USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
PCsabi
aka Game90

2016.07.05. 02:04:06

Bob_Marley írta:Amúgy over/under 73?
Under.
Bob_Marley írta:Mavs meg behúzza a GSW resztlit. :D
Fordítva is, Pachulia -> GSW.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.07.04. 23:03:55

neobarca írta:B. Jennings jön hozzánk. Rose 2. Legalább ketten kihúznak egészségesen 1 szezont... :D Kivi vok a szerződésére. De legalább alakul a pad! ;)
1év 5 millió, vállalható. Jó üzlet nagyon.

NY-van a legjobban az orvosok fognak keresni. :mrgreen: Rose-Noah-Melo-Jennings, Vermaelen csak kabalából a pad szélére. :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
pep71
Entrenador del Barça

2016.07.04. 22:52:08

Nem vagyok nagy NBA szakértő, de a rájátszást szoktam követni és ha jobb meccseket ad a TV, akkor az alapszakasz meccseket is, de most nem értem, hogy miért szidják ennyien Durant-et.
Azért bántani valakit, mert abba a csapatba igazolt, ahol ő szerinte és a szakma szerint is a legtöbb esélye van gyűrűt/gyűrűket nyerni, szvsz nem fair dolog. Megpróbálta az OKC-vel, nem sikerült. Ő csak jobban érzi, hogy ebben ennyi volt, tovább kell lépni, mint sokan a gép elől, gondolom én :D
Azt sem lehet mondani, hogy a pénz miatt ment a GSW-be, kaphatott volna több pénzt( nem mintha, ez kevés lenne :D) máshol, ha jól tudom.
neobarca
Director del Fútbol

2016.07.04. 22:45:23

B. Jennings jön hozzánk. Rose 2. Legalább ketten kihúznak egészségesen 1 szezont... :D Kivi vok a szerződésére. De legalább alakul a pad! ;)
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.07.04. 22:19:57

PCsabi írta:
Bob_Marley írta:Ez annyiban is más mint a Lakers, hogy nem 30+ emberekről beszélünk, hátfájdalmak után, hatvanmillió perccel a lábakban. Itt egyedül Curry lehet sérülésveszélyes, meg talán-talán Durant, de pályájuk csúcsán vannak, egyértelműen minden idők legjobb kezdője szerintem.
Egy fontos dolgot kihagytál: ebben a csapatban nem lesz Kobe.
Visszavonult, el is felejtettem. :P :mrgreen:

Amúgy over/under 73?

Mavs meg behúzza a GSW resztlit. :D Azért ez a nap brutális, nesze neked Game. :D
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2016.07.04. 21:35:03

Bob_Marley írta:Ez annyiban is más mint a Lakers, hogy nem 30+ emberekről beszélünk, hátfájdalmak után, hatvanmillió perccel a lábakban. Itt egyedül Curry lehet sérülésveszélyes, meg talán-talán Durant, de pályájuk csúcsán vannak, egyértelműen minden idők legjobb kezdője szerintem.
Egy fontos dolgot kihagytál: ebben a csapatban nem lesz Kobe.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.07.04. 21:26:09

Ez annyiban is más mint a Lakers, hogy nem 30+ emberekről beszélünk, hátfájdalmak után, hatvanmillió perccel a lábakban. Itt egyedül Curry lehet sérülésveszélyes, meg talán-talán Durant, de pályájuk csúcsán vannak, egyértelműen minden idők legjobb kezdője szerintem.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2016.07.04. 21:16:18

Idáig emésztettem a dolgokat.

Végig biztos voltam benne, hogy KD marad Oklahoma-ban, de pont ma gondoltam bele, hogy basszus, esélyes, hogy ebből GSW lesz... :D

Annyiból durvább ez a döntés, mint James-é, hogy egyrészt az akkori Cavs bőven rosszabb volt, mint a mostani Thunder, amit otthagyott Durant, másrészt az LBJ, Wade, Bosh-féle Heat egy kategóriával gyengébb, mint a Big4-es Warriors (mármint így első ránézésre).

