USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.04.29. 20:36:46

Most fejeztem be az OKC-Dallas meccset. Mekkora királyságos volt. 8) Direkt nem tudtam meg az eredményt, masszív 5 óra alatt 720p-s változatban lejött a meccs. :lol: Megérte várni rá. Végig futott az eredmény után a Thunder, kétszer azért sikerült átvenniük a vezetést, de nem hosszú időre. Aztán a végén Durant aki szerintem kicsit gyengébben teljesített, eldöntötte.

A Lakers mellett nekik divatszurkolok. Durant végső dobásánál körbeugráltam a szobámat, hogy bement. :mrgreen: Nagy meccs volt, most meg beszállok a Spurs-Jazzbe. :D
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.04.29. 20:21:17

Manu félresikerült zsákja azért vicces volt, kicsit elkapkodta, és túl messziről ugrott neki. :D
Tocy
Director del Fútbol

2012.04.29. 20:19:55

Köszi mindenkinek :D Bár mikor beírtam már néztem, csak elég gyatra volt akkor még, azóta viszont nem akad :D

Parker nagyot játszik eddig, de az egész Spurs nagyszerű, tényleg hihetetlen, hogy van 10 bármikor nyugodt szívvel bevethető játékosuk. Félelmetesek...ennek ellenére csak 7 a Jazz hátránya, egy nagy futással még lehet keresnivalójuk, nem buktak el még semmit.
neobarca
Director del Fútbol

2012.04.29. 20:05:02

Sajnos vidégen vbagyok elzárva mindentől és mindenkitől... Infóm sincs csak annyi, hogy jól megvert minket a miami és, hogy Rose szezonjának vége... :cry: Most meg aztán végképp idióták voltunk, hogy nem a bullsal kerültünk össze... :( :lol:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
PCsabi
aka Game90

2012.04.29. 19:49:57

Tocy írta:Bob, amiket linkelsz, egyik sem olyan, mint ez :D Chandler rendesen rálökött, nem állt meg, felöklelte, James nyaka-feje mutatja is, amekkorát bólint...utána Busquets-díjas módon esik el, az tény :D De tényleg mindegy, lefújták, flagrant lett, ennyi :D
+1!

Flagrant-tól azért messze volt, LBJ szépen eladta magát. Mondjuk Bron-t sosem kímélik, de talán még egyszer sem láttam színészkedni.
Cumbee írta: @Game: nekem is ez a terv. 1 kis kutyasétáltatás, közben Alley Oop, utána meg még tuti beülök a Thunder meccs elé, bár rohadtul nem kéne.:D
Elkezdtem hallgatni az alley-oop-ot, aztán bealudtam, laptop mellettem, fülhallgató a fülemben, jó volt így felkelni :D De legalább a Thunder - Mavs 2. félidejét sikerült megnéznem.

De nagy meccs volt! Valami ilyesmire számítok ebben a párharcban, szoros meccsek, buzzer beaterek. Már a párosítás után is azt gondoltam, hogy Westbrook lehet a kulcs, ha ő 50% körül dobál és csak 3-4 TO-ja lesz meccsenként, akkor továbbjut az OKC. Ibaka is nagyot játszott! Durant nem dobott olyan jól, Marion nagyon rossz matchup neki, de egyszerűen egy hidegvérű gyilkos az ember, mit dobott be a végén:
http://www.youtube.com/watch?v=VO4IEZwNDFI
Amúgy látta már őt valaki mosolyogni? Mert én nem igazán, az I. Steven Seagal arc hasonmás versenyen nagy eséllyel indulna KD és Rose.

