Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.11.02. 20:23:11

Kezdek lehiggadni :D de annyira nem hogy gratulálja a robotnak...és soha nem is fogok annyira lehiggadni :twisted: Jövőre remélem simán szállítják a ferraris pilóták a vb címet,esélyt sem adva senkinek :)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

Danka00792 írta:
Los Banditos írta:Ahogy már mások is mondták, 2008 világbajnoka Massa, nem ez a szerencsés magamutogató, nagypofájú néger. Az más kérdés, hogy hivatalosan Hamilton a VB :cry:
Ez mekkora ökörség... 2008 világbajnoka Hamilton. Több pontot szerzett ennyi. Aranylabdát sem Messi fogja megnyerni CR ez van, bele kell törödni.

Pont.
Már ne is haragudj, de ne hasonlítsuk már a Forma 1-et az aranylabdához...
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

Messa írta:
Los Banditos írta:
Barcaforever írta:100 méter.Értitek?100 méter.Ennyin múlott Felipe címe.100 méter.100 méter 100.

Szegény Felie neki kellett volna megnyernie.Az a fránya Hungaroring.

Vettel hatalmas pilóta lehet!!!!!
Ahogy már mások is mondták, 2008 világbajnoka Massa, nem ez a szerencsés magamutogató, nagypofájú néger. Az más kérdés, hogy hivatalosan Hamilton a VB :cry:
Túl szép lett volna... Nem akartam elhinni, mikor Massa átlépte a célvonalat... Tudtam, hogy a néger most sem veszíthet, megint szerencséje lesz. És nem érdekel, hogy a McLaren szurkolók megköveznek, akkor is szerencséje volt. kész.
Mondjuk azt h szerencse amit kétlek, de mind1. Azért nem hinném h Massa lenne a Vb győztes ijen a sport egyszer fent egyszer lent.Nem hinném h Massa sokkal jobban megérdemelte volna a VB címet ugyan annyit teljesített mint Hamilton csak egyetlen ponttal kevesebbet. Ez van.

Am meg Vettelt nem zavarta meg annyira Kubica mint Hamiltont. Mivel Hamilton már megkezdte a kanyarra való felkészülést és úgy ment be elé Kubica és egy népművészeti cserépedény mivel semmi értelme nem volt visszavenni a körét így is úgy is 12. lett nem osztott nem szorzott. Am meg utána Hamilton nem tudta magát annyira összeszedni mint kellett volna ezért nem tudta visszaelőzni Vettelt és nem kellene őt annyira az egekbe emelni igaz kib jó pilóta azt is mondhatom h a 3. legjobb a mezőnyben,de semmi több.

Rem azért jövőre is ijen izgalmas lesz a vb, mert így van értelme f1-t nézni, nem úgy mint Sumi idején h mindig csak nyert és semmi izgalom.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.11.02. 20:22:07

Danka00792 írta:
Los Banditos írta:Ahogy már mások is mondták, 2008 világbajnoka Massa, nem ez a szerencsés magamutogató, nagypofájú néger. Az más kérdés, hogy hivatalosan Hamilton a VB :cry:
Ez mekkora ökörség... 2008 világbajnoka Hamilton. Több pontot szerzett ennyi. Aranylabdát sem Messi fogja megnyerni CR ez van, bele kell törödni.

Pont.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.11.02. 20:20:16

Danka00792 írta:

Pont.
Marci
Capitá del Barça

2008.11.02. 20:20:14

lionelmessi19 írta:Én nem azt állítom, hogy Hamilton jobb volt ma mint Massa. Azt mondom hogy Massa a szerencséjének köszönhette hogy Hamilton végig pengeélen táncolt, aztán pedig Hamilton szintén azt, hogy Glockot még időben érték utol. Ha ő nem marad kint a sokkal lassabb kerekeken, akkor még izgalmak sincsenek a végén.
Pontosan. Ha nem kezd el esni 10 perccel a vége előtt az eső, akkor is Hamilton a világbajnok. Szóval nincs értelme a szerencséről beszélni vagy Glockot szidni. Illetve pont arra volt jó az eső, hogy ezekről beszélhessünk, és izgalmas legyen a verseny :) . Igaz talán a ferrarisoknak kevésbé fájt volna, ha izgalmak nélkül nyer Hamilton.
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.11.02. 20:19:17

Kezdek lehiggadni :D de annyira nem hogy gratulálja a robotnak...és soha nem is fogok annyira lehiggadni :twisted: Jövőre remélem simán szállítják a ferraris pilóták a vb címet,esélyt sem adva senkinek :)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

Aztamindenit, ez nem volt gyenge az utolsó pár kör... de nagyon kemény volt mégis. :cry: Nem bírtam ülve végignézni, aztán végén picit el is érzékenyültem... :(
Hamilton győzött, nekem van erről egy szerény véleményem, de nem borzolnám a kedélyeket annyira vele, gratulálok Felipének ő mindent megtett, de ez a vb nem rajta múlt, a konstruktőri címmel meg kitörölheti minden ferraris a seggét, mert idén amennyi balszerencse és hiba összejött, ismét elintézték az esélyt a vb-címre, bár tavalyi évben jóval nagyobb bakik voltak.
Azért jó kis futam volt, de Felipét nagyon sajnálom, megérdemelte volna, majd jövőre visszavágunk! Kár, hogy eltelt ilyen hamar ez az év, várom már a márciust. :)

FELIPE A LEGNAGYOBB!!!

