USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
kanty
Llegenda del Barça

2012.12.01. 16:48:21

A Chiefs egyik játékosa előbb megölte a barátnőjét, aztán magával is végzett.
Még nincs megerősített információ, de nagy valószínűséggel Jovan Belcher-ról van szó...
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Tocy
Director del Fútbol

2012.11.30. 13:00:32

Zolee23 írta:
Tocy írta: Ez megítélés kérdése, nálam nem fér bele, hogy ennyi ökörséget vállaljon egy meccsen még akkor sem, ha bedobja. Amúgy se dobja, egy-két meccs kivételével. Túl van ő értékelve bőven...
Az a helyzet hogy többször dobálja be, mint nem. A túl van értékelve szintén megítélés kérdése, Iverson is masszívan túl volt, vagy Bryant.
Nekem egy 45%-kal ( most éppen 46,9 ) tüzelő scorer, aki semmi másra nem jó, nem tud passzolni, nem mozog labda nélkül, alig védekezik, és lehetetlen helyzetekben is inkább eldobja, folyamatosan rossz döntéseket hozva, önző módon, na az nálam bőven túl van értékelve, ha azt mondják róla, hogy MVP-esélyes, meg top5 meg hasonló. Semmi másra nem jó, mint dobni, és abban sem közelíti meg pl Durant szintjét :)
Zolee23
Capitá del Barça

2012.11.30. 12:13:08

Tocy írta: Ez megítélés kérdése, nálam nem fér bele, hogy ennyi ökörséget vállaljon egy meccsen még akkor sem, ha bedobja. Amúgy se dobja, egy-két meccs kivételével. Túl van ő értékelve bőven...
Az a helyzet hogy többször dobálja be, mint nem. A túl van értékelve szintén megítélés kérdése, Iverson is masszívan túl volt, vagy Bryant.
kanty
Llegenda del Barça

2012.11.30. 10:48:59

Én nem értem, hogy a Spurs miért kapna büntetést. Tudtommal nincs olyan szabály, amely azt írja elő, hogy nem hagyhatod ki a csapatból a legnagyobb sztárjaidat. Ha megbüntetik őket, az csak a ligát minősíti majd.
Tocy
Director del Fútbol

2012.11.30. 10:01:03

Zolee23 írta:Itt kicsit elvagyunk tévedve a Melo témában, top 5 scorer az ember a ligában, a liga egyik legképzettebb játékosa. Kiváló lepattanózó a posztján.

Az hogy emberrel eldobálja nála nem téma, úgy is bebassza. Nem beszélve arról hogy inkább adnám a labdát Melonak akkor is ha négy ember van rajta, mint mondjuk a fogyatékos Smithnek üresen.
Ez megítélés kérdése, nálam nem fér bele, hogy ennyi ökörséget vállaljon egy meccsen még akkor sem, ha bedobja. Amúgy se dobja, egy-két meccs kivételével. Túl van ő értékelve bőven...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.30. 09:07:36

Cumbee nem értek egyet ne haragudj.
Azzal hogy bebizonyosodott hogy nem lehet így eredményesnek lenni, meg hogy minek pihentetni.
5 nap alatt ez lett volna a Spurs 4ik meccse.

Én valahol pont emiatt is szeretem Popovichot hogy nem áll be ebbe a pénz orientált világba.
S igen is húzzon meg ilyet, mert kit érdekel hogy TNT-s meccs, meg országos közvetítés??
Pl milyen undorító volt, hogy "muszáj" volt megrendezni a Knicks-Miami meccset anno, mindenki tudta hogy a bevétel meg az országos közvetítés miatt nem maradhat el, pedig 2 nappal előtte a Nets-Nix elmaradt (s az is országos közvetítés lett volna) s megrendezték miközben NY fele víz alatt volt, de játszani kell mert üzlet.....Popovich ezt az egész rendszert figurázza ki, a DNP-OLD meg pl 1 szavas interjúival.
Óriási szarkazmus a részéről, nekem tetszik a pali.
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.11.30. 04:10:40

