Annyira, de annyira egészségesen üti meg a labdákat, hogy öröm nézni

hajrá Gonzo és Robredo!Dexter írta:Gonzalez nagy formában van, szerintem jelenleg több esélye van, mint Federernek, én mindenestre drukkolok neki.
Jelenleg ott tartunk,h Söderling-Gonzales bár jobban bírom a chileit,de szntem egy esetleges döntőben Federer ellen a svéd hidegfejnek több sansza lehet.Dexter írta:Gonzalez nagy formában van, szerintem jelenleg több esélye van, mint Federernek, én mindenestre drukkolok neki.
Valóban, a meccsek leginkább fejben és lélekben dőlnek el.ozsimiki írta:Grt a svájcinak azért!
nem fogja senki megállítani, nem azért ,mert ne tudná legyőzni teniszben, hanem mert agyban nem fogják a bent maradottak. persze kivételes képességei vannak,de akik bent vannak nekik is, ezek már agyban dőlnek el.
Az első két szettet gyorsan el kell felejteni, viszont az azt követő 3 szett briliáns volt.Replay írta:100x többet ér ez a győzelem igy Federer-nek, mintha 3 szettben takaritotta volna el a németet. Ez megadhatja az alapot a végső győzelemhez.
Miután összeszedte a játékát olyan dolgokat láthattunk, ami minden teniszt szerető embernek inyére lehetett.
Mikor Rog-nak megjön a kedve és elkezd játszani...
Micsoda párhuzam Roger és a Barca közt!!!lluisllach89 írta:Nekem 1 kicsit ez a párharc hasonlít a Chelsea-Barcára. Ahogy az angolok, úgy itt Haas is tökéletesen kezdett, de a végén veszíteni fog és mindenki sajnálni fogja. És az megy tovább aki játssza a játékot.
Jól mondta a szpíker. Addig volt esélye a németnek amíg töredezett volt a játék és az idegekről szólt a csata. Így hogy a játék is kialakul, szinte semmi esélye.