HAJRÁ MASSA & FORZA FERRARI!!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Mezner2
Entrenador del Barça

Nem értem itt a legtöbb fórumozót főleg azokat akik a hungaroringi massa kiesés miatt keseregnek akk minden Hamilton kiesést/ hibát emlegessünk fel mi Hamilton szurkolók is:O Massa kevesebb pontot gyjtött ezért nem lett világbajnok ez van el kell fogadni az meg hogy Vettel klaszisokkal jobb mint Hamilton szvsz egy hülyeség
peace
Mezner2
Entrenador del Barça

2008.11.02. 20:17:29

Nem értem itt a legtöbb fórumozót főleg azokat akik a hungaroringi massa kiesés miatt keseregnek akk minden Hamilton kiesést/ hibát emlegessünk fel mi Hamilton szurkolók is:O Massa kevesebb pontot gyjtött ezért nem lett világbajnok ez van el kell fogadni az meg hogy Vettel klaszisokkal jobb mint Hamilton szvsz egy hülyeség
peace
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.11.02. 20:16:26

mademan írta:
azt megértem hogy nem hamiltonnal szurkoltál, de azt nem értem miért kell ekkora PARASZTNAK lenned!!! már bocsi!!!
én örülök hogy a srácnak bejött az élet! jó karrier, jó csaj (de még milyen jó) de gondolom neked ő sem jönne be mert nem teljesen fehér!!!

ez az igazán szánalmas!!!!!
Los a maga pikírt, nyers módján sokunk gondolatát fejezte ki. És itt nem arról van szó, hogy Ferrarisok vagyunk. Aki nem szemellenzős, az látja, tudja miről beszélünk.
Hamilton emberileg nulla. Korához képest istennek képzeli magát.
Jó karrier, jó csaj - sokan vannak így vele a világon, mégsem képzelik magukat mindenhatónak, mindenki felett állónak. De, minél magasabban van valaki, annál nagyobbat eshet. Lewis is meg fogja tapasztalni, hogy "betörik az orra".
Kép
Valbali
Capitá del Barça

2008.11.02. 20:16:08

Abba persze senki sem gondol bele, hogyha Glock kijön esőgumiért, akkor már rég nincs miről beszélni, mert akkor Hamilton simán 5.
Kép
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.11.02. 20:11:26

Los Banditos írta:
Barcaforever írta:100 méter.Értitek?100 méter.Ennyin múlott Felipe címe.100 méter.100 méter 100.

Szegény Felie neki kellett volna megnyernie.Az a fránya Hungaroring.

Vettel hatalmas pilóta lehet!!!!!
Ahogy már mások is mondták, 2008 világbajnoka Massa, nem ez a szerencsés magamutogató, nagypofájú néger. Az más kérdés, hogy hivatalosan Hamilton a VB :cry:
Túl szép lett volna... Nem akartam elhinni, mikor Massa átlépte a célvonalat... Tudtam, hogy a néger most sem veszíthet, megint szerencséje lesz. És nem érdekel, hogy a McLaren szurkolók megköveznek, akkor is szerencséje volt. kész.
Andris
Adminisztrátor

2008.11.02. 20:11:08

ozsimiki írta:
lionelmessi19 írta:Én nemtom hova borultok el. :roll:
Nemszeretem Hamiltont, és Massának szorítottam, de azért itt minden a szerencsén múlott, és Massa volt az akinek az esőkkel, Kubicával nagyobb mákja volt, mint Hamiltonnak Glockkal.
Már bocsi,nem tudom mióta nézel F1et,de ekkora marhaságot :D

Ennyi erővel Vettelt is kizökkentette mert őt is leelőzte, utána szabályba iktatták,h Vettelt nem előzheti le? erőből nem lett volna vébé, mert nem bírta ugyanolyan gumikon,egy mekivel leelőzni Vettelt.
Ami azt illeti, 97ben 6 évesen már sírtam, amikor Schumi elvesztette a dolgot Vilneuvvel szemben...
Vettelt is kizökkenthette volna, de Hamilton volt az kettejük közül, akinek egy helyen múlt a VB címe..
Én nem azt állítom, hogy Hamilton jobb volt ma mint Massa. Azt mondom hogy Massa a szerencséjének köszönhette hogy Hamilton végig pengeélen táncolt, aztán pedig Hamilton szintén azt, hogy Glockot még időben érték utol. Ha ő nem marad kint a sokkal lassabb kerekeken, akkor még izgalmak sincsenek a végén.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
mademan
Capitá del Barça

