Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Az izgalmak majd ott kezdődnek amikor Alonso lenyomja Massát és Vettelt a rajtnál.socio66 írta:Elég langyos volt ez az időmérő. Első két etapban nagyjából le vannak osztva a lapok,mert sok a gyengus autó,az utolsó tíz percben meg tavalyoz hasonlóan ment a taktikázás,csak most nem a benzinnel, hanem a gumikkal.
Remélem a verseny jobb lesz.
Ez nagyon nagy.gianni írta:Hát ez mekkora,nem semmi,van bőr a képén.
gianni írta:Hát ez mekkora,nem semmi,van bőr a képén.
Ez annyira már nem új hír. Remélem fölmutat valamit ez a Petrov.Fecooo írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/fo ... ra-2019848
érdekes fejlemény... egy autómárkának egy MÁSIK AUTÓMÁRKA a főszponzora... végülis a pénz az pénz...
Fúúú, ez nagyon jó lenne, természetesen nekem Kimi a mindenem az F1-ben, de már nincs.(remélem még lesz egy come back-je) Szóval jó lenne, bírom Villeneuve-öt, és talán az új csapatoknál jobbak lesznek.gianni írta:http://www.motorsportal.hu/f1/sajto-vil ... 31284.html
Na számomra ez csúcs lenne.
A Stefan GP megvette a toyotát,ez valami olyasmi mint a tavalyi Brawn-Honda megvásárlása,ezzel persze nem azt akarom mondani,hogy vb.-k lesznek de az biztos,hogy az újoncoknál sokkal jobbak lennének,sőt egy erős középcsapat lehetnének,és elnézve az eddigi teszteket az újoncok igencsak elvannak maradva.
Szóval megnéznék egy laza Villeneuve-öt ebben a mezőnyben.
Biztosan benne van a tüske, amiért lecserélték, de az, hogy unta az látható volt utobbi szezonokban. Azért az nem bíztos, hogy ilyen keményen fogalmazott fordítások néha szándékosan is nem pontosak...miihii írta:http://www.f1hirek.hu/hir/Kimi_Raikkone ... 1002151230
Elég meredek nyilatkozat.Legalábbis az a része,h milyen lekezelően beszél a F1-rőlGondolom ebben vastagon benne van az is,h karcolódott,amiért nem tartottak rá igényt.
(Am pedig vhol igazat is mondott ezekkel,de akkor is...)
Volt azért a Feráriál is jó időszaka abban az évben amikor nyert a japán nagydíjon esőben borzasztó nagyot ment és akkor benne volt a tűz... De a nagydíjak többségére igaz amit mondasz. A rally jót tehet neki így én nem bánom hogy átment, új kihívás új motiváció és lehet hogy neki ez kell...Ronaldinho&Barca írta:Utóbbi időben meg már én untam eléggé.. Nagyon messze volt attól a formától, illetve tudásától? amiért anno nagyon sokan megszerették. Bár amikor a Ferrari leigazolta én akkor mondtam a baráti körben, hogy már nem a legjobb idejében jött. Bár vb-t nyert, de messze volt attól az igazi Kimitől egész ferrari érája alatt. Mindig beállt a sorba, autókázott, a tűz hiányzott belőle már nagyon. Sajnálom, hogy rallyzni ment, mint ferrari és formula1 kedvelőnek, szurkolónak hiányozni fog azért. Remélem visszatér majd, de csak akkor, ha azt a vakmerő Kimit láthatjuk, aki piszok gyors és nem kérdez..
Kobajasi valóban nagy tehetség jól ment Jerezben is, a BMW is jónak tűnik de, hogy mennyire is jók majd az első versenyeken derül ki.MR. TROMORT777 írta: Annyit én hozzátennék, h Kobajasinak drukkolni fogok, atom tehetséges a srác.