Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.03.14. 14:15:40

a Ferrari az Ferrari :D :wink: sajnaĺom szegény Vettelt, nagyon szépet autózott...
Kép
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.03.14. 14:14:43

Végre valami [-o< Nem bírom Alonsot, de végre valami akció :wink:
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
danko94
Entrenador del Barça

2010.03.14. 14:12:09

Na most szúrom tökön magam. Alonso végre begyorsul, reménykedem hogy talán látunk egy előzést, erre elmelegedik a gumi. Mondom wtf!!?? Jah h már tul gyorsan se lehet menni??? Így bizony egy darab előzés sem lesz egész évben... :evil: :evil:
miihii
KHAL

2010.03.14. 14:08:10

FtcSikiHun írta:
Nézzük pozitívan: Ennél nem lehet rosszabb :wink:
Nana,azért az ilyen kijelentésekkel óvatosan.Ebben az ütemben eddig évről évre egyre gyérebb a Forma1.Változatnak,mint az őrült mindenen,de ahogy elnézem egymás után rúgdossák az öngólokat.Ez a futam elég silány szezont vetít elő.Ha ilyen versenyek lesznek idén,akkor nemhogy nézőcsalógatóvá teszik,hanem ...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.03.14. 14:02:18

danko94 írta:
Sanama írta:Úgyérzem idén ez volt az utolsó futam amit megnézek.
Én is így vagyok vele. Majd talán jövőre!

Nézzük pozitívan: Ennél nem lehet rosszabb :wink:
Kép
danko94
Entrenador del Barça

2010.03.14. 14:00:51

Sanama írta:Úgyérzem idén ez volt az utolsó futam amit megnézek.
Én is így vagyok vele. Majd talán jövőre!
Sanama
Llegenda del Barça

2010.03.14. 13:53:16

Úgyérzem idén ez volt az utolsó futam amit megnézek.
Katasztrófa...
csak megy körbe mindenki és szevasz.
danko94
Entrenador del Barça

2010.03.14. 13:44:43

Rewolution5 írta:az mekkora logika, hogy nemmennek tankolni??? :roll: :evil:
Eddig legalább megvolt az, hogy abból előnyt lehet szerezni, hogy ha tovább tudsz kinn maradni könnyebb autokkal, itt viszont tök 8 h mikor jössz ki. Fos az egész úgy ahogy van...Hrc meg Virgin meg ilyen csapatok omg...Előzés 0, taktika 0 mennek körbe körbe azt ennyi. GRAT FIA!!!
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.03.14. 13:42:38

ha a kocsija kibírja, nehezen tudom elképzelni, h ma megverjék Vettelt... már tavaly is drukkoltam a "kölöknek", de idén is esélyes lehet a végelszámolásnál is... (ha a csapat felnő a feladathoz...)
Sanama
Llegenda del Barça

2010.03.14. 13:41:56

Ez az F1 sz*rabb, mint volt. Előzést láttatok már? Palik emelte már fel a hangját? Vagy Gyula?

Ez tragikusan sz*r....
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.03.14. 13:01:33

az mekkora logika, hogy nemmennek tankolni??? :roll: :evil:
Kép
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.03.14. 12:59:12

Gyerünk Schumi gyerünk Trulli :wink:
GO GO GO! :P
Kép
gianni
Entrenador del Barça

2010.03.14. 12:48:49

Go Fernando Go Go!!!!
Csak olyan AlonZósan :) !
Attila-Raul
Jugador del Barça

2010.03.14. 12:30:51

Vettel már tavaly bebizonyította, hogy nem különösebben bír nyomás alatt versenyezni.

Nem tudom, de valahogy nekem nem jott le, hogy mikor nem birt nyomas alatt versenyezni? Mire gondolsz? Mikor volt, hogy nyomas alatt tevedett a tavaj?
miihii
KHAL

2010.03.14. 12:23:07

Engem egy kicsit aggaszt az a több,mint egy mp,amit összeszedett Hami az időmérő végén.Buttoné meg még több...Elég soknak tartom.
Bár valamennyire ebben közrejátszhat a fogyasztás.Ugye idén már nem adják meg az autók súlyát,azt meg pláne nem,h mennyi üzemanyaggal indulnak.Nem szeretnék,ha megtudná a világ,h mennyit esznek ezek a vasak pontosan.Illetve,h egymáshoz képest mennyit nyelnek be.
Pedig kíváncsi lennék,h melyik gép milyen súllyal "mérlegelt" tegnap és rajtol ma.Ebből származhat némi difi az időmérőn,és a futamon is.
Azért bízom az angolokban,h feljebb tudják küzdeni magukat,kezdésnek legalább a dobogón szeretném látni Hamit.
HAmarosan rajt,kíváncsi leszek nagyon erre az ismét megkevert F1re.Remélem végre izgalmasabb csatákat láthatunk,nem csak a monoton körözgetést.
Hajrá Forma1!
GO MCLAREN!!!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
gekkodan
Director del Fútbol

2010.03.14. 12:18:47

Szerintem nem akar a Ferka rizikózni.. Simán belefér a dolog. Még Wéber Gabi is mondta tegnap, hogy télen tesztkörülmények között fogalmuk nem volt, hogy hogy működik egy motor 38 fokban és ekkora párában. Szerintem láttak valami étéket és rástresszeltek, hogy elúszhat a győzelem. Hűvösebb szabadedzéseken simán kipörgetik majd ezt a 2 mocit még, mondta is a Ferrari, ott meg még el is füstölhet. A megbízhatóságot látva a teszteken simán lehet, hogy ez csak elővigyázatosság és nem lesz semmi gond ezzel a 8 motor / szezonnal.

