Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.01.29. 10:20:52

Replay írta:Roddick bekezdett, Sampras-t idézve.
Az ilyen meccsekért érdemes élni, mi lesz még itt!

Uhh, hát eddig Roddick szinte kiszolgálja Federer-t, nagyon csúnya hibákat csinált.
Semmi se lesz, nagyon mérges vok Roddickra...elizgulja mint vmi serdülő. ütött pár szépet a svájci,de ezt Roddick odaadta, ovis hibák, még jó h van ebben a mezőnyben pár olyan,aki nem szharik be a svájci neve hallatán :evil:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Bogika87
Jugador d'estrella

2009.01.29. 10:05:35

Elöször is:
Allez Roger :twisted: :twisted: :twisted:
Másodszor:
Uuuu Miki mi lesz itt a nőknél és a férfiaknál is egymás ellen?? :D :D
Közben:
Ott is van dupla break :)
Hajrá Roger :!:
¡¡¡ Boti, boti, boti Madridista qui no boti!Salude los Campeones!!!
¡¡¡ Copa,Lliga i Champions!!!
Replay
Director del Fútbol

2009.01.29. 09:48:32

Roddick bekezdett, Sampras-t idézve.
Az ilyen meccsekért érdemes élni, mi lesz még itt!

Uhh, hát eddig Roddick szinte kiszolgálja Federer-t, nagyon csúnya hibákat csinált.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.01.29. 09:14:43

Talán tavalyi Miami-s győzelméből erőt meríthet+ edzője szerint gyorsabb lett, leadott 5-6 kilót. meglátjuk, remélem azért szoros lesz.

Más:

Kézivébén a híressé vált német edzői kirohanás:

http://www.youtube.com/watch?v=gMXtset8 ... re=related

:lol: bírók nem állították meg az órát utcsó 20másodpercben, így lepörgött,és németeknek nem volt sanszuk egyenlíteni,bár most nem sajnálom őket, kaptak már eleget a bíróktól, most vettek is el.
Kép
Replay
Director del Fútbol

2009.01.29. 08:53:57

ozsimiki írta:Most se látok sok esélyt Roddick győzelmére (egyszer már bejött 8) ),de GO ANDY!!!
Én sem.
Akkor lenne esélye, ha Federer különösen rossz napot fogna ki (amire láttunk már példát utóbbi időben).
Nem hiába mondják, hogy Roddick játéka fekszik a svájci számára (Nadal-é meg nagyon nem), ráadásul ha vki nagyon-nagyon sokszor kikap valakitől (15x), akkor egy idő után fejben ezt már nagyon nehéz feldolgozni.

Sőt, Federer-nél fejlődést látok tavalyhoz képest, mig Roddick ugyanazt csinálja és nem sok esélye lett volna egy 100%-os Djokovics ellen.

De jó, azért láttam pozitiv dolgokat, pl hálónál ügyesebb volt :)

Kedvcsinálónak hatalmas! :D
http://www.youtube.com/watch?v=qrlTWE9s ... z.blog.hu/
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.01.29. 07:48:51

Safina-Serena Williams döntő lesz a csajoknál szombaton.

Csak Safina meccsét láttam félig,de nagyon szimpatikusan nyomatja, nyilatkozata is a végén, nagyon helyén van. Ha nem Serena ellen játszana a döntőben, még neki is szurkolnék :D amúgy a világelsőség is lesz a tét kettejük mérkőzésén.

Bő 1.5 óra és kezdenek Andyék.

Most se látok sok esélyt Roddick győzelmére (egyszer már bejött 8) ),de GO ANDY!!!
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.01.28. 17:25:44

már ahogy leírta lentebb, akkor se ezt nézzék, amikor Pistol Pete még aktív volt, neki volt 13 Slame (összesen 14,de utána egyből visszavonult) mégse neki kedveztek, azt még elfogadtam amikor világelső volt,és kedvező sorsolást kapott ilyen tekintetben,most játszon ő később, legyen neki kevesebb pihije, így lenne fain, na mind1, Rafa remélem is így megnyeri.
Kép
Bogika87
Jugador d'estrella

