Game90 írta:Nem értettem, hogy miért nem James fogta őt végig, Battier-nek és Wade-nek (ha jól emlékszem D-Wade is fogta őt párszor) esélye sem volt. Miközben LBJ elit védő és még azt sem lehet mondani, hogy elfáradna, mert ő egy gép

Ezt én sem értem. Nagyon látszott, hogy ha lábbal tudják is követni, nincs meg a kellő magasságuk ahhoz, hogy le tudják védekezni a dobásait. Sőt, gyakorlatilag úgy dobált openeket, hogy tulajdon képen volt rajta védő, csak kézzel nem voltak ott. Engem egyébként nem érdekelne az sem, ha James elfárad és ilyen 20 pontos meccseket hoz, ha Durant-ot 15 ponton tarja. Az jól látható, hogy az nem megy, hogy James pihen védekezésben, mert így egy James-Durant dobópárbaj lesz a vége amiben Durant jobb. Pláne, hogy szerintem James iszonyat kemény védelmet kapott.
Amúgy érdekes amit Bosh-ról írsz, így belegondolva mostanában tényleg annyi a játéka, hogy megkapja, dobja. Ki kéne alakítani a játékát, mert sima magas emberként kevés, dobógépként pedig ennyi pénzért van jobb is nála. Neki az az előnye, hogy nagyon sok mindent tud, így sok mindenre lehet használni, viszont így, hogy kb semmire nincs használva, így ezért a fizetésért tartogatni luxus. Egyébként szerintem az a gond, hogy 3 extra képességű játékosnak egyszerűen nincs helye a pályán. Meg lehet nézni, hogy a Lakers-nél is visszaesett Gasol, most hogy volt már Bynum is. Az OKC-nél is a nagy 3-as addig működött jól, amíg alapszakasz volt és kevese voltak együtt a pályán. Most már, hogy megnőttek a játékpercek és a szakáll nem Durant vagy Westbrook helyett játszik legtöbbször, hanem végig mellettük, ő is sokkal kevesebbet tesz hozzá. Az sem véletlen, hogy Brooks nem is erőltette annyira.(Persze a 4 fault is nyomott a latban gondolom, de ha szükség lett volna rá, akkor kockáztatott volna.
Elméletben mennyire tartanátok azt hülyeségnek, hogy Bosh maradna 6. ember, kezdenének egy Chalmers-Wade-Battier-James-Anthony/Haslem 5-össel, majd amikor bejön Bosh, akkor csúsznának 1-et lejjebb, és mennének egy Chalmers-Battier-James-Bosh-Anthony/Haslem 5-össel? Tudom, hogy nem nagyon lehet Wade-et hosszan ültetni, meg nyilván játszana együtt az alap 5-ös is a nagy 3-asal, de én valamiért nagyon abban látom most a megoldást, hogy Wade szerepét jelentősen lecsökkentik és a többiek több lehetőséget kapnak. Ha meg nem megy 1-1 meccsen kb senkinek, akkor még mindig elő lehet venni a James+Wade ISO-t és kezdjenek a labdákkal azt amit akarnak.