Persze az már csak fikció, hogy esetleg ez lehet-e a hátterében annak, hogy Vettel elvitte a pole-t, gyakorlatilag ember nem volt, aki nem a ferkát várta a pole-ba tegnap. Nem tudni. Már az meglepő volt, hogy Massa elverte Alonsot először, ráadásul az sem volt bekalkulált, hogy nem Ferrari pole lesz. Összességében azért objektíven és utálattól mentesen, szerintem nem sokan támadhatják meg azt az állítást, hogy Alonso jobb pilóta Massánál. Szóval nem nagyon kalkulálok azzal, hogy a tegnapi sorrend trend maradna idénre.

A futamról: Vettel már tavaly bebizonyította, hogy nem különösebben bír nyomás alatt versenyezni. Most két pokoli erős ferka lesz mögötte, új szabályok, új versenykörülmények. Az az érzésem, hogy piros győzelem lesz ma és Vettel hamar elköszön a vezető helyétől.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.03.14. 12:06:45

Kralo írta:
Amúgy az RTL Klub is felzaklatott azzal, hogy péntek este úgy tettek a híradóban, mintha csak egy szabadedzés lett volna aznap... nah persze másnap is csak azzal az eggyel foglalkoztak.
Az is meglepett, hogy a stúdióbeszélgetésben a harmadikról is csak egy fél mondatot említettek meg, pedig kíváncsi lettem volna rá, mert lemaradtam róla. Sebaj.

Szerk.:
http://f1vilag.hu/hirek/alonso-motorjat ... te-ferrari

Így, hogy mindkét Ferrariban ki kellett cserélni az erőforrást... több mint jogos aggodalomra adhat okot a vörösöknél.
most nekem sem tetszett, mindig meg szokták említeni a 3.edzés végeredményét,legalábbis első 5-10et normálisan, most meg még Czollner is alig dumált róla...

Ferrari 1et akkor el is használt a 8ból,bár szerintem érthető,nem akarnak rögtön elejétől kapaszkodni,és érzik,h ma nyerhetnek is,ezért nem rizikóznak.

Schumi nyilatkozta,h egyelőre a dobogót nem tartja reálisnak (legalábbis magától),és hogy bőven lehetnek meglepetések izgalmak (sablonos kissé) az első kanyarban,hiszen új nekik az ennyire megtankolt verda,de alig várja :D mindenesetre pontot szeretne szerezni. (azért ez remélem,h minimum elvárás)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Kralo
Entrenador del Barça

2010.03.14. 11:26:52

Fecooo írta:köszönöm! Kralo, arról a szabályról tudtam, sejtettem is, h arról van szó, de ritka bénán fogalmaztak ismét az NSO-n, így nem voltam benne biztos, h jóra gondoltam...

„Helyi idő szerinti délelőtt 10 órakor – amikor az FIA szabályai lehetővé teszik – a szerelők nekiláttak a motor kicserélésének” – olvasható a Ferrari közleményében." --- ebből mindenre lehet gondolni, csak arra nem, ami a valós ok...
Jah, értem. Csak a címet olvastam, nem szoktam én ilyen ügyekben felkeresni az nso-t, éppen a jelenlegi probléma miatt is.

Amúgy az RTL Klub is felzaklatott azzal, hogy péntek este úgy tettek a híradóban, mintha csak egy szabadedzés lett volna aznap... nah persze másnap is csak azzal az eggyel foglalkoztak.
Az is meglepett, hogy a stúdióbeszélgetésben a harmadikról is csak egy fél mondatot említettek meg, pedig kíváncsi lettem volna rá, mert lemaradtam róla. Sebaj.

Szerk.:

http://f1vilag.hu/hirek/alonso-motorjat ... te-ferrari

Így, hogy mindkét Ferrariban ki kellett cserélni az erőforrást... több mint jogos aggodalomra adhat okot a vörösöknél.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.03.14. 11:17:06

köszönöm! Kralo, arról a szabályról tudtam, sejtettem is, h arról van szó, de ritka bénán fogalmaztak ismét az NSO-n, így nem voltam benne biztos, h jóra gondoltam...

