Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nekem egy 45%-kal ( most éppen 46,9 ) tüzelő scorer, aki semmi másra nem jó, nem tud passzolni, nem mozog labda nélkül, alig védekezik, és lehetetlen helyzetekben is inkább eldobja, folyamatosan rossz döntéseket hozva, önző módon, na az nálam bőven túl van értékelve, ha azt mondják róla, hogy MVP-esélyes, meg top5 meg hasonló. Semmi másra nem jó, mint dobni, és abban sem közelíti meg pl Durant szintjétZolee23 írta:Az a helyzet hogy többször dobálja be, mint nem. A túl van értékelve szintén megítélés kérdése, Iverson is masszívan túl volt, vagy Bryant.Tocy írta: Ez megítélés kérdése, nálam nem fér bele, hogy ennyi ökörséget vállaljon egy meccsen még akkor sem, ha bedobja. Amúgy se dobja, egy-két meccs kivételével. Túl van ő értékelve bőven...
Az a helyzet hogy többször dobálja be, mint nem. A túl van értékelve szintén megítélés kérdése, Iverson is masszívan túl volt, vagy Bryant.Tocy írta: Ez megítélés kérdése, nálam nem fér bele, hogy ennyi ökörséget vállaljon egy meccsen még akkor sem, ha bedobja. Amúgy se dobja, egy-két meccs kivételével. Túl van ő értékelve bőven...
Ez megítélés kérdése, nálam nem fér bele, hogy ennyi ökörséget vállaljon egy meccsen még akkor sem, ha bedobja. Amúgy se dobja, egy-két meccs kivételével. Túl van ő értékelve bőven...Zolee23 írta:Itt kicsit elvagyunk tévedve a Melo témában, top 5 scorer az ember a ligában, a liga egyik legképzettebb játékosa. Kiváló lepattanózó a posztján.
Az hogy emberrel eldobálja nála nem téma, úgy is bebassza. Nem beszélve arról hogy inkább adnám a labdát Melonak akkor is ha négy ember van rajta, mint mondjuk a fogyatékos Smithnek üresen.
Kíváncsi vagyok, hogy milyen büntetést kapnak majd."I apologize to all NBA fans. This was an unacceptable decision by the Spurs. Substantial sanctions will be forthcoming,"
Zolee23 írta:Itt kicsit elvagyunk tévedve a Melo témában, top 5 scorer az ember a ligában, a liga egyik legképzettebb játékosa. Kiváló lepattanózó a posztján.
Az hogy emberrel eldobálja nála nem téma, úgy is bebassza. Nem beszélve arról hogy inkább adnám a labdát Melonak akkor is ha négy ember van rajta, mint mondjuk a fogyatékos Smithnek üresen.
+1! Zsír!kanty írta:Értem, én már megszoktam, az lenne a fura, ha nem ezt tenné.Tocy írta:kanty, pont ez a bajom vele, hogy két emberről, lehetetlen pozícióban is eldobja, ahelyett, hogy passzolna
Értem, én már megszoktam, az lenne a fura, ha nem ezt tenné.Tocy írta:kanty, pont ez a bajom vele, hogy két emberről, lehetetlen pozícióban is eldobja, ahelyett, hogy passzolna
Gondolom azért mert Neked antipatikus, számomra viszont semleges.Tocy írta:Mihez képest jókanty írta:Ne bántsátok Melo-t, jó arc.
Szórakoztató, bajnok egyetlen csapat sem lesz Vele az élen, de a játékát jó nézni(ha megy neki).Nekem egy Sefoloshát jobb nézni, mint őt...
Mihez képest jókanty írta:Ne bántsátok Melo-t, jó arc.
Szórakoztató, bajnok egyetlen csapat sem lesz Vele az élen, de a játékát jó nézni(ha megy neki).
Tudom, szoktalak látni néha néha. Nem vagyok fent, csak aktív olvasó és magamban kommentező.Ordog írta:Szoktam néha írogatni az nba1.hu NYK topicjába is, te milyen néven szerepelsz ott?
Köszi Ordog! Ez jólesett.Ordog írta:Neo!
