Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Taibi írta:Hmm, ezt kifejtenéd?Ronaldinho&Barca írta: ...Wéber meg egy senki így gyorsan megjegyezném...
bírom a franciát,máshol szép sikereket is ért el,de itt egy kész vicc, előbb le kellett volna lépnie már, utolsó helyről kiesni én is tudnék, szal veszíteni nem fognak ezzel a sráccal.cps46 írta:Bourdais-t egy barcelonai születésű fiatalember válthatja.
Ő lenne minden idők legfiatalabb pilótája, a nevét egyelőre se kimondani, se leírni nem tudom sajnos.
csatlakozom erre én is kíváncsi lennék, mert szerintem sokkal jobban ért hozzá mint bármelyik...még talán a "bölcs" öreg mond jókatpiton írta:Ez engem is érdekelne, 100x jobb mint a Palik...Taibi írta:]
Hmm, ezt kifejtenéd?
Hmm, ezt kifejtenéd?Ronaldinho&Barca írta: ...Wéber meg egy senki így gyorsan megjegyezném...
Nem tudom eldönteni, hogy ezt komolyan gondoltad e.honda25 írta:Nagyon nem grat Webbernek. Gerinctelenség netovábbja!
Barichellonak simán szándékosan nekiment, majd defektet okozott Hamiltonnak! Hamilton ezt a versenyt simán megnyerhette volna!
Hát még én... nagyon örülök, hogy a végére ennyire jó köröket tudott menni. A verseny első felén pedig már majdnem hogy temettem, de csak összejött egy leggyorsabb kör, és a 7. hely. Sarkára lépett Barrichellonak is a végén. Ha dobogóért megy, akkor szerintem megfogja. Így azért benne volt a történetben, hogy már nagyon elkél a pont a Renaultnak.Ozsi írta:Kralo ezt figyeld: GRT Alonsonak Surprised Very Happy már már szurkoltam neki , hogy nyomja le a két Brawn-t Surprised Very Happy szép kis köröket ment a végére.
Megnyerte.. viszont ma megszerezte a 3ik nagyon fekete pontját is.Webber viszont nagyon jól megy, szerintem innen már megnyeri a versenyt..
Én nem nézem már az F1-et idén, de ha jön az eső akkor előfordulhat hogy odaülök.piton írta:Az nagyon jó lenne!!!gianni írta: Közben érik az esőfutam