2014.06.01. 20:54:09
Visszasírtam a tegnapi játékvezetést....
Amit itt műveltek a végén az vérlázító volt! 59:15nél megállt a játék, az óra is, jött egy időkérés...mire visszajöttem 59:31 volt az órán...Hogy hova lopták el azt a 16 másodpercet azt nem tudom. Ilyet tényleg nem láttam még soha.
Tomas is belement Chemaba a végén,az 99%ban belemenés,itt megkapta a barca a labdát.
Mindegy,szép eredmény így is, ott vagyunk a szűk elitben,hiába nem tetszik ez az ehf-nek,le kell nyelniük.
jövőre még erősebbek leszünk, szél megerősítva, Nagy Lacinak nem kell annyit majd védekeznie, azt majd Zeitz megoldja. Ez sokat számíthat.
Barca erős lesz jövőre is, PSG is, Kiel mindig odamakkolja magát, illetve a Vardar Skopjere kell figyelni még,ha csak a fele pletyke megvalósul,akkor ütős kis csapat lesz ott.
Flensburgnak grat, fele ilyen mentalitással az MKB-nak is összejöhetett volna!
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."