Zolee23 írta:REMY írta:Nem olvastam át minden Hsz-t, de szerintem említsük meg a Bobcats-t is

elképesztő mennyire JÓK !!!! pozitív a mérlegük.

remélem nem fognak nagyon visszaesni.
Az "elképesztően jó"-t kicsit túlzásnak érzem. Nyertek a foghíjas Pacers ellen, a Wolvesnél konkrétan a fél csapat nem játszott és még így is csak kettővel tudtak nyerni, a Wizards Wall és Nene nélkül D-Liga szint, a Dallast meg úgy verték hogy ők előző este meccset játszottak New Yorkban.
Mondjuk 7 meccs után pozitív a mérlegük, ez mondjuk már hatalmas előrelépés.
Az elképesztően jó tényleg kicsit erős, de azért magukhoz képest tényleg erőn felül teljesítenek egyelőre. Mondjuk érdekes, hogy miért működik idén az, ami tavaly nem működött. Olyan iszonyat nagy változások nem voltak a keretben, aki érkezett az is inkább a munkás kategóriába sorolható, mint a sztár-ba. Ráadásul a Gordon-Henderson páros tán már most elég sok meccset kihagyott az idén, márpedig ők elvileg húzó emberek lennének. Kemba jól láthatóan szintet lépett, Mullens-t is megtanították védekezni (ha még úgy is dobna, mint az előszezonban, akkor ő tényleg használható játékos lenne) viszont a legnagyobb reménységüket úgy tűnik bebukták. Byombo-t idén még hasznos kiegészítőnek is csak nagy merészséggel lehet nevezni. Kíváncsi leszek, hogy meddig tart ki a lendület, mert ez a keret szerintem még mindig az utolsó helyre jó csak. (Ahol egy Walker-Mullens-Henderson 3-asból próbálnak valakit bepromótálni az All-Star-ra ott azért gondok vannak.

) A különbség a tavalyihoz képest szvsz csak annyi, hogy idén jobban össze van rakva a csapat (ami ugye edző kérdés), kevésbé vannak összezuhanva fejben és idén a liga vezetősége is figyelmesebb, már előre szóltak nekik, hogy az Orlando-é lesz az 1/1, így nincs mire tankolni.
Tegnap esti Houston - New Orleans meccshez 2 gondolat:
1. Úgy látszik a Harden trade Houston-t kavarta fel legkevésbé. Néztem a nézőteret és tök piros volt az egész. Persze még véletlenül sem azért, mert mindenki összeöltözött, hanem mert kb csak üres székeket lehetett látni. Szerintem jó, ha félház volt.
2. Davis miatt ültem le a meccset megnézni és ez valami botrány volt. Ha valaki esetleg látta az beírhatná a véleményét, kíváncsi lennék rá, mert én majdnem hátast dobtam. Kb ha nem tudom, hogy ő az 1/1, jövőbeni FP meg hasonlók, akkor azt mondtam volna róla, hogy egy 38 éves fószer, aki veterán minimumért még ellézeng a pályán, mert éppen árverezik a házát és kell a pénz. Az persze látszott, hogy óriási tehetség a srác, 1-2 blockot még így is kiosztott, hogy konkrétan lesz*rta, hogy mi történik a meccsen de akkor is. Olyan szinten az látszott rajta, hogy ő most nem itt akar lenni, hogy az hihetetlen. Támadásoknál lement a gyenge oldali sarokba, ácsorgott végig egy centit nem mozdult a labda felé. Dobásoknál ő volt az első, aki elindult hátra, a támadó pattanó gondolata sem sokszor fordult meg a fejében (1-re emlékszem ami szép volt, de az is kb azért volt, mert valahogy ott felejtette magát a palánk környékén és ha már ott volt akkor felugrott, mert miért ne) Védő oldalon kiosztott 1-2 durva sapeszt, de ott sem láttam rajta azt, hogy itt ő az úr és szétszed mindenkit, egyszerűen nem volt energia a játékában. Persze tudom, hogy ez csak egy meccs, mindenkinek lehetnek rossz napjai, meg már idén is nem egyszer állatkodott. Csak az a bajom, hogy én az akarás hiányát láttam rajta, nem azt, hogy nem megy neki.
Nézte esetleg valaki más is?
szerk.: Ja, és apa kezdődik!!