Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Under.Bob_Marley írta:Amúgy over/under 73?
Fordítva is, Pachulia -> GSW.Bob_Marley írta:Mavs meg behúzza a GSW resztlit.![]()
1év 5 millió, vállalható. Jó üzlet nagyon.neobarca írta:B. Jennings jön hozzánk. Rose 2. Legalább ketten kihúznak egészségesen 1 szezont...Kivi vok a szerződésére. De legalább alakul a pad!
Visszavonult, el is felejtettem.PCsabi írta:Egy fontos dolgot kihagytál: ebben a csapatban nem lesz Kobe.Bob_Marley írta:Ez annyiban is más mint a Lakers, hogy nem 30+ emberekről beszélünk, hátfájdalmak után, hatvanmillió perccel a lábakban. Itt egyedül Curry lehet sérülésveszélyes, meg talán-talán Durant, de pályájuk csúcsán vannak, egyértelműen minden idők legjobb kezdője szerintem.
Egy fontos dolgot kihagytál: ebben a csapatban nem lesz Kobe.Bob_Marley írta:Ez annyiban is más mint a Lakers, hogy nem 30+ emberekről beszélünk, hátfájdalmak után, hatvanmillió perccel a lábakban. Itt egyedül Curry lehet sérülésveszélyes, meg talán-talán Durant, de pályájuk csúcsán vannak, egyértelműen minden idők legjobb kezdője szerintem.
Igaz, Fournier tavaly hiába játszott sokszor SF-et, ő azért inkább SG.Bob_Marley írta:Ha cserél a Magic akkor tuti nem SG-re szerintem, akkor minek hosszabbítottak Fournierrel, ő hármast nem igazán tud játszani.
Biyombo - Ibaka tényleg jól hangzik védekezésben, kapnának 80 pontot meccsenként, viszont cserébe dobnának 75-ötBob_Marley írta:Biyombot én se értem, ha nem cserélik Vucevicet, de maga a gondolat viszont brutál, Ibaka-Biyombo, nyami.Ott gyere betörni valami kisember, összetörnek a francba.
David Aldridge (nba.com) információi szerint a Sacramento Kings már nem akar hosszabbítani Rajon Rondóval, teljesen megfelel nekik, ha Darren Collison lesz a kezdő irányítójuk.neobarca írta:Nem is értem miért nem maradt Rondo a Kings-bél. Vastag dupla duplás volt, a másik tufa Demarcussal jól kijött. Nem érzem jó döntésnek egyik oldalról sem.
Hát, ez aztán úgy kellett, mint egy falat kenyér #se.PCsabi írta: Rajon Rondo agrees to a 2-year, $28 million deal with the Bulls, per report.
Persze, csak azért írtam, mert ilyen-olyan okok miatt egyikük sem váltotta be a hozzájuk fűzött reményeket.Zolee23 írta:Rózsit ne vegyük ide, ő nagyon nagyon jó játékos volt, csak a sérülések közbeszóltak. A másik kettő szimplán fogyatékos.
Ha egy másik GM hülye, neked még nem kell annak lennedBob_Marley írta:Turnerhez:
2015-16 NBA
375 rebounds, 350 assists, fewer than 200 turnovers..
Evan Turner
That's it.
Ennyit kaptak kb mások is, Hill, Fournier, Green stb. És ezek közül csak FOurniernek volt jobb szezonja. Mozgov bakker a semmire kapott 16-ot.![]()
Ebben a Green szerződésben az az egyetlen pozitívum, hogy 1 évre szól...Bob_Marley írta:Green egy évre meg szerintem teljesen oké, hármasnak Gordon szerintem fél megoldás, Green meg jöhet padról majd. Nálam a Magic abszolút felülmúlta a várakozásaimat, rohadt jól erősítettek szerintem.