Formula 1
Schumachernél emlékezzünk azért vissza a 2003-as szezonzáró brazil nagydíjra elég volt neki egy pont, hogy világbajnok legyen mégsem a 8. helyre hajtott, az más kérdés, hogy Satoval ütközött és így végül már azért küzdött
Az utolsó körben agyvérzés közeli állapotban voltam.Nem hittem a szememnek, amikor medláttam Glockot. Dehát ez van talán majd jövőre összejön. Go Felipe!
Grat Luisnak, de ez épp hogy megvolt!

Grat Luisnak, de ez épp hogy megvolt!

-
- Entrenador del Barça
Már bocsi de azt nem a "Red Bull"(Torro Rosso FERRARI) érte el hanem Kubica zökkentette ki am meg te mit csinálnákl ha abban a helyzetben vagy h ha vmit elba$zol repülsz az élről ha a motor megadja magát szintúgy. Ezért ment tartalékon Hamilton.Persze h Sumi akkor is az első helyért ment mivel már 5-6 futammal a vége előtt nyert és nem volt am sem ellenfele mert szarok voltak.yasofix írta:Tegye össze a két kezét Hamilton hogy meglett neki, nem rajta múlt...Látszik rajta hogy nyomás alatt kizökken, megrémül. Még Vettel is megette.
Egy világbajnokot ne autózzon már körbe egy Red Bull. És ez a stratégia hogy behozzák ötödik helyre, unszimpatikus volt. Ismétlem önmagam: egy világbajnok ne arra hajazzon már, hogy ötödik legyen. Megérdemelte volna hogy ne ö nyerje!
Közben azért örüljünk a Real botlásának!
Am Raikönnennek nem jött össze a csúcs döntés. ezért sajnálom azt megérdemelné már.Eddig 2005-ben és 2008-ban is 10szer volt az övé a leggyorsabb kör most meglehetett volna a csúcs döntés ami már Sumin is túl mutatott volna a 11 leggyorsabb kör egy évben.

Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
Sajnálom Massát, de ez van tovább kell lépni. Azt azért megjegyezném, hogy ilyen ember mint Hamilton nem érdemel világbajnoki címet aki végig a minimumot autózta ez egy senki. Schumacher annak idején mikor már világbajnok volt is a győzelemért autózott nem pedig ilyen alibi 5. helyért.
Számomra Massa az idei Number 1
Számomra Massa az idei Number 1
-
- Entrenador del Barça
miihii ezzel arra célzott h Hamilton szidtátok emiatt de Kubicát nem kell mert ő nem Hamilton.Mihu írta:Erre most még azt sem tudom mondani hogy ha megkérhetlek akkor ne általánosíts, mert most a fórumon csak én állok ki Kubica mellett. És én meg ilyet nem írtam hogy mit embereskedik hogy visszavette a körét, úgyhogy.......miihii írta:
Ahha,most ez a helyzet.
Pár futammal ezelőtt amikor Hamilton vette vissza a körét a végén Alonsotól,akkor "a nagyképű fsz mit vergődik megint" c fejezet volt.
Akkor...Most már egy tök érthető dolog,mert ez Hami kárára történt/nem ő csinálta...
Hm
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
Tegye össze a két kezét Hamilton hogy meglett neki, nem rajta múlt...Látszik rajta hogy nyomás alatt kizökken, megrémül. Még Vettel is megette.
Egy világbajnokot ne autózzon már körbe egy Red Bull. És ez a stratégia hogy behozzák ötödik helyre, unszimpatikus volt. Ismétlem önmagam: egy világbajnok ne arra hajazzon már, hogy ötödik legyen. Megérdemelte volna hogy ne ö nyerje!

