Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bálint és én kint voltunk. Egy meccset nézhetnénk közösen is.Ronaldinho&Barca írta:Inkább amolyan edzőmeccs.. ifi is játszott...Sharky írta:Nevetséges meccs volt. Vásárhely![]()
![]()
![]()
:D Deh a hangulat megvolt azért..
:)
Szombathelyi társaim ti is kinntvoltatok a meccsen?
Inkább amolyan edzőmeccs.. ifi is játszott...Sharky írta:Nevetséges meccs volt. Vásárhely![]()
![]()
![]()
Verekedni??? Egy eset volt öcsém! Elszállt az agya az inkorrekt bíráskodás miatt... Megnyomták a Falcot egy olyan meccsen, amit amúgy is simán hozott volna... Nem tudom te mit szólnál, ha ilyen fújást kapna a csapatod??? Idén messze a legpofátlanabb fújást csinálták a szombathelyi meccsünkön! A többin - 1-2 kivétellel - korrekt fújást kaptunk, pedig olyan meccseket is elbuktunk, amit hoznuk kellett volna! Néha elég csúnyán buktáztunk.... Az eddig 13 bajnoki meccsünkből - minden ott voltam! - egyedül Szombathelyen intéztek el bennünket a sporik... Hogy nem viccelek: 7 vereségből ez volt az egyetlen, ahol amúgy is kikaptunk volna, de nem kellett volna pofátlan fújást csinálnia a szürkéknek...varga tamás írta:red!
Ne haragudj, hogy ezt mondom. De amíg Zsoldos verekedni tanítja a fiait, addig kosarazni nem is fognak tudni - csapatként. Gondolom, máshol is úgy játszanak, mint Szombathelyen tették, az pedig elég csúnya volt. Szerintem.
Mit akarsz??? Egy teljesen amatőr csapatról van szó! Darhos, Gémes tanít! A fekák amatőr státuszban vannak... A többiek is dolgoznak! Alig tudnak mellette edzeni... Mi is agyonütöttük őket a Magyar Kupa első meccsén...Sharky írta:Nevetséges meccs volt. Vásárhely![]()
![]()
![]()
Hát Góbira kíváncsi vagyok, de Lopatkánál sokkal jobb lesz azt hiszem...varga tamás az üzenet mindenkinek topicban írta:kovinho: köszönöm4 Hallom, igazolgattok. Sabaliuskas - oké, Góbi - röhejes.
Erre jó az Index MNK topikja!kovinho írta:Emberek, ez nem is mondtam!
Redmiller jól figyeljen...![]()
Lopatka lapátra került
— Közös megegyezéssel szerződést bontottunk Lopatkával — kezdte dr. Nyerges Zsolt, az Olaj KK elnöke. — Lengyel játékos sem játékban, sem mentalitásban nem tudott csapatunkba illeszkedni. Ezért elváltak útjaink. Máris körülnéztünk a játékospiacon, és gőzerővel keressük az utódját — mondta az elnök.
Jelenleg elsősorban amerikai kosarasokat ajánlottak az ügynökök, de küldtek bemutatkozó anyagot litván, albán játékosokról is az ügynökök. Döntés még nem született arról, ki mellett teszi le voksát a klub.
Kíváncsi vagyok ki jön...
Büntetőket könnyebb bedobni... A faultal meg ki lehet az ellent iktatni...varga tamás írta: Ja, de már kevesebben vannak, miután városunk egyik vezető politikusa jótanácsként ajánlotta nekik ezen támogatási rendszerük felülvizsgálatát. Azóta páran otthagyták a falut, bár a névadó szponzor az szombathelyi.
A faltarányhoz és az egyéb adatokhoz. Azok csak a statisztika egy részét képezik. A lepattanó arány a Körmend meccsen 36-28 volt a javunkra, a dobószázalék: K: 35/74 (47%), F: 29/59 (49%).
Érdekes, mikor az arányok fordított előjelűek voltak, a sporttárs a TS-ről nem jött elő ilyen adatokkal. Ezért a véleménye - számomra - hiteltelen.