Stern:
"I apologize to all NBA fans. This was an unacceptable decision by the Spurs. Substantial sanctions will be forthcoming,"
Kíváncsi vagyok, hogy milyen büntetést kapnak majd.
Mondjuk minden tiszteletem Popovich-é, az egyik legjobb edzőnek tartom, de ennek aztán tényleg semmi értelme nem volt. Egyrészt 1 hónappal a szezon kezdete után nem hidzem, hogy bárki is halálosan fáradt lenne, másrészt tavaly eléggé bebizonyosodott, hogy nem ez a járható út. A PO-ban eléggé kijött, hogy nem lehet 13 emberes rotációval játszani.

(Aki nem tudná, hogy miről van szó: 2 mérkőzéses meccsnapon a Miami elleni rangadón, ami nem mellesleg nemzeti TV-s meccs Pop úgy döntött, hogy a 3 sztárját inkább ma nem játszatja)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.30. 00:19:44

Eazzynek köszönjük a videót, tanulságos volt :D
Még jó hogy már addigra elaludtam :P
De majd PP dob egy buzzer clutch 3ast ellenetek, aztán majd odaszúr ahol a legjobban fáj :lol:
De viccet félre téve kemény volt, imádom PP-t szegényt nagyon beütlették a hintába, mondjuk ez is tényleg jól tükrözi a meccset, hogy az eddigi szezonban hulla gyenge Joe Johnson parádézott ellenünk, s még ilyet is nyomott a kapitányunknak :D
Öreg ember nem vénember, de PP nehezen tápászkodott fel :D

Mello témában ismeri szerintem mindenki a véleményemet, én Tocy álláspontját képviselem, illetve a nagy denveri szép sikereknél, remélem nem felejtjük el, hogy egyszer voltak konf döntősök, s csókolom!Melo mindig kiesett eddig az első körökben, rendben kell egy csapat mellé, s inkább ő dobja el mint Smith, de akkor már azt mondom, adjuk oda Kiddnek, ő 86 évesen is több játékintelligenciával lesz megáldva félszemmel tolókocsiból mint Melo valaha.Szóval scorer, utolsó dobást is rábíznám, de hogy egy iszonyat agyatlan ember az is biztos.

Rondo 2 meccs (Bucks-Blazers) , várható volt, ökör volt, lehet tényleg benne volt az hogy Hump lesapkázta előtte nem sokkal.Humo viszont nem kapott semmit, ezen azért meglepődtem, ő is rendesen benne volt a bugiban.
http://www.youtube.com/watch?v=LvhI0sbs8jw

Derek Fisher :arrow: Dallas

Bogut meg...Kiderült hogy elsumákolták a sérülését, s nagyobb lehet a baj, mint ami írtak, nagyszerű...Kb majdnem minden fantasy ligámban benne van :D
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.11.29. 20:58:29

Zolee23 írta:Itt kicsit elvagyunk tévedve a Melo témában, top 5 scorer az ember a ligában, a liga egyik legképzettebb játékosa. Kiváló lepattanózó a posztján.

Az hogy emberrel eldobálja nála nem téma, úgy is bebassza. Nem beszélve arról hogy inkább adnám a labdát Melonak akkor is ha négy ember van rajta, mint mondjuk a fogyatékos Smithnek üresen.
:) Jó érzés ilyeneket olvasni! Köszi!
Sztem azt beismerhetjük, hogy kiváló képességekkel van megáldva a srác. Más kérdés, hogy a viselkedése és a stílusa néha nem a leg szívmelengetőbb. Van akinek tetszik, van akinek nem. Mindenkinek az egyéni joga, hogy eldöntse.

Én ezzel a "vitát" berekesztem. :wink:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Zolee23
Capitá del Barça

2012.11.29. 20:22:26

Itt kicsit elvagyunk tévedve a Melo témában, top 5 scorer az ember a ligában, a liga egyik legképzettebb játékosa. Kiváló lepattanózó a posztján.