- Mihu
- Director del Fútbol
Erre most még azt sem tudom mondani hogy ha megkérhetlek akkor ne általánosíts, mert most a fórumon csak én állok ki Kubica mellett. És én meg ilyet nem írtam hogy mit embereskedik hogy visszavette a körét, úgyhogy.......miihii írta:
Ahha,most ez a helyzet.
Pár futammal ezelőtt amikor Hamilton vette vissza a körét a végén Alonsotól,akkor "a nagyképű fsz mit vergődik megint" c fejezet volt.
Akkor...Most már egy tök érthető dolog,mert ez Hami kárára történt/nem ő csinálta...
Hm
- miihii
- KHAL
Én sem fogok veszekedni ezen a szép estén,csak...csababarca írta:Hát igen,és ez a szomorúmiihii írta: ATTÓL MÉG Ő AZ AKTUÁLIS VILÁGBAJNOK!!!EEEnnnyi!![]()
talán azért van minden felfújva,mivel ő vb címért harcolt aljas módszerekkel,Bourdes meg nem...mondjuk![]()
De én nem akarok veled veszekedni,mióta Schumi a Ferrarinál van azóta Ferraris vagyok...és amúgy sem csípem a mesterségesen felépített robotokatés a szememben az a brit gyerek az...főleg Eclestone nyilatkozatai után("jó lenne ha ő nyerne"..blabla)
Attól függetlenül h az első helyért v a 16.ért történik ilyen,a szabály az egyforma.
OFF
Közben Almeria-realmargit 1:1,81.perc!!!
ON
Ugyanűgy lehetett volna szidni,meg meg is büntetni,ha már Hami akkor ANNYIRA MEGÉRDEMELTE?ahogy itt kánonban szólt.Másnak meg elnézzük?Akkor mégsem lehet az olyan különösen sportszerűtlen dolog,ahogy A VILÁGBAJNOKnál elő lett adva

Befejeztem!Ünnepelek inkább!Meg szurkolok épp az Almeriának!Cs bejön ez a z X

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
-
- Entrenador del Barça
Na végre egy újabb McLaren pilóta a világbajnok! Pont lent voltam a konyhában, pár tányér feje fölött ott lebegett már Damoklész kardja, de megúszták.
Az idei, előző évadokra már rég vártunk valóban, ahogy Krojf is említette, és sokan értenek ezzel egyett itt a fórumon is. Igaz McLarenesként én főleg nem kedveltem a Schumi-érát, de az izgalmasabb versenyek az utóbbi pár évben tényleg vissza-vissza csalogattak a képernyő elé. Amennyiben bekövetkezik Eccleston rémálma, nagyobb szünet következik, csatlakozva Krojfhoz és sokakhoz Közületek, mellőzni fogom az öreg igazi cirkuszát.

Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

-
- Director del Fútbol
Szép volt Hamilton!!! Jövőre remélem konstruktőri vb is meglesz! >>MCLAREN<< 

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Így van! Annak jóval többet köszönhet,mint a vezetői képességeinek. Massa a technikai,és csapat dolgok miatt nem tudta kihasználni az ép aktuális pályán mutatott fantasztikus teljesítményét. /Hungaroring,Szingapur többek között/Barcaforever írta:
Mondjuk ki:Az idei év a McLaren megbízhatóságán lett meg végül.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Gratulálok Hamiltonnak sajnos nem sikerült a meglepetés Massának majd talán jövőre...
https://www.youtube.com/watch?v=0L9EsEDC5Ig" target="_blank
-
- Entrenador del Barça
Milyen pechről beszélsz? Amikor megadja magát a motor mert a Ferrari rosszul gyártotta le vagy mert az egyik kezelő ráfekszik a gombra és kiengedi ez nem pech ez a Ferrari részéről való balfa$zság.ozsimiki írta: Hozzáteszem,h idén Massa hátát is nézte jópárszor, csak Brazil kollega pechjei miatt, nem lett belőle hátránya![]()
FORZA FERRARI!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bowlinggolyo 2008.11.02. 20:38:54-kor.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
- miihii
- KHAL
Ahha,most ez a helyzet.Mihu írta:A szabályok nem tiltják azt, hogy nem lehet visszavenni a kört, ha az előtte haladó jóval lassabb. Csak feltartani nem lehet.bowlinggolyo írta:Úgy látszik a sors nem ismétli meg magát.Am meg azért lett ennyire izgalmas mert van egy Elton Kubica akinek nem tudom miért kellett a körét visszavennie és ezzel kizökkenteni Hamiltont a ritmusából. Megérdemli h csak 4. lett nyomorék.
Tegyük fel hogy Kubica tudott volna menni a kanyarokban 150-el, de Hamilton meg csak 100-al. Akkor Kubica várja meg míg felsorakozik mögé az egész mezőny, és 3 körön keresztül kövesse Hamiltont?
Hm

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- Marci
- Capitá del Barça
Alternatív üzemanyagokat a forma 1-be!!
(ezt egyébként komolyan gondolom, itt van minden válság, hogyan váltsunk szemléletet, ha közben a szeretett autóversenyünkben marad minden a régi?)