Spurs pad tényleg hihetetlen, Neal - Ginobili - S. Jackson - Splitter - Bonner, Blair és Mills nem is játszik, Popovichék kegyetlenek, hogy ilyen játékosokat tudnak összekukázni.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.04.29. 19:39:49

Slither írta:Na az erős SAS pad már is elkezdte az előny kialakítását. :)
El bizony. Az ember el se hinné ha nem a 2 szemével látná, hogy mennyire jó a Spurs padja. Az egész ligában övéké a legjobb, na meg az edző.
Nálam ő az év edzője.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.04.29. 19:35:51

Na az erős SAS pad már is elkezdte az előny kialakítását. :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.29. 19:24:30

Tocy írta:Amúgy ki hol nézi a Spurs-Jazzt?
http://www.firstrowsports.eu/
http://forum.wiziwig.eu/threads/73089-N ... h-Playoffs

Sajnos nem látom ma se a Barcat se a Celticset, de lélekben velük vagyok :D

Rayo ellen pedig nagyon szerettem volna látni a csapatot, de majd felvételről :?
Hajnalban meg lopni kell, s pörköljünk oda

szerk: látod hogy szeret mindenki Tocy 1 percen belül 3 ember linkelt :D
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.04.29. 19:23:48

http://www.unsports.me/4084/1/Watch-San ... Utah-Jazz/
Én itt, más stream el se indult nekem..

Egyébként jól kezdődik a meccs, de semmi extra.

Kösz Slither, ezt kerestem de nem jutott eszembe az oldal neve.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiFan 2012.04.29. 19:24:41-kor.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.04.29. 19:23:21

http://www.firstrowsports.eu/watch/1218 ... -jazz.html

Minden NBA meccset FRS-n nézem. Egyenlőre elég jó a Jazz, de a padok minősége miatt valszeg nemsokára elhúz a Spurs.
Tocy
Director del Fútbol

2012.04.29. 19:11:10

Amúgy ki hol nézi a Spurs-Jazzt?
Tocy
Director del Fútbol

2012.04.29. 17:11:54

Bob, amiket linkelsz, egyik sem olyan, mint ez :D Chandler rendesen rálökött, nem állt meg, felöklelte, James nyaka-feje mutatja is, amekkorát bólint...utána Busquets-díjas módon esik el, az tény :D De tényleg mindegy, lefújták, flagrant lett, ennyi :D
Sanama
Llegenda del Barça

2012.04.29. 16:50:44

Lebron nem haverja Businak? :D Elhiszem,hogy nem volt kellemes, de az az esés, öregem... Gyönyörű!
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.04.29. 15:33:50

Lebron 16 éves korában.
Neeeee én nem tudom elképzelni ezzel a hajjal :lol:

Egyébként ahányszor nézem meg azt ahogy Lebron elesik, annyiszor röhögök :lol:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.29. 13:58:32

LBJ dologban, nem fogtok meggyőzni, s nem azért mert se Jamest se a Miamit nem szeretem! :D Egyszerűen szigorúnak ítéltem meg!
Akkor mint írtam felkaptam a fejem, hogy erre sportszerűtlent fújnak!

Le lehetett fújni, mert nem egy sima elzárás volt, KG féle dolgot azért linkeltem be, mert az pl egy szabályos elzárás volt s nem volt finomabb mint Chandleré, ez a Chandler féle miután nem teljesen állt meg ezért teljesen fújható volt (ezt írtam tegnap is, hogy lefújni le lehetett, de szigorú volt érte sportszerűtlent ítélni), de hogy flagrant, na nálam nem!
Kép
Fájt neki, de ebben volt színészkedés is bőven!Legalábbis így gondolom, s ilyen fajta mozgó elzárást nem egyet láttam.

Ez nem teljesen ugyanaz nyilván de:
http://www.youtube.com/watch?v=AZhDmm8q1YM
Ez nem rég volt a Bulls-Miami meccsen az alapszakaszban.

