Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Mióta vagy ezen a fórumon? mert itt ne legyen ez a hepped, nem tudhatod,h amikor csak a Ferrarik voltak jobbak Buttonnal kik szorítottak érte,és már előtte is, szóval az ismerettségi körödben oszd a divatszurkolói okosságaidat, ne itt. akik eddig örülnek Jenson sikerének ITT, azoknak több éve a kedvencükVaratrix írta:Ez a heppem!gekkodan írta:Mi lenne, ha leakadnál erről a divatszurkolózásról?
Sokaknak szimpatikus lett a srác, volt aki régen is szerette, nem tudom miért törődsz ennyit ezzel, de legalábbis miért kell rajta lovagolni? Egyszer leírtad, megköszöntük, azóta napi 4x hallom újra....Uncsi.
Ne tudd meg mennyire idegesít engem, hogy ilyenkor kerülnek elő azok aki már "régóta szeretik".
Egyfolytába hangot fogok adni ennek, amíg ezek az emberek nem szoknak le a divatszurkolásról.
Amíg van ember akinek egyszerre kedvence a Real és Barca...
tudod ennyi erővel bármelyikünk lehetne divatból Barca drukker is... (de nem vagyunk...)Varatrix írta:Ez a heppem!
Ne tudd meg mennyire idegesít engem, hogy ilyenkor kerülnek elő azok aki már "régóta szeretik".
Egyfolytába hangot fogok adni ennek, amíg ezek az emberek nem szoknak le a divatszurkolásról.
Amíg van ember akinek egyszerre kedvence a Real és Barca...
És ezt hogyan döntöd el?Ki a divatszurkoló és ki nem az?Varatrix írta: Egyfolytába hangot fogok adni ennek, amíg ezek az emberek nem szoknak le a divatszurkolásról.
Mi lenne, ha leakadnál erről a divatszurkolózásról?Varatrix írta:Glock megmondta a frankót!
"Szerencséd volt Button"
Micsoda ratyi futam!![]()
De legalább az új divatszurkolók elégedettek lehetnek...
Buttonnak még lett volna egy tankolása valószínűleg Glockhoz képest, kevés benzint kapott..Vito írta:ha leintik, akkor a pontok felét kapják meg!
miből jutottál erre a következtetésre?Varatrix írta:Idegesítő ha most lefújják!
Néhányan nagyot makkolnának vele.
Pl Buttont Glock megverte volna.
Taktika hát ezt nem gondolhatod komolyanlluisllach89 írta:12:50-ig kitisztul annyira h lehessen folytatni remélem 1-2 helyet csak feljebb jön Lewis![]()
De Kovalájnen mennyire gyenge...
Amúgy nem veri meg Buttont Glock, pedig megérdemelné ilyen vezetéssel meg taktikával.
Toyota nagyon feljavult, szimpatikus istálló lett.
miből jutottál erre a következtetésre?Varatrix írta:Idegesítő ha most lefújják!
Néhányan nagyot makkolnának vele.
Pl Buttont Glock megverte volna.