Egyéb Sportok
- elprat
- Capitá del Barça
"Az Alba Volán-FeVita jégkorongcsapatának vezetősége közös megegyezéssel szerződést bontott Karol Dvorak vezetőedzővel. A cseh szakember nyár óta irányította a bajnoki címvédő székesfehérvári gárda munkáját. Utódja az a szlovák Jan Jasko lett, aki korábban már dolgozott az együttesnél."
LÁTJÁTOK,NEM VÉLETLENÜL FANYALOGTAM 3HOZZÁSZÓLÁSSAL EZELŐTT,NA VÉGRE TÖRTÉNIK VALAMI
:

LÁTJÁTOK,NEM VÉLETLENÜL FANYALOGTAM 3HOZZÁSZÓLÁSSAL EZELŐTT,NA VÉGRE TÖRTÉNIK VALAMI
:

Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ha még valaki nem tudná: Megvan az idei Dakar első áldozata 

- Andris
- Adminisztrátor
Hello!
Igazából írhattam volna a segítség topicba is, de most már mind1.
Szóval, tud vki mondani egy olyan oldalt ahol nyomon tudom követni a Dakar történéseit?
Tv-s összefoglalókat mostanság nincs nagyon időm megnézni, szóval kéne vmi jó oldal, ahol sokminden info van.
Előre thx.
Igazából írhattam volna a segítség topicba is, de most már mind1.
Szóval, tud vki mondani egy olyan oldalt ahol nyomon tudom követni a Dakar történéseit?
Tv-s összefoglalókat mostanság nincs nagyon időm megnézni, szóval kéne vmi jó oldal, ahol sokminden info van.
Előre thx.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- elprat
- Capitá del Barça
Nem mondanám h visszafejlődtünk de nekem nagy érvágás volt h Pat Cortina távozott a Volán kispadjáról.Sztem kanadai mentalitásával-ami nekem jobban bejön mint az új edzőé-összeszedettebb,ütőképesebb volt a tavalyi csapat a K.Kupán annak ellenére h 4.ek lettünk.( tavaly okt.-ben távozott tőlünk a a 2.osztályú Münchenhez,és azóta 10helyet javítva felhozta őket a 3.helyre!!!)
Jó így is vezetjük a bajnokságot meg az interligában is menetelünk,de idén valahogy nem vagyunk ott fejben a Kupán. A riporter sem tud mit mondani mikor vezetnek ellenünk 0-6ra,csak sorozatban azt h "hű Ocskay micsoda csel-ez igen,hű Palkovics micsoda passz",+"Jézusom csak JÓ MESSZIRE üssük el a korongot a kaputól" -ilyet mondani anyáááám,nehogy egy épkézláb támadást vezessünk...-
A tavaly előtti bravúros 3.helyünkre nem is gondolok,pedig az tele volt a sztrájk miatt NHL-es játékosokkal.
Legalább a Minszket gyűrtük volna le valahogy,a "leggyengébbet az erősek között"...-á mind1..............
Jó így is vezetjük a bajnokságot meg az interligában is menetelünk,de idén valahogy nem vagyunk ott fejben a Kupán. A riporter sem tud mit mondani mikor vezetnek ellenünk 0-6ra,csak sorozatban azt h "hű Ocskay micsoda csel-ez igen,hű Palkovics micsoda passz",+"Jézusom csak JÓ MESSZIRE üssük el a korongot a kaputól" -ilyet mondani anyáááám,nehogy egy épkézláb támadást vezessünk...-
A tavaly előtti bravúros 3.helyünkre nem is gondolok,pedig az tele volt a sztrájk miatt NHL-es játékosokkal.
Legalább a Minszket gyűrtük volna le valahogy,a "leggyengébbet az erősek között"...-á mind1..............
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
Örüljünk neki hogy volt annyi pénz hogy ide tudták hozni ezt a tornát, még más dimenzióban tolják ezek a csapatok szerintem...
- elprat
- Capitá del Barça
A második mérkőzésén is vereséget szenvedett a házigazda Alba Volán-Fevita a jégkorong Kontinentális-kupa négyesdöntőjében: a székesfehérváriak ezúttal az esélyesebb fehérorosz Junoszty Minszktől kaptak ki 5-2-re.-VAZZZZZZZZZZZE!Ez hihetetlen,nem is mi vagyunk,bezzeg 1éve..............! 