Tocy
Director del Fútbol

2012.11.29. 18:48:40

És különben nem utálnám ennyire, és nem tartanám annak, aminek most :D
neobarca
Director del Fútbol

2012.11.29. 18:20:22

kanty írta:
Tocy írta:kanty, pont ez a bajom vele, hogy két emberről, lehetetlen pozícióban is eldobja, ahelyett, hogy passzolna :D
Értem, én már megszoktam, az lenne a fura, ha nem ezt tenné. :D
+1! Zsír! :P
Különben nem hívnák Carmelo Anthonynak... 8) :lol:

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
kanty
Llegenda del Barça

2012.11.29. 18:08:46

Tocy írta:kanty, pont ez a bajom vele, hogy két emberről, lehetetlen pozícióban is eldobja, ahelyett, hogy passzolna :D
Értem, én már megszoktam, az lenne a fura, ha nem ezt tenné. :D
Tocy
Director del Fútbol

2012.11.29. 18:05:10

kanty, pont ez a bajom vele, hogy két emberről, lehetetlen pozícióban is eldobja, ahelyett, hogy passzolna :D
PCsabi
aka Game90

2012.11.29. 17:53:17

Ha Joe Johnson bárkivel csinálja ezt, akkor is röhögök, mint az állat, de így, hogy PP az áldozat, még jobban visítok... :lol:

Rondo-nál meg kicsit elgurult a gyógyszer. De ő legalább nem fake tough guy, mint Garnett. RR-nek kinéz egy 2 meccses eltiltás, nem tudom, hogy ki ellen játszik majd a Celtics, de nélküle azért nehéz lesz.

Ezzel a képpel különösen üt :D

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kanty
Llegenda del Barça

2012.11.29. 17:47:47

Tocy írta:
kanty írta:Ne bántsátok Melo-t, jó arc.
Szórakoztató, bajnok egyetlen csapat sem lesz Vele az élen, de a játékát jó nézni(ha megy neki).
Mihez képest jó :D Nekem egy Sefoloshát jobb nézni, mint őt...
Gondolom azért mert Neked antipatikus, számomra viszont semleges.
Azért, ha elkapja a gépszíj, akkor csinál durva dolgokat. Két emberről, lehetetlen helyről és pozícióból is bevágja. S idén azért erre volt már párszor péld. Persze MV(V)P nem lesz, de abszolút vállalható eddig, ha Knicks drukker lennék én is örülnék a játékának, mint majom a farkának.
Tocy
Director del Fútbol

2012.11.29. 17:42:19

kanty írta:Ne bántsátok Melo-t, jó arc.
Szórakoztató, bajnok egyetlen csapat sem lesz Vele az élen, de a játékát jó nézni(ha megy neki).
Mihez képest jó :D Nekem egy Sefoloshát jobb nézni, mint őt...
kanty
Llegenda del Barça

2012.11.29. 17:18:33

Ne bántsátok Melo-t, jó arc.
neobarca
Director del Fútbol

2012.11.29. 17:03:43

Ordog írta:Szoktam néha írogatni az nba1.hu NYK topicjába is, te milyen néven szerepelsz ott?
Tudom, szoktalak látni néha néha. Nem vagyok fent, csak aktív olvasó és magamban kommentező. :lol: :lol: :lol:
De tervben van, hogy reggelek és kiadom magamból ott is, ami bennem van... :lol: 8)

Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2012.11.29. 16:54:56

Szoktam néha írogatni az nba1.hu NYK topicjába is, te milyen néven szerepelsz ott?
neobarca
Director del Fútbol

2012.11.29. 16:31:36

Ordog írta:Neo!