Hangsúlyozom Chandler mozgott, ezért fújható volt, de egy center így menjen oda zárni, "megsemmisítő" módon

DE ROHADTUL NEM EZEN MÚLT, James egy maga dobott 32 pontot a NYK kezdők 30at :D, én tovább is léptem rajta végleg, ritka módon egy ítélet megmaradt s hangot adtam neki ott hirtelen abban a pillanatban :D
Befújták falgrantnek akkor befújták, bízom benne Celtics meccsen ilyet nem fújnak be ha mi csináljuk (és van rá esély bőven hogy odapakolunk ha kell :D)
Lefújták kész :D

OKC-Dallas
Na itt azért hagyták a kemény játékot, s rendjén is volt a dolog!
Nagy lehetőséget hagyott ki a Dallas, de írtátok Durant nem lesz ilyen inaktív stb stb, megfordítom azért Ibaka se fog 20+ meccseket hozni zsinórban!Viszont javítom magam Ibaka DPOY :D
Marion extra volt pontokban, de ő védekezésben ezt tudja Durant ellen, s a kettőzések is jó ütemben jöttek!

Ezt a párharcot nagyon vártam, s azt is kaptam tőle, s ne felejtsük Carlisle megint megkavarta a szálakat a zónával, s csak 2 második negyedre tudták átjátszani, abból lett a sok könnyű Ibaka kosár!Én nem gondolom, hogy most ezek után sima lesz az OKC továbbjutása!
Azt állítom a tavalyi Dallas ezt a tegnapit megnyerte volna, most pont az a kicsi plusz hiányzott ami megvolt nekik előző évben, amivel -20akról jöttek vissza nem egyszer, amivel az utolsó tőrdöfés általában ők adták a PO-ban, most ez hiányzott, de látva 1-2 Mavs meccset és ismerve, hogy azért idén az alapszakaszban is voltak nagyon jó meccseik, s megverték az esélyesebb ellenfeleiket, ezt továbbra sem mondanám lefutott párharcnak!
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.04.29. 13:06:36

Juhuhujjj mekkorát kapott a Knicks :lol: :lol:
LBJ nem gyenge táncot levágott mikor Chandler felöklelte :D aztán ráugrottak ketten, de bedobta.. elképesztő. Shumpertnek annyi.. meg szerintem ezzel a knicksnek is.. mármint nem a sérülés miatt, hanem mert még hazai pályán is nehéz lesz.
Pacers meccs kimaradt, viszont a Dallast ma bepótoltam!
Westbrook, Durant, Ibaka hármas valami hihetetlen Hardennel kiegészülve, de ennyi az egész, és ez kevés lesz. Terry annyira jó hogy nemigaz. nem akarja Ainge megszerezni? :D
Az a Durant utolsó kosár....
kanty
Llegenda del Barça

2012.04.29. 12:12:40

Két meccset sikerült megnézni, ezek közül a Dallas-OKC meccsnek PO hangulata is volt. :)

Heat-Knikcs

Stoudimire és Anthony szinte észrevehetetlen volt, így lehetetlen a New Yorknak még megszorítani is a Heat-et. James azt hozza, amit elvárnak tőle, szerintem egészen a döntőig ez lesz, aztán ott ugrik majd a majom a vízbe.
Én annak szurkolok, h Anthonyéknak legyen meg az első PO győzelem 2001 óta. :)

Dallas-Oklahoma.

Remek meccs volt. A Dallasnak hatalmas lehetőség volt ez, nem hiszem, h Durant lesz még egyszer ennyire inaktív, plusz a másik oldalon jönnek majd ilyen százalékban a a bravúrkosarak.(Terry, Marion). Ibaka hatalmasat játszott, imádom a palit, remélem megkapja az év védője címet.
Durant gyenge volt, de azért a végén, amikor kellett nem remegett meg a keze. Szerintem egyértelmű, h ő lesz az MVP. Nem azért mert annyival jobb lett volna, mint James, sőt Jamesnek jobb szezonja volt, de most KD-n a sor. :)
A közönség is fantasztikus volt, hatalmas hangulatot képesek varázsolni, és nem csak a rájátszásban.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Tocy
Director del Fútbol

2012.04.29. 08:56:03

Hát a védekezésünk nagyon rendben volt :D James is, bár a számai érthető módon visszaestek ( pattanó és assziszt ), a hatékonysága félelmetes volt! Többiek is hozzátették a magukét, de főleg védekezésben. Melo és JR katasztrófa volt a Knicksnél, de mégis dobáltak orrba-szájba persze...főleg Smith, ismét megmutatta mennyire intelligens játékos. Viszont nem hiszem, hogy még1x ennyire gyengék lesznek, több ilyen sima meccset nem nagyon várok, és 1 győzelem mindenképp kijárna nekik. Bár Shumpert nagy veszteség, és őt egyébként nagyon sajnálom, mert főleg védekezésben nagyot játszott ebben a szezonban!

