Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Semmi se lesz, nagyon mérges vok Roddickra...elizgulja mint vmi serdülő. ütött pár szépet a svájci,de ezt Roddick odaadta, ovis hibák, még jó h van ebben a mezőnyben pár olyan,aki nem szharik be a svájci neve hallatánReplay írta:Roddick bekezdett, Sampras-t idézve.
Az ilyen meccsekért érdemes élni, mi lesz még itt!
Uhh, hát eddig Roddick szinte kiszolgálja Federer-t, nagyon csúnya hibákat csinált.
Én sem.ozsimiki írta:Most se látok sok esélyt Roddick győzelmére (egyszer már bejött),de GO ANDY!!!
Nincs egységes szabály, a szervezők maguk döntenek ilyen esetben.ozsimiki írta:
gondoltam erre,de ez gusztustalan, van rá szabály? ha van befogtam a szám. ha nincs,akkor szarják már le,h ki nyert itt már és ki nem, Nadal jogosan világelső, nehogy már neki legyen hátránya a torna folyamán. részemről erről ennyi a véleményem, lassan Roger Szent Tehén kategória lesz.
gondoltam erre,de ez gusztustalan, van rá szabály? ha van befogtam a szám. ha nincs,akkor szarják már le,h ki nyert itt már és ki nem, Nadal jogosan világelső, nehogy már neki legyen hátránya a torna folyamán. részemről erről ennyi a véleményem, lassan Roger Szent Tehén kategória lesz.Replay írta:
@ozsimiki: sokat számit ám, hogy Nadal még nem nyert itt, hiába világelső.
most szépen játszott,és teljesen lemosta ellenfelét, aki azért szerintem ennél többet tud, no sebaj.Bogika87 írta:
Miki hát jó játékosnak mákja is van meg nagy tehetsége is![]()
![]()
Goo Rogi![]()
![]()
6:3 3:0![]()
Hát mit szépitsük, kivégezte!El Payaso írta:Federer egy kicsit oktat, csak így tovább!
Sajnálom Dokicot, nagyot küzdött, szimpatikusan játszott, szabadkártyával idáig tolta.ozsimiki írta:Safina-Djokic 6-4, 4-6, 6-4
nagyon nagy csatát hozott, Djokic is megnyerhette volna, de mindketten viszonylag sokat hibáztak, főleg rengeteg kettős hiba született.
döntő szettben 4-4 nél 15-40ne volt Safinának, nem tudta megfordítani Djokics, 5-4 nél szerválhatott a meccsért, akkor Djokicnak volt 15-40,de az orosz megfordította, talán ezért érdemelte meg jobban a győzelmet.
am meglepően sokat tévedtek Djokic kárára, de challengekkel megoldotta.
Most pedig jönnek Federerék...