USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.04.28. 09:08:41

fcbarca0827 írta:
Kash írta:Néztétek a Chicago vs Pacers NBA mérkőzést? mert én nem, de láttam hogy a Bulls megverte őket.

Nem vagyok jártas az ilyenekben, de kaphatnék (van egyáltalán) egy tabellát arról, hogy ki vezet? vagy itt nincs is tabella!?

Köszönöm előre is. :D
Sokszor írod, hogy "mindent te sem tudhatsz", de hogy most viccen kívül, van valami amit tudsz? :lol:

Úgy írod a Bulls-Pacerst, mintha nem lenne majdnem minden nap meccse egy csapatnak. :mrgreen:

Tessék itt egy "tabella", bár felteszem, azért annyira komolyan nem érdekel a dolog. :lol:
http://www.breathingfire.com/nba/playof ... et2012.php
Nehéz is az nba hivatalos oldalát megtalálni :lol:
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.04.28. 02:27:09

Ez mindent visz nálam.:D
Kép

Csak az egyensúly kedvéért egy James-es is. Asszem még nem volt.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.28. 00:12:06

Nem tudom megállni, hogy számszerűleg ne írja egy gyors tippet.

Nyugat:
Dallas-OKC: 4-2
Írtam du. is itt szorosra számítok, s bízok a Dallasban kellemetlen ez nagyon az OKC-nek.Ismételni tudom magamat, Hardent kell kiiktatni (na nem úgy mint Artest :D) és jó lehet a Mavs, West kis daráló kellemetlen figura, ha Kidd nem is tud mit kezdeni Westbrookkal akkor majd ő!Marion-Durant, szóval én látom itt az esélyt, aztán lehet 4:0 lesz, de a Dallas összefogja rántani a védekezését, s ezt nagyon szorosnak érzem!7ik meccs Oklahomában szinte "esélytelen" muszáj lesz ezt 6 meccsen elintézni :D

Lakers-Nuggets: 4-1
Sajnos Lakers :twisted: :D Nagyon dicséretes a Nuggets szereplése, s vannak szimpatikus emberek náluk, de hasonlóra számítok mint tavaly a Hornets ellen, lesznek lehetőségek a Denver előtt, de továbbmegy a Lakers

Clippers-Memphis:4-3
Ez a másik ahol nagyon szorosra számítok Nyugaton, viszont az a baj 7ik meccset Memphisben nehezen húzza be a Clippers, de valahogy behúzza, bár a macikat tavaly is minden körben kiejtettem jó ómen lehetek nekik :D
Itt OT dömpinget is eltudok képzelni :wink:

Spurs-Jazz:4-1
Azért okozhat nehéz perceket a zenész csapat, de nem tudom elképzelni, hogy megint "betlizzen" a Spurs, nagyon ott lesznek, s zakatol a texasi gárda.

Kelet:
Heat-Knicks: 4-1
Szívem szerint 4:0, de egye fene kap 1 meccset a Knicks úgyse nyertek már 2001 április 29-e óta PO meccset :D Viccet félre téve, Stoudamire-Bosh párharcban ha tud alakítani STAT akkor ez meleg lehet!Ne felejtsük ott a Knicks kispad is, persze arra nem lehet alapozni, hogy esnek a trojkák, de Shumpert jó védő Wadenek lesz gondja, Melon "mehet el", James védőnek is kiváló s tuti lesz valami csapdás védekezés Anthonyn, fordítottan meg Melo nem jó védő.Érdekes párharc, de a Miami szerintem már az elején erődemonstrációt fog tartani, de így is érdekes párharc.

Pacers-Magic: 4-2
Egyik régi nagy cimborám Magices, ezért adok nekik valamennyi esélyt (nem vagyok ám elfogult ááááá dehogy :D) Howard tuti nem lesz ez már biztos, Big-Baby is sérült, csak veri őket a jó Isten, de a Pacers meg "csikócsapat" s ne felejtsük abszolút úgy mennek bele ebbe a párharcba, hogy mindenki simát vár tőlük, megremeghetnek a fiatalok!Grangerre kíváncsi leszek, itt a nagy lehetőség, hogy bizonyítson!Magicknek kicsi a sansza és így hogy nincs Howard a triplákat is jobban lehet védeni ellenük, minden a Magic ellen van, ezért adok nekik 2 meccset :D