Az bizony flagrant volt! Bob, azért azt ne mondd már, hogy hátulról szándékosan nekimenni, rálökni egyet sima elzárás! Nem az, hogy megállt és James nekirohant, hanem Chandler ment neki! Meg is bicsaklik James feje, persze, hogy összeesik. Oké ez a PO és Chandler keményen játszik, amit bírok is benne, de ez itt most sok volt, lefújták, kész!

Dallast nagyon sajnálom...nagyon kellett volna ez most nekik! Itt is azt mondom, Durantet még1x nem fogják meg így, bár ugye a végén ketten sem tudták...de Marion még1x nem szedi le így, ezt ki kellett volna használni, főleg Kiddnek annál a triplánál. Azért még bízok bennük, hátha...

Ma Memphis-Clippers, szoros meccset, nagy csatát várok, és remélem a PO-ban már nem ugrál ennyit Griffin, vki kicsit móresre tanítja :D
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.04.29. 08:33:02

Eddig nem volt különösebb meglepetés! Egyértelműen a Dallas - OKC volt a legjobb meccs, a legérdektelenebb meg a NYK - Miami. Kíváncsi leszek, hogy lesz e egy sötét ló a mezőnyben...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.29. 03:29:00

Shumpert is szegény jól kezdi a Rookie szezonját....

Második félidőben eléggé visszaesett a Magic, de nem Glen Davis jó centermunkája itt a kulcs szerintem, én szeretem Big Babyt mégiscsak kelta volt, de "esélye sincs" Hibberték ellen magasságban!
Abból a 9 blokkból kb 5öt Davis kapott :D És West is rendesen gyűjtöget pontokat róla!
De nagyot küzd az biztos!És volt rohatd fontos támadója BigBabynek!
Nelson játszik nagyon jól 1:14 hátra Magic ball -2 ja és J-Rich is jól játszik, oldal bedobás, Richardsson trííí :D

Mekkora kis meccs, 7el ment nemrég a Pacers most vezet a Magic és náluk a labda :D
10 mp Clark kihagyta mindkét büntetőt....Vissza a labda a Pacershez 3al megy a Magic, jó lenne egy kis OT :lol:

Granger ellépi :shock: Davis jól védekezett (megtanulta KG-től :D)
Első steal, nyer a Magic Indianaban!És példa Small ballal is lehet :D Végén 11:0 a Magictől nem volt senki átlendítse a Pacers a hullámvölgyön, írtam Grangerre nagy szükség lesz, erre ellépi itt a végén :D Rajtuk van a nyomás, s meg is remegtek egyből!

Na akkor kérem a Dallas is folytassa ezt a hagyományt és lopjon GO MAVS :D

Oklahomában szokásos kis hangulat van :D
Dallas mekkorát játszik te jó ég, ismét a zónavédekezés!
Terry-Carter nagyon aktív a padról, jó lesz ez :D

Ibaka-Westbrook tartja az OKC-t túloldalt Marion dobálgat azonkívül, hogy valami embertelent védekezik Duranten!És Terry meg nem tud hibázni, iszonyat szoros meccs.

80-80 6 perc hátra, a nap legjobb meccse, óriási mekkora sakkjátszma is folyik, melyike edző milyen felállással próbál játszani!

