miihii írta:http://www.f1hirek.hu/hir/Kimi_Raikkone ... 1002151230
Elég meredek nyilatkozat.Legalábbis az a része,h milyen lekezelően beszél a F1-ről

Gondolom ebben vastagon benne van az is,h karcolódott,amiért nem tartottak rá igényt.
(Am pedig vhol igazat is mondott ezekkel,de akkor is...

)
Biztosan benne van a tüske, amiért lecserélték, de az, hogy unta az látható volt utobbi szezonokban. Azért az nem bíztos, hogy ilyen keményen fogalmazott fordítások néha szándékosan is nem pontosak...
Ronaldinho&Barca írta:Utóbbi időben meg már én untam eléggé.. Nagyon messze volt attól a formától, illetve tudásától? amiért anno nagyon sokan megszerették. Bár amikor a Ferrari leigazolta én akkor mondtam a baráti körben, hogy már nem a legjobb idejében jött. Bár vb-t nyert, de messze volt attól az igazi Kimitől egész ferrari érája alatt. Mindig beállt a sorba, autókázott, a tűz hiányzott belőle már nagyon. Sajnálom, hogy rallyzni ment, mint ferrari és formula1 kedvelőnek, szurkolónak hiányozni fog azért. Remélem visszatér majd, de csak akkor, ha azt a vakmerő Kimit láthatjuk, aki piszok gyors és nem kérdez..
Volt azért a Feráriál is jó időszaka abban az évben amikor nyert a japán nagydíjon esőben borzasztó nagyot ment és akkor benne volt a tűz... De a nagydíjak többségére igaz amit mondasz. A rally jót tehet neki így én nem bánom hogy átment, új kihívás új motiváció és lehet hogy neki ez kell...