Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én nem néztem, de amikor megláttam hogy "csak" 4. lett akkor kissé csalódott voltam. De azt nem tudtam hogy a 7. helyről indult. Akkor így grat Talma!Los Banditos írta:Nem rossz ahoz képest, hogy "csak" a 7. helyről indult.De legközelebb jobban kell teljesítenie, feltéve ha világbajnok akar lenni.![]()
Kicsit diktatórikus gondolkodásmód, de megértem, hogy ezzel is az aranyérem elhódítására akarják sarkallni a pólósokat. Csak nem feltétlenül a legjobb módszerekkel...Game90 írta:Vízilabda: ha Pekingben nincs arany, nincs prémium semVégül Martin György pólóselnök jelezte, továbbra sem változott a szövetség premizálási politikája: a válogatottaknak csak az aranyért fizetnek (akkor viszont busásan), és az edzők szerződésében is szerepel a klauzula, hogy ha nem jutnak el legalább az elődöntőig az aktuális világversenyen, úgy az elnökség egyoldalúan felbonthatja a megállapodást.
Kanada túl nagy falat... 2-0 oda.kovinho írta:Ki nézi a jégkorong-vb döntőjét? Ja, és kinek szurkoltok? Én remélem hogy finn győzelmet látok, egy kiélezet csata végén...
Gratozsimiki írta:Besenyei nyerte a legutóbbi futamot1pont a hátránya összetettben
A svédek nekem sem szimpatikusak, igazából csak a Szlovákok, és Finneket bírom a többiek játéka (kivéve az oroszokat, ők most oktatnak) nem tetszik.grecki írta:Ugyanez mondjuk igaz a svédekre is... Őket viszont nagyon rühellem...grecki írta:Azért az súlyos, hogy a finnek a legjobb játékosaik nélkül is ennyire jól menetelnek.