Abba meg rossz belegondolni, hogy egy 73-9-es csapat még beerősített egy Durant-tel. Curry - Klay - Iggy - KD - Draymond, all-time legjobb kezdő. Egyik nba1-es jól írta twitter-en, ha a maradék 29 csapatból összeraknánk a legjobb ötöst, nem biztos, hogy leverné a Warriors-t... :D Tudom, hogy a Lakers-nek is volt egy brutális kezdője x éve, de itt annyival okosabbak a játékosok, hogy szerintem nem lesz nagyon nagy gond. Plusz a padra is jönnek majd az emberek Livingston mellé, Foye/Jordan Hill/Bass/Tyler Zeller/Hibbert?

Ja, ha fontossági sorrendet nézünk, akkor Durant hányadik lesz ebben a GSW-ben? Harmadik? És egy 30 pontos játékosról beszélünk.

Egyébként akit megnéznék most, az Westbrook (plusz LBJ, Pop, természetesen). Örül vagy szomorú? Következő szezonban azt csinál majd, amit akar, átlagol egy 35/10/11-et 8 TO-val, de hát nem lesz valami erős csapat az OKC, szerintem jövő nyáron le is fog lépni (Lakers?).

- Hello.
- Hey, Dwyane, it's LeBron.

:mrgreen:

Tim Duncan is reportedly "leaning strongly" toward not coming back.

Sources on @TheVertical: Spurs, Pau Gasol finalizing a two-year, $30M-plus deal. Player option after first season.

Amúgy olvassátok el Bazska cikkét:
KATT
Egy dolog nincsen rendben, de az messziről bűzlik: reális esély van arra, hogy az NBA tíz legjobb játékosa közé tartozó Kevin Durant a következő 24 órában maximális fizetéssel írjon alá a liga egyik legjobb csapatához, Golden State Warriorshoz.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.07.04. 21:09:39

Nyilván hogy rá mindenki rárepült, de a döntése szakmailag sajnos a leginkább indokolt.

Duncan visszavonul, azért lassan tényleg már csak ez marad.....
NBA End of an Era (Stole the Show)
Kép
Kép
Kép
Zolee23
Capitá del Barça

2016.07.04. 21:02:01

De itt nem a Warriorsal van probléma, ők tökéletes felépítették a csapatukat. Nyilván ha egy Durant kaliber nálam akar játszani, nem fogom azt mondani hogy "kösz nem kellesz", ez kihagyhatatlan deal.

Nekem azzal van problémám, hogy Durant becsicskult, és pussy módon aláírt az aktuális legjobbhoz. (oké, a Cavs a legjobb papíron, de nincs pénzük max szerződésre)

Az lesz nagyon kemény, ha esetleg nem nyernek...olyan savazás lesz, amilyet a világ még nem látott.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.07.04. 20:49:59

Amúgy elsőre én is azt hittem, hogy Clippers lesz ha megy, mert nagyon jó hírek jöttek, plusz ugye LA, s ott is megvolt már a 2-3 fős mag, ráadásul hármasban nem is lett volna konkurencia. Aztán mégse. :D

Értem egyébként a focis hasonlatot, de nyilván össze se lehet hasonlítani a focit a kosárral vagy bármelyik major sporttal. Mert itt pont az teljesült, hogy évek remek húzásai teremtették meg azt, hogy Durant aláírjon. Jameséknél kevesebbért kell aláírni, plusz kellett Bosh is, itt minden adott volt, mert ezt hozták össze, s csak draft.

Könnyebb utat választotta, de bakker simán lehetett volna egy ugyanilyen csapat Oklahomában is, Hardennel meg Ibakával kiegészülve, de azt szétszedték és megunta szerintem Westbrookot. A legbiztosabb választás egyértelműen a Warriors volt. Ráadásul nem is derült égből villámcsapás volt ez, ezer éve lehetett olvasni, hogy simán benne vannak a kalapban.
Kép
Kép
Kép
Zolee23
Capitá del Barça

2016.07.04. 20:13:09

Az a baj, hogy Durantet eddig lehetett komolyan venni. Olyan, mintha Ronaldo átjönne a Barcába.

LeBronék amikor összehozták a bulit akkor Wade egyedül az első körben kiesett, Bosh még playoffba se jutott.

Na most itt az van, hogy a Warriors all time a legjobb alapszakasz csapat, 2 döntő in a row, és náluk játszik a liga második legjobb játékosa, illetve még 2 top 10-es.

