Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.06.20. 00:57:56

Az igazság az hogy madridizmusa ide, madridizmusa oda én Rafának
szurkolok.
Sajnálom én is az esetet, de a mókuskerék most kihajította őt egy
kicsit pihenni.
Ha rehabilitálódik és újra felveszi a ritmust, akkor újabb nagy szériát
rittyenthet nekünk, de most bölcsen döntött.
Ha Roger esetleg visszavonul, akkor nagy perspektívák nyílhatnak
előtte az állócsillaggá válás útján.
Ehhez viszont az egyensúlyt pontosan meg kell találni az edzés-verseny-pihenés-háromszögben!
De csak vannak körülötte a sporthoz értő komoly segéderők, akik mindig
a kellő tanácsokkal fogják ellátni ehhez!
K.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.06.20. 00:35:16

ejjj :( sajnos lehetett gondolni,és érezni,h előbb utóbb ez a rengeteg meló amit meccseken művel, megbosszulja magát...nagyon nagy kár,mert nem érdemli ezt meg.

hiába vannak már most olyanok akik ebben az évben úgy győzték le rogert ahogy akarták (djoko,murray) gsen kevesek lesznek agyban hozzá, sétagalopp lesz neki. ha ezután visszavonul ám legyen, de akkor is sajnálom,h Nadal sérülése miatt,valószínű könnyű dolga lesz.

de tényleg az egészség számít,és ha teljesen meggyógyul majd utána sose tér vissza ez a sérülése (sajnos nem sok esély van rá),akkor még bőven elérhet olyan magasságokig,ami felé elindult.

VAMOS RAFA!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
piton
Capitá del Barça

2009.06.19. 20:58:24

Komolynak tűnik Nadal térdsérülése. Hiszen 2000 pontot bukik így. De az egészség a legfontosabb, szvsz jól döntött.
Én is megnéztem volna egy Rafa-Roger visszavágót, kitudja lehet h többet GS döntőben már nem találkoznak, mivel sokan azt emlegetik h Roger egy wimbledoni győzelem után visszavonulhat. Remélem nem így lesz!
Kép
Hattrick: Ádáz Pitonok
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.06.19. 20:42:43

Nem indul Wimbledonban Rafael Nadal! Az NSO-n olvastam! Igaz, ott azt a hírt közölték, hogy elindul... Aztán a hozzászólásokban mindenki azt írta, hogy béna NSO... Most tartott sajtótájékoztatot és bejelentette, hogy nem indul...
Kár... Megnéztem volna a "Visszavágót"... :D :?
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.06.16. 15:11:28

Halálos baleset a NASCAR szériában :!:
Carlos Pardo mexikói versenyző nem élte túl a fallal való találkozást:
http://www.youtube.com/watch?feature=re ... uyXXC0WFrA
Nyugodjon békében :!:
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.06.15. 18:49:01

Ma néztem csak meg tegnapi futamot, hát brutál volt az a csata. Főleg utcsó pár körben, mindkettő előtt le a kalappal, nekem Lorenzo is szimpi,nem csak Barcás mivolta miatt.

De ahogy lentebb írtam,még rendelhetne 1-2évig a Doki, utána Lorenzo koma átveszi a stafétát,bízom benne.
Kép
miihii
KHAL

2009.06.15. 12:43:24

G-Jay írta:Hát van még hely az aláírásodban azoknak a vb címeknek, szóval Vale nem fogja feladni amíg tele nem rakja :lol:
Azért nem lepődnék meg ha most nem lenne sorozatban 4 címe is...
Éppen tegnap nézegettem ezt én is :D Kábé 12 VB-cím belefér ebbe a képbe,uh egy darabig még dolgozhat a ügyön a haversrác 8) De egye-fene,ha betelik,majd megkérem Valentino kollegánkat,h alakítsa át,v összedobatok egy újat.

