Hazai és nemzetközi kosárlabda

Minden ami nem foci, de sport
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.08. 20:49:16

Ronaldinho&Barca írta:
Sharky írta:Nevetséges meccs volt. Vásárhely :arrow: :lol: :lol: :lol:
Inkább amolyan edzőmeccs.. ifi is játszott... :D:D Deh a hangulat megvolt azért.. ;):)
Szombathelyi társaim ti is kinntvoltatok a meccsen? :)
Bálint és én kint voltunk. Egy meccset nézhetnénk közösen is.
Kép
Vito
Llegenda del Barça

2008.01.08. 20:42:25

Sharky írta: Vásárhely :arrow: :lol: :lol: :lol:
ott voltam a Hódtói csarnokban, amikor megverték az addig nem hibázó Danone Honvédot! 8)

de rég volt az
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.01.08. 20:33:22

Inkább amolyan edzőmeccs.. ifi is játszott... :D:D Deh a hangulat megvolt azért.. ;):)
Szombathelyi társaim ti is kinntvoltatok a meccsen? :)
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.08. 18:47:05

Red!
Egy profi játékosnak nem szállhat el úgy az agya, hogy szándékosan megüssze ellenfelét - azon a meccsen nem az volt az első ilyen cselekedete, csak a korábbiért nem állították ki.
Azt a meccset pedig nem fújták el a szürkék, hiába próbálod magadat ezzel nyugtatni. Azt a meccset a szürkék feleslegesen, dilettáns módon SZÉTfújták. Csak ti kétszer olyan szabálytalanok voltatok, mint mi.
Kép
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.01.08. 18:07:13

varga tamás írta:red!
Ne haragudj, hogy ezt mondom. De amíg Zsoldos verekedni tanítja a fiait, addig kosarazni nem is fognak tudni - csapatként. Gondolom, máshol is úgy játszanak, mint Szombathelyen tették, az pedig elég csúnya volt. Szerintem.
Verekedni??? Egy eset volt öcsém! Elszállt az agya az inkorrekt bíráskodás miatt... Megnyomták a Falcot egy olyan meccsen, amit amúgy is simán hozott volna... Nem tudom te mit szólnál, ha ilyen fújást kapna a csapatod??? Idén messze a legpofátlanabb fújást csinálták a szombathelyi meccsünkön! A többin - 1-2 kivétellel - korrekt fújást kaptunk, pedig olyan meccseket is elbuktunk, amit hoznuk kellett volna! Néha elég csúnyán buktáztunk.... Az eddig 13 bajnoki meccsünkből - minden ott voltam! - egyedül Szombathelyen intéztek el bennünket a sporik... Hogy nem viccelek: 7 vereségből ez volt az egyetlen, ahol amúgy is kikaptunk volna, de nem kellett volna pofátlan fújást csinálnia a szürkéknek...
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.07. 16:45:24

red!
Ne haragudj, hogy ezt mondom. De amíg Zsoldos verekedni tanítja a fiait, addig kosarazni nem is fognak tudni - csapatként. Gondolom, máshol is úgy játszanak, mint Szombathelyen tették, az pedig elég csúnya volt. Szerintem.
Kép
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.01.06. 23:37:58

Mit akarsz??? Egy teljesen amatőr csapatról van szó! Darhos, Gémes tanít! A fekák amatőr státuszban vannak... A többiek is dolgoznak! Alig tudnak mellette edzeni... Mi is agyonütöttük őket a Magyar Kupa első meccsén...
Univer KSE/A-Bodrogi BAU-Vásárhelyi KS 136-90 (33-19, 29-29, 37-19, 37-23) FMKF 5091
Megjártam Zalaegerszeget... Ónos esős hazafele út nem volt egyszerű...
Legalább megmutattam a közös sárga Hungarian Barca Ultras polómat! :) Már kicsit kopott... A sálamat megakarták fújni... Még jó, hogy a zalaegerszegi spider8 barátom (korábbi Eurobarca kosaras cikk író) is ott volt, így megúsztam. Mondjuk a dobolásom hangossága miatt így is fenyítés helyeztek kilátásba! :lol: Megúsztam, pedig a 2. félidőben durvábban vertem. :)
Szomorú, de már jó ideje nem tudunk győzni... Egyszerűen hiányzik a csapatjáték...
By red
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.01.06. 21:40:11