És akkor Durant ide állt be asszisztálni...szakmailag nyilván ez volt a legjobb döntés, de ha komoly ember lenne, akkor aláír a Celticsbe, vagy a Knicksbe.

Szerintem amúgy a Clippersel járt volna a legjobban.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.07.04. 19:48:49

Mondjuk rohadtul nem értek egyet azzal, aki most Durant ellen van. James teljesen más tésztának ítélem meg, ott a Miami ügyeskedett és s&t keretén belül hozták (habár az ellenérték szerintem baromi csekély volt).
Viszont a GSW felépítette ezt a csapatot és majdnem ugyanaz mint volt a Harden-Ibaka-Westbrook-Durant négyes. Én kifejezetten nem szeretem a Warriorst, de a játékuk miatt nem, viszont az nem az ő hibájuk, hogy zseniálisan draftoltak és parádés szerződéseik vannak, s így fér be Durant. És ő meg nyilván odamegy ahol a legtöbb esélye van, Ez pár éve James eljátszotta, most viszont mint feljebb írtam nagy különbség van, hogy ők nem helyet biztosítottak neki, hanem ennyi van. :D

Persze a mi részünkről sajnálom, mert nagyon közel voltunk és akkor mindenki most arról beszélne, hogy a Celtics bajnokesélyes, de "köpködni" nem tudom őt, all-time legjobb csapatuk lehet, s csak is annak köszönhetik, hogy valami egészen elképesztően építkeznek. És a vicc, hogy idén is húztak egy olyan embert a második körben, akit elsőbe vártak, rohadjak meg megint belefognak nyúlni a tutiba.....

Mondjuk most rohadtul elkezdenék Ainge helyében telefonálgatni Oklahomába, hogy hé fiúk nem akartok rebuildet? :D Adunk picket Westbrookért, bár utálom, emrt rohadt nagy ballhogger, de máskor esély se lenne elhozni. :D A francért nem előbb történt ez, s miért cserélt Ibakáért a Magic. :D Ha még ott lenne, most "bagóért" ellehetett volna talán hozni.....Áááá, ez már lefutott.

Ezelit is adnám, Biyombo lett volna az első opcióm, de Ezeli is erősítés lenne nekünk.
Kép
Kép
Kép
Zolee23
Capitá del Barça

2016.07.04. 19:47:41

Durant becenevéhez hűen elment cselédnek. LeBron+Kyrie mellé kellene még valaki, mert ez így meleg lesz.
Messias2
Director del Fútbol

2016.07.04. 19:16:22

Következő szezonra az lesz a mottóm, hogy mindenki a Warriors ellen. Durant egy igazi vesztes....
Most értem haza, és nagyon felidegesített ez a hír.
Hányinger az egész. Kb. mintha Messi átigazolna egy rivális csapathoz..

Szerk.: One of the NBA's icon's -- San Antonio's Tim Duncan -- leaning strongly toward retirement.
Ez egy jó nap. #se
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Cumbee
Entrenador del Barça

2016.07.04. 19:09:42

WÁÁÁÁÁÁÁOW.(még nagyos sok á-val..) Igazából olyan szempontból várhatónak éreztem ezt a döntést, hogy ezt csináltam volna én is a helyében, másrészt viszont az NBA-t körülvevő légkört elnézve nem gondoltam volna, hogy meg is lépi. Szó szerint épp a hosszú távú fogadásokat nézegettem és tanakodtam, hogy mennyit kellene tenni az OKC-re, csak hogy bebiztosítsam magam még a döntés előtt. Örülök, hogy felnéztem a rotoworldre időben.:D:D:D Szóval úgy náz ki, hogy minden idők egyik legjobb csapata összekukázott magának egy future hall of famert és talán egy leendő All-Time TOP5 SF-et. Nekem nem [auto_cenzúra], hogy a GSW-nek szurkolok, de az a gond, hogy innentől kb az a kérdés, hogy önmagukat meg tudják-e verni, mert segítség nélkül más nem lesz elég hozzá.
Két dolog ide, hogy milyen apróságokon múlnak a dolgok:
1. A GSW 2 döntőben volt az elmúlt 2 évben, 1-1 az állás és a liga 3 legjobb játékosából 2 náluk nyomja majd idén, Simmons szerint meg a 10-ből 4.(vitatható azért) Mindez pedig min múlott? Curry fostalicska bokáján. Lehetett volna egy Brandon Roy pályafutás is belőle, e helyett ennek köszönhetően a liga legjobb csapatát lehetett köré építeni.
A másik meg amin mindig röhögnöm kell, ha eszembe jut, hogy Kerr lepattintotta a jó öreg szenilis Phill-t és úgy döntött, hogy megvárja, hogy lesz-e üresedés GSW-nál. Mennyire más lenne pl az ő karrierje is.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.07.04. 18:34:56

