Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nekem nagyon nem. Feludules volt ez a gyerek, Pozsgay utan.nicandro írta:hiányzik pozsgay![]()
xDDDDDDDDDD
Persze, elvárni ellehet, de ez szvsz nem csökkenti a pilóta érdemeit sem...ozsimiki írta:Jó azt azért tőle is,meg még elég sok pilótától el lehet várni,hogy egy jobban gyorsuló,és ezért gyorsabb autóval egy egyenesben kikerülje a lassabbatszép volt,mert ő nem rontotta el a rajtot,és ezt teljesen ki tudta használni.
Bizony ám, nálam az ő rajtja még brutálisabb volt, az tiszta önerő.House írta:
a rajtról jutott eszembe, Rosberg hogy elment a rajtnál szépen a szélen.![]()
a rajtról jutott eszembe, Rosberg hogy elment a rajtnál szépen a szélen.ozsimiki írta:Jó azt azért tőle is,meg még elég sok pilótától el lehet várni,hogy egy jobban gyorsuló,és ezért gyorsabb autóval egy egyenesben kikerülje a lassabbatEtooka írta:Na, és ha a KERSSEL ment el?Attól még az autót ugyanúgy vezetnie kellett... Attól, hogy gyorsít, nem veszi át az autó vezetését is...szép volt,mert ő nem rontotta el a rajtot,és ezt teljesen ki tudta használni.
Jó azt azért tőle is,meg még elég sok pilótától el lehet várni,hogy egy jobban gyorsuló,és ezért gyorsabb autóval egy egyenesben kikerülje a lassabbatEtooka írta:Na, és ha a KERSSEL ment el?Attól még az autót ugyanúgy vezetnie kellett... Attól, hogy gyorsít, nem veszi át az autó vezetését is...
Remélem ez irónikus volt.darmian írta:Hát végülis ja, Alonso csak a KERSnek köszönheti, hogy a 9. helyről berajtolt Button elé..
Ez a Ferrari kezd hasonlítani a Schumacher előtti idők Ferrarijához, mármint ami a gyenge teljesítményeket, az amatőr döntéseket illeti. Sajnos a pilótákban sem érzek annyi erőt, hogy egy ilyen helyzetből ki tudnák hozni a csapatot, talán Alonso képes lehetne visszavezetni a helyes útra őket.robertfcb írta:Ezt a futamot is nagyszerűen megcsinálta a Ferrari... semmi eső és felrakni az extra esős gumit, csak gratulálni tudok. Massának is szépen el***ták időmérőn, most meg Kiminek a versenyen. Meddig akarják még ezt csinálni?? A Toyota meg tudja csinálni, hogy normálisan felrakja a gumit? Érthetetlen. Hajrá Kimi, jobb folytatást!
Nem CSAK, de benne volt az is, +,hogy Button elég szépen elrontotta, nem csak Alonso előzte meg.darmian írta:Hát végülis ja, Alonso csak a KERSnek köszönheti, hogy a 9. helyről berajtolt Button elé..
Gyula GP. Legjobb.Sharky írta:Engem hihetetlenül idegesített, hogy Palik folyamatosan fikázta Gyulát, Gyula próbálgatott visszadumálni, de nagyon gyenge volt mindkettő....
Akkor ezúton is elnézést kérek aki a fórumon magára vette!ozsimiki írta:Kollega, azt kellene megérteni, ha ide írod, akkor joggal vehetik magukra az ITTENI Button drukkerek, akik hosszú idő után végre tudnak örülni,és bizakodni kedvencük győzelmének,és teljesítményének, és jössz utána Te, aki előjön ezzel a dologgal. ha nem itt találkoztál ezzel a problémával, felesleges itt előjönni vele, szerintem![]()
Kollega, azt kellene megérteni, ha ide írod, akkor joggal vehetik magukra az ITTENI Button drukkerek, akik hosszú idő után végre tudnak örülni,és bizakodni kedvencük győzelmének,és teljesítményének, és jössz utána Te, aki előjön ezzel a dologgal. ha nem itt találkoztál ezzel a problémával, felesleges itt előjönni vele, szerintemVaratrix írta:Egy szóval sem mondtam, hogy ezen a fórumon!ozsimiki írta:Mióta vagy ezen a fórumon? mert itt ne legyen ez a hepped, nem tudhatod,h amikor csak a Ferrarik voltak jobbak Buttonnal kik szorítottak érte,és már előtte is, szóval az ismerettségi körödben oszd a divatszurkolói okosságaidat, ne itt. akik eddig örülnek Jenson sikerének ITT, azoknak több éve a kedvencük
Lehet, hogy unalmas vagyok, de én is meghalgatom a ti fa**ságaitokat heppjeiteket.
De engem zavar hogy Magyarországon van aki 2 futam után oda adná Buttonnak a bajnoki aranyat.
Az a gond,h a nagy eső csak 5-6 körrel később jött mint kellett volna Kimi szempontból...Toyotások választása utólag óriási döntés,de azért óriási rizikó volt az intermediat,mert itt nagyon hirtelen rengeteg eső esik,ha már esik...most kivételesen pár körig csak szemerkélt,de erre azért nem lehetett számítani. szóval az esős gumi nem volt rossz ötlet,csak hát még húzta az eső, és így már nem jött be.robertfcb írta:Ezt a futamot is nagyszerűen megcsinálta a Ferrari... semmi eső és felrakni az extra esős gumit, csak gratulálni tudok. Massának is szépen el***ták időmérőn, most meg Kiminek a versenyen. Meddig akarják még ezt csinálni?? A Toyota meg tudja csinálni, hogy normálisan felrakja a gumit? Érthetetlen. Hajrá Kimi, jobb folytatást!
Egy szóval sem mondtam, hogy ezen a fórumon!ozsimiki írta:Mióta vagy ezen a fórumon? mert itt ne legyen ez a hepped, nem tudhatod,h amikor csak a Ferrarik voltak jobbak Buttonnal kik szorítottak érte,és már előtte is, szóval az ismerettségi körödben oszd a divatszurkolói okosságaidat, ne itt. akik eddig örülnek Jenson sikerének ITT, azoknak több éve a kedvencük
Kers...Kimi is azért ment el ilyen szépen, Glock nyilatkozta is,hogy fogalma sincs honnan érkeztek meg, hát nem tudom miért nem gondolkodik előttegekkodan írta:
Mindenesetre a rajtnál nagyot villant, csak ez ma nem ért pontot