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Sem Barneveld sem Taylor nem egy pici emberke,és ugye miután dobtak kiveszik a nyilakat majd ott elmennek már amennyire tudnak mert ott kicsi volt a hely.Nekem az alábbi tünt fel egyszer: Taylor dob,megy kivenni a nyilakat majd ahogy jön vissza véletlenül egy kicsit meglökte Brandeledet amiért elis rontotta a lövést.
De lehet hogy csak én láttam rosszul.
Holnaptól pedig: DAKAR! Hajrá Palikék!
De lehet hogy csak én láttam rosszul.

Holnaptól pedig: DAKAR! Hajrá Palikék!

in to exile
- elprat
- Capitá del Barça
Én meg általában úgy vok'ezzel,(ha a B. vesztésre áll)hogy még jobban odakoncentrálok,és gyakorlom az telepátiát,próbálom őket(és magamat) még jobban spanolni,iszok még egy sörtRivaldinho írta:...
1épként ha általáben a Barca vesztésre áll, mérgemben kikapcsolom a TV-t,

és bízok az uccsó pill.-ig....Ja és a családom az ordítozás miatt hülyének néz-de ezt már megszoktam...
EZ A TERMÉSZETES NÁLAM,NEM IS TEHETNÉM MÁSKÉPP,VISCA EL BARCA!
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Na szal kifejtem, h SZÁMOMRA, mit jelentett a lekezelő stílus : abban nyilváánult meg, h amikor 5-volt, és nyerte a szetteket, meg a legeket, úgy tüzelte a közönséget h szurkoljanak neki, stbstb, ezt nem ekkor kellett volna, sőt nem is kellett volna, ha nem b*uzizza el 3-0 után..... csak ennyi, de a végén gratulált, bocs h vkit megsértettem, píssz
-
- Entrenador del Barça
télleg hihetetlen volt a döntő és örülök h nem Taylor nyert, mert már láttam őt eleget nyerni. viszont a nagy kedvencemet Peter Manleyt nagyon hiányoltam. kár h nem jutottel legalább az elődöntőig 

-
- Capitá del Barça
Ezt azért bővebben is kifejthetnéd...A lekezelő stílus az volt, amit Chris Mason Taylor 4-0-ás győzelme után, és előtt művelt...Rivaldinho írta:nem bírom Phil-t, olyan lekezelő a stílusa...
"A játék az nem játék."-Johnny Filpo.
A lónak is négy lába van, mégsem asztal.
A disznónak is két oldala van, mégsem egyenlet.
Schweinsteiger, Hitzlsperger és Kohlschreiber jó barátok.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről.

-
- aka Game90
Sztem nem lekezelőRivaldinho írta:nem bírom Phil-t, olyan lekezelő a stílusa... bár a végén sportszerű volt, casj azér tv-n NEKEM így látszik

Egyébként én sem tudtam/hittem, hogy ennyi darts-fan van itt

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2007.01.03. 20:15:49-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Számomra mindkettő szimpatikus! De én Phil-nek szorítottam,elképesztő nagy játékos...de ahogy Sly is mondta,vannak ígéretes fiatal tehetségek,akik már többek is talán annál...jó éveknek nézünk elébe...Rivaldinho írta:áá, óriási volt... de télleg ennyi Darts-fan van itt![]()
![]()
![]()
bazz mik ki nem derülnek, látjátok mire jó a fórum...
1épként ha általáben a Barca vesztésre áll, mérgemben kikapcsolom a TV-t, 3-0náál most is így volt, mire visszakapcsoltam az 4-5volt, na mondom még nem lefutott a meccs, megnéztem... és a végén örültemszimpi gyerek ez a Barneveld, nem bírom Phil-t, olyan lekezelő a stílusa... bár a végén sportszerű volt, casj azér tv-n NEKEM így látszik

Ha majd lesz Barca tali,akkor majd dartsozni is kellene 1-2 őt

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
áá, óriási volt... de télleg ennyi Darts-fan van itt
bazz mik ki nem derülnek, látjátok mire jó a fórum...
1épként ha általáben a Barca vesztésre áll, mérgemben kikapcsolom a TV-t, 3-0náál most is így volt, mire visszakapcsoltam az 4-5volt, na mondom még nem lefutott a meccs, megnéztem... és a végén örültem
szimpi gyerek ez a Barneveld, nem bírom Phil-t, olyan lekezelő a stílusa... bár a végén sportszerű volt, casj azér tv-n NEKEM így látszik

1épként ha általáben a Barca vesztésre áll, mérgemben kikapcsolom a TV-t, 3-0náál most is így volt, mire visszakapcsoltam az 4-5volt, na mondom még nem lefutott a meccs, megnéztem... és a végén örültem

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Aki nem látta még a döntőt,és az itteni beszámolók alapján kíváncsi rá,vagy csak úgy amúgy is
Nekik:
Ma a Sport 1 22.30 tól megint leadja ismétlésben az egészet
Aki eddig kihagyta,most nézze meg mindenképp,érdemes...