Hawks-Boston: 1-4
Allennel nem tudni mi van a bokája rakoncátlankodik, jó a csapat, meggyőző, de ezt már múltkor is írtam, annyira szutyok meccseket játszunk mindig a Hawks-szal, hogy hihetetlen, valószínű ezt a párharcot csak mi Celtics drukkerek fogjuk nyomon követni itt a fórumon is :D Tovább kell jutni, én hiszek egy utolsó nagy PO futásban.Sok helyen tippként kiejtenek minket, félnek tőlünk ez jó :mrgreen:

Chicago-76ers: 4-1
Rose ha nem is hoz PO csúcsformát (a fene se tudja milyen állapotban van, azt nem lehet mondani, hogy sokat lett volna pályán és fáradt :D ) de a Bullsnak kötelező továbbmenni!Ezt a párharcot is várom, 2 remek edző 2 nagyon kulturált jó kosárlabdát játszó csapat, s jó a védelmük :D Az azért eléggé nagy gond, hogy a Sixers is alacsony csapat a Bulls meg a legjobb pattanózó csapat, Hamiltonnak most jöhet el az ideje, Roset szerintem Iggy fogja, Hamilton kedvére futkározhat openeket keresve.1 meccs mindenféleképpen kijár a Phillynek, mert igaz nagyon döcögős lett a szezon vége, de fiatal szerethető kis csapat.

Én általában merész tippelő vagyok, a tutinál is érzek valami kis csavart :D Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó :D

Döntőre szívem szerint egy jó kis Spurs-Celtics párharcot szeretnék, más matchup nem lenne az igazi :D De meglátjuk az biztos idén iszonyat izgalmas csaták várhatóak ha csak az ágakat nézem, s vannak toronymagasan esélyes csapatok, de ez a PO kínkeservesnek ígérkezik mindenkinek érzésem szerint.

Copyrights by Messifan & daffy :D

Rondo és csak a trükk:
http://www.youtube.com/watch?v=VY7dxRhD ... r_embedded
Kép
Kép
Kép
Kash
Entrenador del Barça

2012.04.27. 23:17:48

Sokszor írod, hogy "mindent te sem tudhatsz", de hogy most viccen kívül, van valami amit tudsz? Laughing

Úgy írod a Bulls-Pacerst, mintha nem lenne majdnem minden nap meccse egy csapatnak. Mr. Green

Tessék itt egy "tabella", bár felteszem, azért annyira komolyan nem érdekel a dolog. Laughing
Soha nem követtem NBA mérkőzéseket, most rákattantam, és szeretnék róla mindent megtudni. Leszögezném, hogy csak ezt az egyet nem tudtam :lol:

Hajrá Chicago!!!
Kép
daffy
Madridista

2012.04.27. 22:58:08

Nyugat:
Dallas-OKC: 3-4
Lakers-Nuggets: 4-1
Clippers-Memphis:3-4
Spurs-Jazz:4-1
Kelet:
Heat-Knicks: 4-1
Pacers-Magic: 4-0
Hawks-Boston: 2-4
Chicago-76ers: 4-1

nem gondolkodtam sokat,szimpla megérzés,tipp.

MessiFan engedelmével felhasználtam a párosítás kiírásait :wink:
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.04.27. 22:35:27

