Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nincs itt semmi csalás, Brown a jelenkor Forma-1ének (is) a legnagyobb zsenije, pontosan tudja hogy mi az ami még átmegy, és mi az ami nem. Vagy kifejleszthetik a többiek is, vagy elveszik mindenkitől, hogy ne legyen ennyire nagy előnyük, de biztosan nem olyan elem ez, amire bárki azt mondhatná, csalás. Tuti hogy nem ütközik konkrétan semmiféle szabályozásba, különben nem csinálták volna.Sharky írta:Jó kis futam volt, hihetetlenül örülök Button győzelmének![]()
A "csaló"-dumára meg nem vagyok kíváncsi...
Amúgy nem lett nagy durranás a KERS pro BMW, bár Kubica necces szituban esett ki.lluisllach89 írta:Yeaah, Hamilton már 4.!!!
Kubica meg Vettel kiütötte egymást, jön a safety car!
http://www.a5.hu/cikkek/2/9606.shtmlmindorokke_barca írta:Nem, ezt egy cikkből ahol azt írják, hogy Bernie nyilatkozta.. nem mindegy. Nagyon nem.Bernie Ecclestone szájából:...
Gondolj már ebbe egy kicsit bele. Szerinted ezt a többiek szó nélkül hagynák?![]()
Egy kicsi logikai átgondolást kérnék mielőtt írtok ilyesmit.
Nem, ezt egy cikkből ahol azt írják, hogy Bernie nyilatkozta.. nem mindegy. Nagyon nem.Bernie Ecclestone szájából:...
A józan ész számomra nem azt mondja, hogy a következő tény sportszerű!mindorokke_barca írta: Ez a másik kedvencem, hogy az FIA a ferrarit támogatja... csodálatos..
valamilyen alátámasztást kérnék erre. vagy nem is.. csak egyetlen okot, amiért jo az az FIAnak, hogy a ferrari legyen a vb.
a 10-8-6os pontrendszer miért is lépett életbe? Talán mintha azért, hogy Schumacher ne legyen világbajnok már a Hungaroringen...
mind1, nem akarok belefolyni, csak hiányolom az emberekben a józan észre alapozott gondolkodást.
Nem állja meg a példád a helyét. Te azt állítottad, hogy csal a Brawn GP ... A példádba átvetítve ez azt jelentené hogy csalónak kéne nevezni az Osasunaát, lefizette a bírókat meg stb. Nyilván nem örülnék neki,meg általában nem örülok annak ha nem vagyunk bajnokok de veszíteni tudni kell, mivel mindig győzni nem lehet. Csak azért csalónak nevezni valakit mert jobb... hát nem tudom...Jól van, akkor gondolom hasonló modon örülnétek, ha jövőre mi és a Madrid az UEFA-s helyekért harcolnánk, közben meg az Osasuna rekordokat állítgatna a bajnokságba.
Csak picit válaszolok: évvégén visszatérhetünk az FIA-Ferrari kapcsolatra.ozsimiki írta: Kralonak csak picit üzenném, hogy ha annyira nagyon Ferraris lenne az egész FIA,meg a főnökök, akkor nem lépik meg az ekkora méretű szabálymódisításokatén nem bánom, de akkor már ne az legyen végig,h Brawn két autója alázza a mezőnyt, mert sok minden nem változik akkor, csak az,h egy nímand csapatot nem tudnak befogni,és nem a Ferrarit,vagy mekit.
Nem teljesen erre számítottam, de nem ért meglepetés. Igazából csak a Red Bullokat, valamint Rosberget nem vártam elé. Azon sokkal inkább csodálkoznék, ha ez az orrkúp - első szárny kombó maradna egész idényben.ozsimiki írta: de azt hiszem Kralo Alonsoja se azt hozza,amiben reménykedett év kezdés előtt, persze még csak egy időmérő telt el.
Tesó!amiről mi beszélünk az a száguldó CIRKUSZ,ezt ne feledd!Stelios írta:Jól van, akkor gondolom hasonló modon örülnétek, ha jövőre mi és a Madrid az UEFA-s helyekért harcolnánk, közben meg az Osasuna rekordokat állítgatna a bajnokságba.
Csakhogy a Forma 1-ben a tehetség másodlagos... Szerintem rossz példa. (pl. ha sztem tavaly Vettel és Alonso vezeti a Ferrarit, Hamilton nem világbajnok az tuti...)Stelios írta:Jól van, akkor gondolom hasonló modon örülnétek, ha jövőre mi és a Madrid az UEFA-s helyekért harcolnánk, közben meg az Osasuna rekordokat állítgatna a bajnokságba.
Az igaz.ozsimiki írta:...
szerintem az elmúlt két évnél kicsit sem lesz izgalmasabb, már ami a szorosságát illette pontok szempontjából.Sanama írta:
Szerintem az idei lesz az elmúlt 5év legizgalmasabb éve,a McLaren+Ferrarinak nagyon össze kell szednie magát,hogy odaérjenek akár a dobogóra is,vagy a top6ba.