Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem, sajnos nemvoltam kinnt, a tanulás közbeszólt..Varga Tamás írta:Kinn voltál? Milyen volt az új légiós? Kik dobták a pontokat?Ronaldinho&Barca írta:Falco - Pécs 105-75![]()
Azthiszem az eredmény mindent eláruk..
CSAK A FALCO!!!!
Kinn voltál? Milyen volt az új légiós? Kik dobták a pontokat?Ronaldinho&Barca írta:Falco - Pécs 105-75![]()
Azthiszem az eredmény mindent eláruk..
CSAK A FALCO!!!!
Azóta 81-53-ra módosult az eredmény.kovinho írta:Húha, nagy verést kap akkor a Pécs. Ivkovic hogy kilehet.
Még fizetnék is érte.
Tamás, abszolút nem kötekedésképp, de minek ennnyi röhögő szmájli?
A vén genyával (Hartyáni) az a bajom, hogy a vén marha semmit nem fúj le nekünk... Hál' Istenek már nem gyakran fúj nekünk... Kóthayt meg egy rosszindulatú - velünk szemben - dögnek tartom.Varga Tamás írta:Kóthay - szerintem - nem rossz bíró, azt fúj le, amit lát. Itt, Szombathelyen is vezetett már kétszer, és számomra szimpatikus volt. Mindkét alkalommal korrekt módon viselkedett. Persze, volt egy-két hülyesége, de ez semmi Vígh, Bodnár, Valovics, Hartyáni, Pálla disznóságaihoz képest. Persze, lehet máshol megbolondul a 'bajuszos törpe' - a törpékkel csak a gond van.
Mit meséljek?kovinho írta:Univer KSE - Szolnoki Olaj KK 89-85 (26-23, 17-19, 23-21, 23-22)
Mivel nem láttam a meccset, nem mondanék semmit, majd Red elmeséli gondolom, a bunkó Olaj Tábor flakondoblásától kezdve...
Én a 3-4 évvel ezelőttin kint voltam. Most tuti nem fogok önerőből mert nincs rá pénzem. Egy nyereményjátékon megpróbálok nyerni rá jegyet, de nem vszínű hogy nyerek:)Krojf írta:Komáim!!!
Lehet, hogy baromságot kérdezek, de ki megy a Harlem Globetrotters
vendégjátékaira???
Lehet, hogy én igen, még nem 100%!!!
No, ki még???
Kérdezi a Ti Krojf komátok.
Ronaldinho&Barca írta:Hmm ugylátszik áttették sajnaNekem a sorsoláson pedig szombat van
![]()
De kemény küzdelem lesz az biztos, főleg hogy Ciro valószínüleg nem játszhat majd
![]()
Mindent bele srácok!!! CSAK A FALCO!!!
Köszi! Am. lehet, hogy elnézek Kecsóraredmiller írta: 2. Szoros derbin nyerünk és a Szolnokiak csalással vádolják a bírókat...
Az nagy meccs lesz...Blest írta:Kíváncsian várom!![]()
aztán én örüljek a végén!
![]()
![]()
Ronaldinho&Barca írta:Eléggé egyértelmű eredmény!Varga Tamás írta:Paksi Atom - FALCO 75-82.
Csak a FALCO!!!!!!![]()
![]()
![]()
És Ciro nélkül tudtuk hozni ez nagyon jó...
Hétvégén viszont a legkeményebb meccs lesz talán..
CSAK A FALCO!!!
Hínnye, az durva, nekem is volt ilyenem, meg is kellett műteni. Fájt rendesen. Azért mielőbbi gyógyulást kívánok neki.Varga Tamás írta:A rossz hír: Csiricsnek letörött egy darab csont a bokájáról:
Eléggé egyértelmű eredmény!Varga Tamás írta:Paksi Atom - FALCO 75-82.
Csak a FALCO!!!!!!![]()
![]()
![]()