Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lewis Hamilton nem indul, mert a ROC helyett az Év Brit Sportolója díjátadón fog részt venni. Úgy néz ki hogy az fontosabb Neki, mint ez a jamboree. Mások megtiszteltetésnek veszik ha meghívják őket, másoknak meg többet ér egy díjkiosztó. Hát na. Ott többet szerepelhet bukó nélkül, több fotót készíthetnek vele, több angol tvben láthatják az arcát. Mindig azt hangoztatta hogy mennyire szeretett volna Michael Schumacher ellen versenyezni. Erre amikor Schumi tesztelt, akkor a McLaren bejelenetette hogy az összes pilótájuk tesztel, csak Hamilton nem. Most itt lenne a ragyogó alkalom hogy világbajnokként csapjon össze MS-el, de egészen véletlenül megint nem fog részt venni a rendezvényen. Nem csodálkoznék, hogy ha jövőre Schumacher nem indulna, akkor Hamilton ott lenne a rendezvényen, mint versenyző.miihii írta:Vasárnap ismét megrendezésre kerül a Race Of The Champions,ezúttal a Wembleyből.Élőben közvetíti az Eurosport 18:30tól.Pár név ízelítőül:
LEWIS HAMILTON
Sebastian Loeb
éééésss
sokatok örömére:
Michael Schumacher.
G-Jay írta:
A Renault nem fog kiszállni Kralo! A Mekivel együtt azt mondták hogy nem fenyegeti őket a válság! Reméljük így is van...
Lewis Hamilton Épp akkora tehetség a F1-ben, mint Messi a fociban.miihii írta:Vasárnap ismét megrendezésre kerül a Race Of The Champions,ezúttal a Wembleyből.Élőben közvetíti az Eurosport 18:30tól.Pár név ízelítőül:
LEWIS HAMILTON
Sebastian Loeb
éééésss
sokatok örömére:
Michael Schumacher.
Nos,ha ilyen irányban és ütemben mennek a dolgok,akkor sajna naon sanszos,h igazad lesz...Kralo írta:Nagyon sajnálom a Hondát.
Ez egyszerűen hihetetlen. 1-2 év múlva már lehet nem is lesz ez a topic.
Drága Jó Vitom!Vito írta:mostmár biztos a hír!!![]()
totálisan lesúlytott![]()
a kedvenc csapatom, a kedvenc pilótámmal...
ha márciusig nem találnak vevőt az istállóra(Brawn a ferkánál is házal motor ügyben), akkor mégegy csapattal kevesebb lesz 2009-ben.
a Honda egész idei éve a 2009-es fejlesztésekre ment rá, erre bedobják a törölközőt. Button utolsó lehetősége lett volna
nem hiszem el....
Ez is egy lehetőség, viszont én nem tudom azt elképzelni, hogy az f1 egyik legmeghatározóbb motorszállítójaként a Honda pont más motorral induljon. Lehetetlen. Ez hihetetlen ami történik. A világválság, és a sok hülye szabály következtében egyre inkább válihat egy viccé ez az egész. Az egységes motorok miatt már a Toyota és a Ferrari is pedzegette hogy kilép. Azt hittük a Honda is csak kamuzik...Ross Brawn révén, aki korábban évekig a Ferrari technikai igazgatója volt, a Honda a jövőben az olaszok motorjaival versenyezik majd.
Hú Miki mekkora pilóta a Button gyerek.ozsimiki írta:Ha ki is szállnak (amit nem hiszek), akkor sem fog RB munka nélkül maradni ez tuti..
viszont Button...kár lenne azért..bár szntem így se úgy se lesz már vébé soha, ezek az évek nagyon megtörhették, kb úgy járt mint Villeneuve, annyi különbséggel,h Button alatt sosem volt vébé győzelemre alkalmas gép, de szntem már nem is lesz.
Bogika!!Bogika87 írta:Az első áldozat a F1-ben![]()
![]()
remélem hogy kacsa vagy...
http://www.formula.hu/f1/sajto-azonnali ... 24265.html
Ha megérdemli nyerje csak meg! Volt olyan illető, aki ötöt nyert sorban szinte eseménytelenül.ozsimiki írta:
hát a spanyolnál,ha egy mondatban van Hamilton,és a bünti szó,szerintem felesleges megvárni a mondat végét![]()
mivel semmi jónak nem vagyok az elrontója, remélem sokszor egymásra találnak a pályán még,és azon kívül is, csak úgy tegyék,h lehetőleg egyik se nyerjen több vébét közben![]()
![]()