Azt persze én sem hiszem,h továbbra is szinte egyeduralkodója lesz a Nagyoknak.Kiváló pilótákkal kell versenyre kelnie,és a feltörekvők is egyre jobbak lesznek.Néhány éven belül sztem törvényszerűen visszaesik a teljesítménye az olasznak.De úgy gondolom,h nem fog ő körözgetni a futottak még kategóriában,tudni fogja mikor kell kiszállni,lehetőleg a csúcson.De ezt talán még ki tudja tolni egy jópár szezonig,legnagyobb boldogságomra. [-o<
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.06.15. 12:27:42

Hát van még hely az aláírásodban azoknak a vb címeknek, szóval Vale nem fogja feladni amíg tele nem rakja :lol:
Azért nem lepődnék meg ha most nem lenne sorozatban 4 címe is...
California Love
miihii
KHAL

2009.06.15. 00:37:35

G-Jay írta: Nagyszerű verseny volt, Rossi ezt behúzta a tapasztalatával, de a trónfosztás újra közeleg, és Lorenzo lehet a következő világbajnok!

Ebben azért nem vagyok olyan biztos :wink:
Főleg addig,amíg a Doki mindig hozzá tud tenni valamit a döntő pillanatokban.Azt a kicsit pluszt,ami pölö a mostani VERSENY utolsó centijein az Ő javára fordította a dolgokat.Istenadta tehetség,mentálisan tökéletes,tudása a maximumon van,motivált,jó a motorja.Ezek együtt könnyen előidézhetik a 9. VB-t idén 8)
Az eddigi futamokat elnézve elég meredek szezonra van kilátás,jelzi ezt a hármas holtverseny is.Kőkemény mérkőzéseket fogunk még látni,nagy drámákat.De ez nem újdonság,hisz' ez a MotoGP :wink:
Én úgy gondolom,h a legnagyobb favorit továbbra is VALE és ennek megfelelően be is fogja húzni.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.06.14. 17:17:27

Villantott megint Tommy Haas. A hallei döntőben 3 szettben verte Djokovicot, a döntő szettet 6:1-re húzta be! Jó formában van, Wimbledonban a 8 közé várom.
Rivaldo-A Legnagyobb.
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.06.14. 17:12:03

Nagyon nagyot lépett a szememben Lorenzo ezzel a Barcás dologgal! Nagyszerű verseny volt, Rossi ezt behúzta a tapasztalatával, de a trónfosztás újra közeleg, és Lorenzo lehet a következő világbajnok!

Hihetetlen hogy az első három 106 ponttal áll!!! Mindenki...nem lesz egy egyszerű vb ez hálistenne :lol:
Egyedüli problémám ezzel, hogy Dani Pedrosa nem tud ott lenni elől. Nagyon sajnálom, rájár a rúd folyamatosan, és ez az éve is rámehet a sérülésekre. Tavaly is akkor történt mikor vezette a vb-t...ráadásul a HRC sem igazán tud mostanában valami ütőset összerakni alá...nem mellesleg egyébként Dani is katalán, ő is kötődik így a Barcához, bár nem tudom mennyire szurkol vagy sem.

Egy kis összehasonlítás a két spanyol torreádor között:

Pedrosa:
125cc: 3 yrs, 46 race, 8 win, 17 podium, 9 pole, 1 vb
250cc: 2 yrs, 32 race, 15 win, 24 podium, 9 pole, 2 vb
MotoGP: 4 yrs, 58 race, 6 win, 30 podium, 10 pole, 0 vb

Lorenzo:
125cc: 3 yrs, 46 race, 4 win, 9 podium, 3 pole, 0 vb
250cc: 3 yrs, 48 race, 17 win, 29 podium, 23 pole, 2 vb
MotoGP: 2 yrs, 23 race, 3 win, 10 podium, 5 pole, 0 vb
California Love
miihii
KHAL

2009.06.14. 15:06:37

UFO-t láttak BARCELONÁban!
A jelentések szerint nagyságrendileg 90.000 ezer ember látott egy Földönkívülit.A jelenség a gyorsasági motorverseny VB mai futamán történt.Már nevet is kapott az "ŰrLény":VALENTINO ROSSI 8)
Szenzációs verenyen egy emlékezetes befutón 0.056-al lenyomta a jó,öreg Jorgét.Frenetikus diadal!A Doktor a motorozás Professzora.Egyszerűen egy csoda,ahogy húzza neki.
IMÁDOM!
FORCA VALEEEEE!

