Go Henin,és Venus!!!
ÁÁ ezek csak a megszokot dolgokat csinálják semmi extra nincs bennebarca99 írta:Jaja, iszonyat durva. Nekem nagyon bajön. A franciáknak is.Slither írta:A legkeményebb sport.Akárhány ilyet látok, mindig tátvamarad a szám. Hogy ezeknek miből van a térdük meg a bokájuk.
![]()
Yamakasi 1-2, B13...
44 másodpercnél mit művelt az arc, te jó ég.barca99 írta:Jaja, iszonyat durva. Nekem nagyon bajön. A franciáknak is.Slither írta:A legkeményebb sport.Akárhány ilyet látok, mindig tátvamarad a szám. Hogy ezeknek miből van a térdük meg a bokájuk.
![]()
Yamakasi 1-2, B13...
A TV 2-n magyarul is ment.Slither írta: Van Yamakasi 2?!Akkor gyorsan be kell szereznem.
![]()
Szerk.: Van hozzá vhol angol vagy magyar felirat?
Na hát igen,rá gondoltam,nem semmi meccs voltGame90 írta:Sztem Safarovára gondolsz, ő 1,78 m
Nekem is nagyon bejönnek, bár néha elégé "megijedek egy 3-5 méteres hátraszaltónál. Van Yamagkasi 2?!barca99 írta:Jaja, iszonyat durva. Nekem nagyon bajön. A franciáknak is.Slither írta:A legkeményebb sport.Akárhány ilyet látok, mindig tátvamarad a szám. Hogy ezeknek miből van a térdük meg a bokájuk.
![]()
Yamakasi 1-2, B13...
Jaja, iszonyat durva. Nekem nagyon bajön. A franciáknak is.Slither írta:A legkeményebb sport.Akárhány ilyet látok, mindig tátvamarad a szám. Hogy ezeknek miből van a térdük meg a bokájuk.
![]()
5-3 lesz hamarosan Henin-nek. Kell a brék a következő game-ben.ozsimiki írta: Mi az állás?
Hát nálam érdekes a szitu,mivel Henint bírom ,de Serenát,és Vénust isSylvinho_ írta:Döntő szett, go Serena!
Lehet, de ő mindig is "testes" voltSlither írta:Nekem kövérebbnek tűnik Serena ezzel a rövid hajjal.
Gondolom, ha eláll az eső, akkor folytatjákdoki írta:Venus-Sarapova m ikor lesz?
Remélem meccset is behúzza Venus...de az eső megint....kovinho írta:Az első szett Willimasé nagyon simán.
Nem baj, go Shara!