Na akkor ez kis összefoglaló a 76ers-Knicks meccsről.
Bár még korai bármit mondani, mert nagyon az elején vagyunk, határozottan látszik a fejlődés. Nem bánom, hogy ennyi veterán van nálunk. Röhögtem is, mert az utolsó 2 percben kb 1368 volt az össz életkor.
Woody valamit eltalált. Féltem tőle, hogy a másodedzőből lett edzőnek nem lesz akkora tekintélye, de a srácok rám hazudtolnak.
A legfeltűnőbb a 2 meccs alapján, hogy védekezünk. A szakkommentátorok is megjegyezték "excelent defend"...
Chandler alap, hogy olyan mint egy fal. Nem véletlenül lett tavaj az év védő játékosa. Bőven megéri a szerződését.
De ami a legjobban meglep az Melo. Küzd, hajt. Nem dobál mindenhonnan. Mintha kicserélték volna. Bár folyamatosan olvastam nyáron a róla szóló pozitív dolgokat, nem gondoltam volna, hogy tényleg ennyit fog változni.
Igazi húzóemberré lépett elő aki a csapat érdekeivel foglalkozik, nem pedig az egyéni érdemekkel. Passzol. El sem hiszem...
Nála nagyobb meglepetés J.R. Smith. A mai napnak talán ő volt a kulcsa. Már a Heat után is írtam, de most is erősödött bennem a gondolat. Talán egy leheletnyit komolyodott és meg akarja mutatni, ki nem kellett senkinek. Nem bánom, hogy maradt nálunk (más választása nem is lett volna) pedig okosabb biztos nem lett. És úgy néz ki mint egy kolumbiai sorozatgyilkos. Ezen mindig szakadok...
Amikor Lin távozott egy világ dőlt össze bennem. Azt hittem itt a vég. És amikor Feltont idehoztuk, mondom remek. De benne is kellemesen csalódtam. Jól teszi a dolgát.
Ahogyan Kidd is. Félelmetes, hogy ez a "tolószékes" ember milyen megoldásokra képes. Nem véletlenül volt Top 3 irányító anno.
Woody-val a csapat jobb lett. Dobjunk sokat de komolyan védekezzünk. Ez a mentalitás nagyon tetszik. És szimpatikus is. Elmondható, hogy ez a Knicks lassan egy mások által is szimpatikus csapattá érik.
Ráadásul még humorérzéke is van. Tudja, hogyan tuzelje fel a Gardent. Beküldi Wallacet akiért megőrül a közönség. És ő ezt élvezi hiába játszik 2-3 percet. (megjegyezném kiválóan) Persze biztos vagyok benne, hogy ha szorosabb lesz 1x az eredmény, a padon fog maradni.
Valamint az NBA legöregebb rookija is egy üde színfolt. Pigi is ügyes gyerek, csodálkozom, hogy nem játszott még az NBA-ban soha.
De, hogy a management honnan kukázza ezeket? Tavaly Lint is. A Showbizniszben otthon vannak az 1x száz! De ez NYC.
Összegezve nagyon tetszik, amerre haladunk, annak ellenére, hogy sokan leírták az öreg NYK-t.
Korai még bármit is mondani de ez a 2-0-ás kezdés nagyon jót tett...
Csak így tovább GO KNICKS GO!