Huhú jó kis menetnek nézünk elébe!
Sajnos a Bobcats nem jutott be, pedig ők igazán megtettek mindent...
Nyugat:
Dallas-OKC: Úgy érzem, hogy a tavalyi győztes ki fog esni, de ezzel biztosan nem vagyok egyedül. Tény, hogy ez a PO, de ebben az évben én úgy érzem, hogy a Dallas gyengült, az OKC meg nagyon fejlődött! Nagy párharc lesz, de a tippem 4-2 a Thundernek.
Fakers-Nuggets: Fariedéknek fogok szurkolni, de nem érzem úgy, hogy meg tudnák nyerni ezt a párharcot. Chandler sérült de mesterlövészek bőven akadnak, Lawson meg remek szezont futott, Centereik masszívak, McQuee buta. Lakers szerintem azért fog majd nyerni, mert bajnok vér csorog ereikben, Bynum megesz mindenkit a palánk alatt, Sessions óriási pluszt tud adni a csapatnak, Kobe meg Kobe. Tippem szintén 4-2 a lakersnek.
Clippers-Memphis: Jó kis párharc lesz ez is :) . Nem tudok mit mondani, itt a védekezés fog dönteni, ami a macik javára áll nálam CP3+Griffin madár ide vagy oda.
Spurs-Jazz: Egyértelműen Spurs. 1 győzelemre elég lehet a Jazz, de szerintem többre nem.
Kelet:
Heat-Knicks: Miami. Úgy gondolom nem kell kifejtenem, hogy miért. Elismerem a Knickset, de mostanra még jobb lett a Heat.
Pacers-Magic: Pacers mert velük szimpatizálok jobban, és mert remek kis csapat! Howard nem tudom mennyit hagy ki, de szerintem biztosan játszani fog, és egy jó kis Hibbert-Howard párharcot láthatunk, vagy nem.
Hawks-Boston: Cöhh, ne nevettess :lol: Nincs Horford, Pachulia, így Center poszton jobbak vagyunk, és úgy érzem ha nem is nagyon, de könnyedén meglehet a továbbjutás. Allen nálunk nagyon kérdéses...
Chicago-76ers: Számomra legjobban várt meccs! Bulls továbbjutásra számítok, de a Sixers meg fogja nehezíteni Thibodeauék dolgát.
Döntő: Spurs-Miami

Alapszakas MVP: LeBron
Rookie of the year: Irving
6. man of the year: Harden
Defensive: Howard
Most Improved player: Lin
Év edzője: POPOVICH
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.04.27. 20:15:24

Kash írta:Néztétek a Chicago vs Pacers NBA mérkőzést? mert én nem, de láttam hogy a Bulls megverte őket.

Nem vagyok jártas az ilyenekben, de kaphatnék (van egyáltalán) egy tabellát arról, hogy ki vezet? vagy itt nincs is tabella!?

Sokszor írod, hogy "mindent te sem tudhatsz", de hogy most viccen kívül, van valami amit tudsz? :lol:

Úgy írod a Bulls-Pacerst, mintha nem lenne majdnem minden nap meccse egy csapatnak. :mrgreen:

Tessék itt egy "tabella", bár felteszem, azért annyira komolyan nem érdekel a dolog. :lol:
Ettől rendesen bepörögtem. Hatalmas, hidegrázós kedvcsináló. 8)
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
socio66

2012.04.27. 19:46:31

egy kis adrenalinlöket. :)

holnaptól kezdődnek a meccsek,én is hihetetlenül várom, főleg így,hogy a barca majdnem totálisan kilőtte magát a májusi naptárból, úgyhogy jöhet az nba minden mennyiségben. :)
három csapatnak fogok szurkolni,ez a három a knicks, a thunder és a clippers.
aztán lehet,hogy az első körben kiesik mindhárom. :mrgreen:
a legnehezebb dolga a knicks-nek lesz,írta neobarca is,én sem értem hogy miért nem lehetett a nyolcadik helyért menni,a chicago is szinte lehetetlen akadály lett volna,de ezt a heat-et kizárt dolognak tartom,hogy második évükben bárki is megállítsa a nagydöntőnél előbb.
a knicks-ben azért van potenciál,egy-egy meccsen kijöhet a lépés,de arra nem lehet alapozni egy sok meccses párharcot,hogy majd anthony, vagy j.r. mindent behány a végén,márpedig ugye általában ez volt a 'taktika'. :)
a clippers-memphis párharcban szerintem benne van akár egy 7. meccs is, paul-ékat picit jobbnak érzem,de a po-rutin hiánya nem tudom mennyire fog érződni.
és akkor az oklahoma; elvileg toronymagas esélyesei nyugatnak, szerintem idén megérettek a srácok a bajnoki címre,és nem is igazán látom,hogy bárki össze tudna kaparni ellenük négy győzelmet.
viszont látva a lehetséges útjukat,ugye dallas-lakers-spurs(?),hát férfimunka lesz,az biztos. :)
remélem elkápráztatnak minket a csapatok. :)
+

Kép
:mrgreen:
Kash
Entrenador del Barça

2012.04.27. 14:39:46

Néztétek a Chicago vs Pacers NBA mérkőzést? mert én nem, de láttam hogy a Bulls megverte őket.

Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.04.27. 14:36:31

[quote="Game90A]
Csak hogy ne szomorkodj, kapsz egy ilyet :) :
http://www.youtube.com/watch?v=6yOqd2N2wbQ [/quote]

Nagyon tetszik Game! Köszi! =D> :wink:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
PCsabi
aka Game90

2012.04.27. 14:08:46

Cumbee írta: Brad Miller visszavonult.
http://www.youtube.com/watch?v=6ttt7tkw ... r_embedded
Megható :(
Bob_Marley írta: Game már biztos látta, de ha nem akkor itt egy ismét gyöngyszem az igazi és egyetlen Boshról
Most láttam basketballjones-on :D
neobarca írta: A Knicks meg sztem elcseszte. Mind a két meccsüket megnyerték így maradtak a 7. helyen és mehetünk Miamiba. Nem is értem őket esküszöm... :( 99%, hogy első körben kiesünk.
Csak hogy ne szomorkodj, kapsz egy ilyet :) :
http://www.youtube.com/watch?v=6yOqd2N2wbQ

Nyomok egy rövid összegzést:

MVP: James
ROY: Irving (ha Rubio nem sérül meg, akkor én neki adtam volna)
DPOY: nehéz döntés, de én odaadnám Tyson Chandler-nek
MIP: Lin, Pekovic, Ryan Anderson hármason gondolkodtam, én Pekovic-ot választanám (a hype miatt úgy is Lin kapja)
6th man: Harden.
Coach: Rivers és Thibodeau is megérdemelné, de nálam Popovich
1st team: nálam nem kérdés, CP - Kobe - Durant - James - Howard

1. körre ezt tippelem:
Bulls - 76ers: 4-1
Heat - Knicks: 4-2
Pacers - Magic: 4-1
Hawks - Celtics: 2-4

Spurs - Jazz: 4-1
Thunder - Mavs: 4-3
Lakers - Nuggets: 4-2
Grizzlies - Clippers: 4-3

De Nyugaton bármi lehet, igazából csak a SAS továbbjutásában vagyok nagyon biztos.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.04.27. 13:31:48

Bob_Marley írta:Na akkor ennyi volt az alapszakasz :D
Cumbeenak grat, ha jól látom telibe kapta a végeredményt :D
Sajnos nem.:( A Spurs és a Denver is megtréfált. Mondjuk aki ezt így tökéletesen eltalálta, az előtt megemelem a kalapom.:D

Én is nagyon várom már a PO-t. Érdekes lesz, mert tuti lesznek nagy meglepetések, de lövésem sincs, hogy hol. Valahogy minden párharcot olyan simának érzek. A két 4. és 5. közti meccs tűnik nekem kiegyenlítettnek, de mindkettőnél valahogy a 4.-et érzem továbbjutónak. Nálam a Denver és a Philly valamiért kb az esélytelen kategória(Sry Eazzy nem személyes.:D) és a Dallas/New York kettőstől sem számítok továbbjutásra. A Utah-nak adnék esélyt, ha nem a Spurs-el játszanának, de így ott is sima meccsre számítok. Ha az eszemre hallgatok, akkor az Orlando-nak sincs esélye így Howard nélkül, ráadásul Big Baby is sérült, de ott valamit érzek a levegőben. Lehet csak azért, mert kevés Indiana meccset láttam és nem jött át, hogy mennyire jók is ők valójában.

Brad Miller visszavonult.
http://www.youtube.com/watch?v=6ttt7tkw ... r_embedded

ESPN Év újonca szavazás.:D
Kép
Tudja valaki, hogy itt hogyan tudom a kép méretét csökkenteni, hogy ne húzza szét az oldalt:?:

+1: SP
http://www.youtube.com/watch?v=XytiCTED ... r_embedded
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.27. 12:09:20

Sanama írta:OKC-LAL ha összejön, ott mennyit adtok a Lakersnek? :D
Inkább a kérdés mit??, egy jó nagy seprűt :twisted: :D

Viccet félre téve daffy is leírta Nyugat nagyon kiszámíthatatlan most úgy érzem!De konkrétan aha OKC-Lakers lenne én egy 60-40re adom a Thundernek.