2009.01.28. 16:30:32

Az esti meccs nappali meccs témában is az volt hogy Rogernek kedveznek meg most is...azért ebben én nem hiszek.
Djokovicnál hogy miért egy ilyen unalmas meccset tettek estire mikor az övéké 100 milliószor izgalmasabbnak igérkezett-áll. az amerikai közvetítési jogok-. ezt mi fanok úgysem tudjuk meg.
Erre nincs szabály ezt a szervezök döntik el...amúgy meg az idei AO-val nekem is vannak fenntartásaim de nem gondolom hogy ennyire kivételeznének a svájcival.
Viszont az is igaz hogy az egyik a 14. GS címre a másik meg a 6. GS címre készül... :roll: :roll:
Miki nem haragszom hiszen ez is "csak" sport nem az életem múlik rajta :roll: viszont Mirka a tehén és nem Rogi :D
Replay
Director del Fútbol

2009.01.28. 14:25:18

ozsimiki írta:
gondoltam erre,de ez gusztustalan, van rá szabály? ha van befogtam a szám. ha nincs,akkor szarják már le,h ki nyert itt már és ki nem, Nadal jogosan világelső, nehogy már neki legyen hátránya a torna folyamán. részemről erről ennyi a véleményem, lassan Roger Szent Tehén kategória lesz.
Nincs egységes szabály, a szervezők maguk döntenek ilyen esetben.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.01.28. 14:23:43

Replay írta:
@ozsimiki: sokat számit ám, hogy Nadal még nem nyert itt, hiába világelső.
gondoltam erre,de ez gusztustalan, van rá szabály? ha van befogtam a szám. ha nincs,akkor szarják már le,h ki nyert itt már és ki nem, Nadal jogosan világelső, nehogy már neki legyen hátránya a torna folyamán. részemről erről ennyi a véleményem, lassan Roger Szent Tehén kategória lesz.

Verdasco, meg ahogy írtam is már, tavaly az verte hülyére aki épp akarta, Davis kupán már jobb volt,most meg sima helye lesz a top 10ben, elképesztő javulás, Nadalnak se lesz könnyű dolga,de bízom Rafaban.
Kép
Replay
Director del Fútbol

2009.01.28. 14:17:56

De most komolyan:

Hát mióta tud igy teniszezni ez a Fernando Verdasco???

Tavaly láttam még áprilisban utoljára játszani, elég is volt belőle, borzasztó stilustalanul, unalmasan játszott...most meg parádézik, a nála sokkal technikásabb, menőbb Tsonga-t szó szerint oktatja, gyors, erős, kiváló szögeket üt, variálja a szerváit etc.

Ennyire jó hatással volt rá, hogy megszabadult Ana-tól? :D

Hát forró spanyolos hangulatú, gyilkos kis meccs lesz ez a Nadal-Verdasco, kötelező!

@ozsimiki: sokat számit ám, hogy Nadal még nem nyert itt, hiába világelső.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.01.28. 14:14:24

Bogi előre is elnézést kérek, remélem nem sértem nagyon meg a kedvencedet,de engem személy szerint eléggé felháborít:

Ugye most Rafael Nadal a világelső
Ugye most Rafael Nadal az első számú kiemelt

Mi a fenéért nem ő kezdi előbb az adott fordulót :?: :evil: :evil: most mi a fenéért a svájcinak kell kedvezni :?: 1 nap előnyben van, ami döntőnél (vagy ha az elődöntők már egy nap lesznek), akkor elődöntőnél 1 nap pihenéssel többet jelent :x miért neki? eddig nem volt úgy GS,h Rafa legyen az első számú kiemelt, meg is értettem még úgy ahogy,h Roger számára kedvez szinte minden, ehhez hasonló dolog, de MOST :?: :?: :?:

tudom,h apróságnak tűnhet,de ilyen körülmények között, folyamatos terhelés alatt, rengeteget jelenthet +1nap pihenés, ráhangolódás. vki szaki megmagyarázhatná nekem,h miért nem az aktuális világelsőnek kedveznek ebből a szempontból, mert azt kötve hiszem,h eddig amikor a svájci volt a világelső csak "mákja" volt vmiféle sorsolással 3435345alkalommal mindig...