„Helyi idő szerinti délelőtt 10 órakor – amikor az FIA szabályai lehetővé teszik – a szerelők nekiláttak a motor kicserélésének” – olvasható a Ferrari közleményében."

ebből mindenre lehet gondolni, csak arra nem, ami a valós ok, ezért is kérdeztem rá, hiszen ezt lehet úgy is érteni, h 10 órakor engedélyezett a motorcsere...
Kralo
Entrenador del Barça

2010.03.14. 11:14:58

Fecooo írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/fo ... at-2021041

kérdés: most az NSO fogalmazott hülyén, vagy van egy új szabály, amiről még nem hallottam?
"Az olasz istálló büntetlenül cserélhette ki a motort, hiszen egy szezonban nyolc darab nyolchengerest oszthat be minden egyes pilóta, azokat pedig tetszőlegesen variálhatják a versenyeken. A tíz rajthelyes büntetés csak a kilencedik motor bevetése után sújtja a versenyzőt." - f1hirek.hu

Ez annyira nem új szabály.

Ozsi!

Fura volt, hogy Alonsonak nem kellett szurkolnom, hogy jusson be a 2. illetve a 3. etapba, ugyanakkor amikor kezdett elégedett mosoly lenni az arcomon, akkor Alonso hibázhatott utolsó körén. Ehh. Remélem futamon, azért majd megráncigálja Massa bajszát.
Úgy néz ki erős lett a Ferrari, de megvárnám a futamot. Ki tudja, lehet a Mercisek inkább a futamra hangolták be jobban az autót, és végül meglepetés vár mindenkit. Esetleg... az ésszerű gumiválasztást csak Sutil alkalmazta, aztán röhögve körbeautózza majd a mezőnyt.

A leginkább arra leszek kíváncsi, hogy vonatozás lesz és körözés egymástól lemaradva másodpercekre, néha elhaladva egy újonc istálló autói mellett, VAGY folyton lesz valami akció, mert mindenki küzdeni fog valamikor a kopó gumikkal és a körülményekkel, csak mindenki máskor.

Kicsit a közvetítés is káosz volt, de lehet csak megoszlott a figyelem a több autó miatt, nah meg hiányzott oldalról az az eredményjelző, hogy ki hol áll éppen.

Tegnapi nap mondata: Itt jön Petrov a Zsigulival.

Lássuk a medvét! Kevesebb, mint 2 óra.
ab1daL
Director del Fútbol

2010.03.14. 11:14:53

Fecooo írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/fo ... at-2021041

kérdés: most az NSO fogalmazott hülyén, vagy van egy új szabály, amiről még nem hallottam?
Előbbi. :) Ugyanúgy lehet 8 motort cserélni, büntetlenül. Egyébként azt a motort amit kicseréltek, megtartják és majd szabadedzéseken fog vele menni Felipe.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.03.14. 10:39:52

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/fo ... at-2021041

ozsimiki
Adminisztrátor

2010.03.14. 10:20:31

Kralo :!:

ennyire nem tetszett Alonso pirosban? vártam a postod,remélem verseny után írsz vmit majd. bár időmérő gyatra volt,sokat nem lehet róla írni ez tény.

(am nekem se tetszik elhiheted :twisted: :lol: )

3 óra se és kezdenek, nagyon várom,itt még több infót kaphatunk,h jelenleg melyik csapatok tartanak mennyire elől...

kíváncsi vok pl,h Massa verseny távon is le tudja e győzni Alonsot,és hogy Schumi 3 és fél év után hogyan jön el a rajtból (ezt nem igen lehet szimulálni) na meg,h milyen versenye lesz.

GO SCHUMI!
FORZA FERRARI!
Kép
gianni
Entrenador del Barça

2010.03.13. 13:53:14

Jó végre Alonsót ismét ott látni az elején ahogy stabilan az elsőségért harcolhat.
Holnap,ha nem lesz semmi rendellenesség akkor a ferrarik nyernek szerintem,mert versenytempójuk a legjobb(elvileg)de nem kell elszállni meg amúgy is maratoni hosszúságú a szezon.
GO ALONSO GO!
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.03.13. 13:39:52

Legalább a legvégére szűkítette Schumi a differenciát Rosberggel szemben, bement 3 tized alá, egyelőre valóban rozsdásnak tűnik egy-egy körön,remélem versenyen jobban fel tudja venni a ritmust, bár jelenleg szembetűnő a Red Bull & Ferrari uralom,de a Meki és a Merci szerintem azonos erejű.

ezek a szabályalkotók jó nagy marhák, végre mindenki üres tankkal dönthetné el a polet,erre behozzák azt,h mindenki azon a gumin kezd amivel időmérőn ment, így nem csodálom ezeket a differenciákat :roll:

tényleg unalmas volt ez az időmérő,versenyt nagyon kíváncsian várom, +170kg szuper lágyon,hm...

azért remélem következő pár futamon egyre feljebb jön majd a Merci,és Schumi is.

Holnap egy 5-6.helynek örülnék tőle, dobogó egyelőre nem elvárás.

GO SCHUMI!

(holnapi versenyt ha már nem ő,akkor nyerje vagy Vettel,vagy Massa,aki megmutatta,h nem csak a motiválatlan Kimit tudta megverni,így tovább Felipe,bár még természetesen ez csak egy apró részsiker)
Kép
Válasz küldése