Nekik:
Ma a Sport 1 22.30 tól megint leadja ismétlésben az egészet

Aki eddig kihagyta,most nézze meg mindenképp,érdemes...

-
- Llegenda del Barça
ááá, sajnálom Taylort -nagy kedvencem az öreg, dehát ilyen az élet:
örökké ő sem nyerhet... így is a 13 VB győzelmet nehéz lenne bárkinek is valaha leutánozni!
én is úgy gondolom, hogy egy kicsit elaludt 3-0 után a hollandus pedig van olyan jó player, hogy ki tudja ezt használni. nem baj, ebben az évben lesz még lehetősége visszavágni, jövőre pedig előre a 14-ért!
"I've got the power!"
örökké ő sem nyerhet... így is a 13 VB győzelmet nehéz lenne bárkinek is valaha leutánozni!
én is úgy gondolom, hogy egy kicsit elaludt 3-0 után a hollandus pedig van olyan jó player, hogy ki tudja ezt használni. nem baj, ebben az évben lesz még lehetősége visszavágni, jövőre pedig előre a 14-ért!
"I've got the power!"
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
nagyon nagy volt a darts döntő
örültem hogy a holland nyeet a végén
bár taylor-t se utálom 

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
-
- Capitá del Barça
Ott dőlt el, hogy Taylor 3-0 után azt hitte, hogy megnyerte a meccset, elkezdte a kiszállókat elrontani, Barneveld pedig nyeregette a szetteket, s ez olyan önbizalmat adott neki, ami meg sem állította a VB címig.
Mert valljuk be, hogy egy olyan Taylor, aki 3-0-ra vezetett megverne egy olyan Barney-t, aki fordított.Szóval, én még mindig jobb játékosnak tartom Taylor-t.
Amúgy én Philnek, és a fiataloknak szurkolok (Wade, Osborne, stb.).Állítom, hogy a kettő közül vmelyik, vagy esetleg mindkettő nyerni fog idén vmilyen tornát.
Mert valljuk be, hogy egy olyan Taylor, aki 3-0-ra vezetett megverne egy olyan Barney-t, aki fordított.Szóval, én még mindig jobb játékosnak tartom Taylor-t.
Amúgy én Philnek, és a fiataloknak szurkolok (Wade, Osborne, stb.).Állítom, hogy a kettő közül vmelyik, vagy esetleg mindkettő nyerni fog idén vmilyen tornát.
"A játék az nem játék."-Johnny Filpo.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nem a legutolsó,mindent eldöntő legre értettem,hanem úgy az egész meccs során legalább 4-5 fontos bullt hagyott ki,de pontos számot nem tudok mondani,mindenesetre erre felfigyeltem.Game90 írta:Sztem a meccs nem a bull-okon dőlt elJó lehet, hogy csak a legutolsó legben, amikor eldöntötték, hogy ki kezdjen. Taylor nem tudom miért, nagyon visszaesett
És így Barneveld felzárkózott, majd fordított
![]()
Akit érdekel a ,,dartsos'' zenehttp://rapidshare.com/files/9916346/Pla ... n.mp3.html

- elprat
- Capitá del Barça
Felirat:
"Nézze meg hogyan ütötték ki olimpiai bajnok bírkózónkat!"
-hogy lehetünk a saját honfitársunkkal ilyen tirpákok,ez úgy hangzik mintha ÖRÜLNI KÉNE NEKI:-)
-az ilyenek miatt,emiatt a -sok esetben- népművészeti cserépedény mentalitás miatt sokszor szégyenlem hogy melyik néphez is tartozom:-(
"Nézze meg hogyan ütötték ki olimpiai bajnok bírkózónkat!"
-hogy lehetünk a saját honfitársunkkal ilyen tirpákok,ez úgy hangzik mintha ÖRÜLNI KÉNE NEKI:-)
-az ilyenek miatt,emiatt a -sok esetben- népművészeti cserépedény mentalitás miatt sokszor szégyenlem hogy melyik néphez is tartozom:-(
-
- aka Game90
Ha jól emlékszek 3-2 után inget váltott 

-
- aka Game90
Sztem a meccs nem a bull-okon dőlt el
Jó lehet, hogy csak a legutolsó legben, amikor eldöntötték, hogy ki kezdjen. Taylor nem tudom miért, nagyon visszaesett
És így Barneveld felzárkózott, majd fordított
Akit érdekel a ,,dartsos'' zene
http://rapidshare.com/files/9916346/Pla ... n.mp3.html

Akit érdekel a ,,dartsos'' zene