Talma a 17. helyen fejezte be a versenyt,ami pontot ugyan nem hozott,de tapasztalatszerzésnek jó volt.Végigment és ezt a lényeg.Türelmesnek kell lennünk Vele és neki is magával,működni fog ez.
HAJRÁ TALMAAAA!!!
socio66

2009.06.14. 15:02:55

nem semmi volt a MotoGp hajrája.. :wink:
Rossinak nagy grat,de Lorenzo is király volt.
Talmának meg hajrá,remélem jó volt ez a verseny a tesztelésre.
miihii
KHAL

2009.06.13. 19:48:42

barca99 írta:Szimpatikus gyerek ez a Lorenzo. Barca és 99... 8) :lol:

Jó lenne, ha Talma fokozatosan javulna, és megragadna a király kategóriában, mert akkor összességében elmondhatnánk, hogy nem járt rosszul a váltással. Bár az élmezőnybe kerülés szerintem csak álom, de egy stabil középmezőny már nagyon szép lenne tőle.
Jah,neked lett kitalálva ez a Jorge gyerek :D

Én naon bízom benne,h gyorsan tud fejlődni Gábor.Bár azt sztem tényleg nem lehet elvárni tőle,h a dobogós helyekért legyen versenyben,mert azért ahhoz kevés a cucc alatta.Na meg azért rutin ide v oda,elég nagy a különbség a 125 és a Királykategória között.És az a 3 futam,amit eltöltött a 250ben,nem nevezhető tapasztalatszerzésnek.Szinte átmenet nélkül 2 szintet ugrani,elég meredek.De ugyanakkor nagyon ritka is,ezért igazán büszkék lehetünk Gaborinora 8)
Ha tényleg fel tud zárkózni a középmezőnybe és stabil pontszerző lesz,akkor már tényleg csodálatos eredmény Tőle.Reméljük a legjobbakat!
HAJRÁ TALMA!!!
barca99
Llegenda del Barça

2009.06.13. 15:51:25

Szimpatikus gyerek ez a Lorenzo. Barca és 99... 8) :lol:

Jó lenne, ha Talma fokozatosan javulna, és megragadna a király kategóriában, mert akkor összességében elmondhatnánk, hogy nem járt rosszul a váltással. Bár az élmezőnybe kerülés szerintem csak álom, de egy stabil középmezőny már nagyon szép lenne tőle.
miihii
KHAL

2009.06.13. 14:48:58

Nos,akkor a Lorenzo pack:
Sisak:BARCA címer,szép nagyban.
Ruha:az ujja és a lábszára a bal oldalon gránátvörös,a jobbos kék színű.
Motor:a rajtszáma (99) is blaugrana.És van oldalt a hátulján mindkét felén egy-egy BARCA címer.
Ennyit látok az időmérő alatt.

Meg azt,h egyelőre nagy harcban van VALE-val a pole-ért,de a DOKTOR van elöl 8)
Talma pedig nem tud előre lépni,a 19. pozícióban karikázik,cirka 3 és fél mp hátrányban az élmezőnytől.
Persze ez nem meglepő,ilyen képességű a technika alatta és tegnap ült rajta először :)
Holnap 14től mindenki a M1 elé,és szurkolni ezerrel!

Szerk.:
A végén Jorge robbantott és tudott újítani,így ő indul az egyes kockából,ROSSI mellőle.Talma pedig maradt,ahol volt...
barca500
Barça B

2009.06.13. 08:14:24

Na innen is gratula Talmának a MotoGP-hez, remélem nem lesz nagyon sok neki elsőre.
Mihu
Director del Fútbol

2009.06.12. 19:07:52

Van egy Lorenzo-s cikk a Barca hivatalos honlapján.

"I had a little dream, to be able to compete with the Barça colours, and now I’ve been able to make it a reality. The idea was to paint the whole bike and suit but FIAT has shares in Juventus and they weren’t exactly keen on it being all in Barça’s colours. But even so, the helmet has the shield and so does the bike”.

