Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Igen, én is hallottam, hogy nem volt egyszerű meccs.Varga Tamás írta:FALCO - Nyíregháza 101-98![]()
A második félidő elején már mentünk hússzal is, de a hírek szerint Savic ekkor elkapta a fonalat, és még a palánk mögül háttal állva is betalált. Meleg volt a pite. Ennél több kell. Sokkal több!
Azért, szép volt fiúk!
HAJRÁ FALCO!
Igen, ma játszunk. Sajnos, nem tudtam kimenni. Fél hatkor értem haza, fürdés, evés, 6 óra, meg egy kicsit fáradt is vagyok. Nélkülem is nyernek a fiúk!kovinho írta:Tamás, ma játszotok igaz?
Nem mész / mentél?
PVSK-E. Center Pécs 42
Szolnoki Olaj 49
20. min
Szerk.: Csak nehogy az legyen, mint itt Szolnokon, csak fordítva...
Nem, úgy lenne könnyebb dolgunk, hogyha továbbmennénk, mivel akkor a Körmend - Dombesz párharc győztesével játszanánk.Varga Tamás írta:Már, hogy érted: a Falco ellen könnyebb lenne? Nehogy azt hidd.kovinho írta:Tényleg, elnéztem, illetve nem jól számoltam. Na mindegy, így könnyebb dolgunk lenne. De ahhoz még kell egy bravúr Pécsett.
Már, hogy érted: a Falco ellen könnyebb lenne? Nehogy azt hidd.kovinho írta:Tényleg, elnéztem, illetve nem jól számoltam. Na mindegy, így könnyebb dolgunk lenne. De ahhoz még kell egy bravúr Pécsett.
Az elődöntő kizárt, hiszen ti a hatodik helyen végeztetek, tehát a Körmend-Dombóvár meccs győztesével kerülhettek össze. Ránk meg - nagy valószínűséggel - a Paks vár. Tőlük tartok, az alapszakasz végére megizmosodtak. Igaz, Csirics és Pankár felépültek, tehát a kispadon már 3-4 bevethető játékos ül, nem pedig 1.kovinho írta:Én is gratulálok Nektek!Varga Tamás írta:Nyíregyháza - FALCO 93-97, így 2-0-ra vezetünk, és vszl. ott vagyunk az elődöntőben.
Kovi!
Én belenéztem a meccsetekbe, és a 4. negyed elején 49-63-nál egy fabatkát sem adtam volna a győzelmetekért. Azért a végén Alekszicsnek egy üveg pezsgőt vehettetek volna ajándékba. Izgalmas kis meccs volt. Gratulálok!
Ne is mond, csak néztem magam elé, mondom nem hiszem el, hogy ennyik vagyunk. Utána a 4. negyedben vmit megéreztem, már az első támadásnál érezhető volt, hogy sokkal motiváltabbak vagyunk. Na de hogy fordítunk is? Fergeteges. Az egész negyedet végigugrálta az egész csarnok, hatalmas hangulatot teremtve.
Az jó öreg Ivkovic megint csinálta a délutáni showt, de tőle többet nem is vártam. Alexicset örökre a szívembe zártam, egyébként nem voltam képes végignézni a büntetőit, hátatfordítottam, amikor meghallottam az ordibálást...![]()
Ha az utolsó negyed küzdeni tudását produkáljuk jövőhét kedden, akkor megtudjuk csinálni. Elődöntőben találkozhatnánk...
Én is gratulálok Nektek!Varga Tamás írta:Nyíregyháza - FALCO 93-97, így 2-0-ra vezetünk, és vszl. ott vagyunk az elődöntőben.
Kovi!
Én belenéztem a meccsetekbe, és a 4. negyed elején 49-63-nál egy fabatkát sem adtam volna a győzelmetekért. Azért a végén Alekszicsnek egy üveg pezsgőt vehettetek volna ajándékba. Izgalmas kis meccs volt. Gratulálok!
kosarlabda az Index MNK topikban írta:Néha szoktam olvasni a fórumot, de hozzá még nem szóltam.
Bevallom a másik oldalon állok, azaz jv. vagyok.