Nevetséges meccs volt. Vásárhely :arrow: :lol: :lol: :lol:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.06. 20:13:32

FALCO - Vásárhely 127-76 :D
Csirics, Kazlauskas, Doyne, Váradi fantasztikus játékkal kápráztatott el minket. Lacika nem játszott.
Köszönjük fiúk! Köszönjük Szrecsko!
Azért amikor a B-közép a 35. perc táján elkezdte a "Ria, Ria, Hungária" rigmust, egy picit megmosolyogtam. Tény, akkor éppen 4 magyar volt a pályán tőlünk, de ezt akkor se kellene, mert hamisan szól.
HAJRÁ FALCO!
12-1 :!: :lol: :lol: :lol: :shock:
Kép
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.12.30. 14:48:43

Hát igen, véleményem szerint, kicsit sikerült ezekkel az igazolásokkal felemelkedni a Falcohoz néhány együttesnek. De majd meglátjuk. Nagyon jó meccsek lesznek a Playoffban, alig várom... :)
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2007.12.30. 12:50:19

Hmm nemrossz kis igazolgatások, Szolnok véleményem szerint megfog erősödni kicsit, vagy valamit visszahoz ami eddig elment.
Atomerőmű is igazolt egy játékost nemis akármilyent, jókis hajrá lesz ez még. :)
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.12.29. 17:28:29

varga tamás az üzenet mindenkinek topicban írta:kovinho: köszönöm4 Hallom, igazolgattok. Sabaliuskas - oké, Góbi - röhejes.
Hát Góbira kíváncsi vagyok, de Lopatkánál sokkal jobb lesz azt hiszem... :D

Sabaliuskas személyében pedig visszatér egy húzóember, aki bármikor felpörgetheti a játékot. Bízom benne. :)
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.12.29. 15:59:26

Nah, nagyon örülök. :)

Góbi és Sabaliauskas Olaj-mezt ölt!

Egy rutinos center, kíváncsi leszek rá. Donatasnak nagyon-nagyon örülök.
Végre lesz pad...
:roll:
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.12.28. 09:55:33

kovinho írta:Emberek, ez nem is mondtam!
Redmiller jól figyeljen... :)

Lopatka lapátra került

— Közös megegyezéssel szerződést bontottunk Lopatkával — kezdte dr. Nyerges Zsolt, az Olaj KK elnöke. — Lengyel játékos sem játékban, sem mentalitásban nem tudott csapatunkba illeszkedni. Ezért elváltak útjaink. Máris körülnéztünk a játékospiacon, és gőzerővel keressük az utódját — mondta az elnök.

Jelenleg elsősorban amerikai kosarasokat ajánlottak az ügynökök, de küldtek bemutatkozó anyagot litván, albán játékosokról is az ügynökök. Döntés még nem született arról, ki mellett teszi le voksát a klub.

Kíváncsi vagyok ki jön... :roll:
Erre jó az Index MNK topikja! :wink: Már korábban tudtam... Tudod, vannak ott belső infós emberek is. :) Mondjuk ez volt az egyetlen helyes döntés...
By red
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.12.26. 00:05:27

Emberek, ez nem is mondtam!
Redmiller jól figyeljen... :)

Lopatka lapátra került

— Közös megegyezéssel szerződést bontottunk Lopatkával — kezdte dr. Nyerges Zsolt, az Olaj KK elnöke. — Lengyel játékos sem játékban, sem mentalitásban nem tudott csapatunkba illeszkedni. Ezért elváltak útjaink. Máris körülnéztünk a játékospiacon, és gőzerővel keressük az utódját — mondta az elnök.

Jelenleg elsősorban amerikai kosarasokat ajánlottak az ügynökök, de küldtek bemutatkozó anyagot litván, albán játékosokról is az ügynökök. Döntés még nem született arról, ki mellett teszi le voksát a klub.