Nem erről van szó, csak Redmiller kolléga feldobott egy statisztikát, és hát elég érdekes...Sharky írta:Én is ezt mondom, milyen undorító csapat ez a Falco, az összes bíró nekik segít. Áh, nem is megyek több meccsükre, inkább leszek Univer vagy Szolnok drukker![]()
Ja, de már kevesebben vannak, miután városunk egyik vezető politikusa jótanácsként ajánlotta nekik ezen támogatási rendszerük felülvizsgálatát. Azóta páran otthagyták a falut, bár a névadó szponzor az szombathelyi.redmiller írta:Változtatni??? Hogyan??? MKOSZ 15%-nyi helyet ír elő... A tornaterem nagyobbá építése egy anyagi gondokkal küzködő egyesületnél lehetetlen... Pláne egy kisvárosnál, ahova a tőke sem megy... Ha jól tudom a Körmend szponzorainak legnagyobb része szombathelyi cég...Ronaldinho&Barca írta:Jó abban egyet is értek h ne két csapat szidásáról menjen, elnézést.
De zárójelbe megjegyezném áldatlan volt az állapot ahogy Falco fómon is olvastam, Falco szurkolók kis négyzetnyi helyen, addig a csarnok többi része meg tent egykét helyen az ürességtől. No mind1, ez van sajnos ezen nemlehet változtatni azaz lehetne csak akarni kéne.
Harvey egyébként most megsérült? Én közvetítés közben ugyhalottam hogy kicsit húzta a lábát.. remélem nem komoly a gond.
No de arról nemtehetünk hogy ennyi Szombathelyi drukker van az Eurobarcán fennt.![]()
Változtatni??? Hogyan??? MKOSZ 15%-nyi helyet ír elő... A tornaterem nagyobbá építése egy anyagi gondokkal küzködő egyesületnél lehetetlen... Pláne egy kisvárosnál, ahova a tőke sem megy... Ha jól tudom a Körmend szponzorainak legnagyobb része szombathelyi cég...Ronaldinho&Barca írta:Jó abban egyet is értek h ne két csapat szidásáról menjen, elnézést.
De zárójelbe megjegyezném áldatlan volt az állapot ahogy Falco fómon is olvastam, Falco szurkolók kis négyzetnyi helyen, addig a csarnok többi része meg tent egykét helyen az ürességtől. No mind1, ez van sajnos ezen nemlehet változtatni azaz lehetne csak akarni kéne.
Harvey egyébként most megsérült? Én közvetítés közben ugyhalottam hogy kicsit húzta a lábát.. remélem nem komoly a gond.
No de arról nemtehetünk hogy ennyi Szombathelyi drukker van az Eurobarcán fennt.![]()
Akkor pár érekesség:Sharky írta:
Valszeg annyi történt, h Laporta idejött Szhelyre, megvette a Falcót és ugyanúgy, mint tavaly meg az előtt a Barcánál lefizette a bírókat. Ott ugye - a madridisták szerint - sok jogtalan tizit kaptunk, meg hasonlók, itt meg szép csendben elcsalják a meccseket...![]()
![]()
(![]()
![]()
)
kova76 az indexen írta:Falco-Zte: Büntető: 37:24, Fault:20:31
Pécs-Falco: Büntető: 22:28, Fault: 26:22
Falco-Mafc: Büntető: 48:22, Fault: 25:37
Falco-Alba: Büntető:28:19, Fault:22:24
Falco-Univer: Büntető:39:27, Fault:24:31
Körmend-Falco: Büntető: 12:32, Fault:27:16
Az a szép ezekben a számokban, hogy bárhol is játszott a Falco a bíró a győzelemhez szükséges hazai pályát megadta!
És még a végére egy érdekes eredmény:
Szolnok-Falco: Büntető:18:19, Fault:20:20
Utóbbi TS-nél dolgozik...sporttárs az indexen írta: Na, csak a hangulatot fokozandó kiírtam a Falco eddigi büntetőarányait az egyes meccseken. Érdemes nemcsak a különbségekre, hanem a dobott büntik számára is figyelni.
Szóval az ő szempontjukból:
24-13, 19-26, 37-24, 22-14, 28-22, 48-22, 32-26, 19-18, 16-21, 28-19, 39-27, 32-12.
Meccsenként több mint 28.
Tényleg jó játékosaik vannak, de a különbség alapján, mintha az ellenfelek nem tudnának védekezni, ők meg igen, ennyivel jobban. Ez hatalmas túlzás szerintem.
(A nemzetközi kupákban induló magyar csapatok szoktak annyira negatívan zárni e statban, mint a Falco ellenfelei itthon. Nem érzem reálisnak.)