Csak hogy tudd, én is szeretem Anthony-t, imádom nézni a játékát főleg idén, hogy milyen könnyen szerzi a kosarait. Öröm nézni a srácot:) Ha kitart ez a forma az idény végéig, és hoz egy 27 pont 7 lepattanós átlagot, akkor akár még MVP is lehet belőle, főleg ha Amare is visszatér és Woody-nak sikerül úgy összetenni a csapatot hogy alapszakasz végén top3-ban legyenek 8)

tavalytól New Yorknak szurkolok leginkább (Baron Davis miatt:), tudom hogy már nincs ott) no nem olyan fanatikusan, és azt kell mondjam, hogy idén még kelet 1-2. helyére is van esélye a csapatnak.

Miamit nehéz lesz elkapni alapszakaszban is, ha nem lesz komoly sérültjük, viszont a Brooklyn-t meg a Bostont meg lehet előzni... Ha pedig megvan a PO-ra a pályaelőny, ott már bármi megtörténhet egy HOT Anthony-val:) Így legyen :wink:
Köszi Ordog! Ez jólesett. :wink: Akkor már 3-an vagyunk Magyarországon. Te, Starmelo az nba1 fórumról és én. :lol: :lol: :lol:
Minden esetre legyen igazad! Ámen!

Srácok! Mike Vinny Pauly a bulizóhármasra gondoltok? :lol: :lol: :lol:

Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2012.11.29. 16:21:33

Neo!

Csak hogy tudd, én is szeretem Anthony-t, imádom nézni a játékát főleg idén, hogy milyen könnyen szerzi a kosarait. Öröm nézni a srácot:) Ha kitart ez a forma az idény végéig, és hoz egy 27 pont 7 lepattanós átlagot, akkor akár még MVP is lehet belőle, főleg ha Amare is visszatér és Woody-nak sikerül úgy összetenni a csapatot hogy alapszakasz végén top3-ban legyenek 8)

tavalytól New Yorknak szurkolok leginkább (Baron Davis miatt:), tudom hogy már nincs ott) no nem olyan fanatikusan, és azt kell mondjam, hogy idén még kelet 1-2. helyére is van esélye a csapatnak.

Miamit nehéz lesz elkapni alapszakaszban is, ha nem lesz komoly sérültjük, viszont a Brooklyn-t meg a Bostont meg lehet előzni... Ha pedig megvan a PO-ra a pályaelőny, ott már bármi megtörténhet egy HOT Anthony-val:) Így legyen :wink:
Tocy
Director del Fútbol

2012.11.29. 16:08:57

Jaj, ne is sértődj, ebben a topicban szerintem szándékos sértés egyszer sem fordult még elő :D Az, hogy Melonak volt olyan időszaka, hogy tégladobáló volt...amióta a ligába érkezett, én nem emlékszem másik időszakára. Nem 10 vagy 20 meccs a mérce, és ugye passzolni idénre se tanult meg. A védekezése is maximum az eddigihez képest mondható jónak...ha Knicks-meccs van, és közben nézek mást, akkor azért bele szoktam nézni, láttam idén Anthonyt játszani, többször is. Nekem továbbra is egy scorer, aki alkalomadtán lepattanózni is tud. MVP-t meg erre nem igazán adnak. Illúzióid meg azért ne legyenek, nem hiszem, hogy 82 meccs után top5 csapat lesztek, akkor viszont a jobb csapatokból előbb fognak MVP-t választani...de ha csak az eddigi teljesítményét megnézzük, még mindig azt mondom, hogy James és Durant ( és jelenleg Bryant is ) köröket ver rá :)

Eazzy, az már MVF, Michael Vick's Fumbles :twisted:
neobarca
Director del Fútbol

2012.11.29. 15:37:06

Sanama írta:Metta World Peace?
Amúgy senkinek sem a teljesítményével van baja, hanem idegesítő a csávó, ennyi.

