Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Lehet, hogy egy lehettelnyit nekünk fújnak a bírók, de VÉDEKEZÜNK! VÉDEKEZÜNK! El sem hiszem, hogy ez a New York Knicks...Ordog írta:Én azt inkább flopnak fújtam volna... igazi színészi vénával volt ellátva az a mozdulat:)Tocy írta:Itt is mi nocallok voltak...Chandler mekkorát lökött...
Igen, kicsit így feltünőbb, hogy ellenünk van, és kifejezetten figyelem ezt. Nálunk is ezek a looseball fault-ok...Tocy írta:Ellenünk is ez volt, loose ball foul állandóan stb...és még be is esnek a dobhatatlan helyzetekből eleresztett triplák...Eazzy írta:Na lassan elég lesz már ebből a sok fals fújásból. Értem én hogy hazai pálya, de azért nah.
Ellenünk is ez volt, loose ball foul állandóan stb...és még be is esnek a dobhatatlan helyzetekből eleresztett triplák...Eazzy írta:Na lassan elég lesz már ebből a sok fals fújásból. Értem én hogy hazai pálya, de azért nah.
LeaguePassen nézem most, eddig nem vészes.neobarca írta:Te min nézed? Nekem kb mindenhol szaggat...Eazzy írta:Na lassan elég lesz már ebből a sok fals fújásból. Értem én hogy hazai pálya, de azért nah.
Te min nézed? Nekem kb mindenhol szaggat...Eazzy írta:Na lassan elég lesz már ebből a sok fals fújásból. Értem én hogy hazai pálya, de azért nah.
Én ezen nézem:Ordog írta:http://www.lshunter.tv/basketball-live- ... video.html
Én ezen szoktam találni jó kis NBA streameket, hajnalban ezen néztem végig a Brooklyn Nets meccsét (jóféle volt), most pedig találtam a Knicks-re egy arabot:))
Köszönöm szépen! Már nagyon várom!Slither írta:Itt lesz majd egy elég jó stream: http://vespdos.blogspot.com.es/p/r3.htmlneobarca írta: Akkor asszem marad Game opció...
Itt lesz majd egy elég jó stream: http://vespdos.blogspot.com.es/p/r3.htmlneobarca írta: Akkor asszem marad Game opció...
Remek. Amilyen figyelmes vagyok, valszeg elfelejteném lemondani. Mobilnettel is így voltam. 3hónapig ingyen volt aztán fél évig még fizettem mire feltűnt, hogy mi az a 31rugó a számlámon...Slither írta:Mert regisztrálni kell, és csak utána használhatód a szolgáltatást. A bankkártya meg azért kell, mert automatikusan előfizető leszel az ingyenes időszak után ha nem mondod le.neobarca írta:
Amúgy lehet én vagyok a bambóbéla, de League Passon nem látom, hol tudnám nézni a meccset. Hol találom amire rá kell kattintani? + állandóan kéri hogy reggeljek meg credit card meg bla bla...
Mert regisztrálni kell, és csak utána használhatód a szolgáltatást. A bankkártya meg azért kell, mert automatikusan előfizető leszel az ingyenes időszak után ha nem mondod le.neobarca írta:
Amúgy lehet én vagyok a bambóbéla, de League Passon nem látom, hol tudnám nézni a meccset. Hol találom amire rá kell kattintani? + állandóan kéri hogy reggeljek meg credit card meg bla bla...
Slither írta:Mikor volt Bosh nagy block király, még középiskolában?neobarca írta:Igazi blck király volt és nagyokat zsákolt. Most kifinomultabb lett sztem. Öregszik...![]()
Mert hogy NBA-ben sosem volt produktív ilyen téren, az biztos.![]()
Bár ha az 1.4-es átlagot jónak vesszük, akkor tényleg az volt.
Szerintem még Wade-nek is volt ilyen átlagaSlither írta:Mikor volt Bosh nagy block király, még középiskolában?neobarca írta:Igazi blck király volt és nagyokat zsákolt. Most kifinomultabb lett sztem. Öregszik...![]()
Mert hogy NBA-ben sosem volt produktív ilyen téren, az biztos.![]()
Bár ha az 1.4-es átlagot jónak vesszük, akkor tényleg az volt.
Mikor volt Bosh nagy block király, még középiskolában?neobarca írta:Igazi blck király volt és nagyokat zsákolt. Most kifinomultabb lett sztem. Öregszik...
Köszönöm Game, köszönöm!Game90 írta:Párszor már be lett írva:neobarca írta:Kérdés! 6kor lesz A 76ers-Knicks meccs! Melyik oldalon érdemes nézni? Ti hol szoktátok? Előre is köszi!
www.thefirstrow.eu
![]()
Game90 írta:Chris Bosh 40 points vs Nuggets:
http://www.youtube.com/watch?v=8zOpEaIEzCU
Hiába szidják sokan, hogy pussy, a tegnapi meccsen is bizonyította, hogy az egyik legképzettebb magas a ligában.
Párszor már be lett írva:neobarca írta:Kérdés! 6kor lesz A 76ers-Knicks meccs! Melyik oldalon érdemes nézni? Ti hol szoktátok? Előre is köszi!