Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
megtehették volna, ha nagyon akarják. volt már rá precedens, h az egész brigádot költöztették, mert valamelyik szakaszon balhé volt.Lionel85 írta:Nem lenne egyszerűbb kihagyni Mauritániát a térképről?
Sajna tényleg nem volt izgalmas. Mondjuk a tavalyi döntőt nehéz is lett volna felülmúlni. Part már az elődöntőben is hihetetlen magabiztosságga dobált. Csak azt sajnálom, hogy Manley hamar kiesett.Zozzy 5 írta:Köbö 4-0-ig néztem, addig elég gyenge volt a színvonal...el fuero írta:Darts Worldcup Final:
John Part-Kirk Shepherd 7-2
Hát igen, ez mondjuk a sportjával jár...messi1918 írta:ÚÚÚÚ,múltkor láttam kovács Katit estélyiben,megláttam a felkarját,és komolyan Schwarzeneggernek nics olyan.A fejszerkezete rendbe van,na de a karjai...........
ÚÚÚÚ,múltkor láttam kovács Katit estélyiben,megláttam a felkarját,és komolyan Schwarzeneggernek nics olyan.A fejszerkezete rendbe van,na de a karjai...........XaviMessifan írta:KOVÁCS KATI A LEGSZEBB!!!Game90 írta:Szavazzatok![]()
http://www.origo.hu/sport/20071221-a-le ... lonok.html
Görbicz több, mint 40 %-ot kapott...![]()
Póth Dia és Tápai szerintem a legjobbakSzávaynak tuti, hogy lesz még 1 szavazata, Krojf úgyis rá szavaz
KOVÁCS KATI A LEGSZEBB!!!Game90 írta:Szavazzatok![]()
http://www.origo.hu/sport/20071221-a-le ... lonok.html
Görbicz több, mint 40 %-ot kapott...![]()
Póth Dia és Tápai szerintem a legjobbakSzávaynak tuti, hogy lesz még 1 szavazata, Krojf úgyis rá szavaz
Gondolom ez kell:kovinho írta:Szerk.: Ennek a számnak mi a címe, ami majdnem minden egyes leg után megy?
Kumma jóó...
Én is nézem, nekem Taylor a kedvencem...el fuero írta:Ismét Darts világbajnokság a Sport 2-ön![]()
És egyből a kedvencemet mutatják. Go Manley![]()
Csak a Pálinkás Mihály (asszem így híjják) hiányzik, mert ez a kommentátor elég fos.
Pálinger is jó csaj,ami volt róla fotósorozat a Képes Sportban,és Tápai se rossz!!!!!!!!el fuero írta:Meglep azé', hogy Görbicz vezet, mert Tápai jobban néz ki.Én rá szavaztam.