Na sima vereség volt a hajnali

Érdekességképp 2 meccsnél többet nem nyertünk egymás után (nem mintha ez most fennállna, mert L3 van ), de még PO bejutó helyen vagyunk

Viccet félre téve, továbbra is a pad nem tud hozni egy jó szintet, látok előrelépéseket, de minden meccs olyan, hogy ha elkezdi Doc kevergetni a kártyákat, KG leüli a szokásos pihenőjét, összeesik a rendszer.
Már el is kezdődtek a találgatások, Tyreke Evans állítólag célkeresztben ? Lee-Green-Bradley lehet "veszélyben".
Bár én nem tartom ezt jó gondolatnak, ha van ember aki inkozisztens akkor az Evans, én nem preferálnám.
Nálunk lassan jön Bradley (olyannyira hogy teljes edzésben van, s panaszmentes) akkor viszont valakit cserélni fogunk, Bradley-Terry-Lee és idevehetem Barbosát az tényleg sok.
Szezon elején is sok volt, de írtam hogy míg Bradley nincs nem olyan rossz ez.
3-8 a mérlegünk idegenben, vannak gondok, s ezt azért írom mert megint elkezdődött a Boston érának tényleg vége cikkek végtelen sorozata, meg az ennyi volt, s a nyuggerek lassan tényleg az utolsót pöfékelik ki

Mindig ez megy, örülök neki, hogy megint megjöttek ezek a cikkek, meg hangok, ezek szoktak minket motiválni

Bradleyvel várom, hogy javuljon a védekezés, mert ez a mi nagy gyengénk idén illetve a pad.
Most tényleg nem megbántva 1-2 szakírót, mert ezerszer többet látnak mint pé én, meg ott vannak, meg 30 éve nézik az NBA-t, de mikor azt írják az a Celtics nagy baja, hogy nincs igazi pontgyáros, az óriási butaság.
2008 óta azzal nyerjük a meccseket, hogy nem tudnak nekünk pontot dobni.Top védelmünk volt mindig is, s a szlogen továbbra is igaz, offense wins games, defense wins championships.Idén a védelmünk romokban, s nem az a baj, hogy nincs pontgyáros, Rondo az összes hátvéd közül a legjobb mezőnyszázalékkal dolgozik, KG továbbra is 16-7es ember, PP most nagy dobóhullámvölgyben, de még mindig csoszogva berak 20at.
Csapategységben volt, van az erőnk nem abban, hogy nincs 30 pontos emberünk mint Durant vagy James vagy Anthony.
No mindegy, ezek is vélemények, én sznte biztos vagyok benne, meg lesznek ezek cácfolva, s még ha december közepe is van, idő van, s ha rendbe lesz a védekezés, nem fognak a csapatok "kisujjból" 100akat dobálni, mert az viszont tény, mi 9/10szer nem dobunk 100at, ez eddig is így volt, ezután is így lesz, öregebb csapat, lassabb csapat (bár ez is gond és visszacsatolok a padra, hogy még nem érett össze, s ilyeneket sikerül olykor produkálni, hogy Sully 1 pont Terry 2, Green 3, végül is számtani sorozat

)
De igen is vannak fellángolások, s ezeket alapul véve tudom mondani van ebben a csapatban.De a kirakó még nem állt össze, idő mint a tenger, de hangsúlyozom nem baj, ha most levettek minket a térképről, surranó 8as pályán mindig jól megy
Ma Cavs otthon, b2b meccs, tegnap pihentetve voltak az öregek, Cavs nem a védekezéséről híres, érdekes kis meccs lesz, Irving val sok problémát fog nekünk is okozni, meg főleg Varejao, miután a pattanózás nem az erősségünk

Úgyhogy simán vereség van a maiban is, de bízom a fiúkban..
Lets go C's