét: 100-81
A bíró siralmas volt... Az a bajuszos kötsög![]()
A bahamai fiú nem volt rossz, de még bele kell lendülnie a bugiba![]()
Szegény Szabó Zsolt![]()
Grat.Sharkinho írta:Falco KC Szombathely - Univer-Kecskemét: 100-81
A bíró siralmas volt... Az a bajuszos kötsög![]()
Köszönjük ezt a csodálatos győzelmet Nektek! Gratulálok hozzá.kovinho írta:Szolnoki Olaj KK - Polaroid Lami-Véd Körmend 90-79![]()
Elég érdekesen indult a meccs, a B-Közepesek, két nagy plakátot tűztek ki amelyen ez állt:
Egy bajnok soha nem adja fel, 5 perc csend a lélektelen játék miatt.
5 percig tehát csendben szurkolás nélkül zajlott a játék. Még sosem láttam ilyen csendben a csarnokot, fura volt.
Elég jól kezdtünk ( vagy a Körmend volt a gyengébbnél is gyengébb? ) 9-10 pont előnyre tettünk szert, aztán végülis jöttek fel szépen lassan, még vezettek is. Szünetben egál volt...
Aztán végülis behúztuk a meccset, de minkét csapat hullagyenge volt.
Viszont Harazin Tomi hatalmasat játszott.![]()
Hajrá Olajbányász![]()
Szerintem gyere el!redmiller írta:Szolnok gyengéje az 5-ös poszt... Lopatkát simán megette a Gulyás, Horváth Zoli, Panta hármas. Mellesleg Jurkunas sem védekezett Lopatka mellett...Ronaldinho&Barca írta:9-1![]()
Szép volt fiúk!!! Így tovább!! Bajnokok leszünk!
U: Szolnok mit művelt megint??
Vasárnap - remélem - beveszem Szombathelyt! Időjárás függvénye...De illene ott lennem a Savariában is.
Szolnok gyengéje az 5-ös poszt... Lopatkát simán megette a Gulyás, Horváth Zoli, Panta hármas. Mellesleg Jurkunas sem védekezett Lopatka mellett...Ronaldinho&Barca írta:9-1![]()
Szép volt fiúk!!! Így tovább!! Bajnokok leszünk!
U: Szolnok mit művelt megint??
ASE - Olaj meccs volt.varga tamás írta:Atomerőmű-Paks 89-54, kovi, ez elég gázos.
Gondolom ezek miattvarga tamás írta:[Ez okés, de miért vertétek meg a bírókat?
Ezek szerint nálatok is alkottak.varga tamás írta:A bírók meg elmennek a jó qva anyjukba, hogy minden meccsünkön kifújják a játékosainkat.
Hát őőő...jó legyenvarga tamás írta:ARNAS PEDIG EGY ISTEN! A jelenlegi magyar bajnokság messze legkimagaslóbb, legképzettebb játékosa!