Sanama írta:Metta World Peace?
Amúgy senkinek sem a teljesítményével van baja, hanem idegesítő a csávó, ennyi.
ui: no offense, de neobarca nem vagy te egy kicsit szerelmes Meloba? Akármi a téma, valahogy kihozod,hogy Melo mekkora király

Hát nem tudom, lehet tényleg szerelmes vagyok belé. Majd megkérdezem a pszichológusomat.

Csak nem szeretem, ha támadják. Kicsit úgy érzem olyan mint a fociban CR7. Mindenki utálja, pedig Isten adta tehetség. Jó azért Meló nem olyan nyálgép rinyapina mint a Ronika...
Tocy írta:Kellene a fenének...ahol ő ott van, ott megöli a csapatjátékot, szépen dob 25-30 pontot, lekap mellé pár lepattanót, és idén nem mindig lusta védekezni se. Nagy kaland. Ez mellé baromi unszimpatikus is.
Látszik, hogy nem nézel mostanában Knicks meccset. Persze nem kényszer a disznótor.

Mondom, megváltozott. Mellesleg azt azért megcáfolnám, hogy megöli a csapatjátékot. Idáig a Denverben tolta a Knicksen kívül. Ott azért szép sikerei voltak. A Denver nem jutott volna el nélküle oda ahova eljutott. Tudom-tudom verekedett is bla bla. Volt időszaka amikor egy idióta tégladobáló volt, de azért nem kell ráhúzni a vizes lepedőt. Vannak nála rosszabbak is.
Tocy írta:Egy meccsére emlékszek, ami tetszett, az a tavalyi Bulls elleni OT-s ütközet, amit a Sport TV is adott, csak a végét már nem, mert Real-meccset kellett adniuk...ott nagyon szurkoltam a Knicksnek, hogy üssék szét a Chicagot, de kb ennyi.
Jéééézusom az mekkora meccs volt. Emléxem egyből kapcsoltam be a gépet és valami orosz csatornán folytattam. De még úgy is szenzációs volt. És volt még hasonló pl a Boston ellen is.
Tocy írta:Melo, Stat, J.R., Felton, mind-mind unszimpatikus ember ott, egyedül Chandlert bírom, meg Kiddet valamennyire.
Amaret, J.R.-t aláírom. De szegény Feltonnal mi a bajod?
Tocy írta:Ja igen, az MVP, mint Most Valuable Player. Ettől a címtől pedig messze van jelenleg...
Erre majd pár hónap múlva visszatérünk...
Mind1 nem sértődöm meg, tudom ill remélem, hogy nem bántani akartok. Elfogult vagyok, lehet nagyon is, de sztem mindenkinek megvan a maga"keresztje". Nekem ebben az esetben Melo az...