Durant meghúzta a tutit. :D
Sajnálom, hogy ha már nem maradt akkor nem hozzánk jött, de logikailag nyilván a GSW volt a legjobb opció. Hiába marad val. továbbra is Curry csapata, brutális csapatuk lesz, hogy rohadjanak meg. :D
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2016.07.04. 17:49:43

Ennyit arról, h lenézi akik gyűrű miatt igazolnak sztárokhoz. 54milla 2évre a 2. játékos opciós. Am fogyeljétek meg, simán rosszul is elsülhet a dolog. Ennyi dudás egy csárdában... ;)

Viszont mi lesz így veled OKC... :(

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
PCsabi
aka Game90

2016.07.04. 17:43:06

FOGOM A FEJEM!

DURANT -> GSW!

:shock:

RIP NBA...
Bob_Marley írta:Ha cserél a Magic akkor tuti nem SG-re szerintem, akkor minek hosszabbítottak Fournierrel, ő hármast nem igazán tud játszani.
Igaz, Fournier tavaly hiába játszott sokszor SF-et, ő azért inkább SG.
Bob_Marley írta:Biyombot én se értem, ha nem cserélik Vucevicet, de maga a gondolat viszont brutál, Ibaka-Biyombo, nyami. :D Ott gyere betörni valami kisember, összetörnek a francba. :mrgreen:
Biyombo - Ibaka tényleg jól hangzik védekezésben, kapnának 80 pontot meccsenként, viszont cserébe dobnának 75-öt :mrgreen:
neobarca írta:Nem is értem miért nem maradt Rondo a Kings-bél. Vastag dupla duplás volt, a másik tufa Demarcussal jól kijött. Nem érzem jó döntésnek egyik oldalról sem.
David Aldridge (nba.com) információi szerint a Sacramento Kings már nem akar hosszabbítani Rajon Rondóval, teljesen megfelel nekik, ha Darren Collison lesz a kezdő irányítójuk.

Ken Berger (CBS Sports) egyik forrása szerint Al Horford nem véletlenül nem hosszabbított az Atlanta Hawksszal, egyszerűen nem akart Dwight Howarddal együtt játszani.
neobarca
Director del Fútbol

2016.07.04. 14:44:15

Nem is értem miért nem maradt Rondo a Kings-bél. Vastag dupla duplás volt, a másik tufa Demarcussal jól kijött. Nem érzem jó döntésnek egyik oldalról sem.

Amúgy nagyon pezseg a piac. Vannak még bőven kérdőjelek. Gasolra nagyon kíváncsi leszek. KD nálam tuti OKC. Viszont ha megy a Warriorsba, más most megteszem a bajnoki címüket. :mrgreen:

Messias2
Director del Fútbol

2016.07.04. 12:05:04

PCsabi írta: Rajon Rondo agrees to a 2-year, $28 million deal with the Bulls, per report.
Hát, ez aztán úgy kellett, mint egy falat kenyér #se.
Majdhogynem megkaptuk Rózsi 2.0-t. Dobni nem tud, viszont labdadomináns irányító. És ugyanúgy "lejáró", mivel jövőre elküldhetjük. Annyiban előrelépés, hogy jobban tud passzolni, mint Rose, de sokkal nagyobb öltözői rák. Mondjuk a kövi szezon úgyis kuka, meg kell nézni, mit tudnak a fiatalok, és Butler kezébe adni mindent. Jövő nyáron pedig lesz valami 70 millió költőpézünk. Abból kell majd Butler köré felhúzni a csapatot.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Zolee23
Capitá del Barça

2016.07.04. 10:17:22

Érdekes, hogy egy év alatt hogy megtud változni egy ember élete. Hogy a két legismertebbet mondjam, Whiteside és Byombo, anno a kutyának nem kellettek, most meg maxot kaptak.