És valóban én is úgy gondolom a Philly tud meccset fogni, ha túl tudnak lendülni a szoros végjátékokban, akkor tudnak!Mert ne feledjük 2 a liga kiemelkedően védekező csapata játszik a Chicago-Sixers párharcban!De nagy gond, hogy alacsony a Sixers, a Bulls meg kíméletlen pattanózó gárda!

Scooby jó kis érdekességeket szedett össze :D Rondo valóban először lett Assist király (8

Nem tudom elképzelni, hogy ne legyen meglepetés, s tényleg a Mavs-OKCt valamiért nagyon érzem :D És ne feledjük tegnap ugyan játszottak de előtte 5 napot pihentek!S a Dallas jó matchup az OKC ellen!Meglátjuk, nagyon izgalmas PO elég nézünk!És ha belegondolok az OKC-nek ha papírformát nézem, akkor Dallas-Lakers-Spurs a menetrendje , baráti
Kép
Kép
Kép
daffy
Madridista

2012.04.27. 11:58:42

Sanama írta:OKC-LAL ha összejön, ott mennyit adtok a Lakersnek? :D
50%. nálam nyugaton mindenki 50%-kal indul. én nem lepődnék meg semmin
Sanama
Llegenda del Barça

2012.04.27. 11:55:49

OKC-LAL ha összejön, ott mennyit adtok a Lakersnek? :D
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.04.27. 11:37:16

Azért eléggé lesimázzátok a Sixerst 0-4-re...biztos vagyok benne hogy minimum 1-et hozunk, de én már akkor is csalódott lennék, ha kettőt nem tudnánk.

NFL:
Ma éccaka volt a draft első köre, sok meglepetés nem volt, Luck ment a Coltshoz, RGIII meg a Redskinshez.
Mi Cox-ot húztuk, fel kellett menni érte a 12. helyre.
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2012.04.27. 11:25:51

Na végre itt a várva várt rájátszás.
Az első körben nem számítok nagyobb meglepetésekre, pályahátrányból talán csak a Celtics jut tovább, de az sem lesz könnyű. Keleten ezen kívül még a Heat-Knicks csata ígérkezik szorosnak, ha az alapszakaszbeli meccseikből ez nem is látszik.
Nyugaton remélem a Denver okoz meglepetést, a Dallast sem lehet leírni nehéz lesz az OKC-nek is.
SAS-t továbbra is a legesélyesebbnek gondolom, de legszívesebben Heat-Thunder döntőt néznék, de nem fogok...

Akkor pár szó az alapszakaszról. A Bobcats (.106) megdöntötte a 76ers 1972-73-as szezonban elért negatív WPct csúcsát (.110). A 23 vereség zsinórban is már csak hárommal marad el a Cavs rekordjától.
Cousins eddig verhetetlen ebben a kategóriában, ismét ő lett a PF-King. :)
Durant sorozatban harmadszor lett pontkirály, "csak" Jordan, Wilt, Gervin és Iverson szerzett nála többet.
Howard a lepattanó-csatát negyedszer nyerte meg beérve ezzel Garnettet az ötödik helyen.
Rondo viszont először végzett az élen gólpasszok terén.
Paul negyedszer szerezte a legtöbb labdát átlagban, ezzel egyedül vezeti ezt a kategóriát az egyaránt hárommal rendelkező Iverson-Jordan-MRR-Robertson négyes előtt.
Ibaka először blokkolta a legtöbbet, utoljára ennél magasabb átlaggal Theo Ratliff végzett 11 éve.
ER-ben James ötödik győzelmét aratta, ezzel beérve az örökranglista negyedik helyén Shaqet.
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.27. 10:51:56

Po-ra már szokott lenni kiváló stream, úgyhogy majd úgyis vagyunk itt is páran meg nba1.huról is "belopunk" streamet!
Én már hozzászoktam a labdát éppen hogy látom streamekhez is :D De tuti lesz normális a PO-ra!

