Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.05.27. 13:37:22

Bodi írta:Kezdődik végre a Roland Garros.
Azt nemtom,hogy ki dönti el,hogy milyen meccseket adjanak,de nem igazán értem,hogy miért Williams meccsét adják,amikor Safin is játszik.
Egész évben női teniszt adnak,legalább ilyenkor mutatnák többet a férfi meccseket.
Esőzés rögtön befigyelt az első napon :? Serena meg szenved az első meccsén...

GO NADAL!!!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
PCsabi
aka Game90

2007.05.27. 12:38:45

Szávay is főtáblán van nem? :roll:

Vicente - Safin megy most. Vagyis ment, mert most van vége :lol: Safin nyert.

Nálam Go Federer & González :!:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.05.27. 12:34:32

Vito írta:
ozsimiki írta:Elismerem,hogy mit vitt végbe Louis,a fentebb említett dolgok miatt :wink:
Lance. nem Louise. :lol: :lol: :lol:
Egyik beceneve :wink: 8) :lol: :lol: jóvanna siettem...Veled is megesett már :wink:
Amúgy igen,Lance Armstrong a becses neve...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2007.05.27. 12:51:13-kor.
Kép
Drigo
Eurobarca Staff

2007.05.27. 11:44:11

Bodi írta:Kezdődik végre a Roland Garros.
Nagyon nagy küzdelemre van kilátás, főleg Hamburg után, nagyon nagy meccs volt a Federer - Nadal csata, eszméletlen!Megmondom őszintén nem számítottam rá, hogy Roger valaha is megfogja salakon Nadalt.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Bodi
Director del Fútbol

2007.05.27. 11:21:24

Kezdődik végre a Roland Garros.
Azt nemtom,hogy ki dönti el,hogy milyen meccseket adjanak,de nem igazán értem,hogy miért Williams meccsét adják,amikor Safin is játszik.
Egész évben női teniszt adnak,legalább ilyenkor mutatnák többet a férfi meccseket.
Vito
Llegenda del Barça

2007.05.27. 10:50:12

ozsimiki írta:Elismerem,hogy mit vitt végbe Louis,a fentebb említett dolgok miatt :wink:
Lance. nem Louise. :lol: :lol: :lol:
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.05.26. 11:58:04

Vito írta:de innentől kezdve honnan tudhatod, hogy az amcsi jobb anyagot szedett-e? -hogy esetleg tovább szed(het)te-e, mint a többiek?
Honnan tudhatod,hogy csak az amcsik szedtek ilyen,vagy dúrvább anyagokat,honnan lehet tudni,hogy más nagy rivális,más ország versenyzője nem tett e úgyanígy? :arrow: Sehonnan! Szerintem nem csak az amcsik talpraesettek ilyen szempontból sajnos :wink: :?

Amúgy teljesen elítélem az ilyen dolgokat,ahogy Te is! Csupán annyi a különbség,hogy HA már voltak ilyen dolgok,akkor attól még Elismerem,hogy mit vitt végbe Louis,a fentebb említett dolgok miatt :wink:
Kép
Vito
Llegenda del Barça

2007.05.26. 10:39:03

ozsimiki írta: Oké,csak még régebbről emlékszem,hogy sokak ellenszenvének "örvend" Armstrong...
jelentkezem az első sorba :!:
semmibe nem tartom az így elért eredményeket, mert ennek semmi köze a sportolóhoz. az EPO nem kispályás anyag és 1-2 amcsi szvsz még ennél is durvábbat szedett. és lehet mondani, hogy a többi is és, hogy Armstrong még így is nagy eredményt ért el, de innentől kezdve honnan tudhatod, hogy az amcsi jobb anyagot szedett-e? -hogy esetleg tovább szed(het)te-e, mint a többiek? innentől kezdve Mikikém az egyenlő feltételek alapja sincs meg, úgyhogy Armstrong az én szememben bizony nem hős.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.05.26. 09:41:13

Drigo írta:Hát igen bárhogy is elképesztő, főleg azután, amin átment.

Viszont, ha egy bajnok megbukik, akkor sokakat ér nagy csalódás, míg ha egy "középosztályos" versenyző, az a kutyát nem érdekli, a mai szenzációhajhász világban.
Hát igen,ez így van :?

Akkor a sok Armstrong kritikus majd jönne,h csak ezért érte el amit,meg h Ő igazából egy senki,stb.stb. persze azt elfelejtenék,hogy a Riválisai is kenték a cuccost,Ők mégse tudtak érvényesülni az Amerikai mellett 8)

De hangsúlyozom,hogy ez még nincs bizonyítva :!: :idea:
Kép
Drigo
Eurobarca Staff

2007.05.26. 09:37:09

Hát igen bárhogy is elképesztő, főleg azután, amin átment.

