Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ha egy kisebb részt átugrunk, akkor is értelmes marad a mondat.Varga Tamás írta:Én az Alain Prost és a Michael Schumacher tábort erősítem! [...]
Győzni bármi áron. Még ha a szabályokat át is hágjuk, még ha a versenyzőtársakat ki is lökjük, még ha a fair play-szellemét lábbal tiporjuk is, akkor is.
Én az Alain Prost és a Michael Schumacher tábort erősítem!mademan írta: T. Varga Tamás!!!
én nem vagyok sem mekis sem ferraris de azért erősnek tartom amit írtál. pusztán a verseny miatt nézem az F-1-et, és én inkább nézek egy őrült brit gyereket aki megy mint a bolond, mint egy box utcai előzést... gondolom te a vörös tábort képviseled ezért vagy ennyire elfogult vele.
Jaj hagyjuk már...... Akkor a Ferrarira is bőven ráférne egy év. És én is egyetértek az előttem szólóval hogy végre van egy versenyző aki bevállalja a csatákat az előzéseket mint egy tutyimutyi rájkönnent aki a safety car-on kívül senkit sem képes megelőzni. Ez az ügy meg nem tisztázott Hamilton vszínüleg nem magától lassított. Ha nem lassít akkor övé a harmadik hely. Sztem itt 100% a csapat volt a hibás aki beszólt neki hogy lassítson.Varga Tamás írta:Szerintem, a McLarenre ráférne egy egyéves kizárás a Forma1-ből, mert amit évek óta művelnek az gerinctelen, ocsmány és tisztességtelen. Nincs egy tiszta, szabályos versenyük, ott tesznek keresztbe az ellenfeleiknek, ahol tudnak. Hamiltonról pedig ne beszéljünk, a sportoló fogalmát lábbal tiporja, a Fair Play-t pedig még hírből sem ismeri. Gerinctelen ember egy tisztességtelen csapatnál.
Hamiltonnak még nem volt egy tiszta versenye, amikor nem babrált volna ki valakivel, amikor ne gázolt volna keresztül valamelyik csapattársán. Aztán ha megbüntetik, még neki áll feljebb, és mélységesen fel vannak háborodva. Szánalmas bagázs, egy emberileg nulla pilótával.
Volt egyszer egy Forma-1, ahol pilóták viaskodtak egymással, ahol még úriemberek versenyeztek egymással. Akkor is megvoltak a csinóblik, de tisztelték egymást a versenyzők, a csapatok. Mára az emberség legminimálisabb szikrája is kiveszett a versenyből.
Sajnos ebben nagy igazság van....Varga Tamás írta:Szerintem, a McLarenre ráférne egy egyéves kizárás a Forma1-ből, mert amit évek óta művelnek az gerinctelen, ocsmány és tisztességtelen. Nincs egy tiszta, szabályos versenyük, ott tesznek keresztbe az ellenfeleiknek, ahol tudnak. Hamiltonról pedig ne beszéljünk, a sportoló fogalmát lábbal tiporja, a Fair Play-t pedig még hírből sem ismeri. Gerinctelen ember egy tisztességtelen csapatnál.
Hamiltonnak még nem volt egy tiszta versenye, amikor nem babrált volna ki valakivel, amikor ne gázolt volna keresztül valamelyik csapattársán. Aztán ha megbüntetik, még neki áll feljebb, és mélységesen fel vannak háborodva. Szánalmas bagázs, egy emberileg nulla pilótával.
Volt egyszer egy Forma-1, ahol pilóták viaskodtak egymással, ahol még úriemberek versenyeztek egymással. Akkor is megvoltak a csinóblik, de tisztelték egymást a versenyzők, a csapatok. Mára az emberség legminimálisabb szikrája is kiveszett a versenyből.
Szép volt McLaren! Ismét győzött a sportszerűség!Kralo írta:http://f1vilag.hu/cikk/20090330/Hamilto ... le_Trullit
Így már más a leányzó fekvése.
Az FIA sajtósa délelőtt megerősítette, hogy várnak a Toyota fellebbezésére.
Palikék... a shell reklám mellé bejött a blikk is. Emellett jó lett volna eldöntenie, hogy melyik csapatban is ül Rosberg.mindorokke_barca írta: Ettől függetlenül nem tudok elszakadni attól a meggyőződéstől, hogy szándékosan hívták be későn a safety cart. Még Palikéknak is feltűnt és az már nagy szó.
Jajj,hagyjuk már ezt!A tavalyi nótát kell fújni idén is?Miért nagy a szája?Mit mondott?Én nem olvastam arcoskodó nyilatkozatot tőle,uh légyszi linkeld már be,miről beszélsz...Varatrix írta:Csak idegesítő, hogy Hamiltonnak kedvez a rohadt nagy mák.
Aztán meg nagy a szája...
o, igen!gekkodan írta:http://www.formula.hu/f1/briatore-nehez ... 25817.html
1000000%-ig egyetértek. Flavio ismét megmondta!
Teljesen egyetértek! Azért vannak ott azok az emberek,h észrevegyék az ilyen dolgokat, csak abban az esetben érthető a későbbi szankcionálás, ha annyira a futam végén történt,h magán a futamon már nem tudják büntetni, minden más esetben, ha nem veszik észre, az csak is az ő hibájuk, szerezzenek oda több embert, állítsanak egyet egyet egy versenyzőre és akkor tuti mindent látnak.G-Jay írta:
Az nem baj ha megbüntetik Trullit mert szabálytalan volt, csak mondjuk ezt a futamon kellett volna megtenni. Az ember felállhat a pódiumra és vala örül nagyon, egyszerűen ezt nem vehetik el valakitől. Az is egy hiba volt hogy ezt futamon nem vették észre, és nem ott büntették, ezért nincs szankció a nagyságos FIA felé? Ha vége egy versenynek, akkor legyen vége. Ne alakuljon még máshogy, ne kelljen már egy hétig várni a hivatalos végeredményre, mert mindenki perel mindenkit.
El kéne gondolkodni...
En ra fogadtam ev elejen es sajnos vesztettemSaviola írta:Sutil nyeri a VB-t,ez miért kérdés ?