Kíváncsi vagyok ki jön... :roll:
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.12.25. 12:50:57

varga tamás írta: Ja, de már kevesebben vannak, miután városunk egyik vezető politikusa jótanácsként ajánlotta nekik ezen támogatási rendszerük felülvizsgálatát. Azóta páran otthagyták a falut, bár a névadó szponzor az szombathelyi.
A faltarányhoz és az egyéb adatokhoz. Azok csak a statisztika egy részét képezik. A lepattanó arány a Körmend meccsen 36-28 volt a javunkra, a dobószázalék: K: 35/74 (47%), F: 29/59 (49%).
Érdekes, mikor az arányok fordított előjelűek voltak, a sporttárs a TS-ről nem jött elő ilyen adatokkal. Ezért a véleménye - számomra - hiteltelen.
Büntetőket könnyebb bedobni... A faultal meg ki lehet az ellent iktatni...
Ez csak statisztika, ami elég feltűnő. Ez - általában - jobban befolyásolja a meccsek alakulását, mint amit felsoroltál. A legjobb kezdő ötöse a Falconak van, megérdemelten vezet, de akkor is érdekes a fault- és büntetőarány. Ennyi.
Egyébként a legdurvább Kálmán bejelentése volt az év elején... Ha bajnokságot nyernek, akkor visszavonul...
(Szóval gyanus jelek is vannak, de ez az MKOSZ bűne)
By red
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.12.23. 17:07:02

Nos, megnéztem a Szombathelyi TV-n a Körmend-Falco meccset, és a következőkre jutottam.
1. két olyan javunkra megítélt faultot láttam, amin lehet vitatkozni.
2. olyan dolog miatt állt tíz percet a meccs, ami a mérkőzés egésze alatt fennállt - mindkét alapvonalon. Igaz, hogy a megállás előtt a reklámtáblákat - amelyek alapesetben 1 méterre voltak az alapvonaltól - fél méteres közelségbe tolták a Falco-szurkolók, de ettől még a rend kb. 20 mp alatt helyreállt, és simán folytatni lehetett a meccset.
3. a Körmend saját magának köszönheti a vereséget, mivel minimum tucatnyi ziccert puskázott el.
4. a bírók hozták a sok évi átlagot.
Szerintem.
Kép
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.12.23. 14:06:37

Kiv vagyok fordított esetben Ő mit mondana erre... :roll:
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.12.23. 14:01:35

Sharky írta:Én is ezt mondom, milyen undorító csapat ez a Falco, az összes bíró nekik segít. Áh, nem is megyek több meccsükre, inkább leszek Univer vagy Szolnok drukker :roll: :roll:
Nem erről van szó, csak Redmiller kolléga feldobott egy statisztikát, és hát elég érdekes...
De nem emiatt nyeritek sorozatban a meccseket, ezt azt hiszem leszögezhetjük.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.12.23. 12:54:26

redmiller írta:
Ronaldinho&Barca írta:Jó abban egyet is értek h ne két csapat szidásáról menjen, elnézést.
De zárójelbe megjegyezném áldatlan volt az állapot ahogy Falco fómon is olvastam, Falco szurkolók kis négyzetnyi helyen, addig a csarnok többi része meg tent egykét helyen az ürességtől. No mind1, ez van sajnos ezen nemlehet változtatni azaz lehetne csak akarni kéne.

Harvey egyébként most megsérült? Én közvetítés közben ugyhalottam hogy kicsit húzta a lábát.. remélem nem komoly a gond.

No de arról nemtehetünk hogy ennyi Szombathelyi drukker van az Eurobarcán fennt. :P :)
Változtatni??? Hogyan??? MKOSZ 15%-nyi helyet ír elő... A tornaterem nagyobbá építése egy anyagi gondokkal küzködő egyesületnél lehetetlen... Pláne egy kisvárosnál, ahova a tőke sem megy... Ha jól tudom a Körmend szponzorainak legnagyobb része szombathelyi cég...
Ja, de már kevesebben vannak, miután városunk egyik vezető politikusa jótanácsként ajánlotta nekik ezen támogatási rendszerük felülvizsgálatát. Azóta páran otthagyták a falut, bár a névadó szponzor az szombathelyi.
A faltarányhoz és az egyéb adatokhoz. Azok csak a statisztika egy részét képezik. A lepattanó arány a Körmend meccsen 36-28 volt a javunkra, a dobószázalék: K: 35/74 (47%), F: 29/59 (49%).
Érdekes, mikor az arányok fordított előjelűek voltak, a sporttárs a TS-ről nem jött elő ilyen adatokkal. Ezért a véleménye - számomra - hiteltelen.
Kép
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.12.23. 12:49:53