92-85nél 3 percel a vége előtt Kidd tiszta open tríít hagyott ki, azóta OKC rohanás 1:27 hátra 94-94 végig vezetett a Mavs, nagyon kéne ez az első meccs a Dallasnak
Atyaúristen ez mi volt???Kidd majdnem elveszti miután Harden zavarja, s kipattan a kezéből odaugrik megszerzi Kidd földön ül nem kér időt rá mennek ketten eldobja, de magasan Nowo alig tudja megfogni, majd kiütik a kezéből odapattan Carterhez kénytelen dobni, lejön támadó Mahinmi és faltolják...:D

97-96 az OKC-nek Durant elrontja Nowitzki leszedi 24 mp hátra időkérés, huh mi van itt :D

Nowitzkire jön ki a játék szokásosan, de Perkins jókl védekezik rajta (Bosh tanulhatna hogy kell ezt csinálni :D) balra indul el, jön a besegítés, de kibújik Nowo és faultolják :D 9mp hátra 98-97 a Dallasnak

Na ne....Durant két emberrel a nyakában bedobta...És előtte pont azt játszották be, hogy nyomott még az alapszakaszban buzzer beatert a Dallas ellen, s most is....Nyert az OKC, de kb erre lehet számítani, iszonyat szoros csata!Végig vezetett a Mavs, s amit írtam az a Kidd tripla 3 perccel a vége előtt +10re megnyomhatta volna őket, de hát volna...
Ibaka nagyot játszott főleg itt a végén is!Nagy kár ezért, ez inkább a Dallasnak állt :?
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.04.29. 03:23:37

Shumpert-nél is keresztszalag szakadás, akárcsak Rose-nál, ő is befejezte az idei szezonját.:/

Közben az Orlando egész jól tartja magát az Indiana ellen, bejön az amit írtam, hogy ha Davis normális center munkát tud végezni, akkor lesz esélye a Magicnek. Egyelőre 16/10-nél tart 3 blockal. Vele szemben Hibert közel a tripla-duplához. 3,5 perccel a vége előtt egy csinos kis 8-13-9-es statot mondhat magáénak. Az érdekesség ebben az, hogy a 9 az jelen esetben nem assist, hanem BLOCK!!!!!!! Remélem sikerül neki.:D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.29. 02:10:33

Fantasyt hagyjuk amúgy van egy liga, ahol autodraft volt, s FA-t sem lehet használni :D
Na én ott megkaptam Roset, de ami még jobb Wilcoxot és Jeffersont :lol: És nem is tudok hozzányúlni, 3 játékos kuka, azt hiszem 10 fős talán a roster :D

Qualifying offer meg azt jelenti, hogy korlátozott szabadügynök lesz, s bármilyen ajánlatot meccselhet a Nets és amit a másik csapat kínál megadhatja ő is ha megakarja tartani Lopezt, s gondolom megakarja!

LBJ témát kiveséztük, jó volt 10/14 azt hiszem magáért beszél meg 4 szerzett labda!

Amúgy ez az Orlando milyen jó kis meccs :shock: :D J-Rich elkezdett felpörögn 3/3 a tripla :Di ment már 9el a Pacers most megy 7el a Magic, kicsit megszeppent a Pacers, pedig remekül kezdtek viszont a jó öreg Nelson eddig 11 pont 4 assist 0 TO :D

Túloldalt Hibbert masszív 6 blokknál tart :D és még félidő sincs, s West is iparkodik nem meglepő módon Howard hiányában, bár Clark nagyon jól szállt be, azóta visszavettek az Indiana srácok
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.04.29. 01:56:42

Game90 írta:
Cumbee írta:Ez miatt elmegy tőlük D-Will, lejárós lesz Brook Lopez, aki szerintem szintén nem marad.
Komoly mennyiséget emeltem ki a hozzászólásodból :lol: De Brook Lopez-t tuti, hogy megtartják.
Ennyi volt a lényeg.:D Nem tudom mi lesz vele, mert lejár a szerződése. http://hoopshype.com/salaries/new_jersey.htm E szerint van jövőre egy Qualifying Offer, de ezt nem tudtam kideríteni, hogy pontosan mit jelent. A Bob által linkelt oldalon viszont ott van az FA-k között, szal szerintem van mozgástere. Orlandot meg azért gondolom, mert egyrészt asszem orlandói, másrészt tán országos cimbik Ryan Andersonnal (asszem vele, de tuti, hogy valamelyik Magic kezdővel) és az Orlandot is érdekelte valamennyire. Mondjuk én örülnék, ha maradna, mert kb miatta, meg Hump. miatt lett szimpi a Nets, D.Will-től nem vagyok hasra esve.

