Durant akkora maxot kapott mint a ház Ibaka meg ha jól emlékszem akkor 4év 50 milliót kapott.
Talma szokott ide írni néha, nem baj hogy Miamis vannak ilyen emberek a földön kik nem találják a helyüket a világban:lol:
Viccet félre téve, én azt is elolvasom mindig amit írtok mindegy hogy melyik csapat szurkolója, de jó volt Talmától az irónia
Ma meg szerintem kikapunk, de szoros meccsen, sok volt a változás nem állt még úgy össze a csapat, James gondolom megint jön mint a tehervonat, de érdekes meccs lesz az biztos.Aztán az is lehet, hogy a ceremónia kicsit bealtatja őket, mi meg harapni azt biztos hogy fogunk, kérdés a játékunk mennyire lesz gördülékeny.
Szóval fogadás szempontjából szerintem az a bölcs amit Game tett hogy +9 Celtics.
Másik meccsen Lakers győzelmet várok, főleg hogy Curry kezd mert Kaman nem tudja vállalni a játékot, Nowitzki tudjuk sérült, Westet kitették rengeteg a gond Dallasban, igaz úgy tudom Bryant nem játszik, de Howardra nem igazán lesz ember, bár ki tudja, Carlisle nagy mágus
szerk: Bobcatsért én is szorítok egy kicsit, illetve egy játékosért nevezetesen Kidd-Gilchristért, jóval többre képes mint amit mostanában mutat, s nagyon leszólják a srácot, én meg nem hiszem el

Atletikus, jól olvassa a játékot, jól védekezik, dobni nem tud de nagyon harcias, s ilyen játékos akaratból sokat tud fejlődni, én hiszek benne
Molly McGrath @MollyAMcGrath
I asked Doc Rivers what the Celtics will do during Heat ring ceremony. He joked "Watch Homeland" but added that they'll stay in locker room.
Vicces lesz hogy ott ülünk de azért halljuk a kinti hangokat, nem tudom elképzelni, hogy jó értelemben ne állatként fussunk ki a parkettre.S igen megint mekkora parasztok vagyunk hogy nem megyünk ki tudom tudom

Doc elmondta tiszteljük az ellenfelet s azt amit tavaly elértek de Doc mondta hogy nem akarja hogy kimenjünk, mert igaz szokatlan hogy csúszás lesz, de azt szeretné hogy a csapat a meccsre koncentráljon ezért bent tart mindenkit az öltözőben s az + fél óra jó lesz relaxációnak és átbeszélni még dolgokat.