2008.11.02. 20:11:04

azt megértem hogy nem hamiltonnal szurkoltál, de azt nem értem miért kell ekkora PARASZTNAK lenned!!! már bocsi!!!
én örülök hogy a srácnak bejött az élet! jó karrier, jó csaj (de még milyen jó) de gondolom neked ő sem jönne be mert nem teljesen fehér!!!

ez az igazán szánalmas!!!!!
Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
laxa1990
Barça B

2008.11.02. 20:10:26

Marci írta:Az a legkeményebb szerintem hogy már ünnepeltek a ferrarisok, és úgy szóltak oda nekik, hogy mégsem.
Emberileg megérdemelte volna Massa, ki tudja, hogy lesz-e még egy ilyen esélye. Viszont ahogy mondjátok, hogy Hamilton nem volt idén az a kaliber, hát Massa sem emelkedett ki annyira a mezőnyből, hogy egyértelműen azt mondhassuk, hogy a teljesítménye alapján neki kellett volna nyernie.
Tavaly a sors a Ferrárival volt, idén nem.
Egyetértek veled azzal durvább képet mint akkor..... Nem baj a többiekkel együtt számomra is Massa a világbajnok. :cry:
Kép
By Poldi
Chris0527
Entrenador del Barça

2008.11.02. 20:09:06

Sajnálom Massa-t is attól függetlenül hogy Hamiltonnak szurkoltam mert mindketten szimpatikusak nekem de szerintem felesleges most itt azt mondani hogy mákos volt vagy nem, még Massa is azt mondta most és nem hiszem hogy cask udvariasságból hogy Hamilton megérdemelten nyert. Gratulálni kell neki és várni a következő évet amikor ujra nézhetjük a castájukat amibe lesz beleszólása még pár embernek.
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2008.11.02. 20:08:35

Hát ez nem volt semmi. Grat Felipenek nagyot ment, nagyon sajnálom!!!!
Ez van én azért gratulálok Hamiltonak is akár, hogy de ő a világbajnok!
merx
Capitá del Barça

2008.11.02. 20:08:24

Barcaforever írta:Egy dolgot pártatlanul kijelenthetünk.

Minden idők legizgalmasabb versenye volt.
láttam már jobbat is:) még a schumacher érában :twisted:
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.11.02. 20:07:53

miihii írta: ATTÓL MÉG Ő AZ AKTUÁLIS VILÁGBAJNOK!!!EEEnnnyi!
Hát igen,és ez a szomorú :?

talán azért van minden felfújva,mivel ő vb címért harcolt aljas módszerekkel,Bourdes meg nem...mondjuk :?

De én nem akarok veled veszekedni,mióta Schumi a Ferrarinál van azóta Ferraris vagyok...és amúgy sem csípem a mesterségesen felépített robotokat :wink: és a szememben az a brit gyerek az...főleg Eclestone nyilatkozatai után("jó lenne ha ő nyerne"..blabla)
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2008.11.02. 20:07:33

És az a kaotikus hungaroringi, melyet Button nyert?
Abban az évben azt választották a legjobbnak!
K.
Danka00792
Director del Fútbol

2008.11.02. 20:07:25

Pont.
Marci
Capitá del Barça

2008.11.02. 20:06:59

Az a legkeményebb szerintem hogy már ünnepeltek a ferrarisok, és úgy szóltak oda nekik, hogy mégsem.
Emberileg megérdemelte volna Massa, ki tudja, hogy lesz-e még egy ilyen esélye. Viszont ahogy mondjátok, hogy Hamilton nem volt idén az a kaliber, hát Massa sem emelkedett ki annyira a mezőnyből, hogy egyértelműen azt mondhassuk, hogy a teljesítménye alapján neki kellett volna nyernie.
Tavaly a sors a Ferrárival volt, idén nem.
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
merx
Capitá del Barça

2008.11.02. 20:06:58

az, hogy massa a !gyakorlatban! nem lett világbajnok az szomorú, már nem lehet rajta változtatni (idén).
de az, amit czollner művelt nekem undorító, ha nem tudja palástolni melyik félnek szurkol akkor takarodjon a székéből, a pártatlanság egy kommentátornál alap, illetve az, hogy annak tűnjön.
Kép
Valbali
Capitá del Barça

2008.11.02. 20:06:28

Vki irta, hogy Hamilton győzelme hasonlít a Real 2007-es bajnoki címéhez.

Akkor kérdem én, az mennyire hasonlított volna, hogyha Hamilton a 6. és PONTAZOSSÁG mellett veszít??? Az nem hasonlított volna?
Kép
Válasz küldése