Most esett le amúgy, hogy a Just 4 Fun ligában Game-el és Kamaj-al együtt én is draftoltam Rose-t, szal hármunknak az a liga innentől bukó.:D

Bob értem amit mondasz és a kommentátorok hangsúlyából+a youtube kommentekből az jött le, hogy a többség neked ad igazat.(Vagy csak sok a hater és most lehet ekézni James-t.:D:D) Én ettől függetlenül megadtam volna, mert nálam ez nem meccsszituáció volt, hanem egy ahogy te is írtad szándékos, nevelő célzatú fault, aminek a célja fájdalom okozása volt. Ráadásul hátulról, veszélyesen. Nézd meg James fejét, hogy megbicsaklik, ha nem ő lett volna, most lehet nem 2 meccs alatt 3 sérülésről, hanem 2 meccs alatt 4-ről beszélnénk. Tény, hogy a kemény játék és a durva játék határán volt, nálad egy elég kemény megmozdulás volt, én már kicsit durvának éreztem. Nincs ezzel gáz szvsz.

@Game: nekem is ez a terv. 1 kis kutyasétáltatás, közben Alley Oop, utána meg még tuti beülök a Thunder meccs elé, bár rohadtul nem kéne.:D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.29. 01:41:47

Game90 írta:
Most meghallgatom az Alley-Oop 7. részét, aztán megnézem a Thunder - Mavs meccset. Valaki lesz még?

Szerk.: nba.com-on a PO-s boxscore sokkal jobban tetszik, mint az alapszakaszban :)
1; én tervezem látni akarom mit tudnak a fiaim :D
Alley oopot nekem is majd meg kellene hallgatni, de most a Magic cserék felrázták ezt a meccset, s feljöttek 1re :D Így szerintem ezt nézem, kis kávé aztán OKC-Mavs

2;jah csicsásabb, csak pl nem találtam meg a game storyban szokott lenni a points in paint to stb stb összefoglaló statsiztikákat diagrammal :D De lehet csak balfék voltam :D

C's ellen meg jussunk oda mi is meg ők is, de az ott Rose nélkül sem mondanám, hogy nem sok esélyük lenne!De ne is beszéljünk a jövőről, holnap mutatkozik csak be a kelta hadsereg :D
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.04.29. 01:32:38

Cumbee írta:Ez miatt elmegy tőlük D-Will, lejárós lesz Brook Lopez, aki szerintem szintén nem marad.
Komoly mennyiséget emeltem ki a hozzászólásodból :lol: De Brook Lopez-t tuti, hogy megtartják.
Eazzy írta: Így is van ;) Végre valaki :D Bár elvárom még Game-től is :D
Már nem vagyok hatalmas 76ers fan, de ebben a párharcban nekik szurkolok :wink:
fcbarca0827 írta: (Úgy látszik a legjobb játékosom, aki hozzám kerül egy fantasyba az egyből lesérül. :roll: )
Ekkora balszerencse már nem létezik... :?

Szegény Rose, ez nagyon nem az ő szezonja. Bulls azért Rose nélkül is nyeregette a meccseket, de a 76ers most hatalmas esélyt kapott a 2. körre. De ha tovább is jut a Bulls, akkor a Celtics ellen már nem sok esélyük lesz.

James god-mode, Battier közreműködésével leszedték a pályáról Melo-t. Heat védekezés nagyon ott volt!

Most meghallgatom az Alley-Oop 7. részét, aztán megnézem a Thunder - Mavs meccset. Valaki lesz még?

Szerk.: nba.com-on a PO-s boxscore sokkal jobban tetszik, mint az alapszakaszban :)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Válasz küldése