Ezt adom, én is ezért kedvelem.Replay írta: A közönség Roger mögött lesz és én is remélem, hogy behúzza végül, mert nagyon megérdemli és akár tetszik, akár nem, még mindig ő játssza a legszórakoztatóbb teniszt.

Ezt adom, én is ezért kedvelem.Replay írta: A közönség Roger mögött lesz és én is remélem, hogy behúzza végül, mert nagyon megérdemli és akár tetszik, akár nem, még mindig ő játssza a legszórakoztatóbb teniszt.
ozsimiki írta:Közben elejétől nézem a Del Potro-Federer meccset, direkt nem akartam írni,mert akkor úgy is kikap az argentín, lehet most is így lesz,sőt...
Ezzel nem értek egyet. Ha Fedex döntőbe kerül, egyedül csak rajta lesz nyomás, hisz mindenki Tőle várja, hogy nyerje meg a RG-t. Az esetleges ellenfele meg aztán úgy játszhat, ahogy akar, felszabadultan, hisz nem Ő lesz az esélyes Federer ellen.piton írta:Itt van mind a 3GS tornából amit eddig megnyert az első győzelme:
2003 Wimbledon Mark Philippoussis (ausztrál) 7–6(5), 6–2, 7–6(3)
2004 Ausztrál Open Marat Szafin (orosz) 7–6(3), 6–4, 6–2
2004 US Open Lleyton Hewitt (ausztrál) 6–0, 7–6(3), 6–0
Nekem nem tűnik nehéznek... 3 szettben hozta őket. Pedig Szafinnak és Hewitt-nak már volt előtte GS győzelme.
Ami biztos ha Roger eljut a döntőig az ellenfelén sokkal nagyobb lesz a nyomás.
Jó, csak ez most annyira nem számit. Sztem Nadal ellen sem lehetett túl jó mérlege Soderlingnek, mégis megverte. Federernek ez kötelező lenne, de ezen a tornán az eddigiek után már semmin sem lepődnék meg.Persze beszédes Rog mérlege a két lehetséges ellenféllel szemben:
Soderling 9-0 (szett: 19-1)
Gonzalez 12-1 (31-6).
piton írta:Most még csak beállíthatja Sampras rekordját, de remélem Wimbledon után meg is dönti!LG írta:Én annak is örülök, h Serena kiesett, nem igazán kedvelem a testvérével együtt.
Sajnos a férfiaknál és a nőknél is kiesett már a kedvencem, szóval különösebben nem szurkolok már senkinek. Férkiaknál nyerje meg Federer, döntse meg Sampres rekordját.
Az esetleges ellenfelén nagyobb nyomás lesz majd!Rog-nak sztem a döntőben lesz majd gondja, akárki ellen is játszik, mert elhatalmasodhat rajta az óriási nyomás, amit a nagy álom véghezvitele okoz majd neki.![]()
Mert?piton írta: Az esetleges ellenfelén nagyobb nyomás lesz majd!![]()
Most még csak beállíthatja Sampras rekordját, de remélem Wimbledon után meg is dönti!LG írta:Én annak is örülök, h Serena kiesett, nem igazán kedvelem a testvérével együtt.
Sajnos a férfiaknál és a nőknél is kiesett már a kedvencem, szóval különösebben nem szurkolok már senkinek. Férkiaknál nyerje meg Federer, döntse meg Sampres rekordját.
Az esetleges ellenfelén nagyobb nyomás lesz majd!Rog-nak sztem a döntőben lesz majd gondja, akárki ellen is játszik, mert elhatalmasodhat rajta az óriási nyomás, amit a nagy álom véghezvitele okoz majd neki.