Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Jól beszélsz greckigrecki írta:Természetesen nem!LG írta:Hát csak mi ketten nézünk hokit![]()
![]()
Amugy most már a házigazda ruszkiknak szurkolok, mert bennmaradt csapatok közül a legszimpatikusabb, meg elég szépen nyomják mostanság.
SUOMI!SUOMI!
Természetesen nem!LG írta:Hát csak mi ketten nézünk hokit![]()
![]()
Amugy most már a házigazda ruszkiknak szurkolok, mert bennmaradt csapatok közül a legszimpatikusabb, meg elég szépen nyomják mostanság.
Hát én kinek szurkoltam?LG írta:Lássátok gyerekekLG írta:Nézzétek ám a hoki VB-t, minnnyá kezdődik a szlovák-svéd meccs. Szurkoljatok a kedvemért a Sloveszkonak, mert félig én is szlovák vagyok![]()
Mondtam, h szurkoljatok, de nem tettétek, meg is lett az eredménye
Lássátok gyerekekLG írta:Nézzétek ám a hoki VB-t, minnnyá kezdődik a szlovák-svéd meccs. Szurkoljatok a kedvemért a Sloveszkonak, mert félig én is szlovák vagyok
OFFgrecki írta:Off: Mardel!
Ed Reed? Mi lesz Dawkinsszal?![]()
![]()
Amúgy nagyon nagy játékos.
úMardel írta:Nézte valaki tegnap a snooker vb döntőt? Éjfél körül majdnem feladtam, amikor vagy 30percen keresztül biztonságiztak. Aztán szerencsére fennmaradtam, Higgins parádésan játszott a végén, kicsit sajnáltam is a fiatal kölyköt! Amúgy meg GO Robertson!
Persze, hogy nem szégyen, meg még van pár éve a szakmában, hogy visszavágjon!Los Banditos írta:Egyébként Én is Robertson fan vagyok.Mondjuk O'Sullivantól nem szégyen kikapni.Az elöző tornát pedig megnyerte.
![]()