ui: no offense, de neobarca nem vagy te egy kicsit szerelmes Meloba? Akármi a téma, valahogy kihozod,hogy Melo mekkora király :P :twisted:
Hát nem tudom, lehet tényleg szerelmes vagyok belé. Majd megkérdezem a pszichológusomat. :lol: Csak nem szeretem, ha támadják. Kicsit úgy érzem olyan mint a fociban CR7. Mindenki utálja, pedig Isten adta tehetség. Jó azért Meló nem olyan nyálgép rinyapina mint a Ronika... :lol:
Tocy írta:Kellene a fenének...ahol ő ott van, ott megöli a csapatjátékot, szépen dob 25-30 pontot, lekap mellé pár lepattanót, és idén nem mindig lusta védekezni se. Nagy kaland. Ez mellé baromi unszimpatikus is.
Látszik, hogy nem nézel mostanában Knicks meccset. Persze nem kényszer a disznótor. :D Mondom, megváltozott. Mellesleg azt azért megcáfolnám, hogy megöli a csapatjátékot. Idáig a Denverben tolta a Knicksen kívül. Ott azért szép sikerei voltak. A Denver nem jutott volna el nélküle oda ahova eljutott. Tudom-tudom verekedett is bla bla. Volt időszaka amikor egy idióta tégladobáló volt, de azért nem kell ráhúzni a vizes lepedőt. Vannak nála rosszabbak is.

Tocy írta:Egy meccsére emlékszek, ami tetszett, az a tavalyi Bulls elleni OT-s ütközet, amit a Sport TV is adott, csak a végét már nem, mert Real-meccset kellett adniuk...ott nagyon szurkoltam a Knicksnek, hogy üssék szét a Chicagot, de kb ennyi.
Jéééézusom az mekkora meccs volt. Emléxem egyből kapcsoltam be a gépet és valami orosz csatornán folytattam. De még úgy is szenzációs volt. És volt még hasonló pl a Boston ellen is. :P
Tocy írta:Melo, Stat, J.R., Felton, mind-mind unszimpatikus ember ott, egyedül Chandlert bírom, meg Kiddet valamennyire.
Amaret, J.R.-t aláírom. De szegény Feltonnal mi a bajod? :D

Tocy írta:Ja igen, az MVP, mint Most Valuable Player. Ettől a címtől pedig messze van jelenleg...
Erre majd pár hónap múlva visszatérünk... ;)

Mind1 nem sértődöm meg, tudom ill remélem, hogy nem bántani akartok. Elfogult vagyok, lehet nagyon is, de sztem mindenkinek megvan a maga"keresztje". Nekem ebben az esetben Melo az... :oops: :wink:

Eazzy
Entrenador del Barça

2012.11.29. 15:20:22

Tocy írta:
neobarca írta:
Tocy írta:Mondjuk nálam is inkább Nets, mint Knicks...bocs, de Melo annyira lehúzza az összképet, hogy nem nagyon lehet kérdés :D
Öregem, hogy mi ez a Melo ellenesség. Kb a Miami és az OKC kivételével minden csapat összetenné a 2 kezét, ha lenne egy idei Meloja...
Direk emeltem ki a szócskát. Amit mostanában csinál, rá sem ismerek. Talán most érett be, Talán most lett meg a kellő inteligenciája és alázata ehez a játékhoz. Ne csodálkozzatok, ha idén ő lesz az MWP... :wink:
Kellene a fenének...ahol ő ott van, ott megöli a csapatjátékot, szépen dob 25-30 pontot, lekap mellé pár lepattanót, és idén nem mindig lusta védekezni se. Nagy kaland. Ez mellé baromi unszimpatikus is. Egy meccsére emlékszek, ami tetszett, az a tavalyi Bulls elleni OT-s ütközet, amit a Sport TV is adott, csak a végét már nem, mert Real-meccset kellett adniuk...ott nagyon szurkoltam a Knicksnek, hogy üssék szét a Chicagot, de kb ennyi, Melo, Stat, J.R., Felton, mind-mind unszimpatikus ember ott, egyedül Chandlert bírom, meg Kiddet valamennyire.

Ja igen, az MVP, mint Most Valuable Player. Ettől a címtől pedig messze van jelenleg...
Már ne haragudjatok meg, de az MP3. Nem is tudtok angolul, és oltjátok itt...
Válasz küldése