Meccsekről: féltettem Rafa-t,de nagyon szépen helytállt, Verdasco meccsét én sem láttam lájvba,most nézem felvételről ,nagyon szép megmozdulások vannak,és 4.szettben szervál a spanyol breakelőnyből...

remélem spanyol elődöntő lesz, talán kedvez Nadalnak, ahogy Rogernek is,h Andy jutott neki.
Kép
Replay
Director del Fútbol

2009.01.28. 12:22:06

Na, csak továbbment szettveszteség nélkül Nadal.
De nem gondoltam volna, hogy Simon igy megszoritja a végére, esélyt sem adtam neki, főleg, hogy Monfils jobb volt nála, mikor feladta.

Nadal nem fáradt el, várhatóan tökéletesen ki tudja majd pihenni magát, aztán jöhet a vérbeli spanyol meccs Verdasco ellen.
Replay
Director del Fútbol

2009.01.28. 09:52:19

Nos, a Verdasco-Tsonga meccsről lemaradtam, majd felvételről megnézem.
Igy viszont Nadal-Verdasco spanyol csúcsmeccset várok, mindjárt kezd.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.01.27. 14:35:50

Bogika87 írta:
Miki hát jó játékosnak mákja is van meg nagy tehetsége is :wink: :wink:
Goo Rogi :roll: :roll:
6:3 3:0 :twisted: :twisted:
most szépen játszott,és teljesen lemosta ellenfelét, aki azért szerintem ennél többet tud, no sebaj.

de mint látod lejjebb írtam is,h innentől nincs nála jobb ezen a borításon, max egyenlő, azaz Nadal...

mert azért egy egészséges Djokovical szemben,vagy akár Murray, máshogy alakulhatott volna a játék képe, ott lehet elstresszeli, itt szinte tökéletesen nyomta, grt.
Kép
Bogika87
Jugador d'estrella

2009.01.27. 13:38:55

Khm adott neki egy biciklit amivel hazatekerhet 8) 8) 8)
Amúgy rég láttam ezt a Rogit :oops: :oops:
Nagyon remélem hogy ez tartós lesz :twisted: :twisted:
Allez Roger!!!
Replay
Director del Fútbol

2009.01.27. 13:35:26

El Payaso írta:Federer egy kicsit oktat, csak így tovább!
Hát mit szépitsük, kivégezte!
6-3/6-0/6-0

Ütött 12 ászt, 0 kettőshibát, 38nyerőt, 21-et hálónál, 70%-ban ütötte be az elsőket.

Roddick csomagolhat :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Replay 2009.01.27. 13:42:32-kor.
El Payaso
Capitá del Barça

2009.01.27. 13:19:27

Federer egy kicsit oktat, csak így tovább!
Köszönöm Istenem, hogy nem lettem realos!
Kép
Bogika87
Jugador d'estrella

2009.01.27. 13:06:29

Sziasztok :wink:
Safina nagyon "állat" volt,nagyon szeretem a kis Safint :D :D :D (lehet azért vok ennyire elfogult mert Safin nagy kedvenc) :oops:
Annyira birom azt élvezi h döntő szett breakhátrányól kell visszahoznia a meccseket 8) 8) Mindig ezt csinálja...játszik az ellenfelekkel :twisted:

Miki hát jó játékosnak mákja is van meg nagy tehetsége is :wink: :wink:
Goo Rogi :roll: :roll:
6:3 3:0 :twisted: :twisted:
Replay
Director del Fútbol

2009.01.27. 12:56:20

Federer meg sziporkázik, ha nála az előny, csodálatosan játszik, de ha nem, elbizonytalanodik.
Azért remélem, nem 3szettes lesz a meccs, jó lenne, ha az argentin megtudná szoritani.
Replay
Director del Fútbol

2009.01.27. 12:50:03

ozsimiki írta:Safina-Djokic 6-4, 4-6, 6-4

nagyon nagy csatát hozott, Djokic is megnyerhette volna, de mindketten viszonylag sokat hibáztak, főleg rengeteg kettős hiba született.

döntő szettben 4-4 nél 15-40ne volt Safinának, nem tudta megfordítani Djokics, 5-4 nél szerválhatott a meccsért, akkor Djokicnak volt 15-40,de az orosz megfordította, talán ezért érdemelte meg jobban a győzelmet.

am meglepően sokat tévedtek Djokic kárára, de challengekkel megoldotta.

