Zolee23 írta:Rózsit ne vegyük ide, ő nagyon nagyon jó játékos volt, csak a sérülések közbeszóltak. A másik kettő szimplán fogyatékos.
Persze, csak azért írtam, mert ilyen-olyan okok miatt egyikük sem váltotta be a hozzájuk fűzött reményeket.
Bob_Marley írta:Turnerhez:
2015-16 NBA
375 rebounds, 350 assists, fewer than 200 turnovers..
Evan Turner
That's it.
Ennyit kaptak kb mások is, Hill, Fournier, Green stb. És ezek közül csak FOurniernek volt jobb szezonja. Mozgov bakker a semmire kapott 16-ot.
Ha egy másik GM hülye, neked még nem kell annak lenned

Lillard és McCollum mellé odavinni Turner-t, szerintem nettó hülyeség, főleg ennyi pénzért.
Bob_Marley írta:Green egy évre meg szerintem teljesen oké, hármasnak Gordon szerintem fél megoldás, Green meg jöhet padról majd. Nálam a Magic abszolút felülmúlta a várakozásaimat, rohadt jól erősítettek szerintem.
Ebben a Green szerződésben az az egyetlen pozitívum, hogy 1 évre szól...

Nem hiszem, hogy vele sokkal beljebb lennének, akkor már inkább hoztam volna Joe Johnson-t.
1. Ha már Magic, akkor berántották Biyombo-t is, de minek? Mondjuk ennek csak úgy lenne értelme, ha elcserélnék Vucevic-et egy értelmes SG-re.
2. Nem volt elég SG a Kings-ben, gyorsan behúzták Afflalo-t és Temple-t.
3. Ryan Anderson - Rockets, biztos, hogy kétszer annyit ér, mint Teletovic? Plusz megszerezték Eric Gordon-t is, készül a kórházválogatott.
4. Ha nem jön össze Durant, akkor a GSW megtartja Barnes-t?
5. Deng - Lakers, szerintem ez egy elég jó húzás a LAL részéről, jött egy mentor a fiataloknak ill. Ingram-et nem kell rögtön bedobniuk a mélyvízbe, hanem jöhet majd a padról.
6. Horford - Celtics, szerintem ez egy érthető döntés, nagyon kíváncsi vagyok, hogy Horford mire lesz képes egy másik csapatban.
7. Joe Johnson - Jazz, Courtney Lee - Knicks, Leuer - Pistons, Aldrich - Wolves, nekem nagyon tetszenek ezek az igazolások.
8. Tyler Johnson - Nets, jézusom...
9. Mahinmi - Wizards, Gortat mögé minek?
10. Austin Rivers maradt a Clippers-ben. Azt el tudjátok képzelni, amikor tárgyal a faterjával a szerződéséről?
Jamal Crawford has agreed to a three-year, $42M deal to return to the Clippers, league sources tell The Vertical.
Rajon Rondo agrees to a 2-year, $28 million deal with the Bulls, per report.