Nem tudom megállni, hogy számszerűleg ne írja egy gyors tippet.
Nyugat:
Dallas-OKC: 4-2
Írtam du. is itt szorosra számítok, s bízok a Dallasban kellemetlen ez nagyon az OKC-nek.Ismételni tudom magamat, Hardent kell kiiktatni (na nem úgy mint Artest

) és jó lehet a Mavs, West kis daráló kellemetlen figura, ha Kidd nem is tud mit kezdeni Westbrookkal akkor majd ő!Marion-Durant, szóval én látom itt az esélyt, aztán lehet 4:0 lesz, de a Dallas összefogja rántani a védekezését, s ezt nagyon szorosnak érzem!7ik meccs Oklahomában szinte "esélytelen" muszáj lesz ezt 6 meccsen elintézni
Lakers-Nuggets: 4-1
Sajnos Lakers

Nagyon dicséretes a Nuggets szereplése, s vannak szimpatikus emberek náluk, de hasonlóra számítok mint tavaly a Hornets ellen, lesznek lehetőségek a Denver előtt, de továbbmegy a Lakers
Clippers-Memphis:4-3
Ez a másik ahol nagyon szorosra számítok Nyugaton, viszont az a baj 7ik meccset Memphisben nehezen húzza be a Clippers, de valahogy behúzza, bár a macikat tavaly is minden körben kiejtettem jó ómen lehetek nekik

Itt OT dömpinget is eltudok képzelni
Spurs-Jazz:4-1
Azért okozhat nehéz perceket a zenész csapat, de nem tudom elképzelni, hogy megint "betlizzen" a Spurs, nagyon ott lesznek, s zakatol a texasi gárda.
Kelet:
Heat-Knicks: 4-1
Szívem szerint 4:0, de egye fene kap 1 meccset a Knicks úgyse nyertek már 2001 április 29-e óta PO meccset

Viccet félre téve, Stoudamire-Bosh párharcban ha tud alakítani STAT akkor ez meleg lehet!Ne felejtsük ott a Knicks kispad is, persze arra nem lehet alapozni, hogy esnek a trojkák, de Shumpert jó védő Wadenek lesz gondja, Melon "mehet el", James védőnek is kiváló s tuti lesz valami csapdás védekezés Anthonyn, fordítottan meg Melo nem jó védő.Érdekes párharc, de a Miami szerintem már az elején erődemonstrációt fog tartani, de így is érdekes párharc.
Pacers-Magic: 4-2
Egyik régi nagy cimborám Magices, ezért adok nekik valamennyi esélyt (nem vagyok ám elfogult ááááá dehogy

) Howard tuti nem lesz ez már biztos, Big-Baby is sérült, csak veri őket a jó Isten, de a Pacers meg "csikócsapat" s ne felejtsük abszolút úgy mennek bele ebbe a párharcba, hogy mindenki simát vár tőlük, megremeghetnek a fiatalok!Grangerre kíváncsi leszek, itt a nagy lehetőség, hogy bizonyítson!Magicknek kicsi a sansza és így hogy nincs Howard a triplákat is jobban lehet védeni ellenük, minden a Magic ellen van, ezért adok nekik 2 meccset
Hawks-Boston: 1-4
Allennel nem tudni mi van a bokája rakoncátlankodik, jó a csapat, meggyőző, de ezt már múltkor is írtam, annyira szutyok meccseket játszunk mindig a Hawks-szal, hogy hihetetlen, valószínű ezt a párharcot csak mi Celtics drukkerek fogjuk nyomon követni itt a fórumon is

Tovább kell jutni, én hiszek egy utolsó nagy PO futásban.Sok helyen tippként kiejtenek minket, félnek tőlünk ez jó
Chicago-76ers: 4-1
Rose ha nem is hoz PO csúcsformát (a fene se tudja milyen állapotban van, azt nem lehet mondani, hogy sokat lett volna pályán és fáradt

) de a Bullsnak kötelező továbbmenni!Ezt a párharcot is várom, 2 remek edző 2 nagyon kulturált jó kosárlabdát játszó csapat, s jó a védelmük

Az azért eléggé nagy gond, hogy a Sixers is alacsony csapat a Bulls meg a legjobb pattanózó csapat, Hamiltonnak most jöhet el az ideje, Roset szerintem Iggy fogja, Hamilton kedvére futkározhat openeket keresve.1 meccs mindenféleképpen kijár a Phillynek, mert igaz nagyon döcögős lett a szezon vége, de fiatal szerethető kis csapat.
Én általában merész tippelő vagyok, a tutinál is érzek valami kis csavart

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó
Döntőre szívem szerint egy jó kis Spurs-Celtics párharcot szeretnék, más matchup nem lenne az igazi

De meglátjuk az biztos idén iszonyat izgalmas csaták várhatóak ha csak az ágakat nézem, s vannak toronymagasan esélyes csapatok, de ez a PO kínkeservesnek ígérkezik mindenkinek érzésem szerint.
Copyrights by Messifan & daffy
Rondo és csak a trükk:
http://www.youtube.com/watch?v=VY7dxRhD ... r_embedded