Durant állítólag ma fog dönteni.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.07.04. 07:05:30

Ha cserél a Magic akkor tuti nem SG-re szerintem, akkor minek hosszabbítottak Fournierrel, ő hármast nem igazán tud játszani.

Turner így oké miért írod, de maga az amit eltett az asztalra idén az nálam ennyit megér. Peche, hogy két labdatemetőhöz ment. :D

Biyombot én se értem, ha nem cserélik Vucevicet, de maga a gondolat viszont brutál, Ibaka-Biyombo, nyami. :D Ott gyere betörni valami kisember, összetörnek a francba. :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2016.07.04. 01:51:33

Zolee23 írta:Rózsit ne vegyük ide, ő nagyon nagyon jó játékos volt, csak a sérülések közbeszóltak. A másik kettő szimplán fogyatékos.
Persze, csak azért írtam, mert ilyen-olyan okok miatt egyikük sem váltotta be a hozzájuk fűzött reményeket.
Bob_Marley írta:Turnerhez:
2015-16 NBA

375 rebounds, 350 assists, fewer than 200 turnovers..

Evan Turner

That's it.

Ennyit kaptak kb mások is, Hill, Fournier, Green stb. És ezek közül csak FOurniernek volt jobb szezonja. Mozgov bakker a semmire kapott 16-ot. :D
Ha egy másik GM hülye, neked még nem kell annak lenned :D Lillard és McCollum mellé odavinni Turner-t, szerintem nettó hülyeség, főleg ennyi pénzért.
Bob_Marley írta:Green egy évre meg szerintem teljesen oké, hármasnak Gordon szerintem fél megoldás, Green meg jöhet padról majd. Nálam a Magic abszolút felülmúlta a várakozásaimat, rohadt jól erősítettek szerintem.
Ebben a Green szerződésben az az egyetlen pozitívum, hogy 1 évre szól... :D Nem hiszem, hogy vele sokkal beljebb lennének, akkor már inkább hoztam volna Joe Johnson-t.

1. Ha már Magic, akkor berántották Biyombo-t is, de minek? Mondjuk ennek csak úgy lenne értelme, ha elcserélnék Vucevic-et egy értelmes SG-re.
2. Nem volt elég SG a Kings-ben, gyorsan behúzták Afflalo-t és Temple-t.
3. Ryan Anderson - Rockets, biztos, hogy kétszer annyit ér, mint Teletovic? Plusz megszerezték Eric Gordon-t is, készül a kórházválogatott.
4. Ha nem jön össze Durant, akkor a GSW megtartja Barnes-t?
5. Deng - Lakers, szerintem ez egy elég jó húzás a LAL részéről, jött egy mentor a fiataloknak ill. Ingram-et nem kell rögtön bedobniuk a mélyvízbe, hanem jöhet majd a padról.
6. Horford - Celtics, szerintem ez egy érthető döntés, nagyon kíváncsi vagyok, hogy Horford mire lesz képes egy másik csapatban.
7. Joe Johnson - Jazz, Courtney Lee - Knicks, Leuer - Pistons, Aldrich - Wolves, nekem nagyon tetszenek ezek az igazolások.
8. Tyler Johnson - Nets, jézusom... :D
9. Mahinmi - Wizards, Gortat mögé minek?
10. Austin Rivers maradt a Clippers-ben. Azt el tudjátok képzelni, amikor tárgyal a faterjával a szerződéséről? :D

Jamal Crawford has agreed to a three-year, $42M deal to return to the Clippers, league sources tell The Vertical.

Rajon Rondo agrees to a 2-year, $28 million deal with the Bulls, per report.
Zolee23
Capitá del Barça

2016.07.03. 14:42:22

LeBron kíváncsi vagyok mennyit kap, évi 60 alá nem adnám.

Ez a NYK se néz ki rosszul, talán idén végre sikerül bejutni a playoffba.
Válasz küldése