Jah, nem volt egy új technológiás mobil a csengőhang hallatán.Game90 írta:Meg valakinek csörgött a mobilja

Jah, nem volt egy új technológiás mobil a csengőhang hallatán.Game90 írta:Meg valakinek csörgött a mobilja
Húú, az a Bözsi, de idegesítozsimiki írta:Amúgy meg Ferrero kicsit magára talált,a stúdióban meg már arról beszélnek,h Federer lehet nem is nyeri meg,stb,stb...
Nem írtam,h tehet róla,de én megtehetem,h nem nézemGame90 írta:Nem tehet róla, hogy füvön ennyire jó.ozsimiki írta:Nah Federer meccse meg dögunalom lesz,nem is nézem![]()
Nem tehet róla, hogy füvön ennyire jó.ozsimiki írta:Nah Federer meccse meg dögunalom lesz,nem is nézem![]()
Megcsinálta NADALGame90 írta:Nadal 3-1-re vezet a döntő szettbenozsimiki írta:Nadal ha innen behúzza,ismét bizonyítja,h a legnagyobb küzdő a mezőnyben..sőőőt...![]()
![]()
Davigyenko kiesett.
Be is húztaSharkinho írta:Ivanovics honnan jött vissza![]()
Már 6-5 neki a döntő szettben
Nadal 3-1-re vezet a döntő szettbenozsimiki írta:Nadal ha innen behúzza,ismét bizonyítja,h a legnagyobb küzdő a mezőnyben..sőőőt...![]()
Nadal ha innen behúzza,ismét bizonyítja,h a legnagyobb küzdő a mezőnyben..sőőőt...Game90 írta:Csak engem idegesít az eső?Tudom, hogy ez már "hagyomány", de akkor is.
Nadal sem húzta volna 4 napig, csak ott b.szakodott az ellenfelével 5 szettben. Venus szerencsére továbbjutott. Ivanovic remélem megfordítja, bár megint breakelték őt![]()
![]()
Hewitt valszeg kifog esni, 7-6, 7-6, 2-2 Djokovicnak. Nadal meg 5-2-re vezet a 4. szettben.
Hát ha rajongsz érte, akkor így van. De nekem azelőtt teljesen közömbös volt .ozsimiki írta:Nekem Ő a kedvencem,+Roddick...szntem pl ha Te Federernek szorítasz,és utána 2évvel látod örjöngeni pl Madrid sikerénél,attól még nem keresel más kedvencet![]()
Szóval GO NADAL!!!
Nekem Ő a kedvencem,+Roddick...szntem pl ha Te Federernek szorítasz,és utána 2évvel látod örjöngeni pl Madrid sikerénél,attól még nem keresel más kedvencetSylvinho_ írta:Számomra Nadal nagyon unszimpatikussá vált azóta, mióta örjöngött a Real-Mallorca meccsen, ezért szeretném, hogy Juzsnyij (magyarosanozsimiki írta: Amúgy LEGYEN IGAZAD![]()
Nadal nemcsodálom,h kész van,4napig tartott a meccse..igaz fizikailag nem fáradt el..de szellemileg
) kiüsse.
Számomra Nadal nagyon unszimpatikussá vált azóta, mióta örjöngött a Real-Mallorca meccsen, ezért szeretném, hogy Juzsnyij (magyarosanozsimiki írta: Amúgy LEGYEN IGAZAD![]()
Nadal nemcsodálom,h kész van,4napig tartott a meccse..igaz fizikailag nem fáradt el..de szellemileg
Miért nem azt mutatják????Sylvinho_ írta:Youzhny-Nadal 2-0, de a 3. szettben breakelt Nadal. Van egy olyan érzésem, hogy megfordítja, de ne legyen igazam...