Én is ezt mondom, milyen undorító csapat ez a Falco, az összes bíró nekik segít. Áh, nem is megyek több meccsükre, inkább leszek Univer vagy Szolnok drukker :roll: :roll:
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.12.23. 12:41:44

Ronaldinho&Barca írta:Jó abban egyet is értek h ne két csapat szidásáról menjen, elnézést.
De zárójelbe megjegyezném áldatlan volt az állapot ahogy Falco fómon is olvastam, Falco szurkolók kis négyzetnyi helyen, addig a csarnok többi része meg tent egykét helyen az ürességtől. No mind1, ez van sajnos ezen nemlehet változtatni azaz lehetne csak akarni kéne.

Harvey egyébként most megsérült? Én közvetítés közben ugyhalottam hogy kicsit húzta a lábát.. remélem nem komoly a gond.

No de arról nemtehetünk hogy ennyi Szombathelyi drukker van az Eurobarcán fennt. :P :)
Változtatni??? Hogyan??? MKOSZ 15%-nyi helyet ír elő... A tornaterem nagyobbá építése egy anyagi gondokkal küzködő egyesületnél lehetetlen... Pláne egy kisvárosnál, ahova a tőke sem megy... Ha jól tudom a Körmend szponzorainak legnagyobb része szombathelyi cég...
By red
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.12.23. 12:38:52

Sharky írta:
Valszeg annyi történt, h Laporta idejött Szhelyre, megvette a Falcót és ugyanúgy, mint tavaly meg az előtt a Barcánál lefizette a bírókat. Ott ugye - a madridisták szerint - sok jogtalan tizit kaptunk, meg hasonlók, itt meg szép csendben elcsalják a meccseket... :roll: :roll:

( :lol: :lol: :lol: )
Akkor pár érekesség:
kova76 az indexen írta:Falco-Zte: Büntető: 37:24, Fault:20:31
Pécs-Falco: Büntető: 22:28, Fault: 26:22
Falco-Mafc: Büntető: 48:22, Fault: 25:37
Falco-Alba: Büntető:28:19, Fault:22:24
Falco-Univer: Büntető:39:27, Fault:24:31
Körmend-Falco: Büntető: 12:32, Fault:27:16

Az a szép ezekben a számokban, hogy bárhol is játszott a Falco a bíró a győzelemhez szükséges hazai pályát megadta!

És még a végére egy érdekes eredmény:
Szolnok-Falco: Büntető:18:19, Fault:20:20
sporttárs az indexen írta: Na, csak a hangulatot fokozandó kiírtam a Falco eddigi büntetőarányait az egyes meccseken. Érdemes nemcsak a különbségekre, hanem a dobott büntik számára is figyelni.
Szóval az ő szempontjukból:

24-13, 19-26, 37-24, 22-14, 28-22, 48-22, 32-26, 19-18, 16-21, 28-19, 39-27, 32-12.

Meccsenként több mint 28.

Tényleg jó játékosaik vannak, de a különbség alapján, mintha az ellenfelek nem tudnának védekezni, ők meg igen, ennyivel jobban. Ez hatalmas túlzás szerintem.
(A nemzetközi kupákban induló magyar csapatok szoktak annyira negatívan zárni e statban, mint a Falco ellenfelei itthon. Nem érzem reálisnak.)
Utóbbi TS-nél dolgozik...
By red
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2007.12.23. 12:37:20

Jó abban egyet is értek h ne két csapat szidásáról menjen, elnézést.

Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.12.23. 11:59:13

Igen, szerintem a bírók nem favorizálnak egy-egy csapatot, hanem egyszerűen egy magyar bajnoki meccs levezetésére NEM alkalmasak. Ahhoz is hülyék, hogy elcsalják a meccset. Tehát mindkét oldalra tévednek, állandoan. Legalábbis ez az én véleményem.
Válasz küldése