(ezt egyébként komolyan gondolom, itt van minden válság, hogyan váltsunk szemléletet, ha közben a szeretett autóversenyünkben marad minden a régi?)
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Mondjuk ki:Az idei év a McLaren megbízhatóságán lett meg végül.ozsimiki írta:EgyértelműRivaldo11 írta:Azért megnézném Vettelt jövőre egy vörös autóban...Szerintem hamilton a hátát nézné max.de vele várni kell,mert fiatal..pff, pedig már most összeszedettebben versenyez, mint Hamilton. Fejben nagyon ott van, amikor tud alkotni ,akkor ki is használja,és hozza amit kell.
Hozzáteszem,h idén Massa hátát is nézte jópárszor, csak Brazil kollega pechjei miatt, nem lett belőle hátránya![]()
FORZA FERRARI!

- ozsimiki
- Adminisztrátor
EgyértelműRivaldo11 írta:Azért megnézném Vettelt jövőre egy vörös autóban...Szerintem hamilton a hátát nézné max.

Hozzáteszem,h idén Massa hátát is nézte jópárszor, csak Brazil kollega pechjei miatt, nem lett belőle hátránya

FORZA FERRARI!

- Mihu
- Director del Fútbol
Mint ahogy írtam lentebb, nem tiltják a szabályok hogy valaki visszavegye a körét. Ha Hamilton csak 100-al tudott menni a kanyarokban, Kubica meg 150-el, akkor miért ne előzhette volna vissza? Várja meg 3 körön keresztül míg felsorakozik mögé az egész mezőny és beérnek a célba? Csak az nem szabályos, ha valaki feltartja a mögötte jövő, gyorsabb versenyzőt.bowlinggolyo írta: Mondjuk azt h szerencse amit kétlek, de mind1. Azért nem hinném h Massa lenne a Vb győztes ijen a sport egyszer fent egyszer lent.Nem hinném h Massa sokkal jobban megérdemelte volna a VB címet ugyan annyit teljesített mint Hamilton csak egyetlen ponttal kevesebbet. Ez van.
Am meg Vettelt nem zavarta meg annyira Kubica mint Hamiltont. Mivel Hamilton már megkezdte a kanyarra való felkészülést és úgy ment be elé Kubica és egy népmuvészeti cserépedény mivel semmi értelme nem volt visszavenni a körét így is úgy is 12. lett nem osztott nem szorzott. Am meg utána Hamilton nem tudta magát annyira összeszedni mint kellett volna ezért nem tudta visszaelőzni Vettelt és nem kellene őt annyira az egekbe emelni igaz kib jó pilóta azt is mondhatom h a 3. legjobb a mezőnyben,de semmi több.
Rem azért jövőre is ijen izgalmas lesz a vb, mert így van értelme f1-t nézni, nem úgy mint Sumi idején h mindig csak nyert és semmi izgalom.
Először is le szeretném szögezni, nagyon-nagyon sajnálom, hogy nem Felipe nyert ő is megérdemelte volna.
De azért elismerem, hogy Hamilton nagyon jó volt idén. Két éve van a száguldó cirkuszban, mindkétszer a legjobbak között volt, aki vezetői képességeit kérdőjelezi meg abból a düh beszél. Egyébként ha Felipe meg tudja nyerni a VBt, akkor az lett volna nagy szerencse, hisz ha nem esik 2x kritikus időpontban az eső, illetve ha már esik, akkor is pont úgy essen, hogy Glock még pont beérjen. Na az lett volna mázli.
Massa nyilatkozta a verseny után, hogy nyerni és veszíteni is tudni kell. Nagyon becsülöm ezért. Példát vehetnének róla itt egyesek.
Hamiltonnak gratula. Felipének pedig sok sikert jövőre!!!
Peace
De azért elismerem, hogy Hamilton nagyon jó volt idén. Két éve van a száguldó cirkuszban, mindkétszer a legjobbak között volt, aki vezetői képességeit kérdőjelezi meg abból a düh beszél. Egyébként ha Felipe meg tudja nyerni a VBt, akkor az lett volna nagy szerencse, hisz ha nem esik 2x kritikus időpontban az eső, illetve ha már esik, akkor is pont úgy essen, hogy Glock még pont beérjen. Na az lett volna mázli.
Massa nyilatkozta a verseny után, hogy nyerni és veszíteni is tudni kell. Nagyon becsülöm ezért. Példát vehetnének róla itt egyesek.
Hamiltonnak gratula. Felipének pedig sok sikert jövőre!!!
Peace
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Balinho 2008.11.02. 20:36:59-kor.
- ab1daL
- Director del Fútbol
Igen, ilyen ez az autóverseny. Massa remélem jövőre ugyanilyen jó lesz és remélem Kimi is beletud majd szólni a világbajnokságba! Én Ferrari drukker vok, grt hamiltonnak hiszen végül is 1 ponttal többet gyűjtött, szerencse is kell ehhez a sporthoz, de ezért jó ez a forma1. A konstruktőri világbajnoki cím azért ismét megvan a Ferrrarinak! Grt!
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
DE azért az, hogy Hamilton csak a szerencse miatt lett világbajnok, az azért erős túlzás, mivel szerzett kilencvenvalahány pontot, és az elég volt neki.

