Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mint ahogyan párszor már megfogalmaztam jelen pillanatban annyi aBarcaforever írta:Krojf:
Nem kommentálom se Erdeit, se Balzsayt meg nem is tudom már milyen felfedezetteket.(Csönttörő) Öcsi bácsi mondta a következőt:
,,A magyar boksznak nincs annyi sztárja, mint amennyi kinn van a világban."
A boksz lényege, a jó ellenfél megválasztása.Erdeit megnézném egy címegyeztető meccsen.Csak hát ő meg hülye lenne ilyen meccsen kiállni, így is multi.
Én ilyenkor azt szoktam mondani, hogy előbb-utóbb Madárt is "megrepteti" valamelyik talentum, aztán vége lesz az Erdei-sztorinak is.kanty írta:pacquaio jelenlegi legjobb profi boxolóBoixos írta:tegnap a barca mellett egy másik sportban is történelmet írtak!
a régóta nagyon várt manny pacquiao-ricky hatton meccsen a filippino barátunk azután, h előbb goldenboy oscar de la hoyával hagyatta abba a profibokszot, most az egyébként brutálisan kemény angol gyereket verte agyon, majdnem a szó szoros értelmében!
http://sportgeza.hu/boksz/2009/05/03/pa ... e_hattont/azért megnézném egy Mayweather ellen mit csinálna
![]()
jaja, utcsó két szakaszt néztem hétfőn, szimpatikus volt mindig is John, örültem a győzelmének, családja is tök aranyos.kanty írta:John Higgins nyerte a snooker VB-t. a döntőbe 19-8-ra vert Murphy-t.ezzel a skót(is) 3-szoros világbajnoknak mondhatja magát.gratulálok neki teljesen megérdemelte![]()
pacquaio jelenlegi legjobb profi boxolóBoixos írta:tegnap a barca mellett egy másik sportban is történelmet írtak!
a régóta nagyon várt manny pacquiao-ricky hatton meccsen a filippino barátunk azután, h előbb goldenboy oscar de la hoyával hagyatta abba a profibokszot, most az egyébként brutálisan kemény angol gyereket verte agyon, majdnem a szó szoros értelmében!
http://sportgeza.hu/boksz/2009/05/03/pa ... e_hattont/
Az első szettet 7:6-ra nyerte Nadal, a másodikat pedig 6:2-re.ozsimiki írta: Roma, Mesterek tornája:
döntőben pedig, NADAL-Djokovics, 22.45től felvételről adja az S1
GO RAFA!!!
Nekem (is) nagy kedvencem Ronniozsimiki írta:Igazad van!Primitive írta:
Én úgy tudom, hogy most Róma következik.
Összekevertem, és valószínű akkor itt vesztette el a veretlenségét, nem Hamburgban.
Kanty! én úgy, ahogy követem a mostani vébét, nekem a kedvencem hosszú évek óta a Rakéta,sajnáltam is a kiesését
Igazad van!Primitive írta:
Én úgy tudom, hogy most Róma következik.
Én úgy tudom, hogy most Róma következik.ozsimiki írta:bizony, 5ödször zsinórban. most jön majd Hamburg, ahol tavaly vízhólyag miatt vesztette el a salakos veretlenségét, idén megnyerjükSanama írta:Nadal ismét győzött,és Barcelonaban is bajnok idén.
Nadal (spanyol, 1.)–Ferrer (spanyol, 4.) 6:2, 7:5
Vamos Rafa!![]()
GO RAFA!
bizony, 5ödször zsinórban. most jön majd Hamburg, ahol tavaly vízhólyag miatt vesztette el a salakos veretlenségét, idén megnyerjükSanama írta:Nadal ismét győzött,és Barcelonaban is bajnok idén.
Nadal (spanyol, 1.)–Ferrer (spanyol, 4.) 6:2, 7:5
Vamos Rafa!
Ja, bohócok találkáját figyelhetjük a ringben...Krojf írta:Balzsay Karcsi közben címvédő meccset vív az RTL Klubon!
K.