Most nem tudom megállni hozzászólás nélkül.
Szerintem nagyon rossz irányba mennek a dolgok.
Most éppen dr Vígh vonul vissza, pedig Ő az egyik legjobb (szerintetek sem a legrosszabb). A vége az lesz, hogy aki nem függ sem anyagilag sem pszichikálisan a játékvezetéstől az mind visszavonul és maradnak azok akik rászorulnak. Az utánpótlás nagy részének, még a "B" csoportos meccsek is komoly kihívást jelentenek. Persze jöhetnek a külföldi jv-k, de Ők sem jobbak (lásd női euroliga) és legalább 2x annyiba kerülnek. A csapatok a mostani jv díjakat sem akarták elfogadni, mert sokallták.
(Olvasom, hogy eltúlozta dr Vígh a dolgot. Gondoljatok bele, hogy több százan anyázzák, köpködik, fenyegetik, néhányan bántalmazzák, órákig nem tudja elhagyni a csarnokot és erre ráment a napja, ahelyett, hogy otthon lenne a családjával. Hát nem tudom...)
más
Szerintetek miért lenne elfogult egy jv. bármelyik irányba is? Pénzt kap? Akkor a Ti csapatotok is néha fizet?!
Belső körökben köztudott, hogy nem "bírót" kell megvenni, hanem az ellenfelet. Az alapszakaszban általában megy simán megegyezéssel, adok - kapok formájában. A rájátszásban (meg ha nem megy a megállapodás) pedig játékost v. játékosokat kell megvenni. Ezt rendszerint a légiósok lerendezik egymás közt, ők általában úgy sincsenek már itt jövőre.
Jv.-t megvenni veszélyes lenne, mert bármikor, akár évek múlva is visszaüthet. Egy- két közszájon forgó történet is azon alapul, hogy vmelyik csapat képviselő elment máshova és utána teliszájjal terjesztette, hogy hogy vették meg XY-t. Ezzel együtt összesen néhány sztori van az elmúlt 10 évben.
Sajnos úgy érzem, hogy egyre kevesebb az olyan vesztett meccs ahol ne a jv. tehetne róla, tudom ez valahol természetes, mert ez a legegyszerűbb magyarázat, de nincs semmi következmény. Ha belegondoltok a Váradis eset óta egy végrehajtott büntetés sincs.
Várom a mostani döntést, de az se lepne meg, ha újrajátszást rendelnének el.
További sportszerű szurkolást!
dr. Vígh-től én még nem láttam korrekt játékvezetést, pedig párszor már fújta a sípot itt, Szombathelyen is. Egy gerinctelen, sunyi alak.redmiller írta:1. fehérvári meccsen nem voltak huligánok!Varga Tamás írta:Na, a szerdai Albacomp-Paks meccs után annyira sikerült megverni a fehérvári huligánoknak dr. Vígh Péter játékvezetőt, hogy bejelentette: befejzi a játékvezetést. Nagy öröm ez számomra. Az egyik leggerinctelenebb, legaljasabb spori tűnik el a mezőnyből. Már csak a Hartyáninak meg dr. Valovicsnak kellene elrendezni a sorsát.
2. a meccset Vígh és társai korrektül vezették,
3. Ha minden meccsen ilyen történne, akkor nem lesznek bírók, nem lesz kosárlabda,
4. Víghnél rosszabb bírók fognak jönni...
5. erőszak nem a sportpályákra való,
6. a fehérváriak végig feszültek voltak, amit - sajnos - nem vezettek át időben szurkolásba....
Ott voltam a meccsen semleges nézőként, mivel mi nem vagyunk nyolcba és tétmeccset is szerettem volna látni.
1. fehérvári meccsen nem voltak huligánok!Varga Tamás írta:Na, a szerdai Albacomp-Paks meccs után annyira sikerült megverni a fehérvári huligánoknak dr. Vígh Péter játékvezetőt, hogy bejelentette: befejzi a játékvezetést. Nagy öröm ez számomra. Az egyik leggerinctelenebb, legaljasabb spori tűnik el a mezőnyből. Már csak a Hartyáninak meg dr. Valovicsnak kellene elrendezni a sorsát.