-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Ebben a lelkiállapotban is meg kell azonban jegyeznem, hogy még
mindig inkább így dőljön el a világbajnokság, mint öt, vagy tíz
futammal a vége előtt!
Az ilyen igazi késhegyre menő csaták fogják a nézőket a jövő
évben is a televíziók elé szegezni és juttatják a sorozatot hatalmas
pénzekhez.
Az utolsó futamig senki nem tudott semmit, senki nem autózott ki
behozhatatlan előnyt, így Brazíliában igazi feszültség volt az aerben.
A kumulonimbus pedig igazi hab volt a tortán!
Remélem, hogy jövőre is ilyen izgalmak elé nézünk, bár az én
pulzusom még mindig szapora!
De ha egységes motorok érája következik, akkor a széria rám
ne számítson többé, mert az a verseny megcsúfolása lesz, ha lesz...!
K.-
mindig inkább így dőljön el a világbajnokság, mint öt, vagy tíz
futammal a vége előtt!
Az ilyen igazi késhegyre menő csaták fogják a nézőket a jövő
évben is a televíziók elé szegezni és juttatják a sorozatot hatalmas
pénzekhez.
Az utolsó futamig senki nem tudott semmit, senki nem autózott ki
behozhatatlan előnyt, így Brazíliában igazi feszültség volt az aerben.
A kumulonimbus pedig igazi hab volt a tortán!
Remélem, hogy jövőre is ilyen izgalmak elé nézünk, bár az én
pulzusom még mindig szapora!
De ha egységes motorok érája következik, akkor a széria rám
ne számítson többé, mert az a verseny megcsúfolása lesz, ha lesz...!
K.-
-
- Entrenador del Barça
Mondjuk azt h szerencse amit kétlek, de mind1. Azért nem hinném h Massa lenne a Vb győztes ijen a sport egyszer fent egyszer lent.Nem hinném h Massa sokkal jobban megérdemelte volna a VB címet ugyan annyit teljesített mint Hamilton csak egyetlen ponttal kevesebbet. Ez van.Messa írta:Túl szép lett volna... Nem akartam elhinni, mikor Massa átlépte a célvonalat... Tudtam, hogy a néger most sem veszíthet, megint szerencséje lesz. És nem érdekel, hogy a McLaren szurkolók megköveznek, akkor is szerencséje volt. kész.Los Banditos írta:Ahogy már mások is mondták, 2008 világbajnoka Massa, nem ez a szerencsés magamutogató, nagypofájú néger. Az más kérdés, hogy hivatalosan Hamilton a VBBarcaforever írta:100 méter.Értitek?100 méter.Ennyin múlott Felipe címe.100 méter.100 méter 100.
Szegény Felie neki kellett volna megnyernie.Az a fránya Hungaroring.
Vettel hatalmas pilóta lehet!!!!!
Am meg Vettelt nem zavarta meg annyira Kubica mint Hamiltont. Mivel Hamilton már megkezdte a kanyarra való felkészülést és úgy ment be elé Kubica és egy népművészeti cserépedény mivel semmi értelme nem volt visszavenni a körét így is úgy is 12. lett nem osztott nem szorzott. Am meg utána Hamilton nem tudta magát annyira összeszedni mint kellett volna ezért nem tudta visszaelőzni Vettelt és nem kellene őt annyira az egekbe emelni igaz kib jó pilóta azt is mondhatom h a 3. legjobb a mezőnyben,de semmi több.
Rem azért jövőre is ijen izgalmas lesz a vb, mert így van értelme f1-t nézni, nem úgy mint Sumi idején h mindig csak nyert és semmi izgalom.
Bocs h kétszer ment el csak meghülyült vmitől a szerver és kétszer küldte el.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bowlinggolyo 2008.11.02. 20:32:26-kor.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nem,mert hülye lett volna, így volt sansza előrébb kerülni, és simán hozta is volna, ha nem kezd rá mégjobban az eső.Valbali írta:Abba persze senki sem gondol bele, hogyha Glock kijön esőgumiért, akkor már rég nincs miről beszélni, mert akkor Hamilton simán 5.