Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyszer sem biztos! Ugyanis az a csapat végig hazai pályán kezd, ami félgyőzelem. A baj akkor van, ha egy meccset elbukik az adott csapat...kovinho írta:Hát igen, nagyon tanulságos, főleg az első hozzászóló. A Falco meccs, és az egész magyar bajnokság tekintetében is osztom a véleményét...
Érdekes bajnokság lesz, és szerintem nem az nyeri , aki Alapszakasz-Győztes lesz!
Nem várom, hogy egyet érts. Viszont van, aki a helyszíni meccs után visszanézi a meccset és látja, hogy ami jogos volt, az jogos volt.varga tamás írta:red: okés, elolvastam, és akkor most mit csináljak? Ez az ő véleményük, ami nem egyezik az enyémmel. Van ilyen, volt, és lesz is. Nem is értem, minek raktad be ezeket ide? Úgy gondoltad, hogy most majd jól meggyőzöl? Hát, jelentem: nem sikerült.
Ez nem Orwell világa, hogy mindenkinek ugyanazt kell gondolnia, mindenkinek ugyanabban a ruhában kell járnia, mindenkinek ugyanazt kell olvasnia. Vagy talán van gondolatrendőrség, ami cenzúrázza még a gondolataimat is, belelát a szürkeállományomba? Kötelező nekem ugyanazt gondolnom a mai meccsről, a játékvezetés színvonaláról, mint neked, vagy az általad idézetteknek. Én olvastam ezzel ellentétes véleményt is a Falco honlapján. Ezek szerint ők hülyék, nem értenek hozzá, szakbarbárok, akik nem is tudják, mi aza a kosárlabda. Tudod, az éremnek két oldala van. Nem csak azt kell elolvasni, ami a te gondolataidat alátámasztja, hanem a másik felet is meg kell hallgatni. Csak a pártatlanság vélelme érdekében.
sargafekete a Falko KC fórumán írta:Sajna kikaptunk, a vereség belefér, de ahogy az elég kemény volt, sajna beigazolódott, amitől sokan féltek itt, ha 1x faultprobléma lesz meccsen végünk. Ciro kiment és nem volt valós esélyünk utána. Nem csináltak mást, csak ütötték a vasat amíg lehet, 1-1 eztek Kornélon, akinek 0 jó védekezése volt egész meccsen, ha beindultak rajta assist vagy kosár vagy fault lett.
Csabi 2 perc 4 fault ökörségekből, ő volt a másik vesztőemberünk sajna...
Frank amiket mondasz ránk ugyanúgy igaz lehet 5 emberrel sem biztos hogy bajnokságot lehet nyerni, nálunk sem valószínű, hogy itt lesz Ciro vagy Bam...
Megnéztem tv-n is a meccset miután megjöttünk, sajna minden fújás szinte jogos volt, erre nem foghatjuk.
Partiban voltunk ez igaz, de a 2. félidőben miután átvették a vezetést igazi esélyünk nem volt.
Azt meg a tavalyi bajnokság megmutatta, hogy az alapszakasz semmit sem számít, hiszen volt 1 csapat aki 7. helyről lett 4.
Szóval karcsúak vagyunk mi is és le kell szállni a földre, mert még most megyünk Zeg-re, Paksra és félek sokan vérszemet kapnak. Erősek vagyunk, de vékony jégen táncolunk nagyon mi is.
Hajrá Falco!!
És ami nagyon találó, főleg Mills-re...:Sólyom a Falco KC fórumán írta: Nem a bírókon ment el. A katasztrófális dobóformán.Mindegy, ez benne volt a pakliban. A Pécs az egyetlen rivális ugyis, és ők egyrészt jönnek hozzánk, másrészt ők is botlanak még vhol biztos
frank drebin a Falco KC fórumán írta:abban teljesen igazad van, hogy nem ártana, ha a Kornél megtanulna védekezni, anélkül nem lesz belőle komoly játékos. Jelenleg komoly gyorsaságbeli problémái vannak.
Mondjuk szerintem, hogy így leegyegyztek bennünket, abban azért erősen közrejátszott, hogy a magyar átlagot jóval meghaladó képességű játékos Mills és English.
Képzeld, olvastam! Ahogy azt is, hogy magatok vertétek meg. A bírózást is...varga tamás írta:red: "nem hiszem el, hogy ennyire felületesen olvasol" idézet Tőled Neked! Egy picit olvass vissza, mit írtam. Ha egyszer nem értetted, olvasd el többször is. MEGÉRDEMELTÜK A VERESÉGET! Ezt kb. 2-3-szor leírtam, szomorú, hogy elkerülte a figyelmedet, vagy csupán felületesen olvasol.
Nézted a lassításokat???varga tamás írta:Ja, ha a Falco javára befújják a faultot, akkor a bírók aljas módon tolják a Falco szekerét, ha viszont ellenünk ítélnek rendszeresen, akkor az a korrakt játékvezetés mintapéldánya, és tanítani kellene a játékvezető-képző tanfolyamokon. Na, ez azért költői túlzás red a részedről.
Részemről a téma lezárva. A véleményemet megváltoztatni, megpuhítani úgy sem tudod. Én így látom, így érzem, és szilárdan így gondolom.
varga tamás írta:red!
Szerintem, arról van szó, hogy a szövetségben is jól megnézték a statisztikákat, és eldöntötték: a Falco túl sok büntetőt kap, sok faultot fújunk a javukra, ezt kompenzálni kell, mert még a végén belelendülnek, és bajnokok lesznek. Amit ma a bírók műveltek, az kritikán aluli volt. Minden hozzáértő így gondolná.
Tudom,de ez minden csapatra érvényes egy vesztes meccs utánkovinho írta:Hát...messi1918 írta:Hisz tudjátok,"mindig előre tekintünk,ez a meccs már a múlté,van még remény"![]()
...Azért ez korán sem olyan, itt azért megy a Falconak, nem úgy mint a Barcának mostanság...![]()
Mi is így látjuk.kovinho írta:Egyébként meg, most egy kicsit figyelmetlenek voltatok, nem vagytok robotok, + Dombóváron ki lehet kapni, tovább kell néznetek, és behúzni a következő meccset. Még mindig toronymagasan vezetitek a tabellát.
Én, ha szhelyi lennék, így látnám a dolgokat...
Hisz tudjátok,"mindig előre tekintünk,ez a meccs már a múlté,van még remény"kovinho írta:Egyébként meg, most egy kicsit figyelmetlenek voltatok, nem vagytok robotok, + Dombóváron ki lehet kapni, tovább kell néznetek, és behúzni a következő meccset. Még mindig toronymagasan vezetitek a tabellát.
Én, ha szhelyi lennék, így látnám a dolgokat...