Ki hogy érzi, úriember tutira nem fogad :D
Lesz meglepetés (Celticsnél is valamiért rossz az előérzetem, de remélem csak a kellő idegeskedés :D Atlantát megszoktuk veregetni 70-80 %ban, de olyan nyögvenyelős szutyok meccseken, hogy hihetetlen)

Klasszikust idézzek:
Az idei PO remeknek ígérkezik, Ne hagyd ki mint Ramos

kis érdekesség:
Serge Ibaka finished the season with 241 blocks. By comparison, the Cleveland Cavaliers had 262 blocks as a team.
Kép
Kép
Kép
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.04.27. 10:42:59

Bob_Marley írta:Magyar idő szerint
28-a 19 óra Chicago-Philly
28-a 21:30 Miami-Knicks
29-e 01:00 Indiana-Orlando
29-e 03:30 OKC-Dallas
Nem rossz kezdés :D
Az van, hogy életembe először leülök a net elé is élőben fogom nézni a meccseket, legalábbis az első kettőt. :D Mert az az Indiana-Orlando nagyon nem izgat. Az OKC-Dallast meg letöltöm és úgy nézem és még jó pár meccsel így lesz. Ennyire még soha nem érdekelt rájátszás. Ez az egész a Fantasynak köszönhető. :D Nagyon várom már. 8)

Szerintem a továbbjutók:
Bulls 4:0, Heat 4:1, Pacers 4:2, Celtics 4:2
Spurs 4:0, Thunder 4:2, Lakers 4:2, Grizzlies 4:3
Vagyis nem várok meglepetést. :D
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.27. 09:49:52

Na akkor ennyi volt az alapszakasz :D
Cumbeenak grat, ha jól látom telibe kapta a végeredményt :D

Keleten
Chicago (1)-Philadelphia (8 )
Hawks (5)-Celtics (4) Atlanta van pályaelőnyben

Indiana (3)-Magic (6)
Miami (2)-NYK (7)

Nyugaton:
Spurs (1)-Jazz (8 )
Memphis (4)-Clippers (5)

Lakers (3)-Nuggets (6)
OKC (2)-Dallas (7)

Keleten "sima" kell legyen a dolog Chicago-Celtics és Miami-Indiana elődöntőket várok!
Nyugaton a fene se tudja én ránézésre 2 meglepetést várok már az első körben!Valamiért én a Dallas-OKCt nagyon érzem, igaz ott van az extra motiváltság a Thundernél a tavalyi konferencia döntő miatt, meg a Dallas kerete nem ugyanaz, de én képesnek érzem őket!Ráadásul Harden oké játszhat, de úgy érzem őt kell megfogni az OKCből!
Westbrook rémálom Kiddnek, ő hasítani fog érzésem szerint, Durantre azért ott egy Marion, de ketten együtt dobákhatnak 60-70 pontot is akár az is kevés lesz!Hardent kell kiiktatni, s erre képes lehet a Mavs!Jó matchup!Másik a Memphis-Clippers ahol valamiért Paulékat várom, hogy továbbmenjenek, de itt akár 7ik meccset is eltudok képzelni!

Spurs-Jazz meg mégiscsak a Jazz frontcourtban elég nevezzük masszívnak :D a Millsap-Jefferson-Favors-Kanter 4esssel!De a Spurstől egy 4-1 vagy 4-2t várok!
Lakers-Nuggets is jónak ígérkezik, főleg hogy nincs a béke harcosa Artest!De egy 4-2vel a Lakers tovább fog valószínű menni!

De mindennek az ellenkezője is bejöhet, holnap kezdődik a banzáj :D

Magyar idő szerint
28-a 19 óra Chicago-Philly
28-a 21:30 Miami-Knicks
29-e 01:00 Indiana-Orlando
29-e 03:30 OKC-Dallas
Nem rossz kezdés :D

http://www.youtube.com/watch?v=Ttehs66l ... re=g-all-u
BIG PO reklám

Game már biztos látta, de ha nem akkor itt egy ismét gyöngyszem az igazi és egyetlen Boshról

Kép

Durant áthúzta a kedvencünket:
http://www.youtube.com/watch?v=y8hmbi_9 ... r_embedded

És hogy Celtics se maradjon le, az idei szezon utolsó alapszakasz meccsén nyertünk 87-74-re Rondo visszatért rögtön 25 játékperc alatt 15!!! assist!
PO-ban ismét Rondo parádét szeretnék látni :D!