The Rome final

Lorenzo, who is a big Barça fan and was in Rome for the Champions League final, admitted that for him it is a privilege to wear the Club’s colours: “I carry Barça in my heart. I was in Rome and at one point there were 20,000 fans asking for my autograph and the final was an emotional experience”.

forrás: fcbarcelona.com

Na akkor itt a magyarázat, hogy miért nem lehetett blaugranara festeni a motort.

És végül egy szimpatikus mondat a spanyoltól :wink:

As for Barça’s transfer policy, Lorenzo spoke of common sense. “I ask them to buy well, with patience and not for exorbitant prices”.

:wink: :wink:
Mihu
Director del Fútbol

2009.06.12. 17:08:03

miihii írta:Már nem először kapcsolódik a foci és a technikai sportok.2 v 3 éve volt reálos F1 autó (bár az nem volt nagy kunszt :arrow: egy fehér autó rajta a rivális nevével :roll: ),most meg BARCÁs bukósapik,ill,ha jól láttam egy másik képen,akkor Jorge mocija is blaugrana fényezésű lesz talán :P

Szerk.:Jah,nem!A motor nem :?
Rallyban is volt Real-os vonatkozás. A rallyvilágbajnok Carlos Sainz, alias Sanyi sisakjának oldalára fel volt festve a Real címer, igaz csak kicsiben. Ugye Ő indulni is akart pát éve az elnökválasztáson (amikor Calderon-t választották meg) csak aztán mégse.
miihii
KHAL

2009.06.12. 16:43:28

Már nem először kapcsolódik a foci és a technikai sportok.2 v 3 éve volt reálos F1 autó (bár az nem volt nagy kunszt :arrow: egy fehér autó rajta a rivális nevével :roll: ),most meg BARCÁs bukósapik,ill,ha jól láttam egy másik képen,akkor Jorge mocija is blaugrana fényezésű lesz talán :P

Szerk.:Jah,nem!A motor nem :?
Mihu
Director del Fútbol

2009.06.12. 16:36:36

Elias se marad el a Barcás dolgokkal :D :D :D :D :D :D :D

Kép
miihii
KHAL

2009.06.12. 15:53:46

socio66 írta:Lorenzóban mit nem lehet szeretni?
nekem nagyon bejönnek pl. az ünneplései,amikor a megnyert versenyek után kitűzi a LorenzoLand-es zászlót. :)
vagány srác,ráadásul jó is,nem egyszer veri most már Valét,ami azért nem kis szó.
Amikor a debütálásánál megláttam a csávót,első látásra megutáltam.Annyira nem tetszett a feje,mint keveseknek.De ugyanez Stoner esete is.Unszimpatikusak voltak,pedig még 1 futamot nem mentek anno.Azóta egyre inkább "belopták magukat a szívembe"...Most,h mindkettő ott nyüstöli ROSSI Doktor Urat,még egy lapáttal rátettek.
Én a magam részéről "második számú" pilótának Andea Doviziosot néztem ki korábban.Igaz,h ő is VALE-val van harcban (bár annyira közeliben nem... :wink: ),de ettől még csípem.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.06.12. 15:46:33

Lorenzoval nekem sincs semmi bajom, tavaly pár 'apró' sérüléssel is nagyon dúrvákat ment, a jövő nagy bajnokainak egyike, idén még remélem rendel a doki, jövőre is benne van pár magánrendelés, aztán szerintem ennyi volt, legalábbis nyilatkozott hasonlókat.
Kép
cps46
Entrenador del Barça

2009.06.12. 15:45:00

Valentino visszavonulása után tutira Lorenzonak fogok szurkolni (bár ettől még nem leszek CPS99 :lol: ), most viszont még a Doktornak kellene aláznia. Sajnos a legutóbbi két versenyt bebukta a félig esős verseny miatt, mert különben Mugellóban a büdös életben meg nem verték volna. Most már jó lenne egy száraz verseny, mondjuk Vale, Jorge, Talma dobogóval. :lol:
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
socio66

2009.06.12. 15:36:06

Lorenzóban mit nem lehet szeretni?
nekem nagyon bejönnek pl. az ünneplései,amikor a megnyert versenyek után kitűzi a LorenzoLand-es zászlót. :)
vagány srác,ráadásul jó is,nem egyszer veri most már Valét,ami azért nem kis szó.
Válasz küldése