Viszont, ha egy bajnok megbukik, akkor sokakat ér nagy csalódás, míg ha egy "középosztályos" versenyző, az a kutyát nem érdekli, a mai szenzációhajhász világban.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.05.26. 09:33:20

Drigo írta:ozsimiki!

Sztem senki nem akarja kétségbe vonni Armstrong sikereit, nem is volna helyes, és abban is igazad volt/van, hogy az iylen élsportokban mindenki doppingol, régebben beszéltünk erről, amikor Gatlin megbukott, hogy mindenki szed valamilyen teljesítménynövelő szert, és az az igazság, hogy mindig a doppingosok előtt járnak, mert mire kimutatják az előző évi "anyagot", addigra már sokkal modernebb cuccok kerülnek a piacra, valaki megbukik és valaki nem.
Oké,csak még régebbről emlékszem,hogy sokak ellenszenvének "örvend" Armstrong...

Szóval:
ha nem doppingolt:
:arrow: 7x Tour győztes,ELKÉPESZTŐ!

ha doppingolt
:arrow: a legtöbb élmenő is akkor,szóval egyenlő feltételek :arrow: 7x Tour győztes,Elképesztő 8) :)
Kép
Drigo
Eurobarca Staff

2007.05.26. 09:27:07

ozsimiki!

Sztem senki nem akarja kétségbe vonni Armstrong sikereit, nem is volna helyes, és abban is igazad volt/van, hogy az iylen élsportokban mindenki doppingol, régebben beszéltünk erről, amikor Gatlin megbukott, hogy mindenki szed valamilyen teljesítménynövelő szert, és az az igazság, hogy mindig a doppingosok előtt járnak, mert mire kimutatják az előző évi "anyagot", addigra már sokkal modernebb cuccok kerülnek a piacra, valaki megbukik és valaki nem.
PCsabi
aka Game90

2007.05.26. 00:28:31

Az ilyen kerékpárosok, atléták, úszók stb nagy többsége doppingol. Csak olyan szereket szednek sztem, amit még nem tudnak kimutatni :roll:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
el fuero
Entrenador del Barça

2007.05.25. 23:05:29

Én meg pont ma olvastam h Eric Zabel is bevallotta h doppingolt. :?
Forza Lazio!
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.05.25. 22:13:28

noname írta:
Krojf írta:Komáim!
Bjarne Riis dán kerékpáros bevallotta, hogy EPO hatása alatt érte el
1996-os TdF-győzelmét.
Szerintetek Lance Armstrong is tesz majd hasonló bejelentést?
Kérdi Tőletek Krojf komátok.
Aligha...Minden évben szó volt arról h tiltott szereket fogyaszt, de sose ismerte el, sztem ez most se fog megváltozni. :roll:
Nekem egyik kedvencem az Amerikai :? :) Amekkora betegség gyötörte,elképesztő miket vitt végbe,most lehet mondani,h ilyen dopping,meg olyan dopping,de nehogy azt hiddjétek,hogy a riválisai nem tettek hasonlót (ha egyáltalán Armstrong tett :roll: ),szóval ígyis óriási dolgokat vitt végbe!
Kép
noname
Llegenda del Barça

2007.05.25. 21:08:13

Krojf írta:Komáim!
1996-os TdF-győzelmét.
Aligha...Minden évben szó volt arról h tiltott szereket fogyaszt, de sose ismerte el, sztem ez most se fog megváltozni. :roll:
A Fifa egy szégyen
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2007.05.25. 20:58:10

Komáim!
1996-os TdF-győzelmét.
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.05.22. 20:17:36

Én Federernek szurkolok, szenzációs amit csinál, úgy sz@patja az egész mezőnyt (kivéve Nadalt) ahogy akarja. Én annyira nem vagyok nagy teniszőrült de a döntőt mindenképpen megnézem.
Bodi
Director del Fútbol

2007.05.22. 20:13:30

Roddick folyamatosan fejlődik,de salakon MAX 3-4 kört adok neki,ha jó lesz a sorsolása,és jó formában fog játszani.
Egyébként Roddick még ezen a héten is indult egy tornán,elég érdekes,lehet inkább pihennie kellene,de biztos megvan az oka.
Moya-ra és Hewitt-ra érdemes még odafigyelni,ők is nagyon formába lendültek,de ha Nadal és Federer nem remeg meg,akkor nekik kell játszani a döntőt.
Nagyon várom már a vasárnapot,a GS-ek közül a Roland Garros a kedvencem,itt vannak a legjobb meccsek a borítás miatt.Itt szinte minden nap láthatunk nagyon magas színvonalú,ötszettes meccset.
Ráadásul Eurpában van,úgyhogy az időpont is tökéletes.