Csak hogy tudd, én is szeretem Anthony-t, imádom nézni a játékát főleg idén, hogy milyen könnyen szerzi a kosarait. Öröm nézni a srácot:) Ha kitart ez a forma az idény végéig, és hoz egy 27 pont 7 lepattanós átlagot, akkor akár még MVP is lehet belőle, főleg ha Amare is visszatér és Woody-nak sikerül úgy összetenni a csapatot hogy alapszakasz végén top3-ban legyenek
tavalytól New Yorknak szurkolok leginkább (Baron Davis miatt:), tudom hogy már nincs ott) no nem olyan fanatikusan, és azt kell mondjam, hogy idén még kelet 1-2. helyére is van esélye a csapatnak.
Miamit nehéz lesz elkapni alapszakaszban is, ha nem lesz komoly sérültjük, viszont a Brooklyn-t meg a Bostont meg lehet előzni... Ha pedig megvan a PO-ra a pályaelőny, ott már bármi megtörténhet egy HOT Anthony-val:) Így legyen
Hát nem tudom, lehet tényleg szerelmes vagyok belé. Majd megkérdezem a pszichológusomat.Sanama írta:Metta World Peace?
Amúgy senkinek sem a teljesítményével van baja, hanem idegesítő a csávó, ennyi.
ui: no offense, de neobarca nem vagy te egy kicsit szerelmes Meloba? Akármi a téma, valahogy kihozod,hogy Melo mekkora király![]()
Látszik, hogy nem nézel mostanában Knicks meccset. Persze nem kényszer a disznótor.Tocy írta:Kellene a fenének...ahol ő ott van, ott megöli a csapatjátékot, szépen dob 25-30 pontot, lekap mellé pár lepattanót, és idén nem mindig lusta védekezni se. Nagy kaland. Ez mellé baromi unszimpatikus is.
Jéééézusom az mekkora meccs volt. Emléxem egyből kapcsoltam be a gépet és valami orosz csatornán folytattam. De még úgy is szenzációs volt. És volt még hasonló pl a Boston ellen is.Tocy írta:Egy meccsére emlékszek, ami tetszett, az a tavalyi Bulls elleni OT-s ütközet, amit a Sport TV is adott, csak a végét már nem, mert Real-meccset kellett adniuk...ott nagyon szurkoltam a Knicksnek, hogy üssék szét a Chicagot, de kb ennyi.
Amaret, J.R.-t aláírom. De szegény Feltonnal mi a bajod?Tocy írta:Melo, Stat, J.R., Felton, mind-mind unszimpatikus ember ott, egyedül Chandlert bírom, meg Kiddet valamennyire.
Erre majd pár hónap múlva visszatérünk...Tocy írta:Ja igen, az MVP, mint Most Valuable Player. Ettől a címtől pedig messze van jelenleg...
Már ne haragudjatok meg, de az MP3. Nem is tudtok angolul, és oltjátok itt...Tocy írta:Kellene a fenének...ahol ő ott van, ott megöli a csapatjátékot, szépen dob 25-30 pontot, lekap mellé pár lepattanót, és idén nem mindig lusta védekezni se. Nagy kaland. Ez mellé baromi unszimpatikus is. Egy meccsére emlékszek, ami tetszett, az a tavalyi Bulls elleni OT-s ütközet, amit a Sport TV is adott, csak a végét már nem, mert Real-meccset kellett adniuk...ott nagyon szurkoltam a Knicksnek, hogy üssék szét a Chicagot, de kb ennyi, Melo, Stat, J.R., Felton, mind-mind unszimpatikus ember ott, egyedül Chandlert bírom, meg Kiddet valamennyire.neobarca írta:Öregem, hogy mi ez a Melo ellenesség. Kb a Miami és az OKC kivételével minden csapat összetenné a 2 kezét, ha lenne egy idei Meloja...Tocy írta:Mondjuk nálam is inkább Nets, mint Knicks...bocs, de Melo annyira lehúzza az összképet, hogy nem nagyon lehet kérdés
Direk emeltem ki a szócskát. Amit mostanában csinál, rá sem ismerek. Talán most érett be, Talán most lett meg a kellő inteligenciája és alázata ehez a játékhoz. Ne csodálkozzatok, ha idén ő lesz az MWP...
Ja igen, az MVP, mint Most Valuable Player. Ettől a címtől pedig messze van jelenleg...