PCsabi írta:Most azt ne mondd, hogy örülsz Brown-nak

Az én is sajnálom mondta kezdet szerinted mire utal, meg előtte is amit írtam hogy nem értem.

De most mit tegyek? Perkinst is sajnáltam, jót csináltunk. KG tradenél sokan írták mekkora rossz a Celticsnek, hát nem lett az.

Látod a Wolves se fogadta el Noelt, lehet féltünk a térdétől. Én simán elfogadtam volna, de Ainge a GM és ő nem. Butlerért meg midnent beajánlottunk állítólag, Bradley-Crowder+1/3 és nem volt elég. Akkor meg ha Brown akkor Brown. Dunn hátvéd az nem kellett volna, én Bendert hoztam volna, de ezt már többször írtam, ha tartjuk a jogot.
Rubio vagy Dunn megy.
És nem az a baj, hogy Brown vagy sem, hanem hogy megint reacheltünk de miért????Tavaly is Rozier simán bent lett volna lejjebb is és Brown is most. Top5 helyen BPA alapján kell húzni szerintem.
Oklahoma City has traded Serge Ibaka to the Orlando Magic, league sources told
Orlando will send Victor Oladipo, Ersan Ilyasova and rights to Sabonis to the Thunder, sources said.
Hát ez oltári nagy csere a Magicnek. Na akkor IBAKA TIME!!!!!
Na 16-tal francia PF, ennyi elég hogy szeressük.

Őt se ide várták, de itt ez már lutri kategória. Ezért sem teljesen jó az kiket húztunk, mert csak Smart volt top 10 húzás. És igen Melo már a ligában sincs, 22-vel húztuk na bumm.

És nem hozzuk még át Guerschon Yabuselét. Aki rosszalkodik százszor le kell írja a nevét.