Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Oda voltam figyelve mind a 2 szememmel (nyitva is volt és láttam is velük),eskü alatt vallom neked!torrestoni írta:Te miről beszél mihhhiii. Az, hogy én kinek szurkolok (na de a kedvedért elárulom: Alo), még semmi köze nincs annak, amit mondtam. Ezt a nyilatkozatok és látottak alapján mondom, ezek tények, figyelj már oda, attól hogy extázisban vagy Lewis bajnoki címe miatt.
Maga Kubica nyilatkozta, hogy nem nagyon látta ki van előtte, sokkal gyorsabb volt, mint Hamilton és Vettel, s próbált hajtani, hátha összejön a harmadik hely. Minek ezt túlmagyarázni? Egyébként ha te vagy ott a versenyben, teljes káoszban, akkor nagyon érdekel, főleg ha nem is szimpatizálsz vele különösképpen, hogy megelőzöd-é, vagy sem Hamburgert.
Igen, ordító baromság volt, hogy azt írta sampon, vagy ki, hogy a "majom kisgyerek Kubica" mit csinált... Ennyi.
Egyébként korábban leírtam a véleményem a versennyel kapcsolatban, ajánlom azt figyelmedbe, s ne támadj, ha nincs alapod, inkább nézz (és akkor már láss is) nyitott szemmel, s ne légy olyan elfogult. Komolyan, jó magyarosan, miért kell mindenben a sz@rt látni, s ami jó, abba is belekötni, főleg, hogy a kedvenced nyerte az idei pontvadászatot... Agymenés.
Minden jót, béke...
Ilyet is csak azok csinálnak akik nem képesek elfogadni h Hamilton a világbajnok.
LG írta: Amugy Hamillton apjának van önbizalma, 8x VB
Az ott Glock nem?
Vettel marad, Alonso is valszeg 1 évet még legalább marad a Renault-nál. Valszeg jövőre lesz nagy kérdés a 2 pilóta sorsa.Misi88 írta:Nem tudjátok, hogy Vettel elmegy? és Alonso tényleg megy a Ferrariba?
Vettelt szívesen látnám a BMW-nél, és a Ferrarinál is.....
Nagyon rajta volt Hamin a német srác,az tuti,gyorsabbnak tűnt.De szerintem egyértelműen közrejátszott a lengyel manővere,megvezette az angolt...Innét kezdve meg fikció,h mi lett volna ha nincs Kubica.Még az is előfordulhatott volna,h Vettel a nagy lelkesedésében összeakad Lewissal és akkor keksz a VB-nek...LG írta:Viszont az meg hülyeség, h csak Kubica miatt előzte meg Vettel Hamillton-t. Nagyon jól ment esőben a kis német, gyorsabb volt mint Luis 1értelműen látszott. Wéber fassága volt az egészet Kubicára fogni, mostanában jobban idegesit a csávó, mint Gyula, képes irdatlan baromságokra. Erről a futamról sztem PALIK egyértelműen hiányzott, pont egy ilyen futamot kihagyott, ááá, nagyon kár
Palik sztem ott volt a helyszínen.LG írta:Viszont az meg hülyeség, h csak Kubica miatt előzte meg Vettel Hamillton-t. Nagyon jól ment esőben a kis német, gyorsabb volt mint Luis 1értelműen látszott. Wéber fassága volt az egészet Kubicára fogni, mostanában jobban idegesit a csávó, mint Gyula, képes irdatlan baromságokra. Erről a futamról sztem PALIK egyértelműen hiányzott, pont egy ilyen futamot kihagyott, ááá, nagyon kár
Azért Webber és Button megrakná Lajost...Sanama írta:Button,Webber,
torrestoni írta:Ne írj ordító baromságokat.Sanama írta:Kubicát sem értettem mit akart ott és ezzel Hamiltont zavarta meg egyértelműen.Jelzem tegnap nem jöttek olyan hsz-ek,hogy fiatal gyerek mjom visszavette a körét a semmiért.
Egyrészt Hamilton 5. lett, innentől a vadászkutyát nem érdekli, hogy Kubica mit csinált. Persze kiindulva a korábban már tapasztalt "bírói bundázás, mindenki Lewis ellen", stb hangvételű megnyilvánulásokból, nem meglepő, hogy még most is ilyenekkel jönnek az emberek.
Maga Vettel is elmondta: az utolsó körökben teljes káosz volt a pályán az időjárás, s a boxkiállások miatt, ezt megspékelte a rossz látási viszonyok. Kubica pedig hajtott, mivel láthatóan gyorsabb volt Hamiltonnál, illetve küzdött az összetett 3. helyért, ami kis szerencsével meg is lett volna. Ennyi.
Másrészt Ssnki sem mondhatja komolyan, hogy Glock szándékosan csinálta, amit csinált, az is csoda, hogy ilyen körülmények között be tudta pontszerzőként fejezni a versenyt. Egyébként kb. ugyanazt tudta, mint Trulli, egy tizeddel még gyorsabb is volt az utolsó körben. Balszerencse, ennyi...
Egyetértek!!!dekor írta:Én csak annyit akarok hozzáfűzni hogy örülök Hamilton győzelmének...mint Hamilton szimpatizáns. Engem csak az bánt hogy a legtöbb fórumozó itt nagyon elfogult, mindenért megtaláljátok a brittet, de érdekes hogy mi nem az ellenfelet szidjuk, hanem a kedvencünknek szurkolunk. Ne mondjátok hogy a 2 évből Hami nem érdemelt meg ennyit? Miért nem lehet rasszista megnyílvánulások nélkül szurkolni? Amikor Eto'o-t huhogták tapsoltatok? Mert én inkább együtt éreztem vele, és nem csak vele,hanem azokkal is akiket kevésbé szeretek... további értelmes hozzászólásokat...
Ne írj ordító baromságokat.Sanama írta:Kubicát sem értettem mit akart ott és ezzel Hamiltont zavarta meg egyértelműen.Jelzem tegnap nem jöttek olyan hsz-ek,hogy fiatal gyerek mjom visszavette a körét a semmiért.
Nem úgy értettem,hogy egy olyan pilótát aki veszélyeztetné,hanem mondjuk egy kicsit kifelé menő embert,aki mutatott is vmit és láttuk,hogyha van alatt egy jó kocsi akkor teljesítmény is van nála.(Button,Rubens,Webber,Trulli)LG írta:Sztem meg jó, h egy ilyen másodpilóta van mellette. Ha egy erősebb pilótatársa lenne, aki nem engedte el volna mindig, hanem versenyzett volna vele, akkor lehet nincs VB...Tavaly is a McLaren elbukta a 2 pilótájuk rivalizálásán a VBt.Sanama írta:
Viszont a Mclarcen-nek Kova helyett sürgősen hozni kéne valaki mást,mert az a srác rajtolni nem tud és Hamilton közelébe se ér,hogy védje..
SZÉP VOLT LEWIS!
Sztem meg jó, h egy ilyen másodpilóta van mellette. Ha egy erősebb pilótatársa lenne, aki nem engedte el volna mindig, hanem versenyzett volna vele, akkor lehet nincs VB...Tavaly is a McLaren elbukta a 2 pilótájuk rivalizálásán a VBt.Sanama írta:
Viszont a Mclarcen-nek Kova helyett sürgősen hozni kéne valaki mást,mert az a srác rajtolni nem tud és Hamilton közelébe se ér,hogy védje..
SZÉP VOLT LEWIS!