Most pedig jönnek Federerék...
Sajnálom Dokicot, nagyot küzdött, szimpatikusan játszott, szabadkártyával idáig tolta.
Ha elkerülik a további sérülések, depressziók még lehet pár szép éve.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.01.27. 11:58:44

Safina-Djokic 6-4, 4-6, 6-4

nagyon nagy csatát hozott, Djokic is megnyerhette volna, de mindketten viszonylag sokat hibáztak, főleg rengeteg kettős hiba született.

döntő szettben 4-4 nél 15-40ne volt Safinának, nem tudta megfordítani Djokics, 5-4 nél szerválhatott a meccsért, akkor Djokicnak volt 15-40,de az orosz megfordította, talán ezért érdemelte meg jobban a győzelmet.

am meglepően sokat tévedtek Djokic kárára, de challengekkel megoldotta.

Most pedig jönnek Federerék...
Kép
Replay
Director del Fútbol

2009.01.27. 09:27:21

Nyilatkozott Djokovics, azt mondta, hogy fizikális problémái voltak, folyamatosan görcsöltek az izmai, kellemetlen volt számára Roddick-féle 200 feletti szervák, nem tudta magát kipihenni (Baghdatis után), és bár kérte a szervezőktől, hogy esti meccset játszhasson, nem engedték meg.

Roddick szimpatikusan nyilatkozott, hiszen elmondta, hogy sajnálja Djokovicsot, mert pontosan tudja, hogy keményen dolgozott idáig és rossz igy kiesni.

Közben jön a Safina-Dokic meccs, Jelena mellett fog állni a teljes aréna, szegény Safina csak magára számithat, nem tudom, Dokicnak milyen esélye van, hiszen sokkal fáradtabb, illetve még mindig 35fok van, mondjuk ez Safina-nak is hátrány, bár az orosz sokkal erősebb.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.01.27. 08:38:52

bevallom nem bíztam Andy-ben, pedig elég régóta egyik kedvencem, de ha már így alakult, remélem egy lehetséges Federer elleni elődöntőből úgy jönne ki, ahogy tavaly az év második felében tette, amikor is nagyon hosszú idő után megverte a svájcit.

Federernek mákja van, ha túljut a rendkívül tehetséges, de tapasztalatokkal még nem annyira rendelkező Del Potron, ami nemsokára kezdődik, akkor könnyen a döntőben találhatja magát. Ott pedig bármi megtörténhet, főleg úgy,h másik ágról jelenleg max vele egysúlyú van versenyben (Nadal),de jobb ezen a borításon nincs. persze a forma sokat fog számítani.

am nagyon könnyen előfordulhatott volna,h ismét Nadal-Tsonga, Djoko-Federer elődöntő alakul ki. bár ez még több fronton is változhat, remélem a felső ágon azért megvalósul,és Nadal visszavág a tavalyiért.
Kép
Replay
Director del Fútbol

2009.01.27. 07:58:19

Roddick végül továbbment, Djokovics meg feladta...

Nole - ahogy gondoltam - nagyon fáradtan, elcsigázott állapotban játszott, egyre jobban lassult, sok-sok hibával, mig Roddick brutál szerváival haladt előre, az első szettben nem volt breakje senkinek, igy Nole nyert röviditésben.

A második szett közepéig kellett várni az első breakre, amit Roddick nyert, ezzel el is dőlt a szett.

A harmadikban volt először breakje Djokovicsnak, de ekkor már totál vége volt, ápolták is, minden game után folyamatosan konzultált az ápolójával, itt már nagyon sima volt.

A negyediket még elkezdte, de ahogy Roddick breakelte, fel is adta.

Roddick (amerikai, 7.)–Djokovics (szerb, 3.) 6:7, 6:4, 6:2, 2:1-nél Djokovics feladta
Válasz küldése