Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Esőzés rögtön befigyelt az első naponBodi írta:Kezdődik végre a Roland Garros.
Azt nemtom,hogy ki dönti el,hogy milyen meccseket adjanak,de nem igazán értem,hogy miért Williams meccsét adják,amikor Safin is játszik.
Egész évben női teniszt adnak,legalább ilyenkor mutatnák többet a férfi meccseket.
Egyik beceneveVito írta:Lance. nem Louise.ozsimiki írta:Elismerem,hogy mit vitt végbe Louis,a fentebb említett dolgok miatt![]()
![]()
Nagyon nagy küzdelemre van kilátás, főleg Hamburg után, nagyon nagy meccs volt a Federer - Nadal csata, eszméletlen!Megmondom őszintén nem számítottam rá, hogy Roger valaha is megfogja salakon Nadalt.Bodi írta:Kezdődik végre a Roland Garros.
Honnan tudhatod,hogy csak az amcsik szedtek ilyen,vagy dúrvább anyagokat,honnan lehet tudni,hogy más nagy rivális,más ország versenyzője nem tett e úgyanígy?Vito írta:de innentől kezdve honnan tudhatod, hogy az amcsi jobb anyagot szedett-e? -hogy esetleg tovább szed(het)te-e, mint a többiek?
jelentkezem az első sorbaozsimiki írta: Oké,csak még régebbről emlékszem,hogy sokak ellenszenvének "örvend" Armstrong...
Hát igen,ez így vanDrigo írta:Hát igen bárhogy is elképesztő, főleg azután, amin átment.
Viszont, ha egy bajnok megbukik, akkor sokakat ér nagy csalódás, míg ha egy "középosztályos" versenyző, az a kutyát nem érdekli, a mai szenzációhajhász világban.
Oké,csak még régebbről emlékszem,hogy sokak ellenszenvének "örvend" Armstrong...Drigo írta:ozsimiki!
Sztem senki nem akarja kétségbe vonni Armstrong sikereit, nem is volna helyes, és abban is igazad volt/van, hogy az iylen élsportokban mindenki doppingol, régebben beszéltünk erről, amikor Gatlin megbukott, hogy mindenki szed valamilyen teljesítménynövelő szert, és az az igazság, hogy mindig a doppingosok előtt járnak, mert mire kimutatják az előző évi "anyagot", addigra már sokkal modernebb cuccok kerülnek a piacra, valaki megbukik és valaki nem.
Nekem egyik kedvencem az Amerikainoname írta:Aligha...Minden évben szó volt arról h tiltott szereket fogyaszt, de sose ismerte el, sztem ez most se fog megváltozni.Krojf írta:Komáim!
Bjarne Riis dán kerékpáros bevallotta, hogy EPO hatása alatt érte el
1996-os TdF-győzelmét.
Szerintetek Lance Armstrong is tesz majd hasonló bejelentést?
Kérdi Tőletek Krojf komátok.
Aligha...Minden évben szó volt arról h tiltott szereket fogyaszt, de sose ismerte el, sztem ez most se fog megváltozni.Krojf írta:Komáim!
Bjarne Riis dán kerékpáros bevallotta, hogy EPO hatása alatt érte el
1996-os TdF-győzelmét.
Szerintetek Lance Armstrong is tesz majd hasonló bejelentést?
Kérdi Tőletek Krojf komátok.
Igen láttam! Nem volt rossz meccs,és igazad van,most Nadalról lekerült egy óriási súly...komment is elmondta kismilliószór,hogy mindenki ezzel piszkálta..hogy vajon mikor kap ki...Bodi írta:Láttad a meccset?ozsimiki írta:![]()
![]()
![]()
Hamburgi Mesterek Tornája....
Federer (aki a legek lege lehet,sőt már...) legyőzte hosszú hosszú idő után Nadalt![]()
![]()
Salakon....
Azért szép volt Nadal
Ha elkapták a fonalat,hihetetlen labdamenetek voltak,elég jó meccs volt,de a legnagyobb ütközetükre még majdnem két hetet várni kell.
Sztem nem kell sajnálni nagyon,hogy kikapott Nadal,most leesett egy nagy teher a válláról,meghát nem verhet meg mindenki a végtelenségig,főleg úgy,hogy minden idők egyik legjobbja a mezőnyben van.
A Roland Garroson Nadal vállán lesz a nagyobb teher,mivel ő bukhatja a kisebbet a tornán.Federer történelmi tett előtt áll,megteheti azt,amit eddig soha senki.
Szóval hatalmas verseny lesz,két hétig megállás nélkül a tv előtt fogok ülni!:D
Ja és még azt se mondhatjuk,hogy teljesen kétesélyes a dolog,mivel salakon bármikor bármi megtörténhet,de azért az lenne az igazi,ha összejönne az álomdöntő.
Láttad a meccset?ozsimiki írta:![]()
![]()
![]()
Hamburgi Mesterek Tornája....
Federer (aki a legek lege lehet,sőt már...) legyőzte hosszú hosszú idő után Nadalt![]()
![]()
Salakon....
Azért szép volt Nadal
jaja!méghozzá a helyszínröl!kovinho írta:Valaki nézi a Kajak-Kenu Világkupát?
Én meg úgy emlékszem,hogy 8.ról índúlt csakkovinho írta:Én nem néztem, de amikor megláttam hogy "csak" 4. lett akkor kissé csalódott voltam. De azt nem tudtam hogy a 7. helyről indult. Akkor így grat Talma!Los Banditos írta:Nem rossz ahoz képest, hogy "csak" a 7. helyről indult.De legközelebb jobban kell teljesítenie, feltéve ha világbajnok akar lenni.![]()