Holnap és holnapután Agassi-meccs lesz a Roland Garros Classic-ban,végre megint láthatom a legnagyobb kedvencet! 8) :lol:
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.05.22. 19:25:27

Bodi írta:
ozsimiki írta::cry: :cry: :evil:

Hamburgi Mesterek Tornája....

Federer (aki a legek lege lehet,sőt már...) legyőzte hosszú hosszú idő után Nadalt :cry: :cry: :arrow: Salakon....

Azért szép volt Nadal 8)
Láttad a meccset?
Ha elkapták a fonalat,hihetetlen labdamenetek voltak,elég jó meccs volt,de a legnagyobb ütközetükre még majdnem két hetet várni kell.
Sztem nem kell sajnálni nagyon,hogy kikapott Nadal,most leesett egy nagy teher a válláról,meghát nem verhet meg mindenki a végtelenségig,főleg úgy,hogy minden idők egyik legjobbja a mezőnyben van.
A Roland Garroson Nadal vállán lesz a nagyobb teher,mivel ő bukhatja a kisebbet a tornán.Federer történelmi tett előtt áll,megteheti azt,amit eddig soha senki.
Szóval hatalmas verseny lesz,két hétig megállás nélkül a tv előtt fogok ülni!:D
Ja és még azt se mondhatjuk,hogy teljesen kétesélyes a dolog,mivel salakon bármikor bármi megtörténhet,de azért az lenne az igazi,ha összejönne az álomdöntő.
Igen láttam! Nem volt rossz meccs,és igazad van,most Nadalról lekerült egy óriási súly...komment is elmondta kismilliószór,hogy mindenki ezzel piszkálta..hogy vajon mikor kap ki...

Remélem a Párizsban visszavág a Garroson 8) Még Roddickot is bírom,neki hogy megy mostanában? Utcsó grandslamen azért ismét a régi volt,persze Roger ellen nem volt elég ez sem :?
Kép
Bodi
Director del Fútbol

2007.05.22. 19:11:51

ozsimiki írta::cry: :cry: :evil:

Federer (aki a legek lege lehet,sőt már...) legyőzte hosszú hosszú idő után Nadalt :cry: :cry: :arrow: Salakon....

Azért szép volt Nadal 8)
Láttad a meccset?
Ha elkapták a fonalat,hihetetlen labdamenetek voltak,elég jó meccs volt,de a legnagyobb ütközetükre még majdnem két hetet várni kell.
Sztem nem kell sajnálni nagyon,hogy kikapott Nadal,most leesett egy nagy teher a válláról,meghát nem verhet meg mindenki a végtelenségig,főleg úgy,hogy minden idők egyik legjobbja a mezőnyben van.
A Roland Garroson Nadal vállán lesz a nagyobb teher,mivel ő bukhatja a kisebbet a tornán.Federer történelmi tett előtt áll,megteheti azt,amit eddig soha senki.
Szóval hatalmas verseny lesz,két hétig megállás nélkül a tv előtt fogok ülni!:D
Ja és még azt se mondhatjuk,hogy teljesen kétesélyes a dolog,mivel salakon bármikor bármi megtörténhet,de azért az lenne az igazi,ha összejönne az álomdöntő.
XaviMessifan
Capitá del Barça

2007.05.20. 20:18:33

kovinho írta:Valaki nézi a Kajak-Kenu Világkupát?
jaja!méghozzá a helyszínröl!
Janics szétcsapta a mezőnyt,500 meg fogja verni Katit a válogaton
Kép

Més qué un Club!!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.05.20. 20:02:40

:cry: :cry: :evil:

Azért szép volt Nadal 8)
Kép
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.05.20. 15:18:42

Valaki nézi a Kajak-Kenu Világkupát?
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.05.20. 15:07:05

kovinho írta:
Los Banditos írta:Nem rossz ahoz képest, hogy "csak" a 7. helyről indult.De legközelebb jobban kell teljesítenie, feltéve ha világbajnok akar lenni. :roll:
Én nem néztem, de amikor megláttam hogy "csak" 4. lett akkor kissé csalódott voltam. De azt nem tudtam hogy a 7. helyről indult. Akkor így grat Talma!
Én meg úgy emlékszem,hogy 8.ról índúlt csak :roll:

Amúgy időmérőn nem sokkal a vége előtt még 1. is volt,aztán Ő már nem tudott újjítani,ezért sorra előzték be a riválisok...

Azért GRT Talma!
Kép
Válasz küldése