LETS GO CELTICS
PO promok, are you READYYYYYYYYYYY?
Mavs:
http://www.youtube.com/watch?v=odxLKzJR ... r_embedded
Mix:
http://www.youtube.com/watch?v=JTbwebfT ... ure=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=Eo9PtAlI1vo
Knicks:
http://www.youtube.com/watch?v=GFl_yL3tXs0

neobarca-t meg láthatóan nagyon megviselte a Senators kiesése, rögtön 3szor is leírta :D
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.04.27. 09:02:59

Kiesett a Senators... :( Sajnálom őket, pedig megérdemelték volna a továbbjutást.

A Knicks meg sztem elcseszte. Mind a két meccsüket megnyerték így maradtak a 7. helyen és mehetünk Miamiba. Nem is értem őket esküszöm... :( 99%, hogy első körben kiesünk.
Elég ótvar egy év ez a csapatoknak, akiknek drukkolom sportág szinten... :( Remélem nem velem van a baj... :lol:

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
daffy
Madridista

2012.04.26. 11:19:08

már csak 1 meccsnap éééés po. sosem vártam még ennyire,mint idén,hihetetlen izgatott vagyok.

kd már megelőzte kb-et a pontátlagokban

egy kis 2010es funny:
ittni
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.26. 04:29:47

Na kiesett a Bruins
OT-ben nyert 2:1re a Capitals Bostonban ezzel kiesett a címvédő!Elég szoros széria volt mindegyik meccs 1 góllal dőlt el 4szer volt hosszabbítás!Na de majd holnap a Rangers :D
Kár a bocsokért mielőtt gólt lőtt volna a Was. előtte fél perccel Bergeron egy lepattanó után üres kapura ütötte mellé!
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.04.25. 14:51:21

Szomorú napra ébredtünk. Kiesett a Barca... Elég kedvetlenül dolgozgatok ma. Meg is kérdezte a főnököm, hogy nagy baj van? Nagy baj nincs, csak szomorúság. De ilyen az élet. Jóban, rosszban, de csak a Barca! The show must go on... :( 8)

Na de nem is ezért írok ide. Nézzük csak: Ha van esze az NYK-nak valahogy kikapnak a kövi két meccsen. Bár a po-ban egyik csapat ellen sincs esélyünk, mint a chelseának a Barca ellen, de ha választani kell, talán a Bulls verhetőbb. A statisztika pont nem számít nálunk ezért jó lenne eladni a két meccsetm márha a Philly nyer. Egy bizonytalan Derik Rózsival felálló Bikákkal könnyebben meg tudunk ütközni, mint egy Bosh-Wade-James trióval. Meglátjuk...

Szegény Senators-t nagyon sajnálom. Ott voltak a továbbjutás kapujában, erre egy rosszul sikerült negyed (1negyed alatt 3gólt kaptak) elvitte a lehetőséget. Pedig megérdemelnék mert a semmiből támadtak fel a szezon közben. Ráadásul tele van ügyes fiatal fehetséggel. Nagy szó lenne a komoly erőfölénnyel rendelkező Rangereket kipottyantani. Szal ma este: GO SENS GO!!! 8)

Cumbee
Entrenador del Barça

2012.04.25. 14:46:20

Na meghallgattam a Basketball Jones legújabb podcastjét, ahol a szezon legjobbjainak járó díjat adták oda. Nagy meglepetés nem volt. Kivéve, hogy a legjobb edző jelöltjei közül kimaradt Doc Rivers. Viszont bekerült helyette valaki, aki legalább akkora név a szakmában. Hogy ki is ő? Nézzétek meg a videót (Igen, kiderült, hogy nem kellett volna podcastel szenvednem, van videó is.:D) és minden kiderül belőle! (Akinek nincs rá ideje, annak itt a spoiler: Jelöltek: Thibodeau, Popovich, Adelman ééééés Coach Kobe)

http://blogs.thescore.com/tbj/2012/04/2 ... ards-show/

Ja, és az NBA 'In Memoriam' 2011-2012 videó is nagyon jó lett.:D
Válasz küldése